kurva anyátok
Kurva anyátok
szubmisszív twink a láb alapján
Classic egy rossz vicc.
a wow mindig is fos volt
Milyen egy alfa láb?
baszó magyar külügyér
Még csak 6 perc telt el a meccsből de már az összes magyarról folyik a víz geci. XD Talán edzeni kellene a pizza zabálás helyett.
online stream link?
a nyugdíj
az JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
olyan, mint az enyém
jólvan találtam egyet
mygoaltv.com
fú mennyivel másabb mint az idióta gyökér magyar kommentátorral
majd szóljatok, ha gól, mert nem nézem
Ha meghalnék senkinek nem hiányoznék...ennél szörnyűbb felismerés nem hiszem, hogy létezik a világon. ;__;
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL EZAZZZ FIÚK
Bazdmeg, az M4 oldalán ott az élő közvetítés.
nekem szarabb érzés hogy szűzen halok meg
na jó, ez melyikőtök volt?
Ilyen
jé tényleg, de az előző meccsel nem az volt a gond, h nem lehetett streamelni és ezen ki is akadtak vkik? meg a forma 1-et sem lehet nem? na mindegy, de ezt a magyar majmot nem akarom hallgatni mert kurvára idegesít, másrészt a stream amit linkeltem sokkal jobb képminőségű lol
GYERÜNK MAGYARORSZÁG LŐJJ EGY KIBASZOTT GÓLT
Nyugi, nem fognak.
>discord
Egy kibaszott travi.
>FOCIIII GULOLÓ LABDA ÚÚÚÚÚÚ GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
>Egy kibaszott travi.
aztán azzal mi a gond?
na egy magyar már meg is pusztult a pályán
Hogy nem szekszis dugnivaló.
LÓL CSICSKA MAGYAROK
vezetnek a szlovákok tesik
szlovákok vezetnek HAHAHAHHAHAAHHAHAHAAAA
ezt ki nem látta előre?
>
>So, it happened AGAIN
>12 hours ago
Honnan tudta előre???
honnan ne tudta volna?
Egy /sp/ meme. Asszem egy szerb united fan kezdte, de használják más csapatokra is nem csak MU-ra.
based
ekkora lúzer nemzetet GECI XDDD
az oktatás és az egészségügy a csőd szélén de a lényeg hogy a szarmagyar focira van pénz hogy kikapjunk a szlovákoktól
geci ez igaz! Én most már tuti nem fogok Tarlósra szavazni ezek után.
hát annál nem gázabb, mint amikor az andorrai amatőr-hobbi csapattól kaptak ki
most az m4-en miért nincs szakértői beszélgetés a szünetben? nem mintha érdekelne csak kíváncsi vagyok hogy magyarázzák majd be hogy a veszteség valójában győzelem
>megvolt természetesen a pozitívum is a mérkőzésben, a labdarúgóink szaladgáltak, mozogtak egy jót
Szívesen.
szarbánt kéne inkább behívni szakérteni hogy megmagyarázza hogy mégis hogy gondolta ezt h erre bassza el a m*gyar adófizetők pénzét
55%.
k*tharmad
>DE LES VÓT
a m*gyar csicskák abszolút állapota
>»Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete«
Az öregnek ebben is igaza volt
Engem nem lehet félrevezetni, én átélő vagyok. A büdös kurva életbe
De télleg les volt
de hozzá se ért
Ha kikap a válogatott, akkor bukik a szarbán. Még ma este.
Heló dorka majd egyszer elmagyarázom a foci szabályait
SZARBÁÁÁN!
CSAK A FIDESZ!
>jaj ne a szlovákok jobban fociznak
bezzeg amikor a magyarhoz képest harmadáron építettek autópályát, azt senki le se szarta
valamit a m*száros klánnak is kell hagyni
picsába mégse bukik szarbán
akkor m*száros úr még csak gázszerelő volt, az akkor lenyúlt pénzből soha semmi nem fog még véletlenül se visszacsurogni ebbe a kurva országba
hú én már biztos orbánra fogok szavazni
Most már biztosan Gyurcsányra szavazok.
