Pa diste šta vas nema edicija
/ex-yu
eo me /brt/
Pa dodzhi. Tu sam sam u kafichu
nit sam, ne dolazim, ostajem
Lapapach
kakvo glupo ime
bolje da se nisam ni probudila
jutro
kaj se dela?
Na drugu kaficu sam vec
sad kad dodje jesen, a vec je skoro tu, i komfi usamljene djevojke u adidas trenerkama bez sminke hodaju kroz grad, cedne i zeljne nekih dubljih rasprava tipa o nicheu i postmedernom egzestencijalizmu uz topli caj dok u pozadini pada zlatno lisce sa grana na sivi beton
makar to volim zamisljat dok gledam ove thotare kako thotare u tjesnim trenerkama i nike duksevima po gradu dok bleje u mobove i drobe o taylor swifti sminki
ubij se vise kopipejstko
Slično ja.
zadnja trunka postovanja prema bosni za koju nisam znao ni da postoji, juce nestade
kako to
Hehe >:)
Sad sam u baziran bazzar
>sam na kavi
krindz
Nemogu. Konobarica je slatkica ali je barem 8 godina starija od mene.
Ma bio sam sa kolegama sad nedavno no stalno moram čekat ko pička po kafićima jer autobusi mi ne idu u skladu sa rasporedom
ne seri samo si picka
Istina
parada pedera
zasto, jel ti zao sto nisi dobio pozivnicu?
ma nije to, nego krivo mi sto vise narod nije divlji kao prije 10ak godina
izgubljen je primitivizam i zatucanost, ljude boli kurac za sve
to me porazava, ne interesuju me pederi
slikaj ju i stavi
Zašto je primitivizam dobra stvar?
Pozdrav ljudi, prije nekih tjedan dana sjedim na kavi s frendovima u centru i dolazi konobarica i jedan od prijatelja nju zna ali ju ne prepoznaje odmah na prvu jer se nisu dugo vidjeli i pošto cura više nije crvenokosa nego plava pa ju nije odmah skontao a ona kaže a to što sam smršala to nisi skontao haa?
Ja onak se ubacim u razgovor i kažem pa de Marko kaj ti je lako se ofarbat ali zašto ne pohvališ curu što je smršavila. Ona dolazi kasnije i donosi nam piće i stavlja mineralnu na stol koju sam naručio i ja si hocu sam nasipat ona meni kaže za tebe full service, reko ne moraš hvala sam ću, kaže ne ne, i pred kraj namjerno malo prospe i ode mi na nogu par kapi, kaže ona to sam ja namjerno te navlažila, namigne mi i da ruku onako ko muški kad se pozdravljaju i još me po ramenu potapše. Ostali smo još 15 min i dalje morali ići i nisam je vidio više.
E sad moje pitanje, pošto sam ja malo smotan za ta barenja, znakove, igrice itd. jel to bio neki uvod da je htjela nešto više ili?
>Zašto je primitivizam dobra stvar?
111039246
ostani tamo odakle si to iskopirao jebem ti mater u picku
Ubuduće da ovo nije neki b8
A to je flertanje. To može i nemora značiti.
Ako ju susretneš možda ju pitaj na piće no nemoj se sekirat i javljat joj se ili taka sranja.
Kako da je pitam za piće?
Već sam ju pronašao na instagramu i zapratio ali me nije još prihvatila
Uživo, ako ju susretneš. Kažem da se ne sekiraš jer flertovanje ništa nemora značiti. Samo smaraš tako što ju pratiš na insta i ta sranja.
pa kaze
>Uživo, ako ju susretneš.
poziv koji je spasio /ex-yu/
Upravo u ovom trenutku, moguće je da ima slatkih twinkova na eksju što možda čitaju vaše postove
razboli se od raka botino
???? Rak je životinja hahahhahahahaha
ahahahahhha nemoj ga aaa vidi sav je crven
Hahahhahaha stidi se!!!! Imamo Stidimira Stidkoa u koncu hHahahhahahaha
a još bi bilo bolje kad bi postali svoje slike
zasto zene vole da ih se tretira lose
Okkeeeejjj evoo kad baš insistiraš :33
jer su kurve
Danasnja vrsta sizofrenog istopederisanja je crvatska.
ne znam. ja ne umem da tretiram ljude lose bez razloga
ako tretiras zene lijepo i dobro onda si soja incel a ako ih tretiras kao govna zele te.
