Oczywiście, że OP jest Rosjaninem, kek.
Nawet nie gram w gry wideo. :(
Znam uroczą dziewczynę z dobrym głosem.
Zamknij się kurwa, transfobu.
Jak się czujecie z ludźmi transpłciowych, którzy nie zamierzają dostawać HRT (hormonalną terapię zastępczę)?
Chcę usłyszeć, co mówisz to jeszcze raz, kiedy cię gwałcę z moją pięścią w twoim dupie, kurwo.
Proszę nie odchodź, Laf. Tutaj jest dużo ludzi, którzy lubią ciebie i chcą zobaczyć, że ty się rozwijasz, stajesz się szczęśliwy, i poradzisz sobie z problemami dysforii.
Myślę, że nie. Miałem, że kogoś powiedział, że jestem ładna trzy dni z rzędu, co mnie zdezorientowało dlatego, że nie jestem ładna.
Jesteś uważany za geja, gdy tylko ty zawsze bez ciśnienia lub zachęt zakochasz, i masz poważny seks (ani eksperymentowanie ani fetysz), tylko w ludźmi płci odmiennej.
Około tydzień temu w moim pokoju zmieniłem ubrania po utracie trochę wagi, a zauważyłem, że biodra wyglądały wąskie w lustrze, raz w tak właściwie wystarczającym stopniu.
PRZYPOMNIENIE: Mamy tu stały napływ troll ów. Nie odpowiadajcie na nie. Oni są tutaj tylko w celu oglądania, że przesadzacie. Ignorujcie wszystkich biseksualnych gówien i mężczyzn (włącznie z ludźmi transpłciowych), którzy tu próbują trollować. Obniżajcie, raportujcie, zadzwońcie po gliny, oblężcie ich zamki, spalcie ich ziemie.
>Sage comes from Japanese "sageru" which means "to lower" so I looked up that.
Trzymałbym podstawowe potrzeby seksualne (których wszyscy mają i muszą dać upust) przez masturbację jako dziewczyna, ale doświadczenie prawdopodobnie nie byłoby naprawdę satysfakcjonujące, ponieważ jestem konkretnie bardzo zainwestowany w masturbację z moim chujem, i części dziewczyny, a ten akt bycia stymulowany w taki sposób lub przenikany to nie miałoby sensu do mojego mózgu, który przeważnie jest dominujący.
Attached: sweat.png (640x604, 237K)