Can we agree that these people are not European due to half a millennium of islamization and that one of them...

Can we agree that these people are not European due to half a millennium of islamization and that one of them immigrating to your country is exactly the same as an Arab or an African doing the same?

Attached: 1520882117395.png (1025x960, 52K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4
youtube.com/watch?v=r-P2-Liw2FU
twitter.com/AnonBabble

No, Turks(at least the Western ones) are greek/native anatolian converts

Of course it's a slovene making this thread, who else could it have been

>whiter than you muhhamad
gtfo back at being germanis bitch

t. Djordje Izbeglić

t. Mircea Comanescu

>wanting to be a wh*Toid in the first place
Pic related is the average Greek man, your time is nigh cucks.

Attached: giannis-bucks.jpg (1000x600, 140K)

t. Janez Ibrahimović

One drop rule. 0.1+% Sub-Saharans BTFO

based
you forgot to add all coastal croatia btw

At least half of those are ok.

>implying I'm not a 100% ALPINOID god

Attached: ALPINOID.jpg (208x300, 15K)

How can Wh*Te subhumans even compete?

Attached: 1c5.jpg (590x719, 31K)

Slovaks/Croats can look like southern Austrians.

The average American would be hard pressed to identify a modern Greek vs a Arab though.
There's a lot of overlap.
Ancient Greeks really were a different people.

>Slovaks/Croats

not funny

It's argue it's a far greater average than a serb or turk.
It's not a far off statement based on their geological location...
Not to mention they were Axis allies.

>be Hungary
>be literal mongol rape babies
>get absolutely obliterated at Mohacs and as a result become part of the Caliphate for 150 years
>be multicultural empire, literally mutt central by every definition
>be primary breeding ground for Khazarian animals
Le ebin Hungayria is white and Europeeon. Check out this pic with all deez non Europeeons, kekeke^^
Can I haz upboat now plz, for muh effort.

I have literally never met an intelligent Slovenian.

Attached: 1494514907116.jpg (645x773, 56K)

Basedboy
Cucked
Bugmen

Hungarians are many things...but you are straight up 50% Cuman and 50% Oghuz. The average Romanian unironically has like 15% Eastern Asian genetic admixture. You are more Turkish than Anatolians.

Slovenia was (and still is) austrian clay though, not hungarian

>Slovenac.....
hahahahaha

I'd love to have a balkan thread, but there's about 10 ones up and it's totally demotivating me to take the shill bait. You (((people))) should really learn moderation.

mircea is a slavic name, not too common in Romania, and Comanescu comes from Coman (from Cumans, a nomadic turkic ancient people )

Mircea comes from Mir = peace = calm

>Thousands of greeks die effectively stopping the islamization of europe for thousands of years.
>Wh*toids pay gibs to subhumans so they can rape their wives and daughters in the current year
>Caliphates of Swedistan, Germanistan and Bongladistan non-white in the next generation
>Tens of corroborated studies proving Greeks are of pure Hellenic DNA for decades now

When the end comes, you'll be staring at the barrel of my gun with the rest of your kin.

t. Schlomo
Ask me how I know you're a Jew animal

Attached: 1496553125717.gif (243x235, 2.7M)

I can just imagine your swollen negro lips pronouncing these syllables in that horrid Turkish way of yours. Still running with Turkish coffee and encrusted with baklava bits, they open to let out an ungodly string of sounds such as are seldom heard across the Karavanke mts., and it's better that they're not heard by civilised ears:SŁOOO...the accent falls on the first syllable due to the difficulty faced by Balkanites in remembering polysyllabic words, let alone pronouncing them...VEeeEEeEEEee...the speaker's voice quavers like a muslim call to prayer, so well known, if not even echoed, by his forebears...NAC...at the last, we witness the pathological need to insert A's into every word which gave forth abominations such as 'Petar', which is not pronounced as such anywhere else in the word, probably birthed by some nameless race of swarthy beach-combers who were too primitive and obscure to even learn Latin probably. And so my endonym is twisted and destroyed by these brown, black-lidded, long-nosed former Ottoman lackeys who purport to be my closest kin in the world, but have in fact more common with Yemenites and Uzbeks! And that is why Slovenia should follow Orban's example and keep the darkies out!

Faggots

Slovenac jesi jia bunike sinko? Koji ti je kurac? a?

I agree in principle, but the number of Bosniaks and s*rbs living in Slovenia is staggering. You're becoming the mutts of Europe.

Even you who are 3% African are whiter than all the Middle Eastern/Slavic mongrels ITT. Sad!

