kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtu.be
444.hu
hirhugo.hu
index.hu
merce.hu
nepszava.hu
autovit.ro
m.origo.hu
hirklikk.hu
m.hvg.hu
888.hu
magyarepitok.hu
twitter.com
tudom hogy vasárnap van de már reggel 9 van és még mindig nem csináltatok almát? Mi a faszt csináltok?
Miért olyan jó érzés szekszelni? Egyszerűen nem bírom ki nélküle. Másért talán nem is érdemes élni.
hitler vagyok
Fijúval vagy jánnyal?
FELTÁMADT!!! :O
Ülő Bika vagyok.
Literálisan ki?
Valami B kategóriás celeb, de nem drogos meg nincs nyakig az adósságban, úgyhogy a Barbi drágám a zöld kártyáért meg a newyorki lakcímért hozzámegy.
A puszta gyermekei vagyunk
youtu.be
Távcsövessel leszedném.
bázisolt retardált
Csöcsi?
Vagy popsi?
t. gyökertelen korcs
Ánon melyk pozitúrákat szereti a szekszben?
lábak > fenék > mell
*fijúpunci > fijúpöcörő > jánylábikó > jánypopsi > jánycsöcsi
AZ ÉLETEM SEMMIT SEM ÉR MIÓTA ESZTI PRIVÁTRA RAKTA AZ INSTÁJÁT :(((((
Azkiaz???
Ujbuzi
Az a buzi aki mondja!
milyen érzés mikor hátulról döngeted a helyeskét és benyúlsz alá és rámarkolsz a feminin péniszére?
>csöcs nagy
>pofa ló
Eehhh.
Megint nyilvános az instája?
bárcsak foghatnék női mellet
Szelíd cica vagy vadmacska a Dalma?
Ne, a másik kell, mert hasonlít a gyerekem anyjára.
A fogai nem tetszenek
Nyuszi fogak
Lól, benagyítasz látszik a fogszabályzó és mégis az én fogsorom szélesebb és nem is használtam azt a szart.
How too get Maygar GF?, I love paprika btw
www.rosszlanyok.hu
Be from a 1st world country
Have
>190 cm
>90 kg
>18 cm
Nesze, Paprika
>Róbert nem beszél magyarul, apja csak néhány szót tanított meg neki gyerekkorában, így angolul levelezünk. A férfivel a Reddit nevű közösségi oldalon akadtunk össze
ez kell ide
t. lipsi
te vagy lipsi
Az “libsi” de a “bibsi” csóró zsidót jelent.
Te ezek mind barnák mint a szar. Mitől jobb ez a merkelista agyrémeknél?
Mer ennek magyar volt az egyik ükapja! Igazi Magyar Ember
A halálszorítást hogyan lehet gyógyítani? teljesen impotens vagyok már sajnos
Amikor a tök ukránok pénzért, meg a világ másik végéről összeszedett meszticek csak úgy ni kapnak magyar állampolgárságot akkor engem nem is köptek szembe?
Vágdd le a faszodat, kenegesd bölcsőzsírral és visszanő majdan, mint a szalamandra lába.
index.hu
>rá kell ébreszteni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van
Me i Esma ake giljavav
Tu mare vilen me ka takjarav
Odoleske mashkar pagjaren
Khelen sarinen ushten RO-MA-LEN!!!!!!!
Lelelele lelele
Le le le le le le
Olyan érzés, mintha egy fasz lenne a seggedben.
Szex kölcsönös beleegyezéssel misszionáriuspózban, kizárólag utódnemzés céljából.
Cigány
téged is rá kell ébreszteni arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem akinek van 3-4 gyereke, 9-16 unokája
XYU
világfájdalmam van
magyarabb, mint te, Håkon
Ánon szerint vegyek-e X5-ös BMW-t ami 140k km-es használat körüli olyan 4500€-ért?
Van vagy 90k€ kp-m a bankban a több évnyi céges osztalék után.
autovit.ro
érettségi bizonyítványt vegyél inkább
nagyon hoki lesz a ma esti műszakom és még egy negyedik is lesz hétfőn...
Hogy legyen plusszba? Az mire jó, asszondták nekem annó odaátt, hogy a 12 évnyi magyar suli jogerős bizonyíték megfelelő magyar nyelvtudásra.
Na várjál csak recskabajnok, brb.
ki hívta már megint ide a román alembert???
Jön ez magától
gyerekek valaki nagyon sürgősen postázzon egy 10/10-es segget
Segg.
ezzel a formás turáni popival nem lehet versenyezni
Repedtsarkú ribanc
Szarumán aljas mágiával keresztezte az orkokat a lidércekkel, s egy egész seregnyit szaporít Orthanc gödreiben
és? attól még tövig befúrnád az orrodat a fenékvágatába te is
Lapos
igaz
Dehogyis, pont jó az
user szereti az orrán a labanctallért?
Ez jó kultúrára?
>Mordor orkjai nem kedvelik a napfényt. Szauron eltakarja a nap arcát, hogy megkönnyítse útjukat a háborúba.
igaz, én kiszippantanám belőle a mennyei aromát
Vagy maradjunk a kötelező házi olvasmányoknál? Van több is, meg egy részét elpasszoltam az unokaöcséimnek amikor még suliba jártak. Már mindegyik 18 felett van rég, egyetemre már nem kell.
Pont mint a ""feleségem"" arcra, meg alkatra is ha leszámítod a konditermes hátizomzatot.
milyen érzés egy sportoló helyeske ánuszáról lenyalogatni az izzadtságcseppeket egy kiadós edzés után?
Emrata
Kb mint felnyomni egy sárkánydildót magadnak
Én csak aztatatt tudom, amikor a melegben szeksz közben összeizzadok a nővel és közben le kell törölni rólam.
dögöljetek ti meg bazdmeg, egyszer úgyse lesz kin élősködni
Háháháhá, dévla báktáló tesvííreim.
Esküszöm, hogy veszek egy használható X5-öst csak azért, mert a suttyó pestiek nem tudják használni a belvárosban és a pusztai vidékiek meg csak egy fokkal jobban állnak, mint a teszkós sepregető cigány.
>háháhá nézzd már a románnak kicsi a fasza azért jár vele
Háháhá 17 centi és vastag, nosza ti álmagyar szlávkorcsok meg legalább egy fél órát filozofáltok a boltban, hogy melyk szalámit vegyétek meg, mert ugyebár az a sok kis 300 forintnyi összeg a hónap végén összegyűl.
Lehetne akár a feltámasztott Torgyán Józsi is a miniszterelnökötök mostmár, pont ugyanott lennétek mint ahol most vagytok.
OC
888.hu
>Kövér László felidézte: Magyarország történelme során a muhi csata, a mohácsi csata, az elbukott Rákóczi-szabadságharc, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc, a trianoni békediktátum, a második világháború, majd a levert 1956-os forradalom után is kilátástalannak látszó helyzetbe került, mégis mindig képes volt újjászületni.
>mégis mindig képes volt újjászületni
>újjászületni
Ezen nincs mit magyarázni, azt hiszem.
Akan mirri sjej, phen,
kamesz e sjavesz vagy na?
Asztaren akan tumare vasz!
Haj csumidentume!
10/10
nem értem
törpeagy
kurva anyád
a sufnibuzik azt hiszik hogy itt egy ratyi összeesküvés történik, megiszod a kólát és a fenekükbe teleportál egy kuki
Az a buzi aki mondja!
akkor te az vagy