kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
444.hu
index.hu
youtube.com
zsurpubi.hu
888.hu
mandiner.hu
youtube.com
24.hu
index.hu
twitter.com
Persze egy idő után belefáradsz, hogy meg akarj felelni neki, másnak, bárkinek és csak az számít, hogy önmagaddal békében legyél. Mert amúgy úgysem elég jó semmi és mindig van valami, amit máshogy kellett volna tenned (szerinte) és miért nem azt csinálod és úgy, amit ő akar. És persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar...és az meg másnak nem tetszik, magadnak meg pláne, mert baromira nem te vagy...
Sok időbe telik, mire az ember rájön, hogy igazából sosem az számít, hogy mások mit gondolnak...hiszen a te életed nem éli más, a te döntéseidért nem vállalja más a felelősséget, a te életedbe nem szólhat bele senki, mert az csak a tiéd. Legyen tartásod és tudj nemet mondani. Ne változz meg csak azért, mert más azt szeretné. Muszáj önmagadért kiállnod. A világ tele van gerinctelen emberekkel. Ne tartozz közéjük..!
hitler vagyok
Mostantól ha a libsik szarmagyarországoznak akkor tulajdonképpen zsidóznak, szóval nácik.
Megrontás: ez a nyakatekert és avas jogi kifejezés a nálunkénál lényegesen szabadabban gondolkodó nyugati társadalmak vígjátékíróinak jó ideje kedvelt célpontja: gondoljunk csak a La Cage aux Folles-ra, avagy a prűdöket kifigurázó komédiákra, amelyek kétségkívül rengeteget tettek azért, hogy a nyugati világ túlnyomó részében tizennégy esztendős korra szállították le a nemi beavathatóság határát, függetlenül a résztvevők nemi összetételétől.
sajnos a cigány fajtátoknak az emberiség előrehaladásáért pusztulnia kell, csekély áldozat
EZ! LE A ROSTIKKAL!
>aéa nincs macskalány bn
ez speciel pont úgy hangzott mint a buta ribancok rinyálása amikor csanádot akarják "megtartani"
>és persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar
ilyet férfiember nem gondol lol
>ez speciel pont úgy hangzott mint a buta ribancok rinyálása
ez lett volna a vicc
de lehet hogy szar a humorérzékem, bocsánat autista vagyok
>és persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar
>ilyet férfiember nem gondol lol
Lol, egy szűz mindenre képes, és ezt te ne tudnád...
szűzként se gondoltam így lol,
Nem a kurva anyádat nem xdd
index.hu
Miért esnek le folyamat a fogyaték turisták?
magyarok többet estek ott
Magyarokból több is van
fogyatékos cigány, menj vissza rezet lopni
most szépen valljátok be, hogy zsidók vagytok
Bárcsak az lennék hől
Pár év és lesznek, köszönhetően Muskátli Elemérnek.
az vagyok, és felvásárlom a /ka/-t
Esik a hó!
Fingik a ló!
Napi késforgatás
youtube.com
Én úgy tudom, hogy itt csak marketing meg business állásai vannak a googlenek
üneki simán csak megátta szive
elindíccsák akkómég simán izé
olyan létezik hogy egy lány egyszerre top helyeske és g*cyprés alfanőstény?
Csá geri
szopnám-nyalnám-basznám
persze, csak azok mindig csanáddal vannak, dögöljenek meg a csanádok
de ha egy lány ilyen kimagasló akkor nem érdemel egy kimagasló kant magának?
Igen nagyanyám zsidó volt, honnan tudtad?
nem
igazságtalan vagy
dehogy vagyok
>zsurpubi
Hiába emelkedtek meg ugrásszerűen a bérlet és a napijegy árak az idei Sziget Fesztiválra, nem sikerült megugrani a tavalyi bevételt. Sőt, idén a fesztiválra látogatók száma is megcsappant a tavalyihoz képest.
2019-ben 25-30 ezerrel kevesebb ember látogatott el a Hajógyári-szigeten rendezett eseményre, mint tavaly. A jegyeladással párhuzamosan a bevétel is csökkent.
Aztakurva. Mi ez a metamorfozis? Megint terhes? Vagy csak V A S T A G?
OK then shut the fuck up
Terhes.
ez meg mitől ekkora csatakanca?