Exactly, I am tired of your primitive shit language and your primitive shit mince meat sausages and your Mexican looks and the fact that I am myself 1/4 Serb, just like every other Slovenian that there is.

congrats. you're 25% there to becoming a full blown turk

I don't give a shit what you are tired of.
Calling me Mexican as if that means anything...
Get off your high horse.. you are no better than anyone here... just lucky you were too far away from Serbia 91' so they don't have reach to chimp out and ruin your country for a decade. You are saying you are 1/4 Serb.. all of the people are mixed in this area so stop talking shit based on genetics.. we are mostly the same. Unless you are some gypsy then you are not the same.

>incoming Slovenian butthurt tsunami lol

Uvek jebeni janezi iza ovako retardiranih postova. Mame im ga spalim, s nama su grupi koliko god to oni mrzeli.

Attached: 1465783014173.jpg (300x292, 10K)

>s nama su grupi koliko god to oni mrzeli.
jesu ali u kurcu. Slovenci su vazda bili gospoda cak i za kurvate

Ma sere ga.. više mi idu na kurac sa tim svojim stavovima ko da su nešto bolji. Žene im se svako lito jebu po našoj obali....tuga i žalost...a o tome koliko bosanaca živi u Sloveniji.. nema smisla niti pričat. Oni su jedan teški miks balkana.

Ja nisam nikakva gospoda, ja sam prvo Dalmatinac, onda Hrvat... i ja sebe smatram najgorom seljačinom i time sam ponosan. Ne bi nikad tija bit ko Slovenac, bože me sačuvaj takve budućnosti.

Vidi baki mogu oni da tripuju da su gospoda do sutra, cinjenica je da ih ima dovoljno za mali fudbal mozda i da su bukvalno poslednji kurac na svirali.

Ma ja ih vise ni ne primecujem kad ovako krenu da ispoljavaju autizam po netu. Nego mi smesno s kakvim sve pricama dolaze. Daj janezima jos godinu dana i bice poreklom s Atlantide bog te jebo.

Attached: kul_Sc05_U2454651_F5.jpg (200x283, 21K)

Mislim da temu ni bilo tako...Hrvati so bili tisti z lastnim plemstvom, vojskovodjami in večjimi mesti. Na začetku 20. stoletja se je dosti Slovencev odselilo v Zagreb ter Reko iščoč delo, tako da so bili dialekti teh mest nekaj časa precej slovenski, še posebej zagrebški...vendar se je ta trend v zadnjem času obrnil, zato pa sem tudi naredil rasistično nit na Jow Forumsu, da dam duška svoji frustraciji nad to našo neopaženo kulturno mešano realnostjo.

Hahaha, a boga mi imaš pravo.. isto ko i "novo bosanska istorija" odjednom Turskoga osvajanja nije bilo...i nisu se Srbi i Hrvati prebacivali na Islam... ma to su sve neki Bošnjaci koji su tu oduvik a mi smo svi neki došljaci iako smo genetski kompletno isti narod hahahahaha koja je to mitomanija

Mnogo se prekraja istorija na ovim prostorima. Svuda ima toga, i kod nas, i kod njih a i kod vas. Ne razumem samo zasto to ljudi rade kad ima sasvim dovoljno pismenog naroda kod koga to ne moze da prodje.

Samo da ima više podjela, da se ne bi više nikad ujedinili na bilo kojem frontu...
Jer ovako nikoga nije briga za ovo područje, kad bi mi počeli surađivat onda bi Francuska, Engleska i Njemačka imali veliku konkurenciju na EU području jer mi imamo toliko resursa neiskorištenih ovde da oni samo dođu i plate jeftino ovako.. pa pogledaj Kosovo, to je čisti primjer. Da smo mi pametni odjebali bi EU ujedini se opet pod pravom politikom, novim imenom.. zauzeli Bosnu i Kosovo a Crnu goru aneksirali. Ajde da vidim ko nam šta može onda?

The majority of greeks are christians. Just saying.

Tesi me sto u nekom od miliona paralelnih univerzuma se tako nesto i desilo. U ovom nasem se previse izdajnika prodalo za saku dukata sto istoku sto zapadu.

Kud god da se okrenes neko ce ti zarije noz u ledja. Mislim da smo mi kolektivno popasli kurac sto se toga tice i da smo bukvalno kmetovi. Jebiga.

Attached: Manca-Vrhovnik-of-Polenar-Tactical.jpg (400x320, 31K)

Da, jebiga.. Pernar mi kod nas daje neku nadu.. jer gura promjenu u pozitivno smislu...Živi Zid je kod nas polako doša do treće najveće stranke, a kako ovi naši izdajice sve više idu niz dlaku Briselu tako Živi Zid još više jača..

I agree, but why are you implying that Hungary is not your clay as well

Modern greeks are actually more european than ancient proto-greeks before classical antiquity. Those were basically sandniggers.