ónenenennenne HAHAHHAHAHHAA
>A MAGYAR CSICSKÁK ABSZOLÚT ÁLLAPOTA
LOL
az a gól amúgy sem számított, a szabadrúgás csak intézményesített csalás, a tiszta állás 2:0 a szlovákoknak
olyat nem lehet, hogy csak úgy feladják? mi a francnak szenvedjenek végig, ha úgyse nyernek soha
na mindjárt kapjuk a 3. gólt
kekk
jaj ne nyernek a tótok hogy fog a kis cigány szarpostás most sírni
remélem még egyet belőnek a bázisolt Szlovákok, a 2:1 nem elég szégyen
ez az egész néhány embernek a magyarellenes összeesküvése, KERÍTÉST!
SOROS
>RIA RIA HUNGÁRIA
>RIA RIA HUNGÁRIA
>+4 perc
mi a fasznak?
kerítsük be magunkat hogy a valóság nehogy bejusson!
hátha még lőnek egyet a szlovének
>bocsika
LOL
Mi lett a vége? 5-1?
sajnos csak 2:1
NAGY SZLOVÁK FASZ
PICI M*GYAR FÜTYI
nem szégyen a jobbaktól kikapni
ismételjétek utánam, a tótok jobbak mint mi
a tótok mindig jobbak mint mi
meg még egy piros lapot is kaptunk
bárki beláthatja, hogy még több n*mzeti sport munkatárs-retyerutya kell ide, nem pedig sportember
még több pénzt kell adni mészáros úrnak attól jobb lesz a magyar foci, egyértelmű
csicska magyarok
Olyan szép mikor valaki saját magát csicskázza le. Figyelj kutya, csicska hopp!!!! XD
én mindig tagadom hogy m*gyar vagyok
Figyeljetek magyarszarozó csicskák, most válaszolni fogtok a postámra, mert azt mondom, és engedelmeskedtek, mert büdös kis csicskák vagytok!
Figyeljetek magyarszarozó csicskák, most válaszolni fogtok eme postámra, mert azt mondom, és engedelmeskedtek, mert büdös kis csicskák vagytok!
Anyátok egy rühes kurva, akit cigányok basztak teherbe amiből lettetek ti korcsok.
Figyeljetek magyarszarozó csicskák, most válaszolni fogtok a postámra, mert azt mondom, és engedelmeskedtek, mert büdös kis csicskák vagytok!
Vagy játszuk azt, hogy innentől bekussoltok mert becsicskítlak titeket és nem válaszolhattok a postámra!
szarmagyarország, csicska nép
gerinctelen szar emberek
Figyeljetek magyarszarozó csicskák, most válaszolni fogtok a postámra, mert azt mondom, és engedelmeskedtek, mert büdös kis csicskák vagytok! Vagy játszuk azt, hogy innentől bekussoltok mert becsicskítlak titeket és nem válaszolhattok a postámra!
Aztaaa, itt mennyi kibaszott csicska van xddd
Figyeljetek magyarszarozó csicskák, most válaszolni fogtok a postámra, mert azt mondom, és engedelmeskedtek, mert büdös kis csicskák vagytok! Vagy játszuk azt, hogy innentől bekussoltok mert becsicskítlak titeket és nem válaszolhattok a postámra!
Jó csicskák vagytok amúgy, engedelmeskedtek, ez mondjuk dicséretes. XD
/ka/ a legnagyobb csicskathread, de nem is csoda hiszen egy csicska a jelképetek, ez eléggé cink. XD
vagy nem, cigány szar hahaha
mi lesz, ha majd januárban lejár a windows 7 támogatása?
CSICSKÁÁÁK XD
lol
geci ez hogy néz már ki
semmi, mi lenne?
what does kurva anyátok mean?
motherfucker?