Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.jpg (250x238, 4K)

Other urls found in this thread:

444.hu/2019/08/13/egy-friss-genkutatas-arra-jutott-hogy-izrael-utan-magyarorszagon-a-legmagasabb-a-zsido-leszarmazottak-aranya
index.hu/belfold/2019/08/13/duna_part_kovek_turistak/amp
youtube.com/watch?v=lIhBAmY4P0Q
zsurpubi.hu/cikk/8600-hova-tunt-orban-viktor/
888.hu/amerika-london-parizs/trump-nem-tokolt-odavagott-a-bevandorlas-kerdeseben-4196155/
mandiner.hu/cikk/20190813_fekete_gyor_andras_en_is_voltam_fidesz_szimpatizans
youtube.com/watch?v=7yo0-B7WD_A
24.hu/belfold/2019/08/14/borsod-jegeso-kepek/amp/
index.hu/belfold/2019/08/13/kaposvar_orjonges/
twitter.com/SFWRedditGifs

Persze egy idő után belefáradsz, hogy meg akarj felelni neki, másnak, bárkinek és csak az számít, hogy önmagaddal békében legyél. Mert amúgy úgysem elég jó semmi és mindig van valami, amit máshogy kellett volna tenned (szerinte) és miért nem azt csinálod és úgy, amit ő akar. És persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar...és az meg másnak nem tetszik, magadnak meg pláne, mert baromira nem te vagy...
Sok időbe telik, mire az ember rájön, hogy igazából sosem az számít, hogy mások mit gondolnak...hiszen a te életed nem éli más, a te döntéseidért nem vállalja más a felelősséget, a te életedbe nem szólhat bele senki, mert az csak a tiéd. Legyen tartásod és tudj nemet mondani. Ne változz meg csak azért, mert más azt szeretné. Muszáj önmagadért kiállnod. A világ tele van gerinctelen emberekkel. Ne tartozz közéjük..!

hitler vagyok

444.hu/2019/08/13/egy-friss-genkutatas-arra-jutott-hogy-izrael-utan-magyarorszagon-a-legmagasabb-a-zsido-leszarmazottak-aranya

OH NEM NEM NEM NEM NEM

Mostantól ha a libsik szarmagyarországoznak akkor tulajdonképpen zsidóznak, szóval nácik.

Megrontás: ez a nyakatekert és avas jogi kifejezés a nálunkénál lényegesen szabadabban gondolkodó nyugati társadalmak vígjátékíróinak jó ideje kedvelt célpontja: gondoljunk csak a La Cage aux Folles-ra, avagy a prűdöket kifigurázó komédiákra, amelyek kétségkívül rengeteget tettek azért, hogy a nyugati világ túlnyomó részében tizennégy esztendős korra szállították le a nemi beavathatóság határát, függetlenül a résztvevők nemi összetételétől.

Attached: share-625B325E-537A.jpg (1024x783, 256K)

sajnos a cigány fajtátoknak az emberiség előrehaladásáért pusztulnia kell, csekély áldozat

EZ! LE A ROSTIKKAL!

>aéa nincs macskalány bn

Attached: 17713.jpg (3840x2160, 684K)

ez speciel pont úgy hangzott mint a buta ribancok rinyálása amikor csanádot akarják "megtartani"

>és persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar
ilyet férfiember nem gondol lol

>ez speciel pont úgy hangzott mint a buta ribancok rinyálása
ez lett volna a vicc
de lehet hogy szar a humorérzékem, bocsánat autista vagyok

>és persze te mindent megteszel azért, hogy olyanná válj, amilyennek látni akar
>ilyet férfiember nem gondol lol
Lol, egy szűz mindenre képes, és ezt te ne tudnád...

szűzként se gondoltam így lol,

Nem a kurva anyádat nem xdd

index.hu/belfold/2019/08/13/duna_part_kovek_turistak/amp
Miért esnek le folyamat a fogyaték turisták?

magyarok többet estek ott

Magyarokból több is van

fogyatékos cigány, menj vissza rezet lopni

Attached: 7E1529D5-7CD6-446B-ABAE-4C3CBDD409BB.jpg (907x784, 442K)

most szépen valljátok be, hogy zsidók vagytok

Bárcsak az lennék hől

Pár év és lesznek, köszönhetően Muskátli Elemérnek.

az vagyok, és felvásárlom a /ka/-t

Esik a hó!

