Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: dinnye.gif (501x453, 73K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=gytZivqPdZs
kohlchan.net/int/
twitter.com/NSFWRedditVideo

ez rekord?

nem

Jó éjt, cigányok

Attached: 1523304098833.png (379x343, 114K)

Most jöttem, ment valami örjöngés az előző fonálban?

tegnap is volt dinnye

amúgy ahhoz képest hogy előd mennyire utálja vonát dórika mindig befenyítette hogy támogassa
hogy lehet ekkora kakukk?

vona volt fideszes, ide csak pisisek járnak vagy mi a fasz?

Párt Fidesz (2001-2003)

tegnap én a győzelmi beszéden voltam, nem láttam

top proli

kutya neger

Nyugodj békében, Magyarország

Attached: Screenshot_20180409-220459.png (1080x1920, 183K)

majd most

találkoztam ex-oneitissel a szabi téri buliban és ignoráltam a gecibe egész este ő meg bámult folyamatosan meg féltékenyíteni próbált ezerrel, jó érzés volt nem extrém bétának lenni végre

már mindegy
ha most elkezdenek visszanáculni akkor azzal garantáltan megölik a pártot

maga a tény hogy ide postázod és ilyeneken jár az agyad bizonyítja hogy nem csak hogy béta vagy de egy sértődött kisgyerek is

Ha Vona tényleg elmegy akkor a Jobbiknak lőttek amúgy is.

nem baj

kár érte
vona értelmesnek tűnt
már csak abban reménykedhetünk hogy bedől az összes szar geci párt és egy nagyobb ellenzéki párt alakul ki helyettük

miért ne postázzam kek, miért nem fürödhetek meg a bétamentesség patakjában nyíltan. miért lennék sértődött ezt meg főleg nem értem, én voltam egy béta fasz azzal basztam el a dolgot nincs vele semmi bajom

KDNP lesz belőlük, úgy értem először kiegyeznek a hatalommal a pénzért aztán közös listán indulnak(leszalámizás) a fidesznek így nem kell náculnia és begyűtji azokat a szavazatokat is, megdönthetetlen hatalom

nincs azzal semmi baj, én is utálom az ex-oneitisem, de mondjuk nem postázok pinceszűz képzelődéseket

>d-de így működik a rendszer fogadd el

pedig ott kezdte, orbán személyes tanonca volt

hát ez jó szar lenne, és ha egyszer mégis megdőlnek akkor jön a balliberális kakukk kormány ÁÁÁÁÁÁ

ja azért vagy büszke arra hogy ignoráltad te kis szaros

arra vagyok büszke hogy nem bétultam be neki és erre egyből erőteljesen elkezdett figylemkurvulni, ahogy mondtam nekem nincs bajom vele csak annak örülök hogy már nem tart a markában

És miért utálta meg őt?

na mind1 ez van amíg egyik fidesznyik se próbál megmerényelni elleszek, hogy mi lesz az országgal az meg legyen mások baja

kurva jó vagy, na lehet tolni ezt az egészet a facebookra és nem ide

fasz tudja, lehet a 2002-es bukás tett be nála

minek, nekem jó ittis inkább mint a semmi ami megy

kussolj már normi szar

>dik tesó köszpííz lopjunk má zsa

Attached: ciganyok.jpg (723x483, 42K)

de nem vagyok normi csak jól tettetem

és a nyugatiak szerint még hálásan kéne csúsznunk másznunk a lábuk előbb, mert a pénzükből az EU segítségével viktor meg a barátai multimilliárdosok lettek

A pontos képlet így néz ki (lista+egyéni):
(49%+85%)/2=67%
Ez pedig kétharmad... matematikailag is.

Tudom hogy ez csali de azért megkérdezem mert van hülye aki komolyan veszi.

