/polska/

Edycja poranna

Attached: awake.jpg (986x1024, 86K)

Other urls found in this thread:

natemat.pl/283951,korytarzchallenge-najbardziej-zapchane-korytarze-po-reformie-w-szkolach
youtube.com/watch?v=t3217H8JppI
youtube.com/watch?v=2TA9_1OwRoU
theguardian.com/society/2018/jun/15/social-mobility-in-richest-countries-has-stalled-since-1990s
twitter.com/SFWRedditGifs

to ja na obrazku

Hell, thank you for giving us CD Projekt Red, my polish friends!

Attached: Screenshot_20190906-091048_Brave.jpg (2960x1440, 1.4M)

Wstawac chuje
its shit

Ale bym wyruchal głodzinkę

Attached: 3.png (720x1280, 435K)

Ale nudy w kolejce do lekarza

poka dziewczynki w kolejce

Same stare baby

zrobiłem dzisiaj cheat day na śniadanie i zjadłem pizzerkę oraz rogalika z czekoladą

Attached: 1550170046441.jpg (1849x1192, 148K)

jak to w siebie zmieściłeś? Ja rano mam problem skibkę chleba w siebie wmusić.

Attached: 1555665052635.png (707x622, 312K)

ogłaszam dziś ogólnopolski zakaz zapierdalania

Attached: 1541727543949.jpg (905x1200, 392K)

ZDAM TO KURWA SŁYSZYCIE MNIE
IDE TAM TO ZDAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ

Jadę do korpo

ale mnie wkurwia ten spierdolony kult zapierdalania. stary cały połamany i do roboty pojechał a potem wróci do domu i będzie jęczeć z bólu że plecy go bolą a sam jest swoim szefem i może wziąć wolne dosłownie kiedy chce

>kawa instant zrobiona
>zupka instant zrobiona
i zapierdalamy

Attached: 1530969595134.jpg (1029x1000, 275K)

eh nie dadzo, znow sie sam budze ;_;

>szczury biegające po lokalu? to zupełnie normalne
uważajcie skąd zamawiacie jedzenie do waszego korpo. zajęło mi z 15 zamówień żeby stwierdzić, że COŚ jest nie tak z ich smakiem.

Attached: MgomU2O[1].png (621x213, 11K)

Co ludzie widzą w lochowych pełzakach? Milion gierek tego gatunku a wszystkie takie same

ja pierdole polaczki

Attached: poles.jpg (4064x1984, 2.32M)

mi się podobają, pozdrawiam

czarny chad MASAKRUJE biednego polaczka (przy użyciu faktów i logiki)

natemat.pl/283951,korytarzchallenge-najbardziej-zapchane-korytarze-po-reformie-w-szkolach

poleć jakiś dobry

czemu polacy nieironicznie myslą że są biali, nie maja luster? Nawet ich własne opisy na necie wskazują shitskiństwo
>południowa uroda
>kawowa skóra
polska była muttlandem zanim USA sprawiło że stało sie to modne, miała największą społecznosć żydowską na świecie i to widać po rysach twarzy

>/natemat.pl

polski ''rock'' to anemiczne gówno, dla polaków wszystko minimalnie żywsze od pieśni pogrzebowej jest energiczne

might & magic poza 9 i 10 bo to gowna jebane

chyba marcel religia zaczyna dzisiaj

Attached: 1556107992549.jpg (960x960, 71K)

a baroque

>M&M
>dungeon crawler
chuja tam jak zawsze polak sie chuja zna zajeb sie lepszymi typowymi przedstawicielami gatunku są
>Legend of Grimrock
>Wizardry 8
to są entry level dungeon crawlery, osobiscie sram na nie i cały ten gatunek ale Might and Magic to taki reprezentant gatunku jak Skyrim jest reprezentantem RPGów kurwa

weź sznur pls

jest tu jakis sieć-pro? mam w pracy router podłączony pod switch, pod router jest podłączony serwer z drukarkami, za to pod nadrzędnym switchem jest komputer, który powinien łączyć się z tym serwerem od drukarek.
wystarczyłoby zmostkować te sieci i by to miało szansę działać czy nie? wcześniej myślałem, żeby zrobić z routera sam AP ale wtedy to deaktywuje porty ethernetowe więc to odpada.

