/polska/

edycja jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa drugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy

Attached: 1539862006908.png (522x577, 496K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?time_continue=19&v=l9yBo3CV7BA
youtube.com/watch?v=yz7Cn3pHibo
twitter.com/AnonBabble

jestem i chuja mi zrobisz prawiczku

ale dupcia zapiekła zapierdalacza z fabryki smrodu który nie mógł sobie dzieciństwa przedłużyć

nie jesteś śmieciu

najbazowsza edycja od kiedy lurkuję /polskę/

szacun OPie

jestem studentem który ma poprawki, rucha Ukrainki w akademiku, dostaje gotowce od koleżanek a na koniec skończę w korpo za 5k netto a wy co
dalej fabryka smrodu za 1500 brutto?

jak jesteście dojeńcami albo jebańcami to nie postujcie tu

Attached: 1566191494808.jpg (2139x1231, 346K)

tak se to tłumacz prawiczku

Jako że już po północy to postuję, bo jeszcze dzisiaj nie było:
>sram
>ale nudy
>*losowy obrazek z booru*

Attached: 1565803850312.jpg (690x1036, 441K)

prawiczek to subklasa dojeńca który jest subklasą spermiarza więc może już wykurwiać stąd