Ne vole. Odakle ti to?
submisivnost im je u krvi. Ja sam pokarao svoju sheficu oshtrokondzhu tako da sam ju zgrabio za dupe
nemam koju da tretiram ni lose ni dobro heh
kad odrezes wojaku usi, ovako on na kraju zavrsi.
muskarac se ne pretvori u slatku anime djevojcicu ako si odreze kurac, isto tako se wojak ne pretvori u idealiziranog "originalnog wojaka" ako mu se odrezu usi. ostane samo osakacena ljuska covjeka.
ovo sam inace ja.
Zato što, evo iskreno, koji ti uopće imaš razlog da te boli kita za njih? Praviš samo budalu od sebe kad se ulizuješ nekoj drolji samo zbog činjenice jer želiš kitu u nju staviti. Privlače ih takvi likovi jer vide da ih boli kurac.
Mislim da nadovežem, nije problem curama što si ti dobar prema njima, oni takve i žele, ali ne zato što imaju sočnu pičku nego jer si samo takvog karaktera
zasto vole da ih se dominira? guši dok ih jebes?
brate ne znam zasto ti volis smarat ovdje i pit soju i primat ga u Sušak?
ne znam zasto projekciras
jer je guzobolno zensko
Brate to je samo priroda te dinamike. Ne vole svi, to je samo mit. Ima iznenađujuće puno njih i koje vole i niske i submisivne likove. Ima svega.
No mislim, zašto se twink pederčići pale na to da ih dominira neki jaki muškarac? Eto jer ih to pale. Tjt.
frfara a i istina
dbi mislim da tebi i vecini incela odavde zapravo treba decko a ne cura samo to jos ne znate ili "znate" ali se bojite priznati sami sebi. da vam je sudjeno vec bi imali picke i znali bi kako s njima
>Ima iznenađujuće puno njih i koje vole i niske i submisivne likove
manlet soja cope
>dbi mislim da tebi i vecini incela odavde zapravo treba decko a ne cura samo to jos ne znate ili "znate" ali se bojite priznati sami sebi. da vam je sudjeno vec bi imali picke i znali bi kako s njima
Ma boli me tintilinić za pičkom. Ne kužim zašto vas tolko briga
17cm nisam jebo
Nije cope brate, ima toga. Išo sam u srednju i ova kjutara iz mog razreda je izlazila sa ovim matematičarom od onak 173-4cm visok a ona onak 178-180 visoka. Svega ima
ja imam metar i zilet pa sam jebo a pak znam kosturka od 195 koji je khhv.
Sve je u faci i karakteru i ako imas dobru kitu
ne znam vise nista majke mi
ma pusti debilne incele nema svrhe svađati se s njima
ma ti si jebo.
Nemaš šta znati stoko glupavo.
Lepe su ko ikone
Bukvalno ja
jebo sam dvadesetak riba (zenskih) u zivotu
>sa ovim matematičarom od onak 173-4cm visok a ona onak 178-180 visoka
zasto govoris ko jebena pedercina jebo ti pas mater
zasto je senzejshn zumerska soja?
Iskreno mislim da ljudi nebi imali išta protiv pedera da ih se prikazuje privlačnim u medijima. Uvijek kada vidiš pedere na televizoru, uvijek su neka dva čelava 50 godišnjaka sa čudnim ženstvenim manerizmima ili nešto što spada u tom teritoriju.
to je zato jer su mentalni bolesnici.
Zato što je
dobra slika
meni je bolja od radenske obicne
vidi
jer si zumerski sojas.
A jeste. Hahahha znaš mene user!
sve je u tome sta ti daje samopouzdanje. pizdurine to osete. ako si neki dvocifrenko ali te boli kurac imaces vise uspeha od nekog ko je sebi postavio visoke standarde pa ne moze dobro da se oseca ako nema dobro karijeru, ako ne dize sipke gore dole i tako to
ma on je soja
ma on je zumer !!
>sa ovim matematicarom
>od onak
>a ona onak
pa ono da logicno
Pa brate to je bazirani govor
cekaj, nema netko ovdje tko STVARNO placa da dize metalne sipke gore dolje, jelda?
imam 26 skoro sam bumer
ma ne niko ne izlazi iz sobe
ja znam par likova koji bildaju ali meni to izgleda bezveze, kao da su si na kompresor spojili.
Idi baushtelat bit ces jak i zilav zaprave
ovo hehe
t. 26 godisnji zumer
Placam da mi dizu kozicu gore dole
ja ne ali razumem donekle te ljude. bilo bi bolje da likovi nisu takve picketine postali, pa da mozes okupiti 10 ljudi za fudbal ili basket, ali ne mozes vise skupiti ni trojicu za kafu/pivo jer su svi sad kao nesto individualni. a i kad skupis ekipu svi uglavnom kukaju zbog pichaka.
meni je radenska dobra samo s bijelim vinom, imace preferiram senzejshn enerđi