edycja apu
/polska/
Other urls found in this thread:
vocaroo.com
youtube.com
twitter.com
też ale nie tylko
ciekawsza osobowość, lepsza orientacja w sytuacjach społecznych
chujowa edycja
>to all Poles
I'm so, so, sorry in advance for what is about to happen. Trolls are going to come into the thread and they will be saying some very hurtful things about you. They will call you some very hurtful names. But none of those things are true. How could they possibly know? How could they possibly know how beautiful you really are? How sweet and compassionate you are? I'm so sorry about them, please do not let them hurt you.
>mfw thinking about you hurting
I just want to see you shine and flourish. You are so precious to me. I want to write poetry and sing songs about my love and adoration for you and all of your perfections. My name is Idris Odinsson al-Stavanger, by the way. I know that you're tired of all the assholes and jerks. I know how you feel baby doll. I know. I am different. I am the nicest guy you will ever meet, and if anything I'll be the one in the kitchen. I live in Stavanger. Please be in Stavanger.
:(
wowik w końcu zdech? bo nie wchodziłem jakiś czas
idę do biedronki co chcecie
durexy
chłopaka
zmaturniał
przecież biedry są do 9
chyba na zadupiu jakimś u mnie do 11 otwarta
Napisała do mnie rekruterka, więc postanowiłem jej odpisać używając powszechnej męskiej rady - nie ujawniaj zbyt dużo, bądź zagadkowy tak, aby druga osoba się zainteresowała. No i chyba zadziałało, bo mi odpisała mówiąc, że chciałaby kontynuować rozmowę. To musi znaczyć, że chce zagrać koncert na moim kutafonie. Jak dalej rozegrać tę partię warcabów.
>7 minut
mam nadzieję, że będzie warto Wojtuś
zapytaj czy woli wino białe czy czerwone
A co jakby ktoś spojrzał akurat jak jakiś placek wleciał zanim minusa klikniesz?
Czany nie są do przeglądania jak ci ktoś może na ekran spojrzeć (najwyżej z wyłączonymi obrazkami).
Ale ogólnie sraka była o to że SFW usuwają.
Co by niby ujawniła odpowiedź na takie pytanie.
czy tylko dla mnie ta loszka jest strasznie irytujaca? jej styl mowienia bardzo mnie drazni
ma autyzm, ale nieironicznie
umiem poznać bo chodziłem z taką aspergerką do klasy w liceum
mówiła w taki sam sposób, ledwo umiała chodzić
co to
Takie akcje byłyby dawniej nie do wyobrażenia dla zwykłego anonsa. Warto byłoby określić, używając podejście socjologiczne, czy to fenomen znormiczenia takich bordów, czy kwestia ewolucji anonskiej.
zna kto jaki dobry rolniczy kanał?
większość co znajduję słabo jest zrobiona
>no miałem ostatnio jechać, ale coś się wydarzyło, no dziadek mi umarł
Z Ł O T O
z jakim winem powinieneś wpadać do niej na chatę
to niezly user romeo
makitv
jedyny jaki znam, nie liczyłem nawet, że wyskoczy po wpisaniu w google.
Pewnemu rolnikowi żona robiła niesamowicie dobre kanapki, kiedy szedł robić na pole. Kanapki ze świeżego chlebka, ze świeżutkim serkiem, wędlinką, sałatką i innymi bajerami. Rolnik pewnego razu poszedł robić w pole, kanapki zostawił na kamieniu jak zawsze... Po kilku godzinach pracy, zmęczony podchodzi do kamienia skonsumować kanapki...a tu ich nie ma! Następnego dnia żona znowu zrobiła mu pyszne, jak zawsze, kanapeczki, rolnik poszedł robić w pole, aby po kilku godzinach pracy zauważyć, że znowu mu ktoś zawinął kanapeczki! Wkurzył się rolnik i postanowił, że następnego dnia będzie patrzył zaczajony za drzewem, jak kto mu podwędza kanapki! Jak pomyślał - tak zrobił. Zaczaił się i patrzy - a tu wielki orzeł nadlatuje i porywa jego drugie śniadanie! Rolnik biegnie za nim. Biegnie, patrzy, że orzeł leci do lasu - rolnik za nim! Orzeł siada miedzy drzewami, odpakowuje kanapki, wyciąga z nich zawartość, wyrzuca wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki, bierze dwie kromki chleba, przykłada sobie do piersi i masując swoją klatkę piersiową woła głośno: "O kurwa! Jaki ja jestem pojebany!
dlaczego wykopki na siebie mówią "anoni" jak przecież tam wszyscy mają kurwa konta i podpisane posty
bo tacy jak ty tam wchodzą
wypierdalaj
opowiastka sora ze spływów
ale nie wydaje się mieć związku z moim pytaniem
przeczytałem kawał zamiast kanał
nie wchodzę idioto
wiem bo jakiś cwel spamuje obrazkami z wykopa
dzisiaj szambo to jest bardziej taka autystyczna forma jakiegoś reedita czy inne chujemuje wykopy.
starą miarą nie ma co tego mierzyć
i tak najwiekszym spierdonem tutaj jestem ja
co to właściwie ci iluminaci? to taki klubik jak mensa do wzajemnego miziania się po pisiorku?