Fingik a ló!

Napi késforgatás
youtube.com/watch?v=lIhBAmY4P0Q

Én úgy tudom, hogy itt csak marketing meg business állásai vannak a googlenek

üneki simán csak megátta szive
elindíccsák akkómég simán izé

zsurpubi.hu/cikk/8600-hova-tunt-orban-viktor/

olyan létezik hogy egy lány egyszerre top helyeske és g*cyprés alfanőstény?

Attached: 39877944_308123019952695_2703076996753129472_n[1].jpg (1080x1350, 1.41M)

Csá geri

Attached: Screenshot_20190814-094908-01.jpg (1080x2040, 423K)

szopnám-nyalnám-basznám

Attached: 1565769015310.jpg (640x640, 613K)

persze, csak azok mindig csanáddal vannak, dögöljenek meg a csanádok

de ha egy lány ilyen kimagasló akkor nem érdemel egy kimagasló kant magának?

Igen nagyanyám zsidó volt, honnan tudtad?

nem

igazságtalan vagy

dehogy vagyok

>zsurpubi

Attached: AA992AE1-E311-452B-AE4E-D7C5D0A0FA15.jpg (1932x1450, 481K)

Hiába emelkedtek meg ugrásszerűen a bérlet és a napijegy árak az idei Sziget Fesztiválra, nem sikerült megugrani a tavalyi bevételt. Sőt, idén a fesztiválra látogatók száma is megcsappant a tavalyihoz képest.

2019-ben 25-30 ezerrel kevesebb ember látogatott el a Hajógyári-szigeten rendezett eseményre, mint tavaly. A jegyeladással párhuzamosan a bevétel is csökkent.

Aztakurva. Mi ez a metamorfozis? Megint terhes? Vagy csak V A S T A G?

OK then shut the fuck up

Attached: 697C6937-EDBD-440C-A658-A13948326CC7.jpg (1168x478, 82K)

Terhes.

ez meg mitől ekkora csatakanca?

Kurva anyád

Terhes.

ez

tegnap nem volt se recsi, se videójáték
cudar érzés

>román
>buzi
>zsidó
mit lehet még rólad tudni?

888.hu/amerika-london-parizs/trump-nem-tokolt-odavagott-a-bevandorlas-kerdeseben-4196155/

gondolom babát vár

Szerintem állapotos

nekem csak a recsi maradt ki így ma kétszer is kicsapom lehet

remélem buzi lesz, megérdemelnék

nekem a kettő a minimum egy szokásos napon

>csatakanca
Ezen felnevettem

Dalma helyeske de nem gecyprés alfanőstény mert az a Lilu

az orkok nemtelenek

*kitől

Attached: 250px-Gabor_vona_2017.png (250x279, 70K)

bozmegg :DDD

Kurva anyád avé a szemébe nem mernél nézni nemhogy így orkozzál kis szaros

Hello my anal neighbors to the north

I want to go to Budapest for a few days. What are my chances of having non-prostitute sex, and if I want to have sex with a prostitute, what is the best way to approach it

>my anal neighbors
mi a fasz

rosszlanyok.hu

korcsler vagyok

ÉJJEN A SZÁLASI MEGA HITLER

hogy-hogy, nem Előd az apja?

de már egyik sem él

De ő
Ne figyelj ezekre a vonaszopó mémelő korcsokra

mega hitler vagyok

lol elődke milyen mérges

dehogynem, nem vagyok gyáva mint te

t. emőke, vigyázz!! tamásmacska a bokorban!