Szerinted a nem szavazók nem létező szavazatit számoljuk bele és legyen üres az országgyűlésben 33%-nyi szék?

ki a szart érdekel ha lopnak? mintha titeket illetne az a pénz

nem átlagolhatod le csak úgy a kettőt, nem ugyanannyi listás hely van mint egyéni jesszus
nem érdekel a téma úgyhogy nem kell most nekiállni védeni a választási rendszert de szar a matekod

anyád lenne már 33%ban üres de mindig utántölti a disznógecit

Na elmész te az ostoba proli anyádba... :D

Demszky azt írja: „kevesen reagáltak pozitívan megjelenésünkre, amit nem tudtam mire vélni”. Én bizony tudom mire vélni. Ilyen ronda zsidóra én sem tudnék pozitívan reagálni, megértem tehát a szavazásra várakozók tartózkodó viselkedését. A másik, fontosabb eleme a bejegyzésnek egy olyan grammatikai egység, amilyennel korábban még nem találkoztam. Azt írja Demszky, hogy „voltak akik autó grammot is kértek”. A „voltak” után hiányzik a vessző, de ez a kisebbik baj. Mi az, hogy „autó gramm”? Autó – négykerekű jármű. Gramm – ez pedig mértékegység. Ezt adott Demszky azoknak, akik kértek belőle. A szavazásra várók tehát nem autogramot (Demszky Gábornak mondom: saját kezű aláírást) kaptak, hanem Demszky-féle „autó grammot”.

Ez a degenerált zsidó húsz éven át vezette Magyarország fővárosát. Az ezredfordulón rövid ideig ő volt az eszdéesz elnöke, akkor hirdette meg fennhangon, hogy ő fogja majd leváltani Orbán Viktort. Erre a kísérletre nem volt lehetősége, mert fél év múltán kipenderült a pártelnöki székből. Demszky ma vérig sértett ember, nehezen dolgozta fel, hogy politikai karrierjének és az egykor erős zsidópártnak már régen vége, fokhagymaszagú liberalizmusuknak a Kárpát-medencében befellegzett.

>Vona lemond
>a Jobbik is letérdel a feminizmusnak és megválasztja Dúró Dórát
Fogadunk?

köves slomó likes this

kussolj már hülye normi

de gyenge

a nagy vízen túl népszerű memé ez mert ott mindig 50% feletti az otthonmaradás, úgy látszik most már az ilyeneket is át kell venni

Attached: 30020236_2021293671427993_1330630861_n.jpg (700x393, 71K)

Amúgy ő szerintem még az esztifejűnél is butább lehet hől

mint a merevedésed

micsoda seggfájás egy politikai nulla miatt, nehezen gyógyulnak ezek a sebek

>Geci nézd már more azt még nem loptuk el

Attached: ader-1140x640.jpg (1140x640, 73K)

amúgy igazad van, nem ugyanannyi
egyéni helyből van több, 106 a 93 listás hellyel szemben

>a kegyelmes urat i-illeti a píz! éljen orbán!

az esztifejű nagyon is okos
ő lesz az első fideszes női miniszterelnök

ki?

ez. ha megerősödnek a nemzeti radikálisok a jobbikban megint akkor ő is újra a népi hímzésű ruhácskáiban lesz a parlamentben meg hirtelen rájön, hogy rohadt zsidók nem pedig boldog hanukát. de hát ilyenek a rostik

köves slomo likes this

mondom, az esztifejű

youtube.com/watch?v=gytZivqPdZs előző fonálból, análisan pusztították el szegényt (bár ez egy hozzá hasonló fidelitasos csajnak nem újdonság)

de butácskán néz

ez, számok igazolják
már a fején látszik hogy milyen rettentően egybites ember

csak nem áll le ugrálni egy ilyen semmi ""pártot"" vezető valakivel, mert annyira nincsenek egy szinten

esztit lelökte a juhász, juhászt meg majd lelöki az az adósság az utcára amit a következő 30 évben fizethet mert a pártocskája az 1 százalékot sem volt képes megugrani a támogatáshoz
vajon ki járhatott rosszabbul

mekkora csanád, esztike csöpög rá azért van nála esernyő

nagyon értelmes lehetsz ha 2 perc alatt elítélsz valakit ki hatalmas nyomás alatt van, főleg egy nőt, ki huszanéves korában többet ért el mint te egész életed alatt fogsz.

jah, teleszülte az egérképűnek a putriját 3 fogyatékossal lol milyen sokat elért
gondolom a leszállásjelzőt még mindig nem lmao

de mérges a kis fidesznyik, máris a nők becsületéért küzd :D

>fidesznyik békák orbitálják a giga rostit

eddig tartott a nagy önérzet

heló eszti hogyvagy :D

amúgy ez

szóval akkor a jobbik újra radikális párt lesz? újra mehet majd a pincenáciskodás a fonálban meg előd nyilatkozatai a júdásfaj ellen?

Attached: 20120.jpg (480x853, 118K)

>újra mehet
eddig is ment
a kutya faszát nem érdekli, hogy azaz egy libbant redditsorköz szubhumán mit gondol

Ellenkezőleg.

