Diaspora Edicija
/ex-yu/
prva pomoc
ninu ninu ninu
>zamisli da si neironichno dijasporash i da ti se svi beli pederi potiho smijulje cim ti okrenu ledja
>Zamisli biti purger koji se interese za sta peskiri misle o njemu
>cifra
baza
Pa kazhe
youtu.be
Kako da spavam kad srce boli?
youtube.com
Skinheadsi ili pankeri
treperi
Koljem povoljno
tvoja mama
Ode spavat laku noc momci
pozdravi mamu
Kako je ovaj post Reddit tier povraća mi se
Ko kaže da nisam bijel?
Samo zato shto ti je koza bijela ne znaci da si bijelac
jesi pozdravio mamu zumerko pederko
sprzhio si ga a sad na sebe komfi krznatu jaketu i chistit listove ispred iglua
Nemam mamu
imas i verovatno je 35+,fit,zategnuta i zeljna kite
alo dechko smiri se uopche nisi komfi
Da bar
Ovo
tvoja mama posle mene
>alo dechko smiri se uopche nisi KOMFI
moj beli labude a ja tebe naguzim na suvo posle
znaci debela
diaspora huh
Ajmo servi dudl
t.peder
neka tvoja mama ce
nema nishta pederski u guzhenju na suvo slatkih srbicha
pedercino
volim zlocheste slatke srbiche
zasto su svi pederi na /ex-yu/ Hrvati
gle moje cifre
pa zbog zlochkastih slatkih srbicha koji nikako da izadju iz ormara i suoche se sa svojom zhenskastom stranom
gle sad
...
109888848
suocim ti mamu sa mojom kitom
pokazhite nam svoje programerske charapice
OwO jel oni to stvarno imaju?
pa ofkors :-)
dzhedzh
obavest za srbuljde: danas vam odgovaraju samo rijechani i drugi ateisti ja ošo na misu pa na ručak pa kod devojke
Sinoch sam bila sa jednom curom iz 1.a iz shkole na pichu.Petra se zove.Ženska je stvarno super!bash mi se sviđa i pričale smo o svemu i svačemu,,,bash je simpatichna,,a ja obožavam upoznavati nove ljude i imati nove prijatelje,,to me ispunjava,,a vi??volite li se družiti sa puno ljudi ili pak imate par ljudi oko sebe koje ne bi mijenjali ni za shto i to vam je dovoljno?? mi semo bile u TIme-a(pitate se zashto?! :)) nda..shime je radio...preksinoch sam sanjala da je poginio u prometnoj,,,uopche ne zhelim pisati o tom snu,,jako sam se prepala i odma sam mu poslala sms,na koji je on odgovorio u 4 popodne i josh nie radio ujutro..ma ono...uglavnom,pochela sam ga sanjat,,znate onda di sam.....popila sam popodne kavu u time-a i onda sam ishla radit u fast food..bila sam tamo cilo popodne i kako nie bilo nikoga bila sam osuđena na spike iz ria,,Mate i ostatak pijane ekipe su od 5 popodne vech bili pijani i kako nisu imali shto pushiti tako su se uvatili spikat,,to vam je bilo za poludit!ja sam umirala od smiha....stvarno sam se SVEGA naslushala...ah ti konobari! ali mene to nie briga,jer me lik neki tamo pochastio i jucher sam probala "mali s kolom" (za sve one koji me ne kontaju-ballantine s colom!) i to je fuuuul fino!!!!onda su me zabavali da che me materi i chachi rechi...i tako to..al eto..nie bitno...ja sam to sad probala i znam da je fino! :)) jeste vi to probali??kako vam se sviđa??imate li najdraže piće??ja sam inache josh pila amaro-colu,koja mi je ful ful fina,ali josh mi je bolji pelinkovac-bitter lemon(a kazhu da je to najbolje sa tonikom!) i probala sam vino i bambus(hehe,,kad se nema love...) i pivu,ali mi se ona ne sviđa....hm,,,,josh mi se neshto vrlo svidilo.inache sam osoba koja ne voli votku i svaki mi se put rigalo od toga,,ali zadnji put mi je Mirela u time-a dala da probam red-bull votku..