Kurva anyád
Terhes.
ez
tegnap nem volt se recsi, se videójáték
cudar érzés
>román
>buzi
>zsidó
mit lehet még rólad tudni?
gondolom babát vár
Szerintem állapotos
nekem csak a recsi maradt ki így ma kétszer is kicsapom lehet
remélem buzi lesz, megérdemelnék
nekem a kettő a minimum egy szokásos napon
>csatakanca
Ezen felnevettem
Dalma helyeske de nem gecyprés alfanőstény mert az a Lilu
az orkok nemtelenek
*kitől
bozmegg :DDD
Kurva anyád avé a szemébe nem mernél nézni nemhogy így orkozzál kis szaros
Hello my anal neighbors to the north
I want to go to Budapest for a few days. What are my chances of having non-prostitute sex, and if I want to have sex with a prostitute, what is the best way to approach it
>my anal neighbors
mi a fasz
rosszlanyok.hu
korcsler vagyok
ÉJJEN A SZÁLASI MEGA HITLER
hogy-hogy, nem Előd az apja?
de már egyik sem él
De ő
Ne figyelj ezekre a vonaszopó mémelő korcsokra
mega hitler vagyok
lol elődke milyen mérges
dehogynem, nem vagyok gyáva mint te
t. emőke, vigyázz!! tamásmacska a bokorban!
ott geciznéd össze tőle a nadrágod helyben lol
mikor adják ki a fidesz 2-t?
dehogyis
Lol, igaz lehet ennek most kivételesen tamásmacska az apja
youtube.com
rohadt gonosz kis buzik vagytok, nemhogy inkább dolgoznátok ti is azon a 10+ unokán már
Ez régen volt,mostmár Előd simán összecsomagolná ezt a csicskát
Előd a férje, te fogyatékos.
*kakukkja
I'd recommend Bianka(22) from the 9th district!
maradj már magadnak emőke hülye kakukk, menjél inkább kérjél fizuemelést a fidesztől hogy eltarthasd a gabi kölkeit
Előd a Mi Hazánkban van és nem a zsideszben agyatlan
budaházzy a múltkor már elköpte honnan van a lóvé, mit kötözködsz?
korcs
Szeretik az öreg cigányok, ha a saját nyelvünkön beszélünk. Ez a kultúránk része. Azon vagyok, hogy minél sikeresebben csatlakozzunk a többségi társadalomhoz, de ne tagadjuk a gyökereinket. Ismerek olyan diplomás cigányt, akinek magyar a felesége. Ha engem kérdeznek, a közös gyerekük ne csak magyarul, tanuljon meg cigányul is. Tudja, hogy honnan jött az apja" - kezdte Berci, aki tősgyökeres újvárosi cigány.
Lakatos Berci a köztisztaság mellett legalább ennyire fontosnak érzi az egészségügyi szűrések fontosságát és azt, hogy a fiatalok ne forduljanak az alkohol, a kábítószer felé. "A cigány ember átlagosan 10 évvel előbb megy el, mint a magyar. Rengetegen szenvednek közülünk szív- és érrendszeri betegségektől, egyre többen küzdenek daganattal is. Mindig hangsúlyozom: a megelőzés életet menthet. Bátran menjenek szűrésekre, ne féljenek az orvosoktól" - mondta Lakatos Berci.
milyen jól fog mutatni a statisztikákon a "magyarok" legalább 2 nyelven beszélnek, ez siker
ennyike
szarnyugat kaf
tesik, 2 éve vagyok együtt a bn-el de kezdem nagyon unni.. rendes lány, szép is de már egyszerűen nem jön be. elhagyni nem akarom, mert ilyet ki tényleg mindent megtesz neked, főz/mos, nem mond nemet semmire, azt csinálja amit mondasz neki mégegyet nem fogok találni
ilyen helyzetben a félrekúrás ugye engedélyezett? őt megtartanám feleségnek, de mellette szórakoznék
Csak mond el neki, hogy érzel, hogy kéne egy kicsit több kaland az életedbe, csalás nem jó megoldás.
Jó de abba nem menne bele, hogy más nőkkel dugjak. Pont azzal van a baj, hogy egyszerűen unom a testét, meg a kinézetét. Szép, formás stb. de már újat nem tud mutatni
megöllek ha megcsalod, vagy elhagyod vagy felnősz köcsög csanád
tessék, látjátok, buzi, buzi mind, nincs agyuk, olyanok mint a nők, JAJ MÁR NEM JÖN BE A FIÚPUNCIM NEM NEDVESDIK TŐLE MÁSIK JÁNY KÖLL
szekszelj incel és megtudod, kapcsolatban a testi vonzalom a legfontosabb, minden más kb elhanyagolható
ha az nincs meg nem fog működni
nem vagyok incel kis buzeráns, van bnem de nem fogok itt nyavajogni MINT EGY FÜRDŐS KURVA
kurva anyádat, dögölj meg gerinctelen féreg