/ex-yu/

Plata-rob edicija

youtube.com/watch?v=YB0Uic_byNM

Attached: wojaksuicide.png (967x954, 554K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/AJkmCnfn-G8
youtube.com/watch?v=tJ_Hq_DkBug
youtube.com/watch?v=zA0IU0twf70
youtube.com/watch?v=Bam5vAqX4jI
youtube.com/watch?v=J1Su6FQHAYg
youtube.com/watch?v=0TmskpmfoA4
youtube.com/watch?v=LOTf6EXI-Uw
youtube.com/watch?v=g_erHkSrMJk
vimeo.com/16978348
twitter.com/AnonBabble

Bamp za mog brata plata-roba

Hvala brate plata-robe.

Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe

kako tebi na poslu?

Attached: noosechan.png (800x900, 523K)

Prva zrtva rata.. je nevinost.

>oni ne studiraju

Bazirana edicija
Idem danas na razgovor za posao u struci, iako imam faks, papire i znanje plata će biti 230e ako im dovoljno popušim kurac da mi dozvole da baš kod njih robujem

Podsjetnik da su studenti najniži oblici života na zemlji

Attached: baushtela chad.png (705x788, 474K)

živjo eksju!

puno sreće!

>Hvala brate plata-robe.
>Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
>fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe
>kako tebi na poslu?

Attached: cd7.png (630x384, 190K)

Ovo jebote OVO se čekalo!

Fala ba plata-robe

Skonto sam da mje lookśe otič na posoo akose dobro isplaćem ujitro, izbacim sve ise, kahkoo me svi mrze, kahkoo sam beskorisan, kahkoo ce mi dat otkaz, kahkoo trośim tudže vrjeme i pare, kahko sam poorazit koji trea da oomre...
Fino kad too sve izboocim bude mi malhko boolje i odem na posoo i nooprovim manje sranje negoo inooće
Hehe

Kooko tobi na pooslu?

Attached: 4yuHlTcD_400x400.jpg (291x291, 13K)

Gvala brade blada-rope.

Zgonto zam ta mi je lagze odici na bozao ago se topro izblacem ujudro, ispacim zve is zebe, gago me zvi mrze, gago zam bezgorizdan, gago ce mi dati odgas, gago drozim dudje vrijeme i novaz usalut, gago zam barazit koji dreba da umre... :Dd
vino gad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na bosao i napravim manje zranje nego inace. hehe

gago debi na boslu?

Attached: spurdo_sparde_vector_by_kevinino_d6ehtjk-fullview.png (1024x750, 132K)

>>Hvala brate plata-robe.
>>Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
>>fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe
>>kako tebi na poslu?

Attached: 1528543286338.png (644x800, 15K)

>Bamp za mog brata plata-roba

Attached: preuzmi.png (227x222, 6K)

Podsjetnik da su studenti najniži oblici života na zemlji

Attached: 1555642180.png (1080x1020, 512K)

>puno sreće!

Attached: 1555673499208.jpg (785x731, 112K)

>plata će biti 230e ako im dovoljno popušim kurac da mi dozvole da baš kod njih robujem

Attached: Fearful-Worried-Dog-Behavior.jpg (678x481, 38K)

>živjo eksju!

Attached: 1534263136863.jpg (1080x1020, 72K)

ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si

>ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si

Attached: 1555310017091.png (785x1000, 254K)

>ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si

Attached: 1563947611240.jpg (540x657, 82K)

sojčina opet guzobolna što nema drugove, smrdi, hoće li ikad naučit?

>filteri
>filtrirati

Attached: 1549260891248.png (703x800, 37K)

>on pere tanjure

>on ne guta soju za svako jelo
YIKES

sva su vec lica poznata ovde ovo je prava ludnica

jebem mater svima što NISU, ja JESAM

brate

Pa kazhe
youtu.be/AJkmCnfn-G8

E OVO su bile pesme

Attached: 1551870738017.jpg (1000x1000, 464K)

jao momki nemozte zamislit koliko zelim oplodit neku arapkinju ili indijku

smesne slike i vdije od matchke na internetu

Attached: really.gif (480x352, 1.68M)

ovo se trazhi

Ovo ali sve osim bijelih zhena

Attached: 1563891830356.gif (540x400, 2.87M)

obama kenya

Attached: ObamaKenyaFeature.jpg (3750x2486, 2.37M)

10

Attached: barack-obama-kendrick-lamar-2016-top-dawg-entertainment-billboard-650.jpg (636x421, 63K)