mandiner.hu/cikk/20190813_fekete_gyor_andras_en_is_voltam_fidesz_szimpatizans
Bázisolt

ott geciznéd össze tőle a nadrágod helyben lol

mikor adják ki a fidesz 2-t?

dehogyis

Lol, igaz lehet ennek most kivételesen tamásmacska az apja
youtube.com/watch?v=7yo0-B7WD_A

rohadt gonosz kis buzik vagytok, nemhogy inkább dolgoznátok ti is azon a 10+ unokán már

Ez régen volt,mostmár Előd simán összecsomagolná ezt a csicskát

Előd a férje, te fogyatékos.

*kakukkja

I'd recommend Bianka(22) from the 9th district!

maradj már magadnak emőke hülye kakukk, menjél inkább kérjél fizuemelést a fidesztől hogy eltarthasd a gabi kölkeit

Előd a Mi Hazánkban van és nem a zsideszben agyatlan

budaházzy a múltkor már elköpte honnan van a lóvé, mit kötözködsz?

korcs

Szeretik az öreg cigányok, ha a saját nyelvünkön beszélünk. Ez a kultúránk része. Azon vagyok, hogy minél sikeresebben csatlakozzunk a többségi társadalomhoz, de ne tagadjuk a gyökereinket. Ismerek olyan diplomás cigányt, akinek magyar a felesége. Ha engem kérdeznek, a közös gyerekük ne csak magyarul, tanuljon meg cigányul is. Tudja, hogy honnan jött az apja" - kezdte Berci, aki tősgyökeres újvárosi cigány.

Lakatos Berci a köztisztaság mellett legalább ennyire fontosnak érzi az egészségügyi szűrések fontosságát és azt, hogy a fiatalok ne forduljanak az alkohol, a kábítószer felé. "A cigány ember átlagosan 10 évvel előbb megy el, mint a magyar. Rengetegen szenvednek közülünk szív- és érrendszeri betegségektől, egyre többen küzdenek daganattal is. Mindig hangsúlyozom: a megelőzés életet menthet. Bátran menjenek szűrésekre, ne féljenek az orvosoktól" - mondta Lakatos Berci.

milyen jól fog mutatni a statisztikákon a "magyarok" legalább 2 nyelven beszélnek, ez siker

ennyike
szarnyugat kaf

24.hu/belfold/2019/08/14/borsod-jegeso-kepek/amp/

index.hu/belfold/2019/08/13/kaposvar_orjonges/

tesik, 2 éve vagyok együtt a bn-el de kezdem nagyon unni.. rendes lány, szép is de már egyszerűen nem jön be. elhagyni nem akarom, mert ilyet ki tényleg mindent megtesz neked, főz/mos, nem mond nemet semmire, azt csinálja amit mondasz neki mégegyet nem fogok találni
ilyen helyzetben a félrekúrás ugye engedélyezett? őt megtartanám feleségnek, de mellette szórakoznék

Csak mond el neki, hogy érzel, hogy kéne egy kicsit több kaland az életedbe, csalás nem jó megoldás.

Jó de abba nem menne bele, hogy más nőkkel dugjak. Pont azzal van a baj, hogy egyszerűen unom a testét, meg a kinézetét. Szép, formás stb. de már újat nem tud mutatni

megöllek ha megcsalod, vagy elhagyod vagy felnősz köcsög csanád

tessék, látjátok, buzi, buzi mind, nincs agyuk, olyanok mint a nők, JAJ MÁR NEM JÖN BE A FIÚPUNCIM NEM NEDVESDIK TŐLE MÁSIK JÁNY KÖLL

szekszelj incel és megtudod, kapcsolatban a testi vonzalom a legfontosabb, minden más kb elhanyagolható
ha az nincs meg nem fog működni

nem vagyok incel kis buzeráns, van bnem de nem fogok itt nyavajogni MINT EGY FÜRDŐS KURVA
kurva anyádat, dögölj meg gerinctelen féreg