Edycja Wojska Polskiego
/polska/
siema wstałem
Dobra jestem już. Mozemy postowac
Wstajemy
elo sa dzisiaj jakies sklepy czynne?
elo dajcie farne
tam gdzie jest walsciciel wiec pewnie zabiszony
o jak szanuje zabki, prawdziwy kapitalistyczny eden, doslownie nawet socjalistyczna reka pisu nie moze nic zrobic
jakby chcieli to by ich zalatwili w tydzien.
Chujowa edycja.
Дoбpий paнoк
Chce ktoś porozmawiać o polityce?
>kobiety to kur-
no chyba cię pojebało że zmarnuje pół dnia na słuchanie jakichś wysrywów
-Wy
sram
pracuje jako kaiser w biedronce
Nie dzięki ty kucu/narodowcu/fanu Biedronia i Zandberga
jaka kasa?
a spierdalaj narodowa amebo/tęczowy degeneracie/volksdeutschu
2750 pln + 500 pln dodatku za 100% frekfencji + 200 pln dodatku za każdą przepracowaną niedzielę + dodatki za funkcjonowanie sklepu +12 pln za pranie mundurka
e cwele
chyba twoja stara
nawet fajnie, ale pewnie nocki i niepewny harmonogram?
za nocki też są dodatki, a i tak nie robię po nockach. co do harmonogramu to jest trochę przejebane, ale nadal 2 dni wolnego w tygodniu masz
>that rifle
>that whole cringeworthy pic
Pottery
its gunowicz you lousy kike
weren't you also sucking nato's dicks during civil war?
dlaczego polacy mówią że nie mają własnych samochodów jak przecież mają ciężarówki pociągi i tramwaje
ale kurwa nudy
to
pogadajmy o polityce, będzie ciekawie
nom to
nawet nie wiem w co grać
graj w Hoi 4 i odbuduj wielką lechię
nie jestem fanem kolorowania mapek
to może valkyria chronicles
wygląda jak Quentin Tarantino
a właśnaie, wyjaśni mi ktoś czemu /tv/ nienawidzi tarantino?
eh japońskie gry też nie
może spróbuję total war three kingdoms bo nawet nie zainstalowałem jeszcze
japierdole matka mnie wjebała na 18 kuzyna, bede siedział na sali jak ta pizda pewnie wpatrzony w telefon
bo popularne złe
posiadanie wspólnego wroga, umysł roju i chęć przynależności do grupy. wuguglaj
podobno chujowy. a jeśli nie będziesz wychwalał chińczyków w czatach to dostaniesz ujemny social credit score
wyrwij jakąś nieletnią sunię i nam anonom potem opowiedz
nie lubię tarantino bo jest hakiem i kucem -.-
myślisz że to takie proste jak jesteś spierdonem z zawodu synem, który wcale się nie odzywa i nie ma żadnych zainteresowań?
Polskie jedzenie jest zbyt mdłe, a prezydent Mateusz Morawiecki powinien zamówić więcej imigrantów z innych krajów, aby zakładali restauracje.
do roboty
nie wiem jak i nie chce mi się
MOJA MATKA SIE MNIE WSTYDZI
MOJ OJCIEC SIE MNIE WSTYDZI
ZE ICH 24 LETNI SYNEK NIE MA DZIEWCZYNY
first, morawiecki is prime minister, secound fuck off mutt. no one likes you here
to rób relację tak jak korab
ja mam 23 i jeszcze się nie całowałem
I like him, wypierdalaj
this
Już sobie wyobrażam jak pędzlaki się gibią jak pierdolone rezusy do jakiegoś taco czy innego gówna, a ja siedzę przy stole, wpierdalam i lurkuje czania jaaaaa pierdole tak będzie
ja tez i jak rozmawiam z kobietami w pracy to lzawie i drza mi rece
>PAJADA
serio ktoś serwuje takie gówno w knajpach? xD kanapke ze smalcem i ogórkiem kiszonym to mogę se sam w domu zrobić za darmo
pica w piekarniku
najlepsze sa frytki w drogich restauracjach. Doslownie 1/3 ziemniaka usmazona na patelni i obowiazkowo troche przyjebana do czarnego z ktorejs strony. Za kazdym jebanym razem
ja akurat nie mam tego problemu.
Lubię JRPG-i ale jednocześnie ich nienawidzę
nie ze mną te numery, usiądę gdzieś w kącię i będę udawał że nie znam polskiego jak ktoś podejdzie zagadać
spodziewałem się tego
youtube.com
dacie nudesy ewy farnej?
napisz do niej to ci da
czemu nie ma polski w anime, tylko jak już chcą gajdzina to dają szwabów i szwabów, ewentualnie kundli
wysłałem ;)
raczej chciałem to
youtube.com
kupiłem sobie zestawy do przerobienia podświetlenia monitorów ze świetlówek na LEDy, gdyby tylko nie trzeba było tyle czekać na rzeczy od chinola
dlaczego prawiczków tak piecze, że kobieta musi się wyszaleć?
kurwaaaaa no dostałaby się do tej podstawówki co chciała gdyby nie ruchała murzynów ile można to powtarzać białorycerzu
klasycznie zbliża się południe, zaczyna się chujowe baitowanie
Ja jak czuje żeńskie feromony z odległości bliższej niż kilometr dostaję niekontrolowanej polucji w połączeniu z prawie śmiercionośną dawką dopaminy która doprowadza mnie do ekstatycznego haju seksualnego by potem przez cały dzień pogrążyć mnie w depresji z deprywacji receptorów reagujących już tylko na zapach kobiecego ciała.
kupiłem bilet na Confiction
Schlej się to przynajmniej cię drugi raz nie weźmie
Czy osoba przeglądająca cv będzie się śmiała, gdy zobaczy, że ktoś w zainteresowaniach wpisał anime i gry wideo?
to jest normickim cwelem, pewnie tylko larpujesz spierdona tutaj, zeby sie dopasowac
ja tak nie mam
jak raz podjebaliśmy cvki kandydatów z biurka kierownika to się śmialiśmy z debili co wpisywali gry komputerowe/filmy/muzyka
Tak. Dlatego w cv wpisuje się zamiast anime "kultura wschodnio-azjatycka/orientalna", a zamiast gier "technologia i nauka"
bijcie masterczułki
a chuja, jeśli przychodzi do romansowania to dostaje ataku autyzmu i zawszę coś pierdolnę. poza tym czym są loszki w porównaniu z chwałą imperium polskiego
inni grali z kolegami w tibie i ce esa a ja nie bo nie miałem kolegów
>przychodzi do romansowania
tak jak mówił, na spierdona nikt nawet nie spojrzy
wystarczylo napisac na czacie elo i nie byc chujowym w gierke to zawsze ktos cie dodal i sobie pisaliscie und graliscie together
dawać mi kurwa więcej polek i polskości w anime
na mnie patrzą tylko i wyłącznie jak na kolegę.
po co, mało ci polek w prawdziwym życiu?
to i tak poziom wyżej niż spierdoni
brakuje mi rajstopek w prawdziwym życiu
polki anime>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> psie gówno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> p*lki 3d
Stop to lewd anchovy
I'd lick her tummy
Me too but stop post that kind of pics of her
cunny is to be enjoyed by everyone though...
no
Not her. She is pure and she will be the mother of my 2.5D sons