edycja porannej kawy
/polska/
ale mnie uprzedziłeś
czuje dobrze desu
wszyscy kurwa robic nowe nitki
ale kurwa drogo, jak miałem te około 18 lat to kumpel z wiochy zrobił kurs chyba za 800 szekli
szkoda zębów byku
elo kto zaraz do korpo?
spoko spoko pije przez słomke
ale pedał
żeś mnie zaskoczył tą odpowiedzią śmieszku
przyszłem do pracy i jem czokapiki w jogurcie wiśniowym jogobella
smacznego byku
>praca
kupony do maka to jest jakaś porażka
50 minut mnie nie ma, a Wy tylko 2 posty? Liczyłem na jakąś ciekawą lekturę żbsz
bo nudy
no to Danonku musisz rozkręcić niteczkę
czemu
nie ma nic ciekawego
A tak realistycznie to co oznacza że mi się podobają dziewczynki
jade do korpo
ze jestes pedonem i chcesz za to atencje
Dlaczego Ben Shapiro przebiera się za babe?
To
dlaczego seksualizujesz dzieci zamiast zastanowić się nad jakąkolwiek inną przyczyną
zaraz sie zacznie sranie
pruk pruk
stul pysk kurwo neecie nierobie
to ty je seksualizujesz
no spoko projekcja, pisze ze swojego komfi stanowiska jebany weebie
kawusia obok, z radyjka leci spoko czill muzyczka, a w piateczek dymam na urlopik
weekend upłynął zadziwająca szybko moi drodzy niewolnicy
jak to dobrze mieć jeszcze cały dzień dla siebie, powodzenia w zarabianu pieniędzy dla waszych szefów
a pamiętacie tego cwela co 20zł nie miał na wentylator? neet rasa panów co nie?
jestem z warszawy
mam cały dzień dla siebie siedząc przed komputerkiem w pracy
wwwwzzzz zzjj jz zzw jjj www zzz?
a srasz?
ok to daj mi moje neetbuksy
fajny filename z fejsbuczka
ja wstaje po 8 i nie stoję w korkach i w pracy albo nie robię nic albo robię coś co lubię robić
>wstań o 9
>dojedź do korpo na 10
>przeglądaj internet do 16
>idź do domu
>10k wpada na konto
To jest życie anonki
>niemieckie nazwisko które oznacza "Czech"
>polak
>bohater powstania węgierskiego
>generał armii tureckiej
śmieszne
wstaje o 8:00, budzi mnie narzeczona, spokojnie zwlekam sie z wyra, jem sniadanie i wypijam zaparzona kawke, sram, gole sie, biore prysznic, myje zeby i jade rowerkiem 5 minut do pracy, 8:55 jestem na miejscu, robie spokojnie druga kawke, siadam i patrze czy jest cos do zrobienia, po czym wlaczam szambo i daje jusy lamusom takim jak ty
@108427135
spoko larp
w życiu trzeba się umieć ustawić żeby nie skończyć tak jak niewolnicy itt którzy są już praktycznie w stanie załamania nerwowego
fajny larp
>n-neet rasa panuw
poza ziolem bo was kurwa nie stac lmao
>hehe nie ma to jak neetowanie beka z niewolników ja mam wszystko od mamusi nic mi więcej nie potrzeba
>b-błagam anoni poratujcie 20 zł na wiatraczek
Anoni zaplanujcie mi dzień, skoro tak lubicie niewolniczyć to to nie powinno być problemem, nie jestem pewien czy powinienem dziś zrobić sobie maraton anime czy przejść się na spacer po parkach
ehh ciężkie wybory kogoś z siedmiodniowym weekendem
ale wiesz że można być neetem i jednocześnie mieć życie towarzyskie, dziewczynę, znajomych, hobby?
kabel od Internetu nie działa kurwa mać
tak samo prawdziwe jak neet który mówi że ma czas na samodoskonalenie ale w rzeczywistości poza anime i gierkami raczej nic wiele nie potrafią zrobić
Nie! Tylko jeśli niewolniczysz 50 godzin tygodniowo to możesz uczestnić w życiu społecznym!
neet po prostu oznacza że ktoś jest dorosły nie pracuje
jak masz utrzymanie i dochód bez pracy to po co pracować
Neet nie musi spędzać połowy miesiąca w jakimś smutnym budynku gdzie tłoczą się ludzie i dlatego ma czas na doskonalenie swoich hobby i zainteresowań
jego dochód bez pracy to jak matka mu da na czipsy raz w tygodniu
>każdy neet to spierdon piwniczniak
tutaj tak
żadna szanująca się osoba która jest niezależnie finansowa nie nazywa siebie neetem smutny larperze
tutaj są same pojeby więc nie wiem czego oczekujesz
nie jestem larperem debilu bo nawet nie mówię o sobie
>nie nazywa siebie
i co z tego? od kiedy to o czymkolwiek świadczy?