Jó hogy a Fidesz megint hatalmom van, ez azt jelenti hogy 4 évig megint nőnik fog a gazdaság, a bérek és kevesebb lesz az adó. Magyarország fejlődni fog és ezzel elérik hogy következő években is megválasszák őket. Alig várom. Hajrá Fidesz. Hajrá Orbán. Hajrá Magyarok!

igen, de Toroczkai lesz a boss

EZ

ÁÁáá ez olyan jó poszt volt hogy felriasztott álmomból

Attached: 1523307432824.jpg (500x355, 101K)

>kibukik a bibóból
>nagyon okos

nincs ideje tanulni mert a haza védelmével van elfoglalva te idegenszívű féreg

Nagyon helyes, minél több Magyar ébred fel és kezd el végre dolgozni annál jobb.

>Budapestre kellett jönnöm a rendkívüli elnökségi ülésre, ezért később teszem közzé a hosszabb elemzésemet, amely a bukás eddig kevésbé ismert hátterét is megvilágítja majd. Gondolom, hogy mondanom sem kell, hogy valószínűleg ez lesz a legnehezebb elnökségi ülésünk.
ezt írta

ha Toroczkai lesz Vona helyén akkor 4 év múlva újból rájuk szavazom
ha nem, akkor megint a Fideszre

szerintem most dől el h simicska pénzén tovább nép pártosodnak vagy inkább a radikálisabbak vannak többségben, meg hogy kettészakad e a párt. vonat úgy látszik komolyan visszavonul

dehiszen a toroczkai kifog lépni a jobbikból

>arra szavazok amelyik alpáribb retorikát használ

igen

>proli és büszke

ez melyikőtök? :D

Attached: 213123123.jpg (561x94, 12K)

ugyanazabuzi

én

bazki nekem most esik le amikor a nagyanyámat fuvaroztam ide húsvétra arról dumált, hogy a fityiszre kell szavazni mert a vona beengedi a migráncsokat
faszom, kár hogy nem álltam meg és hajítottam az árokba

téged kellene

és a nyilvánvaló csalással semmi sem lesz?
ilyen egy kutya népet bazdmeg, pusztuljon az egész
még egy év és kimegyek germanisztánba, a sok csirkefarhátzabáló féreg meg fulladjon meg a cigányok között

>Orbánnál az elmezavar egy év múlva akkora méreteket ölt, hogy a párt kénytelen nyugdíjoztatni
>teljes a zűrzavar, nincs egy alkalmas ember sem, aki megbírkózna a kétharmados Fidesz frakció és az ország kormányzásával
>a párt elkezd külsős jelöltek után kutatni, miközben az idő és Soros ügynökei egyre szorítják a torkukat
>az utolsó pillanatban, pontosan egy nappal egy kritikus fontosságú brüsszeli kongresszus előtt bekopog valaki a Lendvai utcai Fidesz székház robosztus ajtaján
>a kopogás egy határozott, erős jellemű férfi személyére enged következtetni
>mondani se kell, a Fideszes államfik hideg verejtékbe borulva nyúlnak a kilincs felé, hogy kinyissák az ajtót a titokzatos idegen előtt
>vakító fény ömlik be a dohos, reményvesztettség-szagú előszobába
>egy magas, egyeneshátú, szélesvállú férfi tiszteletet parancsoló alakja tölti ki az ajtókeretet
>az arc ismerős, de az órási, ősz szakáll, a kardéles tekintet, a vállig érő, ezüstszínű haj már-már transzcendentális aurát kölcsönöznek neki
>"Azért jöttem, hogy nyugdíjasokat lincseljek és tökmagot rágjak. A tökmagból pedig már kifogytam."

Attached: büntetett vona.jpg (760x425, 225K)

Sziasztok magyar barataim!
Sajnólom a rossz nyelv.
Látogassa meg Kohlchant, kérem. Ez a nagyon jó képlemez! kohlchan.net/int/ van a cím.
Én 100% német vagyok.
Köszönöm szépen!

Attached: 1).png (640x440, 10K)

majd később hans

rendben szia

>>teljes a zűrzavar, nincs egy alkalmas ember sem, aki megbírkózna a kétharmados Fidesz frakció és az ország kormányzásával

NÉMETH
SZILÁRD
MINISZTERELNÖK
ÚR