kurva anyátok
Kurva anyátok
:D
:DD
:DDD
:DDDD
Most akkor melyik a Magyar General?
ez kéne hogy legyen de a büdös ruszki ellopta az almát
Blyat
hitler vagyok
mandiner.hu
Bázisolt
A világvége nem jöhet elég korán
Bázisolt reddit
Oké ez jó
A nap kérdése: ánon mikor szekszezett utoljára, kivel és hogyan?
jöttök lineage 2zni? :D
elkerülhetetlen volt, taytay feketézésére is sor került
lol hogy őrjöngenek a polkorcsok
vká vlog csanád vagy szűz?
ilyeneket hol talál az ember?
hogyhogy?
youtube.com
hát hogy hogyan futsz bele egy ilyen csatornába?
nem tudom már, szerintem a molnár kikinél láttam linkelve
büdös a picsa a picsa büdös :)
KURVA ANYÁDÉRT BASZOL BE IDE HALOTT LINKET, HOGY ROHAGGYÁL MEG A KURVA ANYÁDBA TE GANÉZABÁLÓ KIS GECILÁDA!!!!
A SZAROS VIDEÓD NEM ELÉRHETŐ, FASZSZOPÓ!
Tudod te libafoszöld buzi, nagyon is tudod te.
Hmm, vajon miért?
A böriben a cigánykurvák majd jól kitakarítják a lucskos mindzsóját ennek a libsi ribinek.
ANYÁDÉRT, AZÉRT, LEGKÖZELEBB TARTSD MEG MAGADNAK A NEMLETEZŐ VIDEÓIDAT BAZDMEG!!! TE ÓCSKA GANÉ FASZCIBÁLÓ BUZERÁNS KÖCSÖG!
egyétek ki a seggemből a szart
nem is én posztoltam a linket te agyhalott elmebeteg
Mártika, készitsd a fingódat, mert pár seprűnyél majd meglátogatja bent a női böriben!
nem tudom mi lesz így, magdi anyus halálát még elviseltem de mikié nem fog menni
nem is tudom mi lesz velem ha a novák laci vagy ne adj isten a vili bácsi távozik el...
>Óriási bejelentés: rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok - ekkora lesz az összeg
>Óriási bejelentés
>Óriási bejelentés
>NEEEEEEM! NEMLOPHATOD EL CSAK ÚGY AZ ALMA.GIF-ET!!!!!! AZ A MIÉNK!!!!
lmao hogy őrjöng gecibelábadt pofával a patkánylelkű buzizsidó hogy Orbán SIKERES, mert tiszteli az ÖREGEKET!!!
Jöttök a Burgerbe? :D :D :D
annyiból jó hogy míg a környező országokban mindenféle nyugdíjemelés meg hasonló drága intézkedések kellenek itt elég egy egyszeri 10est adni a hülye nyuggereknek a szavazataikért
miskolcra?
ja, oktogon 2kor? :D
>annyiból jó hogy míg a környező országokban mindenféle nyugdíjemelés meg hasonló drága intézkedések kellenek itt elég egy egyszeri 10est adni a hülye nyuggereknek a szavazataikért
Keleti 15 perc?
én is ott szoktam :D
:D jó ez új bacon King?
á még szarnom is kell 15 perc alatt nem érek oda :D
én olyan szart nem eszem csak kuponos kajákat D:
új? de hiszen az már évek óta van nem?
nektek van programozó zoknitok?
Texas bacon King
Nem tudok programozni sajnos.
tök fölösleges kiadni ennyi pénzt ilyen szarokra, annyiért kapsz egy normálisan összerakott hamburgert valami étteremből
a börger arra van hogy olcsón bezabáljak ha éhes vagyok és gyorsan kell valami
ja nem szokam ilyeneket enni mert ez veszek egy ezres kupont vagy 1500ast de az már tényleg a plafon
Szerintem az ilyen kézműves burgernek szar íze van.
mit beszélsz te amerikai SZOLGA??!!! megcibálom és letépem a faszodat te ócska gecirongy!!!
Budapesten hol tudnám userím módon kipróbálni a szopást?
Ha szeretnél leszopni 2 hét múlva megyek fel hétvégen, ha még szeretnéd akkor meg ejthetjük valahol
az úgy nem userím
Miért? Nem mondom meg a nevem és engen sem érdekel a tied. Vagy glória lukra gondoltál?
Ja jó, kukkerod az tiszta meg nem szőrös ugye?
nullásra van vágva, nem szeretem a borotvát és igen mindig meg törlöm és megmosom amikor csak tudom
De nem túl nagy ugye? Mert akkor keresek mást
Hát ilyen 17-18 centi de ha csontig benyomom a mércét akkor van 20 is
Áh az túl nagy
27 éves szűz vagyok és meg akarok halni
27 éves szüz vagyok és meg akarok halni
27 éves szuz vagyok és meg akarok halni
Mijen érzés hogy soha je lesztek 9lya menők mint Majesz?
Méhecske :D
Qué?
0-9 első
10-19 második
...
Duplák 60%
Triplák 70%
Pörgessetek
Mi van?
nincs is 60 meg 70
Figyelj már, át tudnád ide postázni a /b/ összes fonalának a témáját? Tök jó lenne,
korcsler vagyok
Semmi gond geci, meg van bocsájtva, végülis csak egy VB arany ugrott, meg az olimpiára a kvóta. Ez ma Magyarország, az Orbáni Magyarország, ahol igazi szakemberek helyett haverok, férjek, feleségek vannak pozíciókban.
lól hogy őrjöng a pr*li
Fingòm büdös vagyok!!!!!!!!!!! Eszem a szart!
A fingoStarr ezt jelentette a jànosnak
Fingok a balra :) (aham ez jò lesz làtom namajd kiderül igen igy kell ezt) fingok a jobbra (hmmmm.....nem igy kèpzeltem. Nem jò!! Elegwm van csalòttam)
Ki az a FingoStar!!??
Ki az?
???
Kicsoda ő???
aha melyik szeró? :D
pewds privát szervere
Lads. Currently in Magyarorszag and I just had a sandwich with horseradish mayo (?). Absolutely fucking delicious. Why didn't you tell me about this?
good taste, horseradish is great
i'm surprised it's not used as a condiment outside of Eastern Yurop
Slavs and Germans use it, but afaik it's pretty much unknown everywhere else
I've had sandwiches with grated horseradish and this horseradish mayo thing. I'm from Norway and I'm filling up with suitcase with this. Such a great alternative to mayo or plain butter.
Haven't checked the store yet, but is this refrigerated item?
Nem vagyok meleg de a haverom nálam van és az izzadt rövidgatyáját itt szárítja és egyből arra gondolam hogy milyen jó lenne mélyeket szippantani belőle
de hát akkor meleg vagy
ISTEN!
Kábé nagyon szar, de tartsd a gépeden, megéri, te ostoba szar!
lol nem teciK??
szted 16 TB-on nem fér el egy 238 KB-os kép te féreg?
Figy, ha lefényképezem a szaromat....azt is elmented, mert elfér e telefonod 16 gigás ssd-jén???
lól de mérges a szűz
tisztességes nő amúgy sem megy a sóbizniszbe, csak zsidókurvák
not really, since they're usually made with cheap mayo so there's no raw eggs or anything highly perishable in them.
i'd also recommend buying unflavored grated horseradish. it's obviously stronger and that way you can mix it with whatever you want.
store bought horseradish is pickled in vinegar, while homemade recipes generally use meat stock. making it is a pain in the ass though, the root is pretty tough and you'll be watering out of all your orificies by the time you finish grating it down