Pernar mi se svidja kao covek. Ima dobre ideje i prilicno je realan sto se tice istorije ovih prostora. Lepo je cuti da razvija podrsku. Mi ovde normalne opozicije jos nemamo.

slazem se. vas kurvate treba protjerati a s*be poklati sve do jednog.

Slovenians ... the leafs of the balkans !

They're literally closer to modern europeans now than they've ever been before.

Jebeni Nato je morao da se umesa i spase vas od apsolutnog unistenja, sama pomisao da smo mogli da ratosiljamo Evropu vase gamadi i da su nas sprecili me nervira

No they weren't, greeks have always been close to levantine peoples ever since the neolithic.
They're not arabs though, they don't look like arabs, they might look like levantine peoples though.

Attached: ed49416f2cd18ed729da04832d63c1d3.jpg (1080x1080, 214K)

ocigledno da nismo dovrsili posao kako valja, nazalost

Attached: 1392268489113.png (967x807, 664K)

There is no escape. You are one of us.

BiH ce postojati sve dok Brisel ima kakat takav legitimitet, a onda Jovo nanovo 90te

kurcevi borci, sa svim teskim naoruzanjem, tenkovima i avionima izgubili protiv golorukog naroda. samo ste znali na civilima svoj bijes iskaljivati zbog poraza u slavoniji. zato vas konkretno treba poklati. nacija kukavica i hajduka, zasjednika iz sume, bandita, smeca, smrdis kroz ekran.

kurvati su neprijatelji ali su se bar manje-vise casno borili i njima smo vratili po srednjoj bosni za ahmice i zitomislice tako da je njih dovoljno samo protjerati.

Very few southern europeans actually look like arabs. That's something nordcucks came up with just because we don't look like them, but hey perhaps they truly can't tell the difference.

sve lojave smrdljive kaure do jednog satrat. niste u stanju bili sacicu siptara i slovenaca pobijediti

Picrelated is how to plaese all balkan people at once without risking too big of a fuckup ... V 2.0 with reduced bordergore

Attached: balk.png (1937x1665, 231K)

bla bla bla bla

Aj jarane skini se s hasisa i kurana leba ti. Bolje gledaj kako da tu vestacku drzavu u kojoj zivis nacinis iole nezavisnom a ne da ti amer kontrolise finansije i diktira zivot.

>golorukog naroda
>doubt

Attached: picrelated.png (688x388, 651K)

>sav ovaj guzobol
nekad mi vas je i zao
toliko iskompleksiran narod ne postoji na balkanu, verujem

Attached: 1515341108185.jpg (248x189, 15K)

jebo ti onaj pickousti citavu lojavu familiju. nacija vjecitih gubitnika i sumskih bitangi. petsto godina se zavlacili u podrume cim krene jesen po gorama. smrdis na loj preko interneta kaure

Svaka odvratna bosančina koju sam upoznao vani ima ili pokušava nabaviti hrvatsku putovnicu. Svi se srame sebe i svog jadnog porijekla. A ko ih može krivit? Narod bez narodnosti. Poturice svi odreda. Narod toliko jadan da mu je život na koljenima bio bolji od smrti.
Nema veze, kad dođe do čistke ovaj put će Srbin i Hrvat rame uz rame da vas istrijebe. Koliko god išli jedni drugima na kurac draži mi je Srbin od turskog iscijetka

jebo te klinton picka ti alahova

popij lekove, mujo, tolika nervoza ti nije dobra za zdravlje

Attached: UyPBrVV.jpg (1583x966, 354K)

samo vas treba klati i na kolce nabijati

Ma ne samo to nego će im još i Dodik uzet pola zemlje xD a Dodik i HDZ u BiH surađuju na tome da dođe do podjele čini se hahaha
A zna se da ako dođe do bilo kakvoga islamističkoga napada na hrvate ili srbe u BiH obe države će sa vojskom reagirat.

BiH je postojala prije Brisela jarugo, jebena smo mi sorta ali ti ne znas ;)

>rece razjareni mujo po 1000. put na dan
u medjuvremenu...

...da nisi mozda plod opisa sa slike?

Attached: Can't deletus the fetus.png (1424x450, 67K)

Paзбoли ce oд paкa изpoдe.

That's a good thing, right?

Attached: 1534502536337.jpg (330x153, 10K)

>these people are not European
Croats and Bosnians are protoeuropeans and among the first Europeans, so no.

