Plata-rob edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
vimeo.com
twitter.com
Bamp za mog brata plata-roba
Hvala brate plata-robe.
Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe
kako tebi na poslu?
Prva zrtva rata.. je nevinost.
>oni ne studiraju
Bazirana edicija
Idem danas na razgovor za posao u struci, iako imam faks, papire i znanje plata će biti 230e ako im dovoljno popušim kurac da mi dozvole da baš kod njih robujem
Podsjetnik da su studenti najniži oblici života na zemlji
živjo eksju!
puno sreće!
>Hvala brate plata-robe.
>Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
>fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe
>kako tebi na poslu?
Ovo jebote OVO se čekalo!
Fala ba plata-robe
Skonto sam da mje lookśe otič na posoo akose dobro isplaćem ujitro, izbacim sve ise, kahkoo me svi mrze, kahkoo sam beskorisan, kahkoo ce mi dat otkaz, kahkoo trośim tudže vrjeme i pare, kahko sam poorazit koji trea da oomre...
Fino kad too sve izboocim bude mi malhko boolje i odem na posoo i nooprovim manje sranje negoo inooće
Hehe
Kooko tobi na pooslu?
Gvala brade blada-rope.
Zgonto zam ta mi je lagze odici na bozao ago se topro izblacem ujudro, ispacim zve is zebe, gago me zvi mrze, gago zam bezgorizdan, gago ce mi dati odgas, gago drozim dudje vrijeme i novaz usalut, gago zam barazit koji dreba da umre... :Dd
vino gad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na bosao i napravim manje zranje nego inace. hehe
gago debi na boslu?
>>Hvala brate plata-robe.
>>Skonto sam da mi je lakse otici na posao ako se dobro isplacem ujutro, izbacim sve iz sebe, kako me svi mrze, kako sam beskoristan, kako ce mi dati otkaz, kako trosim tudje vrijeme i novac uzalud, kako sam parazit koji treba da umre...
>>fino kad to sve izbacim bude mi malo bolje i odem na posao i napravim manje sranje nego inace. hehe
>>kako tebi na poslu?
>Bamp za mog brata plata-roba
Podsjetnik da su studenti najniži oblici života na zemlji
>puno sreće!
>plata će biti 230e ako im dovoljno popušim kurac da mi dozvole da baš kod njih robujem
>živjo eksju!
ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si
>ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si
>ne moze trulo hercegovno toliko promjenit ime koliko ga ja mogu iznova filtrirat, jedan od najgorih postera si
sojčina opet guzobolna što nema drugove, smrdi, hoće li ikad naučit?
>filteri
>filtrirati
>on pere tanjure
>on ne guta soju za svako jelo
YIKES
sva su vec lica poznata ovde ovo je prava ludnica
jebem mater svima što NISU, ja JESAM
brate
Pa kazhe
youtu.be
E OVO su bile pesme
jao momki nemozte zamislit koliko zelim oplodit neku arapkinju ili indijku
smesne slike i vdije od matchke na internetu
ovo se trazhi
Ovo ali sve osim bijelih zhena
obama kenya
10
Toliko izpizdim kada vidim dijasporca jebenog
zabrunut
zashto obam 9
Šta ima momčadijo
postaj obamu #27
cao
Postaj webm di obama kurvice ližu bjelački sladoled
Ima li neko neku seriju ili bilo šta za zanimati se da mi preporuči?
jebi me
imam
Pls
smrvi mi pizdurinu
Šizofren
Smišno Dragana
u moci ga
i ja
Vlada Taksista Şizofren
prva faza ludila
youtube.com
Ovde definitivno likovi iz ludare postuju, nema drugog objašnjenja za ove bolidoidne postove.
IZES MI PICKU BRE
youtube.com
cisto
za
inb4
saseri mi se na picku onda malo lizni pa duboko naguraj kurcem
ŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofrenŠizofren
nisam iz ludare a i da jesam
opasno stge Šizofre ahjahaha hja sam ŠizofreŠizofrene Šizofre su sposteri SHONE kakav sHone koji KURAC SHONE OVO JE EKSJU REALNOST ajahahah hma ne nznba se tko tu ŠIZZZZZZZZZYYY AHAHAHAHAH HNIJE Šizofre STO ME NOCAS UBIJA
jel se molis Bogu nekad ja ponekad pred spavanje u krevetu izgovaram u sebi moju skracenu verziju Isusove molitve Isuse Hriste pomiluj nas Isuse Hriste spasi nas Isuse Hriste prosvetli nas Isuse Hriste obrati nas ka sebi da bi vecno prebivali u ljubavi sa tobom
kad jedem kuhinjski prozor je pored stepenica i moja macka polu divlja me gleda stalno kako jedem i sedi mirno i mjauce pa kako da joj ne dam nesto da pojede zao mi je i onda tako razmisljam ako je meni zao zbog macke koliko je tek Bogu zao nas da patimo pogotovo ako ga usrdno molimo kao ta macka zar nam nece dati dobrog u izobilju u vecnosti
malo prd malo kak
nmg virovat da u 2019 jos ima ljudi koji dudlaju isusekov obrezani kurcic
Pa toe realno kume moj
youtube.com
ovo fef a fakat su zaostali maloumnici
baziran
juche bash slusham kako se rodbina dere na sina jer ima dvojke a on kazhe shta me briga za shkolu ja samo hochu kosovo nazad
vrishto sam
>shizofren
>fren
:Dd
>Š
Pobjeglo to danijele
najgore kad tribas icu crkvu na zadusnicu pa stare nedojebane kravare kreste molitve da ih kurva marija cuje jer je zicer malo oglusila u 2k godina il nznm sta
kupio sam si novi mob
ispala ti fedora od tolike ivice
novi model
šta će ti?
tako tako samo ti koristi kinesku spijunariju
idite se guziti na reddit fedoratipperi
jebote koja shizofrenija
bolje to nego da podupirem ameriku
ovo
ateiste i amerikance na kurac
guzobolni krstopederi uvik vam iste fore
vjernike i amerikance na kurac
Da li smo mi bosanci bijeli?
postaj sestru pa cu ti reci
vnugo maze moja govna na kruh i jede
Ozbiljno te bre pitam
dobar deo bosanki je dovoljno beo za mene
podsitnik da dalmatinci nismo sl*venoidi (sclav = rob) vec autohtoni iliri
>ateisti
Frfara
vimeo.com
roditelji neprestano smaraju i jaucu, pogotovo stara, stalno razmisljam kako bih joj motikom razvalio glavu
jel ovo normalno?
jeste bate zrela je za lapot
Lapotach
ovo dbi, samo sojamomci se protive tom
Jebeni frf
Ovo je bukvalno kino