/ro/ - Firul Nostru

Ediția revenirii la anormalitate.

Gata cu vacanța. Să trecem la treabă.

Attached: uăi pulă.png (520x390, 19K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=hfvE9VZ_KlA
youtube.com/watch?v=pxBTcB1VqsU
youtube.com/watch?v=Hpv9P8Lk3aQ
youtube.com/watch?v=E-tBNjVQ2mU
youtube.com/watch?v=zyTRLkCW4lA
youtube.com/watch?v=6zwiArr3jYE
digi24.ro/stiri/actualitate/politica/traian-basescu-propune-legalizarea-prostitutiei-in-romania-trebuie-sa-le-punem-pe-aceste-femei-sub-protectia-statului-1177528
youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY
twitter.com/SFWRedditImages

youtube.com/watch?v=hfvE9VZ_KlA

Attached: Lb.Română.png (305x183, 14K)

youtube.com/watch?v=pxBTcB1VqsU

youtube.com/watch?v=Hpv9P8Lk3aQ

Attached: rapa.jpg (637x620, 39K)

Bazat

Cacama-s pe tine bozgor

Deși în istoriografia română și străină s-a vorbit mereu despre „întoarcerea armelor” de către România împotriva Germaniei, în realitate Germania a avut inițiativa „întoarcerii armelor” împotriva României. Proclamația guvernului român o spune explicit: guvernul român informase pe ministrul Germaniei la București că „țara noastră dorește să-și lichideze prin bună înțelegere raporturile cu Germania și că armata română, rămânând hotărâtă să se apere, nu va întreprinde nimic din proprie inițiativă, nici un act ostil față de armata germană. Guvernul român a declarat, în același timp, că va permite retragerea în ordine a trupelor germane ce vor părăsi de bunăvoie teritoriul nostru”. La această ofertă – se arată mai departe – Germania a răspuns cu acțiuni agresive (atacuri împotriva unităților române, bombardarea Capitalei).

- Florin Constantiniu, istoric

youtube.com/watch?v=E-tBNjVQ2mU

acelaș tip. care e problema păcală?

Attached: ioiște.png (437x601, 498K)

da mă, au întors atâtea nații armele, până și ungurii da numai nouă ni se reproșează. am fost târâți în războaie fără să fi câștigat nimic din ele și am fost cam obligați cu pistolul la tâmplă să ne întoarcem împotriva nemților. chiar nu văd ce problemă are toată lumea cu asta

youtube.com/watch?v=zyTRLkCW4lA

Attached: 82901.jpg (695x563, 57K)

Treziți-vă, oameni buni!

Attached: romans-going-home.png (1600x2048, 311K)