Jel tako? Sve nešto seru protiv nas a pola ih ovde radi, živi ili pokušava prić granicu na ovaj ili onaj način trajno.

jebo ti alah cigansku familiju citavu

ti pobjeguljo znas nesto. jebo te crveni krst koji ti je familiju izvukao iz usore ili varesa. po srednjoj bosni smo vas zatrli, jos samo hercegovci ostali, a i oni nece dugo. livno, duvno, borova glava sve prazno, go krs.

crko dabogda lojavo smece kaursko. kolac je predobar za vas bando banditska

Hahahahaha xD

Evo ti napij se brate xD

Attached: 337-rajiija-Nokia-1024.jpg (1024x743, 687K)

Only if mujo knew honor and aborted it with all means possible at any cost like (most) serb, bulgarian and greek women in the ottoman years ....

Lol, saved.

>That's something nordcucks came up with
People who aren't faceblind like varg can differentiate between meds and menas, it's not a nord thing.

Safete slogiraces se covece, polako. Idi pitaj amere dal smes na kafu i tufahije s Mustafom da malo iskuliras. Sta si se uskopistio nece Dodik sutra da cepa BiH.

Dace bog vise i ta karikatura sto je BiH da prestane postojati. Bukvalno nema nikakvog smisla.

kako vi bosnjooci kazete SEVAP mi je gledati vas dok umirete od bolova koje vam zadajemo evo vec dobrih 20 godina

Attached: 7a2add73451638e1c8eb8a617f7a58228bfaa041017bf0c13b50871c27f54f92.jpg (494x358, 34K)

Bosanac je proklet i sam sebi najveći neprijatelj. Ubili bi da mogu pobjeći van. Kad ih god pitaš odakle su kažu: “iz hrvatske” s onim svojim odvratnim naglaskom i onim mjesečevim glavama. Jeba me pas u šupak ako bosanska glava nema vlastito gravitacijsko polje

>Jeba me pas u šupak ako bosanska glava nema vlastito gravitacijsko polje
youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4

Attached: 1522838924574.jpg (228x221, 25K)

>Slovaks can look like southern Austrians.

Attached: 1507259742712.png (645x729, 40K)

Paзбoли ce oд paкa бaшњaнинe.

bili ste kmetovi 500 godina, zene vam vrtili ko vjetranjaca dok ste u poljima radili. za vas je samo da ste u polju upregnuti i da se krijete po sumama

jebo te pickousti posred face

>Jeba me pas u šupak ako bosanska glava nema vlastito gravitacijsko polje

Mislim da su ih samo siptari tu prejebali sa onim ayyy glavudzama. Vidis kako odma krene genetika u kurac cim se obrezes i pocnes se moliti pedofilu leptejebo.jpg.

Attached: COIN2.jpg (518x460, 44K)

Lol first of all being a Muslim isn't a race. Secondly, the Turkish aren't Arabs or Africans. Lastly, fuck you, Slavs are the best.

Ne brini safete za pickoustog, dok taj dodje do mene tebi Dodik svrsio po picki. Jos kad te 'rvati stegnu s druge strane bice orgijanje ko u dobra stara vremena.

ITT: TL;DR

>slovenokike produces massive shitpost
>bosnian ((((man)))) takes bait
>serbs, croats, bulgarians and all the jugo diaspora everywhere unleashes hell on his deluded ass
>mfw

Attached: kek.jpg (540x534, 67K)

siptari vam srce nacije istrgnuli vi podvili rep zbog dvije americke rakete. i ti pricas o bolovima? ukrali vam historiju prvo turci onda ko je stigao od bugara do slovenaca.

dabogda djecu sahranio pseto lojavo

youtube.com/watch?v=r-P2-Liw2FU

Are native Americans not native Americans because of hundreds of years of European occupation?

eww..

>mfw mountain jew planned it all along

Attached: maxresdefault.jpg (537x560, 66K)

Lol most southern Europeans do look like levantine arabs, my guy nothing wrong with this tanned colour. Women love it.

svih sest hrvata ce otici odavde jos koju godinu. a vas poklat i zemlju zatrijeti kao upozorenje sta se desi kad ne tamanis gamad na vrijeme. imali ste srece da smo mi kao narod siroka srca pa vas 500 godina pustali da zivotarite po katunima i hajducijama. a trebalo vas je pobiti na vrijeme. uciti iz proslosti da se ne ponovi u buducnosti

>po srednjoj bosni smo vas zatrli
Jedino što je govanac ikad ‘zatro’ je vlastita država i nada u bolji život. Vi ste crnčuge europe, dobro ste za zidariju i vozit kamione. Inženjerski doseg vam je na Drini Ćuprija a ni to niste mogli organizirat ni sastavit bez dalmatinskih kamenorezaca. Čoviče ubij se što prije dok ti dodik ne dođe lol. Jedva čekam da vam srbende izjebu opet šupak. Namaži ga dobro lojem da ne boli(ali ne svinjskom mašću, to je ipak grijeh, naljutit ćeš onog nebeskog jebaca svinja, govnallaha)

Itt faggots that believe everybody wants to be European.