Toliko izpizdim kada vidim dijasporca jebenog

zabrunut

Attached: nmobnine__75828.1488311497.jpg (1280x1124, 239K)

zashto obam 9

Šta ima momčadijo

postaj obamu #27

cao

Postaj webm di obama kurvice ližu bjelački sladoled

Ima li neko neku seriju ili bilo šta za zanimati se da mi preporuči?

jebi me

imam

Pls

smrvi mi pizdurinu

Šizofren

Smišno Dragana

u moci ga

i ja

Vlada Taksista Şizofren

prva faza ludila
youtube.com/watch?v=tJ_Hq_DkBug

Ovde definitivno likovi iz ludare postuju, nema drugog objašnjenja za ove bolidoidne postove.

IZES MI PICKU BRE
youtube.com/watch?v=zA0IU0twf70

cisto
za
inb4

Attached: Dosta cu da .jpg (512x365, 46K)

saseri mi se na picku onda malo lizni pa duboko naguraj kurcem

ŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofren

Attached: Šizofren.png (211x239, 6K)

nisam iz ludare a i da jesam

opasno stge Šizofre ahjahaha hja sam ŠizofreŠizofrene Šizofre su sposteri SHONE kakav sHone koji KURAC SHONE OVO JE EKSJU REALNOST ajahahah hma ne nznba se tko tu ŠIZZZZZZZZZYYY AHAHAHAHAH HNIJE Šizofre STO ME NOCAS UBIJA

Attached: 1535438658638.png (786x1104, 981K)

jel se molis Bogu nekad ja ponekad pred spavanje u krevetu izgovaram u sebi moju skracenu verziju Isusove molitve Isuse Hriste pomiluj nas Isuse Hriste spasi nas Isuse Hriste prosvetli nas Isuse Hriste obrati nas ka sebi da bi vecno prebivali u ljubavi sa tobom
kad jedem kuhinjski prozor je pored stepenica i moja macka polu divlja me gleda stalno kako jedem i sedi mirno i mjauce pa kako da joj ne dam nesto da pojede zao mi je i onda tako razmisljam ako je meni zao zbog macke koliko je tek Bogu zao nas da patimo pogotovo ako ga usrdno molimo kao ta macka zar nam nece dati dobrog u izobilju u vecnosti

malo prd malo kak

amin
youtube.com/watch?v=Bam5vAqX4jI

youtube.com/watch?v=J1Su6FQHAYg

nmg virovat da u 2019 jos ima ljudi koji dudlaju isusekov obrezani kurcic

Pa toe realno kume moj
youtube.com/watch?v=0TmskpmfoA4

ovo fef a fakat su zaostali maloumnici

baziran
juche bash slusham kako se rodbina dere na sina jer ima dvojke a on kazhe shta me briga za shkolu ja samo hochu kosovo nazad
vrishto sam

>shizofren
>fren
:Dd

Attached: 1557123456550.jpg (720x895, 159K)

Pobjeglo to danijele

najgore kad tribas icu crkvu na zadusnicu pa stare nedojebane kravare kreste molitve da ih kurva marija cuje jer je zicer malo oglusila u 2k godina il nznm sta

kupio sam si novi mob

Attached: IMG_20190724_121514.jpg (3120x4160, 2.83M)

ispala ti fedora od tolike ivice

novi model

Attached: IMG_20190724_121243.jpg (4160x3120, 2.57M)

šta će ti?

tako tako samo ti koristi kinesku spijunariju

idite se guziti na reddit fedoratipperi

Attached: 1551816214685.png (550x543, 50K)

jebote koja shizofrenija

bolje to nego da podupirem ameriku

ovo

ateiste i amerikance na kurac

guzobolni krstopederi uvik vam iste fore

vjernike i amerikance na kurac

youtube.com/watch?v=LOTf6EXI-Uw

Da li smo mi bosanci bijeli?

postaj sestru pa cu ti reci

vnugo maze moja govna na kruh i jede

youtube.com/watch?v=g_erHkSrMJk

Ozbiljno te bre pitam

dobar deo bosanki je dovoljno beo za mene

podsitnik da dalmatinci nismo sl*venoidi (sclav = rob) vec autohtoni iliri

>ateisti
Frfara
vimeo.com/16978348

roditelji neprestano smaraju i jaucu, pogotovo stara, stalno razmisljam kako bih joj motikom razvalio glavu

jel ovo normalno?

jeste bate zrela je za lapot

Lapotach

ovo dbi, samo sojamomci se protive tom

Jebeni frf
Ovo je bukvalno kino