kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
jó reggelt gecik
Miért nem csináltátok már rég meg a /ka/-t, lusta férgek?
Jó reggelt basszátok meg
a gyakornok olyan rövid kis fehér naciban jött be szerintem ha mégegyszer elsétál erre berántom és megerőszakolom
be kellene tiltani az ilyen öltözködést vagy engedélyezni a közösülést, kibírhatatlan, hogy képzeli
engedélyezve van a közösülés, különben már kihaltunk volna
A nap kérdése: ánon mikor szekszezett utoljára kivel és hogyan
Én a bnnel az ágyában
Zoli??
nem
Fejezd már ezt be te fogyatékos
Lol szűz
Apple
Gondoltam hogy a 3 köbcentis agyi kapacitásoddal ennyit tudsz majd ide böfögni
Millió puszi és ölelés mindenkinek
hitler vagyok
VAN ÚJ APU VÉGRE!
lol
Éljen Torgyán!
>vásároljuk vissza Kárpátalját és adjuk Szűz Máriának az országot
>nekünk feltétlenül kell egy megye ami még a nyírségnél is szegényebb ráadásul tele van ukránokkal
kurva anyádnak tépkedd a sebeit de rohadt féreg áááárghhhh így is minden nap fáj erre te minden nap felhántorgatod az emlékeket a postáddal. A KURVA ANYÁDAT MÁR!!
>az emlékeket
tehát nem is vagy béka, ha van mire emlékezni
a béka is válhat királyfivá de hamar visszaszállt az átok és azóta még békább vagyok, sőt inkább egy ebihal
chino chan
még egy bukott normi
ez de tényleg
Hol van a kirendelt macska bn-em? Azt hittem én vagyok a főkarakter ebben a szar életben
emlékeztető, hogy ini punci nélkül nem lehet szó helyeskéről
kurva anyád
>helyeskéről
>helyeskéről
Rák az agyadat!
abszolút bázisolt
>helyeske
A "helyeske" szó ugyan legális a /ka/-n, de csak kevesen használják, mióta a Szüzek Nagytanácsa betiltotta a használatát.
hülyeség
te vagy hülye
Akkor most mi van helyette?
hogy őrjöng a korcs
mért zúzza be őket a kő?
normikór szarnak tartottam az obliviont amikor megjelent, lehet, hogy élvezném most?
a fehérnacis helyeske megint itt flangált ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
a ribancok nem helyeskék
azokat rostásoknak hívjuk
puzsi mikor tölt fel új aput?
nekem nem mondja meg néhány savanyú szűz kit tartok helyeskének és kit nem
bemegyek egy francia család házába, leülök a vacsoraasztalhoz, és elkezdem leszarozni a sajtot és a bagettet
rostik kaffantva
ez nem egy francia ház ostoba örökszűz
ha kurvázni megyek és nem akarom vele elveszteni a szüzességem csak azt szeretném hogy leszopjon az fél áron van?
hát nem japán de azért elég cuki, kevesen hagyták volna így ott
kép?
ölelek tesik
rájöttem milyen értéktelen az életem, minek fizukukkerkodjak és szenvedjek ha sosem lesz senkim?
viszont muszáj fizukukkerkodnom hogy ne az utcán dögöljek meg, micsoda ördögi körforgás..
ma valami kibaszottul unalmasak vagytok
ellehet menni
nem muszáj itt lenni
nem jön az ihlet dorka de lecumizhatsz attól felszabadulok
dorka olyat nem csinál
szegény pálma még a nadrágját sem tudta felhúzni úgy beledörrentettem a puncusába
ismerem az érzést tesi
szesz, videojátékok és debbentés a normáltipikusakra
TGM az amúgy securitate ügynök?
velem nem csak a cigány macsójával, bassza meg
hh?
ezek nem jók semmire sajnos
átszoknék a /v4/-be, de hasonló autisztikus kreténség
olyan autista retardokra meg végképp nem vagyok kíváncsi, akik még mellé lengyelek, csehek meg szlovákok is
t.
attól még nem lesz securitate ügynök, hogy időnként kiáll a román nacionalizmus mellett, a csicska magyarók ellen
A FASZOM BAZDMEG OTTHON ELŐVESZEM MIT CSINÁLJAK MOST GYORSAN KIVEREM
KIMEGYEK BAZDMEG AZ ABLAKBA ÉS KITESZEM A SEGGEM AZ UDVARRA GECI
KIBASZOTTUL SZÉTSZAROM AZ EGÉSZ VILÁGOT
UTÁNA MEG KIMEGYEK ÉS GYORSAN DOBOK EGY KIS KIBASZOTT BOMBÁT A FASZOM FEJETEKRE BAZDMEG A NITRÓS GETTÓ
KIMEGYEK BAZDMEG AZ ERDŐBE ÉS GYORSAN PSZICHOPATA LESZ BELŐLEM SZÉTVEREK MINDENKIT AKI ARRA JÖN
nagy ha igaz
Ebben mondjuk tökre igazad van. Köszönöm, hogy ma is tanítottál nekem valamit. Én sajnos csak egy buta mucsai magyar vagyok.
utálom a m*gyarokat
nyami
Úzvölgye kapcsán mondjuk megírhatta volna, hogy a halottaknak is meg kellene tanulniuk románul. Szerintem lefizethette a Szarbán, azért kussol.
Mi vagy te, HÜLYE?
kéne
remélem egyszer valami művészkedős fotó kedvéért kiereszti a tőgyeket, látni akarom azokat a rózsaszín bimbiket a hófehér tejelőkön
Nem bírom tovább emberi kapcsolatok nélkül, tényleg nem már egy teljes idegroncs lettem
szerezz munkát
ez, unironikusan
Az miben segít?
ha van munkád akkor kénytelen leszel szocializálódni és szerintem meg is fogod utálni
Semmiben. Normálbuzik azt hiszik hogy ha emberek között teszel-veszel attól jobb lesz de nem csak jobban fogok útálni magad miatta
Az emberi kapcsolatok szart se érnek, mindenki a magáét akarja úgy is
>Az emberi kapcsolatok szart se érnek, mindenki a magáét akarja úgy is
De akkor minek vagyunk még itt?
Szerintem megfenyegette, hogy megöli, ahogy megölte a juhászt és Heller Ágit is.
Ezen a fotón rajta vagyok, keressetek meg
Măr
nem értem
a fasz nem kiváncsi rád buzigyerek, ha ennyire figyelemkurválodni akarsz akkor karikázd be magad
Leszedtem azt a bőrkeményedést a talpamról
jól tetted, akkor most állj neki lefogyni is
e-ezt honnan a faszból tudod?
Lol de mérges a szűz
a szekszmentes évek bölccsé tesznek
tegnap posztoltad az elhízott pacát amit lábnak csúfolsz buta gecy
nem is látszott rajta hogy dagadt
igen? akkor biztos csak a fényviszonyok miatt
akartam válaszolni rá hogy fogyj le de valaki más már megtette
ja amúgy tényleg dagadt vagyok de szerintem talpra nem rakódik zsír