Only reply to this if you are a Finnish stinky linky. I want to know what % of linkies are Finnish

Only reply to this if you are a Finnish stinky linky. I want to know what % of linkies are Finnish.

Veikkaisin itse prosenttiluvun olevan n. 10%. Mitä veikkaatte, meneekö lähelle? Miten aiotte rikastaa kotikuntaanne ja -maatanne miljoonillanne? Discord-ryhmä on tulossa verkostoitumista varten myöhemmin.

Attached: 1548715390277.jpg (467x700, 76K)

niggers

Chainlink on huijaus. Cryptocurrency itse on erittäin epäilyttävä.

Go away snow nigger.
Peeäs olen soumesta.

>Miten aiotte rikastaa kotikuntaanne ja -maatanne miljoonillanne?

Viettämällä mahdollisimman monta kesäkuukautta Suomessa ja ostelemalla kaikenmaailman mönkijöitä ja optimistijollia pikkukylän mönkijämyyjiltä, sekä tuhlaamalla rahaa mökkipaikkakuntani pienyrittäjien kivijalkaliikkeissä, tullen tunnetuksi sinä reiluna miljonäärinä joka pitää kesäisin muuttotappiokunnan taloutta pystyssä.

Verokarhua sen sijaan aion efektiivisesti ampua haulikolla naamaan asumalla ulkomailla Suomen verottajan visvaisen kouran ulottumattomissa.

Attached: 1533199824527.jpg (200x249, 6K)

Swede linkers are superior

Finnish people are investing in link? Link is cursed just sold my stack

Attached: 1549046111162.jpg (1348x1177, 2.05M)

Dude, jolla meillä on ollut tällaisia shillereitä, tulevat ja menevät viimeisten 20 kuukauden ajan. Ja arvaa mitä, mikään ei koskaan tapahdu. Kumppanuudet kirjaimellisesti ja Sergayn välityksellä vain poistuvat huijauksesta. Ei ole mitään merkkiä mainnetista, ei tunneta venäläistä huijata ole edes kommunikoida. Kaikki newfagit eivät kuulu linkkisivuihin. Olemme kaikki jumissa pitämässä laukkuja cuz, joita me pyysimme, että tämä huijari pumppaisi meidät, mutta hän todella soitti meitä kaikkia. Hän on työnjohtaja ja heikkouksien etu. Aivan kuten kiusaaja tiedät? Kaikki meistä 4channereita kiusattiin Todellisessa elämässä ja kiusaaminen on ilmennyt In / biz / 'salaisena' 'lambo' 'me kuu' ', joten se on voimakkaan psyopi, joka heikentää meidän kaikkien säästämistämme Jotta paska ja polkumyynti tapahtuisi, Tšadin kiusaajat rikastuvat. Meidän pitäisi tavata / biz / bros ja tehdä itsemurha.
Sen kaikki olemme hyviä

Ps. Aion rikastaa kotikuntaani enemmän ählämeillä ja neekereillä kun rakennan enemmän vastaanottokeskuksia linky stinky voitoillani

Fugggggg mämmi sauna spurdo spärde gimi :DDDDDDDD

Link is new official cuck coin

Suomi mainittu. Linkkerit tulevat olemaan suomen rikkaimpia ihmisiä. Nalle wahroossillakin käy kateeksi

Nuapurista kuulu se polokan tahti Jalakani pohjii kutkutti Ievan äiti se tyttöösä vahti Vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, Sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Kun myö tanssimme laiasta laitaan Salivili hipput tupput täppyt Äppyt tipput hilijalleen Ievan suu oli vehnäsellä Ko immeiset onnee toevotti Peä oli märkänä jokaisella Ja viulu se vinku ja voevotti Ei tätä poikoo märkyys haittaa Sillon ko laskoo laiasta laitaan Salivili hipput tupput täppyt Äppyt tipput hilijalleen

Top 1000 lompakoissa ollaan.

Rare pepe

Suomeen en ole sijoittamassa jos Linkillä rikastun. Sipilä ja muut mädätäjät ovat myymeet tämän maan neekereille ja maahanmuuttajat "rikastuttavat" kyllä ihan tarpeeksi tätä maata paskanruskealla spermallaan. Vittuun täältä olen muuttamassa.

Huutista lankesko joku tähän vitun meemiin HAHAHAHAHA

Hyvä, kyllä Suomesta vielä hyvä maa saadaan.

Blacked and cuckpilled, you Swedes and your globalism will be the death of us all

Mikäs siinä, liikkuvien kohteiden ampumarataa tarvitaankin tänne!

Epäironisesti tämä. Meitä tullaan pelkäämään ja halveksumaan onnekkaina paskiaisina. Muista pitää aina ylpeytesi, sillä sitä ei rahakaan palauta.

Ohoh, kova potti. Kävi ajatus mielessä, että mitä jos tekisi suomalaisen linkpoolin ja yhdistäisi useamman ihmisen voimat yhteen meganodeen ja täten pyör korkean prioriteetin erittäin tuottoisia sopimuksia. Tietenkin tämä pitäisi toteuttaa ilman tarvetta luottamukselle. Lienee mahdollista mainnetin jälkeen.

Jätäthän kotiväkesi ja muut tuttusi kuitenkin vähintään yhtä hyvään tilanteeseen kuin missä heidän elämiin aluksi ilmestyit? Pidä kiinni perimästäsi, sillä se on kaikki kaikessa!

Attached: 1549061095833.png (1414x680, 470K)

Tää suomalainen pooli olisi oikeasti aivan helvetin hyvä idea ja tästä hyötyisivät kaikki

Pistetään asia hautumaan. Hmm, myös työn määrä vähenisi huomattavasti suurimmalta osalta joukosta, kun yksi henkilö voisi suorittaa käytännössä koko ylläpitotyön. Palkalla tietenkin.

Tuonne olisi itsellänikin sauma jos myisin muita. Houkuttaa kyllä, nyt 30k kasassa.

OP es in mariposa.

I'm a Danish stinky linky. Can I join the club?... Please?

Attached: 1549796524938.jpg (660x716, 72K)

Finland is rightful swedish clay

>suomen verotus

Portugalissa verot 0%
Mitä suunnitelmia verokarhun kans ihmisillä?
1000€ eoy

Eesti here
90LINK/10CHX

im not a finfag