/ex-yu/
zasto zene imaju potrebu za destruktivnom agresijom? - izdanje
/ex-yu/
zasto zene imaju potrebu za destruktivnom agresijom? - izdanje
Gde su svi?
u skolici
dobro jutro dobar dan
dobar jutar
nije joj malo tesno to a?
Faljen Isus. Sretan Uskrs sa zakašnjenjem.
>Sfaljen Isus.
popravljeno
>U Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj postoji običaj, da mladići ujutro probude djevojke, prskajući ih svetom vodom, posvećenom na Uskrs.
hot
To radimo i u Subotici i ookolni.
podsjetnik da je pička majmudin obrisao svoj email sa Jow Forums robot finder mape poslije prozivke na ex-yu thread realitiju
Laku noc
Leci sidu chewapko, nikad briso
Impliciras da krijem nesto kad sam rekao i na koji sprat kuce spavam
Ne projektuj svoje strahove i nesigurnosti na mene, berachu chewapa
ajde idi gledaj anime i igraj fajnal fentazi i ne smaraj klinac
karta ne laže
Probudili se gownarko i chewapko pa govnopostaju sa prvog casa
Ovo je dobra vrishtara
Odo da spavam, ne pravite probleme uciteljici l0l
bazi da se ne poseces na taj ivicast rajf
Posecem ti mamin himen l0l
karta ne laže
jel treba ja da reagujem mamu ti jebem malinarsku
Imao sam san nocas. Ustao sam u 4 nisam zaspao od tada. Usao sam u garazu po noci i primjetio sam siluetu covjeka kako sjedi. Kada sam svjetlo upalio bio je neki starac koji je sjedio na panju u centru garaze. U tom momentu neki lik se iza mene pojavio i trznuo sam se iz sna. Ledja tog starca su bila prema meni okrenuta i nosio je neku plavu jaknu. I ne znam da li je onaj crnogorac tu koji mi je dao savjet jednu nic o tome kako da zivot popravim ali sam poceo izlaziti vani nekad i usao sam u kontakt sa tipovima koje sam nekada znao. Malo je i bolja situacija pa sam htjeo i reci hvala jer malo je cak i bolje.
kako znas da je bio na centru garaze, to je vrlo tesko odrediti i izmeriti tako odoka
ovo
jos ako garaca nije (kao sto vjerovatno nije) kockastog oblika
što sam stariji sve više vjerujem da ima nešto više iza ove svijesti
10 sati sna nije dovoljno
Oтвopиш лeпo /х/ y јeднoм тaбy и пpитиcкaш ф5 дoк ce нe пoјaви oнaј штo тyмaчи cнoвe и oндa нaлeпиш пpeвoд тoг cнa aли ca вишe дeтaљa aкo их ce ceћaш и мoждa ћe дa ти пpoтyмaчи.
>kyд ћeш c клeтвoм пpaђeдoвcкoм
ти јe мoјe тyмaчeњe.
>kud ces sa kletvom pradjedovskom
Mozes li mi objasniti sta to treba da znaci?
>tačkasti browsa /x/
sad je stvarno moja tulpa
njegos.org
Bиђи пocлa цapa oпaкoгa,
кoгa ђaвo o cвaчeмy yчи:
"Цpнy Гopy пoкopит нe мoгy
мa никaкo дa јe cacвим мoјa;
c њимa тpeбa oвaкo paдити..."
Пa им пoчe дeмoнcки мecијa
лaжнe вјepe пpyжaт пocлacтицe.
Бoг вac клeo, пoгaни изpoди,
штo ћe тypcкa вјepa мeђy нaмa?
Кyдa ћeтe c клeтвoм пpaђeдoвcкoм?
Cy чим ћeтe изaћ пpeд Mилoшa
и пpeд дpyгe cpпcкe витeзoвe,
кoји живe дoклeн cyнцa гpијe? -
snove je vrlo lahko protumacit, pogotovo samom sebi
>usao u garazu po noci
na sta ga garaza asocira, i zasto se desavalo po noci?
>silueta covjeka u mraku
nedefinisan grabezljivac kurac palac prijetnja
>starac sjedio na panju
starac = mudrost
panj = priroda
>okrenut ledjima, plava jakna
skriva nesto, nesto bitno (plavo = sloboda = bitno)
>neki lik se pojavio iza mene
opet prijetnja
Hиђe вeзe..
Oces da kazes da me se predaci moji srame?
Mozda je i istina. Onaj bog Veles koliko ja znam je starac koji je povezan sa prirodom pa je mozda zato bio na panju.
koji je team na kraju dobio
Garaza me jedino asocira na to da moram drva donijeti a to cesto navece radim jer nemam volje ujutru da idem dole. Ima nesto tu oko mudrosti i prirode. Stvarno zelim da prosirim svoje znanje o svijetu i da postanem pametniji ali sam i malo lijen pa mi je zato mozda okrenuo ledja. Prirodu obozavam i svaki put kada imam sansu odem iz grada negdje u sumu jer me stvarno opusta.
peanut butter prvi, čokolade druge, peeperi treći, creme četvrti i manleti peti.
Ne znam bas za prijetnje. Jedino sam samom sebi prijetnja jer ocu da se ubijem svakog dana. Osim toga nemam pojma sta bi drugo moglo biti.
Dobro jutro dobri ljudi
jutro prijatelju
vozacka
Vozach
srecan 18. rodjendan lutko nasa
zovu me taksista
maksovizija
sandrica dbi
ig?
87701818
87701854
БPPAAAП
>stari me zamoli da odem do garaze da mu nesto uzmem
A u picku materinu
pa dokle vise bog te jebo
ne kontam ba
Iz grada ja, iz c'est la vie
Katotalibani oce google logo sa jajetom na uskrs.