Noćas sam ulovio curu da gleda Janka na mobitelu kad sam zaspao ali nisam reagirao, inače nemam problema s tim da ona gleda druge muškarce ali sad se stvarno bojim za našu vezu.
Što mi je činiti Hreddite?
pokazi nam sise ili odjebi
zasto zene imaju tako los humor, jebes mi zivot ak sam ikad cuo nesto da je zena rekla nesto smjesno
>9889889
Sretan dan Velike Gospe svima koji slave!
uz gospu i krista protiv komunista
ovaj logo zlatna-djeca je previše subverzivan
poslednje cetiri godine svog zivota mrzim azgang
azgang je za mene predstavljao kidare, i reditache koji su unistili moj dragi exju
ali danas, kada sam se probudio, krenuo sam da govori azgangazgangazgang, i nisam mogao da prestanem
od danas sam samo azgang
Pozdrav iz Srpske Komunisticke kuce gde se i dalje postuje i praktikuje jedina prava narodna ideologija - Komunizam. Ovo na slici je ostalo od dede, a cuvano za potomke kad zatreba, a trebace vrlo brzo!
Sirotinja nema komad papira za timestamp
a sad malo glazbe op sa
bazzé
Lernen Ausländer in der Schweiz Schwyzerdütsch?
to legendo
inceli svijeta ujedinite se
>ook mi nece skoj naci gf sa kojom cu raditi i praviti decu
pa nađi ju sam
ne znam a skoj je nepogresivo to znao
Dakle par osnovnih stvari vezano za napad na hrvatske vojnike u Avganistanu.Mirovna misija je pod nadležnošću UN a ne NATO pakta.Drugo,promjena režima 2001.kakav god on bio je sumnjivo legitimna čak i po aršinima buržujskog prava.Treće.pripadnici specijalne jedinice koji obučavaju snage na terenu su legitiman borbeni cilj i oni su na borbenom zadatku ,sve ostalo je terminološko pravdanje..Četvrto,NATO je imperijalistička snaga i očekivati da učešće u njihovim akcijama nema posljedice je ili naivno ili tupavo.Svaka država koja udje u NATO stavlja metu sebi na čelo i faktčki ugrožava svoje gradjane.Ljevičarska pozicija mora biti dosljedno antiNATO i mora šibati političare ,generale i privrednike koji masno profitiraju od vodeće snage modernog imperijalizma.Nikad u NATO! Agresori napolje sa jugoslovenskog prostora!
Bazirane Srbske nitare komunjare
Lijepio li je Hrvat biti MAJKU BOžJU i ISUSA LjUBIT
oprezno s crvenim pilulama druze da te ne bi CIA gepekovaka
da je sad sloba ziv svi bi imali po jednu miru za sebe a sta cmo kad smo govna
pije se jedna iskrena Neet NESCAFÉ Gold kafica
ma ti si debil
t. rijecka antifa
komunizam je zlo a sve komuniste treba ubiti
jebo sam ti mamu pedercino jedna usrana iserem ti vrucu dijareju direktno u grlo dok ti karam sve zivo i mrtvo jer jasno bre
ma kaj ces ti karat jazavac
Danas proshirujemo spisak, sutra koljemo
t. krkano balvanovic
REEEEEEEEEEE BETA USTANAK SADA
S
A
D
A
REEEEEEEEEE SVI TI JEBEMO MAMU SVI ALI DOSLOVNO SVI JEBEMO JEBEMO IZLAZIMO I PODRUMA I JEBEMO
spisak postoji
znash me znam te
dronfulja
skrrt skrrt
t. pederko sojashko intelektualko
pa ja volim inteligentne zene sto je tu lose? bolje od ovih fufica rastrosenih
lepa je ko ikona
Svakodnevni podsetnik da su krvati veliki zločinci i ne bi trebalo da imaju nezavisnu državu.
beng beng beng ides za kanadu
pa
krindž sa velikim Dž
bas
kae bilo traktorko procurila guzabulja a? hahahahahaha
Svakodnevni podsjetnik da nas boli kurac
>krindž sa velikim Dž
moglo bi se rec dzhedzh
>on misli da inteligentne zene nisu najvece kurve
e moj sinko
Oj vej bre nejač SJETI se 6 gorriliona
pa sve su kurve