Kurwa Spock...
Zjebałeś.
nie ma żadnego illuminati
ide sie umyc, nie postowac przez chwile
...
wróciłem z biedronki i kupiłem sobie lody śnieżka
najkrócej po prostu (((oni)))
o nie fred faks
foliarskie teorie spiskowe, niektórzy lubią wędkowanie inni mają inne spierdolone hobby
((((((*)(*&)&))(((( ŻYDY ()()()))))()*)%)))))
Też nieironicznie nienawidzicie gejów, transów i innego kurestwa? Ja ich nienawidzę tylko z jednego jebanego powodu.
Jak coś jest forsowane przez normictwo tak jak obecnie lgbt to wyzwala we mnie agresję.
Jak są tu normalne anony geje to przepraszam, ale was też bym dla zasady zajebał.
Podziękujcie wszystkim organizacjom proLGBT za pogromy które będą prędzej czy później.
youtube.com
co musiałbym odjebać żebyście uznali mnie za prawdziwego bohatera i prawdziwą ludzką istotę?
no dawaj jeszcze zapostuj tą żydowską kurwę
nom pogromy dzień sznura nadchodzi
zapomniałeś wspomnieć o ())(()żydah))()()
F*ndacja imienia St3fana B@torego chciałaby znać twoją lokalizację
>kwestie dzielące ludzi są wykorzystywane do celów politycznych
a to kurwa niespodzianka, popędzelkuj mnie zadziwionym
wymazanie p*lski na stałe z mapy świata
>Tak, jestem syjonistą. Po czym poznałeś?
jutro spotykam kolegę z internetu, opinie?
nie gej kiedyś w gierki graliśmy
dobra mozecie postowac
co to ma do mojego mycia sie cwwaniaczku
przez tego polkopka powoli staję się lewakiem
zabawa w doktora to nie gierki
boisz sie prawdy
co masz na myśli
nom to zajeb mi redpilla jakas infografike i bede oswiecony
infografika koniecznie musi zawierac zabe albo wojaka
innym nie ufam
segs ruchanie z kolegą
A pamiętacie f23 na O2?
kategoryczne nie
czemu nie chcesz czegoś nowego przeżyć z kolegą?
każdy jest kurwa gangsta puki nie przychodzi czas na kolonoskopie w lateksowej rękawiczce
ale mi zawsze rano jebie z mordy, pierwsze co robię po obudzeniu to lecę umyć zęby, policzki, język i wszystko wewnątrz. nie mam żadnych kamieni co się osadzają w przełyku (zapomniałem jak się nazywały)
też tak macie?
ale bóldupicie
jak robiłem dietę keto to też tak miałem
też macie teraz taką straszną ochote ssać penis?
gonciarz...
Negev-chan to porządne dziewczę, a nie jakaś penera z uliczki na Jeżycach. Proszę nie postować takich obrazków.
chyba chciałeś powiedzieć KURWOM
niewinne dziewcze chujem nieskalane
gdyby nie parcie na seks to nadal byśmy siedzieli w jaskiniach
ma ktos z was nute rudolfa hessa ostni plomien zgasl
zapytaj na Jow Forumsu tam ktoś na pewno będzie miał
ej, czemu większość userów tutaj nigdy nie miało seksu ani gf? miliardy ludzi przed wami miało a wy nie. doushite?
nie twoja żydówa
>penera z uliczki na Jeżycach
Rysiu Peja chciałby znać twoją lokalizację
>niewinne
>z takimi obrazkami
no to kurwa ładnie
a teraz pomyśl ile nie miało
sprawia, że myśle
czym sie rozni TLK or InterCity?
spora mniejszość
wyobraź sobie wciągać kokainę z cipki żydówy na imprezie dla vipów
gurwa danony, jak nie posoliłem wody, zagotowałem jedzenie, zlałem z garnka, ale żarcia nie wyciągnąłem i teraz bym posypał to solą i zalał wrzątkiem i potrzymał trochę to będzie słone tak jak być powinno czy to się musi gotować jakoś, bo inaczej to chuj?
jedno jest bardziej spierdolone od drugiego, i działa to w obie strony
intersiti są pośpieszne bo droższe a tlk tanie linie kolejowe czyli wolniejsze bo muszą się zatrzymać na każdej wiosce
w całej historii ludzkości myślę, że znalazłoby się jakichś 20
ty i twój stary przyszywany i stary przyszywany twojego itd
dzisiaj chyba posiedzę do północy bo nie wiem czy zasnę w tą duchotę
Ja zawsze chodzę spać najwcześniej o 1 w nocy
pozdrów wał stulejarzu
zimny prysznic i można spać
co ty pierdolisz debilu TLK to też pośpieszne
regio się zatrzymują w wioskach
no debil. TLK nie zatrzymuje się na każdej wiosce, może na węzłach przesiadkowych ale tak to prawie tak samo jak IC. intercity często ma wyższy standard od tlk, mniejsze wygodniejsze przedziały, w eic dostaje się jeszcze wodę/herbatę w cenie
na oba trzeba kupić bilety wcześniej