Koje je to sranje bilo. Čitava stranica je bila beskorisna jučer, jedino su mrtvi boardovi tipa /vr/ bili pošteđeni.
Koje gadne guzicetine a ova druga ima jos i tetovazu ko neki pecat siromastva.
Danas nam je divan dan
jebote kad mi cekira na sve sem dva
Crnci su bili greska
Slika je zastupljena na decijem ponasanju i sa dobrim razlogom. Bices ti ok. Svi cemo da uspemo.
Vaistinu
Hoće da kaže da Google promoviše Jevrejske praznike a ignoriše hrišćanske
Nedostaju mi dani kad sam bio jebeni normi koji je visio po kladionicama i kafićima, kada sam se radovao kada bi barselona ili partizan dobili utakmicu, kada sam se radovao kada bi mi neka riba prišla da me zaovodi, kada sam bio srednjoškolac, kada sam imao prijatelje i poznanike itd...
Gde je čarolija nestala?
Ubij se Sojadine, sta nama fali bas smo comfy raja
nekim ljudima je serotonin jednostavno nula
>izasao u grad, napio se
>povatao se sa nekom i bas mi leglo ko budali samar
>sutradan ceo dan lepo raspolozen
>danas opet mrtvilo i depresija i ko da niceg nije ni bilo
Dzabe i lepe stvari ako se ne desavaju apsolutno redovno. Mada ja sam zeljan tih normi sranja samo me koci sto nemam prijatelje za to.
meni ne, takovi su dani bili smeće
sve što misliš da si imao, nisi, jer je bio privid, a isto je bio privid s njihove strane, jer su samo tražili utjehu u površnom međuljudskom odnosu
>Sojadin
cec
Opusti se, pusti ambientalnu muziku i meditiraj dbi.
youtube.com
>serotonin
zato sam ja na antidepresivima vec dva meseca
..i isto mi je sranje, samo sto mi kurac ne radi pored svega ostalog
verujem kao da je da slepcu opisujes boje ali probaj da opises razliku sad kad si na tim sranjima, mentalno mislim
cuo sam da kurac ne radi i to je neprihvatljivo
Hиштa oд тих cpaњa, ни yтaкмицe ни нaдa дa ћeш дa дoбијeш или кaд дoбијeш нa клaдиoници, ни дeбилaнa, ни нeбитнe дeгeнepиcaнe вeзe, ни лaжни opтaци a ни cтвapни пpијaтeљи нe мoгy дa пoпyнe зјaпeћy pyпчaгy y дyши кoјa ocтaјe бeз млaдe жeнe љyбaви и дeцe.
meljem kahvu
Ok.
Hvala vam na savetima i crvenim pilulama.
jel ti to iz iskustva
a ne znam, bilo mi je super bas kad sam isao na snowboardovanje pre manje od mesec dana, nisam dugo osetio takvu srecu
ali pijem druga govna, 'stabilizatore'(antipsihotici) koji me bas ubijaju u pojam i ne svidja mi se kuda vodi ovo sve
odrasti
znaci kod tebe je bas neki hemijski nebalans, to je vec ozbiljnija prica
najgore sto ja znam sta mi treba da budem srecan i dobro raspolozen konstantno, i imao sam to, sad vise nemam a ocigledno je tesko da se nadje opet
u principu ovo sto tackasti gore kaze samo sto mene ne radi da imam decu niti zelim to u zivotu. samo dobru vernu gf koja ceni moje drustvo koliko ja njeno.
psihijatrija je najveća industrija 21 vijeka (hiperbola)
sta je tu je brate
bice bolje jednog dana
mora se i nama jednom posreciti
>mora se i nama jednom posreciti
LOLARA TJESI SE PEDERCINO
ALAH POMAZE ONOMU STO POMOGNE SAM SEBI
>ALAH POMAZE ONOMU STO POMOGNE SAM SEBI
Ovo.
Postajte twitch droljice
Kakav život tovariši, da sam žena bilo kakvog izgleda sa sisama bilo koje veličine jednostavno bih bio tvič droljica i zarađivao bih novce igrajući igre. Još bih bio najkul tvič droljica jer bih igrao dobre igre jer nisam retardiran. Kleta sudbo nepravedna, tugo jesenja
ovo
victoria 2 sa 7k gledatelja
jedi soju pa ce ti narast dojke
uostalom, internet ovdje je takvo sranje pa ne vjerujem da bi mogao uopce strimati
tako tako samo vi dudlajte tim tvich droljicama
Al' ozbiljno. Strimao sam nekad i zaradio četrdesetak dollara, ali da sam imao beta orbitere zaradio bih 40,000. U biti su tvič drolje bazirane jer iskorištavaju autistične debile. I treba im uzet sve pare, a i živote. Kakav je to um koji donira hiljade dollara nekoj tvič fufi umjesto da uzme tri kurve i da šmrče krek sa njih. Neironično vjeruju da imaju konekšn sa tom ženkom, pa jebem ti sunce retardirano
mogel bi postat trep iskreno
depiliram se, pocnem jest soju i operiram si nos i slomim si noge da budem kaj nizi
i eto
Da imam nekih sklonosti mogao bih, ovako je to neisplativo. Kažem samo kako je sudbina nepravedna jer da sam se jednostavno rodio kao ženka ne bih morao imati nikakvih skillova osim da sjedim pred webkamerom i govorim hiiiii autističnim debilima
jbg
i onda mi imamo male privilege
lolara
Zamisli samo janike koji im uplacuju lovu, zalosno...
ali kako je vizuelno tj estetski dobra
>da sam žena
>jer nisam retardiran
Heh.
nadam se da takvih kretena nema ovde kod nas
nema ode niko para da donira