TVRKEY vs everybody edition
/tr/
Other urls found in this thread:
fuhuşta kişi kendisinden başka kimseye zarar vermezken; polisler ise çevreye, doğaya ve halka zarar vermektedir.
fuhuşta kişi kendi vücudu üzerinde tahakkümde bulunabiliyorken, polislikte vücudun tahakkümü amirlerin altındadır.
diyeceklerim böyle, bu kadar.
you are greek
sissy race
Seething. you will be replaced by browns and no one will even remember that you existed
Yazlıktayım, bulunduğum sitenin yaş ortalaması 65, internet erişimim kısıtlı, havuza girelim desen velet işgali altında, 13-14 yaşındaki piçler amca diyor bana.
Ne arıyorsun burda amcacım?
b*Yazlardanmı yoksa t*RRRRRRko PİÇlerden mi daha çok nefret ediyorum çözemedim
ook ook. ook ook ook! ook? ook ook.
b*Yaz """erkek"""lerden + tüm t*RRRRRRRko PİÇlerinden nefret ediyorum, Beyaz kadınlar iyi.
hi
neden akmıyor herkes başka bir tahtada akıyor mu yoksa ???
merkezli edisyon
ne zaman avr*paya saldırıyoruz mQ?
abi dağa 11 yaşım dayım bı kıza aşık oldum oda bana olmuş ve biz herzaman okulda görürdük gel arkadaş la takılak derdik giderken önümüze köpek çıktı 2 tane dedim sen git o gitti bende gitmeye çalış tım köpek ler saldırgan mış giderken bi sağ bacağımdan biride solbacağımdan tuttu birbacağım ımı kaybettim ogünden sonra onun için yaptım bunu ama 1 hafta sonra okul sdeğiştirdi ama ben bunun farkın vardım her sevdiğini içten ve ya gönülden seversen sev o senin üstünde karın ca olsa bile sen den ayrılır lanet olsun abi
uLLa rencban yedik yine uLLLLLLLA ölüyOOOOOOOom
tunPİÇin tahtası akıyo
Norway REPRESENTED
vaLLahi haplı
link at bR3m
>tunGAYın tahtasını bilmemex
uLLLLLLLLLLa altyaş zoomer tıRko discord eniği sen kimsin de bi de bana bremın dersin lan kahbenin sıçtığı
niye yandın
link verme moruQ zumcu piÇleri doluşmasın
sonu ch oldu
>bütün insanlıktan nefret etmemek
Ula oğlim bu kadar vizyonsuz olmayın.
Sen de 30 yaşındasın he mi yarraam?
Ba ba ba Türkonun hallere tavırlara bak.
youtu.be
>ironik olmayan bir biçimde yerli boardlarda takılmak
bi odtü'lü olarak yazıyorum.
biz, orda gördüğünüz insanlar, en fazla beş sene sonra bu ülkeden siktir olup gidecek donanımla yetişiyoruz burda. ama o insanlar ülkede kaliteli mezun veren kalan son iki üç okuldan birinin geleceği için, ülkenin geleceği için, belki de sizin çocuklarınızın gideceği okulun geleceği için orda buna rağmen cop yiyor.
banane diyebilirler, ben işime bakarım diyebilirler, ordaki direnişe katılan hocaların çoğu zaten şu an yurtdışında refah ve özgürlük içinde yaşıyor olup da su veren itfaiyenin hortumunu da diyebilirlerdi.
yine de direniyor insanlar. bu kaz kafalı odtü'lülere hakaret eden, kapısından geçecek iq'ya sahip olmayan adamların çocuklarının bile geleceği iyi olsun diye polis keseceği ağaçların altında serinlerken güneşin altında bekliyorlar, cop yiyorlar, göz altına alınıyorlar.
bu direnişi yapan insanlara küfreden andavallara söylüyorum, hepimiz gideriz, siz kalır, yaladiginiz akp iktidarıyla üç kurusun hesabını yaparak yaşarsınız bu ülkede.
bu odtü'nün meselesi değil, yeşile, eğitime, özgür düşünceye karşı olan zihniyete karşı mücadele eden, özgür türkiye'nin meselesi.
uLLLa kitle derslerinin yarısının hocam türkçe anlatabilir misiniz diyerek geçildiği hazırlık atlama sınavında İKİ PARAGRAF yazı yazıldığı bölümlerin 250 civarı öğrenci aldığı bok çukurunda bu gavadlar nasıl bu kadar delüzyonel olabiliyor anlamak mümkün değil mq.. macaristan hırvatistan polonya gibi bokçukurlarına erasmusla gidince nasıl götleri kalkıyo mq çopurlarının
bokistanda üni okunmaz, mecbur okuyacaksanız bilkent, koç, boğaziçi dışında okumayın
AÖFü unutmuşsun qnqq
KARA BOGA OC
Kazanamadın diye yanma koçum.
based
tutmasaydım düşüyordun