Po 8 godzinach noszenia pustaków i skuwania tynku bez przerwy kucnąlem na minutę żeby odsapnac
Gdy majster to zobaczył to się wkurzył i wydarl sie na mnie
"Mały kurwa a co ty kurwa kombinujesz?!?!?! Młody chłopak a lekki zajob i już na glebie?!Ja w twoim wieku wiadra z wodą na chuju nosiłem a po robocie sie szło na remize na dziewczynki,ty widze nie nauczony roboty jesteś "
Od tego czasu było tylko gorzej bo majster mówił że "chce mnie nauczyć roboty jak prawdziwy facet" i dawał mi najciezsze roboty podczas gdy Mariusz i Rafał mieli lekkie a sam najmniej robił tylko obserwowal i czasem coś zrobił lekkiego
miliardy ludzi używa tuby, 100 tysięcy to jakiś ułamek promila użytkowników
Wyatt Jones
Nie interesuj się, zostaw dziewczyny w spokoju (mi)
Anthony Powell
fajna przeklejka z tagu #przegryw z wykopu wowik
Juan Bennett
Wszyscy wokół mnie wiecznie mi dupę trują o zakładaniu rodziny i potrzebie ustatkowania się, a ja czuję się spełniony jak tylko wstanę rano, napiję się wody i przeżyję dzień Proszę się ode mnie odpierdolić
>po prostu bądź sobą >po prostu wyjdź do ludzi >po prostu zacznij uprawiać jakiś sport >po prostu zacznij biegać >po prostu nei miej choroby psychicznej >po prostu nie bądź brzydki >po prostu nie bądź biedny >po prostu nie miej autyzmy w dupe se te rady wsadźcie normany
John Martin
obciągnij mu jeszcze
Jonathan Wright
wowik by tak nie napisał
James Clark
bylem ostatnio we wrocku i nie jebalo wiec chyba tam wowik nie mieszka
Chase Howard
dale jest w animu trochę zbyt ciotowaty w książeczce był bardziej na poważnie traktowany
Matthew Parker
nom tylko na żywo dziadziuś by ci powiedział byś spierdalał, nie wychlapał płaku płaku na 2000 znaków
Nathan Lee
To powiedz coś po polsku :)
Easton Kelly
wierz w co chcesz ja jestem pewien że historyjka prawdziwa zwłaszcza że sam spędziłem parę dobrych lat na Jow Forums
Nathaniel Cox
The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood. Only a fool would take anything posted here as fact.
>łeeee nie mam dziewczyny >zmarnuje sobie życie bo i tak nie mam kobiety >nie robie nic bo po co jak i tak nie mam dziewczyny Ciężko mi jest pojąć jak wielkim trzeba być przegrywem żeby związki były jakimś wyznacznikiem wartości egzystencji. Czasem myślę że r9k to jeden wielki larp
powiedział człowiek który finansowo jest w lepszej sytuacji niż większość polaków co by się zgadzało z jego postem że i bez kobiety można sobie radzić w życiu
jeśli miałeś jakiś punkt to elaboruj
Parker Bell
nie mam gf bo jestem łysy
Noah Peterson
że post makiego to był czysty cope
Justin Thompson
no ja powiem szczerze że mi troche brakuje bliskości kobiety i chciałbym mieć dzieci i tak dalej bo jednak jak się nie rozmnożysz to przegrałeś grę w biologię niezależnie od gatunku, nie my układaliśmy zasady ale z drugiej strony nic na siłę bo mimo wszystko sytuacja na rynku świń tragiczna nie ma sensu się pchać w związek bez przyszłości
Wyatt Taylor
ja nie mam bo nie chciałem, a teraz jestem łysy i nie bogaty i nie dynamiczny więc nawet jakbym chciał to bym nie mógł
ostatecznie cały gatunek ludzki w końcu przegra tą grę więc na chuj ci takie chwilowe zwycięstwo liczy to o czym myślisz że się liczy po prostu nie dawaj jebania o dzieci i będziesz szczęśliwy
John Baker
nie mam gf bo lubię być sam
Christian Campbell
kołp
Levi Flores
to tak jak ja! pjona cumplu
Aiden Morris
Mogłeś mnie obrazić na milion różnych sposobów, ale pomyślałeś że najbardziej mnie zaboli >prawiczek "Łeeee nie mam dziewczyny" >ze wsi Polska to jedna wielka wieś elo
dla mnie wartościowe jest osiągnięcie pełnego potencjału ludzkości w przyszłości i kontrybucja dla tego celu a do tego trzeba się rozmnażać
Julian Perry
no to miej seks
Gabriel Bell
'branoc prawiczki
Carter Lopez
>możliwe przecież jest, degenerat jeden
Alexander Price
>jak się nie rozmnożysz to przegrałeś grę w biologię Człowiek dawno jest poza jakąś prymitywną grą. Nie jesteśmy jakimiś owocówkami żeby ruchanie było szczytem naszego życia, nasze mózgi mają o wiele większe możliwości, rozmnażanie to treść poboczna. Są na świecie miliardy ludzi, miliony z nich ma na tyle idealne geny żeby zostać kolejnymi Einsteinami i zrewolucjonizować cały gatunek, ale umiera w jakimś indyjskim getcie bo przegrywamy grę w społeczeństwo.
Adrian Gonzalez
>miliony bez przesady
David Nguyen
ja słyszałem o dziesiątkach tysięcy, ale nie znam metodologii
Andrew Gomez
Fajna bajka.
Ayden Wright
>ojciec znalazł sobie """dziewczynę""", znajomą z liceum >co dźień gadają godzinami przez telefon Czemu kobiety nie potrafią sobie znaleźć zajęcia?
Hunter Bennett
K R A K Ó W R A K Ó W
Cooper Powell
Rak Ków
Josiah Wright
Ona czuje tą kasę
Alexander Davis
Jaką kase?
Samuel Hill
Sponsora
Colton Harris
Jak to jest że złoczyńca jest milion razy bardziej bazowany niż MC.