jesteś głupi? neet o tylko termin oznaczającego kogoś bez pracy szkolenia i uczenia, widać niewolniczenie naprawdę wyprało ci już mózg, współczuje ci z całego serca
no i tutaj się mylisz śmierdzący neecie bo ludzie którzy są niezależni finansowo często pracują z własnej woli nad tym co lubią i w żaden sposób nie są neetami, nie można używać tych terminów zamiennie
tak se tlumacz smieciu
nikt nie mówi że nie istnieją ludzie którzy mają dobre życie nie musząc pracować tylko chodzi o tych co postują epickie le KOMFI pepe i myślą że wolałbym mieć życie takie jak oni i zebrać o wiatraczek do zasilacza w internecie bo nie mam 20 złotych
nie mój drogi ragie, nie ma czegoś takiego jak lubienie pracy, możesz sobie wmawiać że kochasz zarabiać pieniądze dla swojego szefa i jego rodziny ale wszyscy wiemy jak jest naprawde
co to za epicki mem o 20-u złotych, z karachana?
ja robię w pracy to czym interesowałem się i robiłem dla przyjemności jako hobby jeszcze zanim miałem tą pracę
ale wiesz że self-employed to też praca debilu czyli nie neetowanie
jeszcze powiedz że po prostu nie lurkujesz 24/7
przez trzy pierwsze eony nie postuj
widac lamusa ktory ma tylko kwalifikacje do biedry, call center albo na magazyn
ale to nie jest już praca tylko rozwijanie swoich hobby, no ale wklejaj dalej pepe i myśl że jesteś hehe lepszy bo żyjesz na garnuszku rodziców
Mieliłem ziemię na próbki w labo i mi młynek wybuchł w rękach. Serce mi stanęło Danonki. Jak wrócę do chaty to zapostuje zdjecie.
ja tu generalnie przychodze raz na tydzień max ponabijać się z niewolników więc jak zaczynają skiewerczeć o jakiś ich śmiesznych memach to na mnie to i tak nie działa w żaden sposób
ale szanuje fakt że niewolnicy bronią miejsca które ich wykańcza z takim zacięciem, to się nazywa postawa! jeszcze tylko 6 miesięcy do urlopu!
jestem tu codziennie
od 2 godzin siedzę w klimatyzowanym biurze piję kawę i przeglądam czana bez żadnych obowiązków i jeszcze mi dobrze za to płacą
takie niewolnictwo to ja lubię
>neet siedzi na czanie i nawet nie dostaje za to pieniędzy
beka z biedaka
dawaj teraz
mi kiedyś warystor przed ryjem wypierdolił jak omyłkowo podłączyłem płytkę 110V pod nasze polskie 230V
to a u mnie jeszcze mogę się dokształcić i samorealizować
Nie mogę teraz bo przez pipkarza mam bana na isp
dosłownie nikt nie używa tych argumentów po prawej
a pracowe wifi
>wypłatokopacze zniszczeni po raz kolejny
to już nie jest śmieszne, z ich tygodnia ubywa 40 godzin tygodniowo, mogli by przynajmniej być szczęśliwi że wygrali dyskujse na internecie
>40 godzin
tylko neet wierzy że w pracy się pracuje 40 godzin, realnie pracuję może 4 a resztę mogę przeznaczyć na co chcę
masz złe wyobrażenie o pracy ziomeczku
a my tylko mówimy ci jak jest u nas
mógłbym teraz siedzieć w domu za darmo przeglądać czana zamiast siedzenia w biurze i przeglądania czana za pieniądze
kurde tak mi ubywa tygodnia
tak sobie myśle skoro praktycznie wszyscy tu siedzą w "korpo" i zarabiają 12k miesięcznie za przeglądanie 4chana to czemu mają taki ból dupy o neetów
coś mi tu nie pasuje
>on mysli ze 8 godzin spedza sie na pracy
ahahahahaha o chuj
moze z 2 godziny jak sie upre
wolelibyście:
>nie musieć pracować i mieć hajs za darmo, ale do końca życia nie ruchać
>zapierdalać w korpo aż do śmierci, ale regularnie ruchać
to poziom 5, denial
nie mam bólu dupy o neetów tylko poprawiam go jak próbuję mi wmawiać że niby wolałbym być na jego miejscu i jestem jakimś niewolnikiem który robi coś czego nie chce
>Comarch 168.00 (+1.20%)
Comarcha sprzedać? Bo urosło ścierwo troszeczkę
nie pracuje w korpo i nie targam takiego sosu, mam normalna komfi robote w malym biurze jako sysadmin
wkurwiaja mnie po prostu pasozyty ktore ubzduraly sobie ze nie sa pasozytami
Wszyscy co zarabiają więcej ode mnie to larperzy a ci co mniej to neety i przegrywy
Taka prawda
euras ma w robocie taki zapierdal że już nawet z flagą nie postuje tylko w weekendy
>biedronka dla kuców
trzymaj pan
3 miesiące pracy zmotywowały mnie do tego żeby nigdy już nie musieć pracować i się udało
nie mam absolutnie żadnego pojęcia jak większość polaków może tak niewolniczyć
też nie wiem, jakbym musiał robić w pracy coś męczącego albo coś czego nie lubię to bym wyjebał na zachód bo przynajmniej bym więcej zarabiał
czyżby koniec poniedziałkowego srania?
to.Mozeby byc cywilni od teraz?
no to spoko, dozo za 3 miechy jak sie zasilek skonczy
ciekawe co robią teraz ci wszyscy byli atencjusze
I want to fuck those thicc thighs
postuje jako user