Attached: 1545543828870.png (666x888, 407K)

nie zesraj się polaczku w dupe jebany, jak tam jebanie za miske ryżu?

jestem NEETem frajerze pierdolony, będe pasożytował na społeczeństwie tak długo jak sie da a oni będą mi za to dziękować

>neetowanie gdy można (nie)robić w korpo za 10k

za neetowanie baza, ale za całokształt chuj ci w zęby, pozdro

czemu polacy w ogóle myślą że są słowianami skoro są żydowsko-ormiańsko-tatarsko-niemiecko-litewskimi kundlami lol
>n-na pewno mimo że było tu wiecej narodowości niż moja dziewczyna miała chujów w cipie gdy byłem na delegacji wcale nie było tu mieszania ras!
XD

BLUEEEERGH chuj husaria

Attached: polacy 1939 koloryzowane.jpg (1024x421, 70K)

pamiętacie jak polska miała silną armie i ludzie sie jej bali?
Ja też nie

dołączyłbym się do srania, ale mi się nie chcę

czemu słowianie byli niewoleni przez
>Wikingów
>Połowców
>Tatarów
>Bizantyjczyków
>Turków
>Niemców
>Sarmatów
skoro to taka potężna rasa?

pamiętacie jak marcel spamował o dziesiątej rano sam do siebie w martwej nitce?

czemu dosłownie każdy germański kraj to państwo pierwszego świata a każdy słowiański to zadupie z którego sie masowo spierdala?

HAHAHAHA ''piękna'' polka

Attached: polish-women-brunette-looking-back-wallpaper-preview.jpg (728x1092, 161K)

komunizm, ale tylko ironicznie

Europejska Kultura
youtube.com/watch?v=t3217H8JppI
słowiańszczyzna
youtube.com/watch?v=2TA9_1OwRoU

Zachodnia Kobieta

Attached: giphy.gif (255x300, 997K)

tez mam taka dupe jak ja wypne

>marcel po raz kolejny odkrywa że polska to chlew obsrany gównem

polka

Attached: comment_JMPNZ46kfaXPL8UV8QAwcJ00rI3SfTTn.jpg (734x946, 686K)

nie rozumiem co poloki widzą w polkach
>deficyt cycologiczny
>brak dupy
>za niskie
>chcą być traktowane jak księżniczki jak w tradycyjnym społeczeństwie przy jednozcesnym pozowaniu na nowoczesną stronk empowered wymmyn
>otwarcie plują na polaków

poka

ej a pamiętacie jak polske rozebrano 3 razy?

ej a pamiętacie jak tylko otworzono granice to polacy patrioci spierdalali w milionach?

ej a pamiętacie jak im więcej ''ludzi'' opuściło ten ''kraj'' tym bezpieczniejszy sie stawał bo polacy to bydło jebane?

ej a pamiętacie jak przejebaliście II wojne w miesiąc?

ech bym chciał dużo pieniendzy mieć fajny domek mieć rodzine w stanach i w polsce i jezdzic latać tak pomiędzy stanami i polską i żyć sobie dobrze mieć kolegów i żone i wgl

czemu nie umiecie kontrolować dzieci ja pierdole

Attached: powstanie.png (684x1462, 76K)

trzeba było nie rodzić się spierdonem

>Wikingów
dosłownie już nie ma
>Połowców
dosłownie już nie ma
>Tatarów
dosłownie prawie już nie ma
>Bizantyjczyków
dosłownie już nie ma
>Turków
dosłownie wpierdal
>Niemców
dosłownie wpierdal
>Sarmatów
dosłownie już nie ma

karaluchy też nadal istnieją więc pewnie są lepsze niż imperium rzymskie

może dam rade odmienić swój los

po prostu miej bogatych starych ze znajomościami

Osiągnięcia Zachodu
>praktycznie wynalezienie nowoczesnego społeczeństwa i świata
osiągnięcia polactwa
>no yy zachodnie mocarstwa sztucznie przywróciły nasz kraj i istniejemy hehe polska stron- *zostaje podbity w miesiąc*

I nie zdał

nom jesteśmy spierdonami świata

zastanawiające jest to, jak w tych tematach nasz kraj i nienawiesc do niego jest punktem centralnym. czy ktos widzial cos podobnego w dyskusjach innych krajow? mam wrazenie ze osoby tutaj czesto przekladaja swoje osobiste niepowodzenie na "to wina tego kraju". oczywiscie wina tego kraju moze byc prawdopodobna przyczyna dla czyjegos niepowodzenia ale biorac pod uwage jak jest ona tutaj nieproporcjonalnie wysuwa to mnie to zastanawia mnie ile moze byc w tym prawdy.

brzmisz jak jakiś hohoł nigdy nie będziesz polakiem przykro mi

>nieznanie marcela
pierwszy dzień /polsce/?

mnie zastanawia jakim cudem są bogaci ludzie w polsce

wbrew powszechnemu przekonaniu, sranie na polskę nie jest oznaką nienawiści do kraju, a rozpaczliwym wołaniem o pomoc

ej anonki nudze sie zapodajcie jakąś rozrywke do zabicia czasu gdy czekam aż mój BF wstanie

rozrywka wiecie

czyli nie chlanie jak świnia jebana od rana czy narzekanie na prace albo polityczke

Attached: superthumb.png (300x250, 74K)

o to to to

>wbrew powszechnemu przekonaniu,
>wbrew

Debilu to jedym spamer jest.

to jest troche załosne, ja wole poprawic rzeczy niz plakac o pomoc. proszenie o pomoc nie jest w moim charakterze generalnie.

nieironicznie nepotyzm ale jak to powiesz głośno nagle zleci sie albo Oskar Bananowicz któremu ojciec załatwił posade albo Seba Cuckowski który żyje by bronić interesu elit które robią wszystko w ich mocy by sie do nich nigdy nie zbliżył w calym swoim polackim ''życiu''

btw to nie tylko polski ewenement
theguardian.com/society/2018/jun/15/social-mobility-in-richest-countries-has-stalled-since-1990s
i pewnie zaraz ktoś pierdolnie
>yy ale ja mam kolege który sie sam wszystkiego dorobił!
ten mityczny kolega self made milionaire tak jak każdy udaje ze ma kolege manleta który zaliczył albo geja co nie lubi parad równości, normictwo żyje na diecie bluepillu i te samą chce wmusić innym

Attached: polok XD.jpg (306x460, 17K)

*jeden spamer

dobra ide zmieniać swoje życie na lepsze narzekanie nic nie da

Attached: 875071_ravenravenraven_small-interruption.png (1129x4600, 1.27M)

ej marcel nie masz przypadkiem kutasa do osiorbania

Attached: 1475082988409.png (2894x1753, 1.75M)

czy to dlatego twój naród prosi Amerykanów o założenie bazy wojskowej w swoim kraju?

rakoczan jest pelny takiego samego sentymentu (ostatnio kiedy tam bylem, w 2013).

pomyliłeś mnie ze swoją starą

Ciekawe że o te najdebilniejsze sraki nikt nie ma bólu dupy.
Czyżby były one wszystkie dziełem przypierdalacza? Najgłębszy lore.

nom jak jesteś danej narodowości to znaczy że się zgadzasz w 100% ze wszystkimi postulatami partii rządzącej

no juz nie posraj sie goblinie

Attached: 1518711090688.jpg (960x1280, 168K)

gratuluję dawania atencji

>czy to dlatego twój naród prosi Amerykanów o założenie bazy wojskowej w swoim kraju?
bo zła strona wygrała drugą wojnę swiatową (która mogla byc uniketnia)

Przypominam że minimalna będzie 4000 zł a zus 2000, inflacja wypierdoli i dosłownie tylko emeryci tu zostaną

>le rząd nie reprezentuje narodu XD
najgorszy mem

Chuj mnie czego on jest pełen, ważne że tu jest tylko jeden gównoposter który to forsuje.
Pozdrawiam

>Ciekawe że o te najdebilniejsze sraki nikt nie ma bólu dupy.
ale oczywiście jak jest jeden normalny post o studiowaniu to trzeba dać wklejke na pół strony

bo przynajmniej wiedzą, że nie ma co zwracać na to uwagi, w przeciwieństwie do ciebie, nietwójczatowo-nowokurewski.

>bądź polokiem
>zagłosuj na partie która już wcześniej udowodniła ze jest zjebana
>jest zjebana
>JAK TO SIE MOGŁO STAĆ JA Z TYM NIE MAM NIC WSPÓLNEGO JA N- *zostaje rozebrany*
le polak fejs

Attached: mdr50-11Dreszer.jpg (615x820, 45K)

eh ale sie wyprowadzić też chujowo, wyobraź sobie wstawać rano i słyszeć jakies napierdalanie non stop po angielsku i żadnego polaka w promienu 1000km

Naucz się czytać.

>bez jusow
>g-gratuluje dawanie atencji

Attached: file.png (945x731, 228K)

>studenciarnię piecze 24h później
poezja

kogo cytujesz

>żadnego polaka w promienu 1000km
Kurr aż mi stanął

nie umiem czytać