Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 49K)

Other urls found in this thread:

hvg.hu/itthon/20180412_csepel_hataron_tuli_szavazok
m.origo.hu/itthon/20180412-szelsobaloldali-eroszakhullamra-szamithatunk-budapesten.html
reconnecthungary.org/
m.origo.hu/itthon/20180412-a-soros-jelentes-egy-ujabb-politikai-nyomasgyakorlas.html
youtube.com/watch?v=jJvBGHGW1Rk
444.hu/2018/04/13/iskolai-lovoldozessel-fenyegette-meg-az-osztalytarsait-egy-16-eves-budapesti-gimnazista
twitter.com/SFWRedditVideos

A nap kérdése
hvg.hu/itthon/20180412_csepel_hataron_tuli_szavazok

Bázisolt leltések kirobbantották a habonykorcsokat

Attached: IMG_20180413_062448.jpg (720x1117, 152K)

Gec, kell egy ilyen köpeny

Attached: image.aspx.jpg (480x393, 38K)

Hogy is van az istván a királyban: idegeneket hív, magyarok ellen segítségül?

esik a eső

te vagy a SOROS.

Jó posta

>A 444 a jellegét tekintve megszorozta magát kettővel
Bázisolt kovács geri

VILÁG CIGÁNYAI EGYESÜLJETEK

Az isten is számítózásra teremtette az ilyen időt, ehelyett Mr. Shékelsteinnek termelem a pénzt.

Sojos győőőőőőőőőgy

Attached: schmidt.png (600x473, 413K)

ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG
ÉLJEN A GYÚRCSÁNY
ÉLJEN FERI

SOROS
A
SOROS

>dik a soros ide asztán nem telepit migráncsokat megvédjük a keresztyén hazát éjjen órbán tezsvír

Attached: stop_soros.jpg (1280x806, 267K)

Tudnátok kezelni a kissvirágot?

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F12938.jpg (1080x1305, 236K)

Good morning, frens

Attached: 1523597176152.jpg (2894x4093, 725K)

>minden cigányputriba betelepíteni egy homokcigány kolóniát
vajon ki nyerne?
és vajon lehetne belőle fasza valóságsókat forgatni?

Attached: 1513684915127.jpg (746x798, 49K)

>semmi csípő
belehalna a 4,5 kilós gyerekem megszülésébe

Szerintem az sikerült a legjobban, mondjuk a psytrances sem rossz

cszászározna

töpörödött törpördögök! :D

Attached: töpörödött_törpördögök.jpg (658x565, 38K)

Nigger vagyok

Ez, ezerszer. Aztán lenne ilyen battle royal kiadás is.
Cirkusz kell a népnek, vér, verejték és ondó a homokba!
A rómaiak tudtak szórakoztató műsort csinálni.

én a basic cigókra szavazok a hazai pálya előnye miatt

ez, sima közelharcban amúgy se olyan jók a homokiniggerek, ha meg felrobbantasz egy cigányt lesz helyette két másik

a pici arab kukinak nincs esélye a nagy fideszes fasszal szemben

kek

fidesz szavazók 80%-nak mikropénisze van mert nem tud enni a közmunkából csak ha osztanak neki az alapítványok ::D:D:D:D:D:D

fidesz szavazó vagyok óriásfasszal, maradj iligy

sosem fogsz erre a látványra ébredni

Attached: hónaljszőr.jpg (1325x698, 86K)

helyeske csak a méretes szerszámmal áll szóba

Attached: 20140314kunhalmi-agnes-interju-mszp.jpg (660x440, 69K)

t. lakatos "guccsi" rikárdó

Vagyok vagyok

végre nálunk is van egy megfelelően progresszív hírportál

Attached: 1523537980966.png (750x615, 415K)

Attached: broadway-jegyiroda (44).jpg (1152x1536, 380K)

hitler vagyok

Attached: fa93e7ba26ce7d2b0c2210cbb244b9303d88383f4c957f90e52ca1c2c60adb8f.jpg (416x380, 30K)

A választási csalása miatt bíróság elé álló Spiclicat és több társa, köztük egy kamerás várta a bíróság tárgyalóterme előtt leleplezőjét, Novák Előd országgyűlési képviselőt. A gyáva Tomcat váratlanul, sunyin, cigány módon, debiljeinek gyűrűjében ököllel támadt a Jobbik volt választási bizottsági delegáltjára, míg korábban nem mert kiállni párviadalra a vele egy súlycsoportban lévő Toroczkai Lászlóval.

Attached: 1503493085178.jpg (640x640, 105K)

Mit szóltok hozzá hogy a Gulyás Marci behívta az antifát a holnapi tüntire? Ki fogja megvédeni az esztifejűt?

bogpill me on the apple

ajjaj elfogják verni esztifejűt nagyon csúnyán szegénykét ha nem védik meg az ánonok. a nyuggerek tuti nem tudják megvédeni

De a bázisolt cigányok igen!

mondjuk ha ez igaz akkor mehetnénk antifát verni és rólunk is lennének jó képek. én a borotválatlan antifa helyekéket akarnám nagyon elverni.

De majd én ott termek mellette és azt mondom gyere velem ha élni akarsz aztán felmegyünk hozzám és egész éjszaka szeretkezik velem hálából amiért megmentettem az életét.

Korcs

Még jó hogy nálunk nincs no-go zóna.

>Győr-Moson-Sopron megye legdélebbi csücskében található 2002. október 20-a óta. A község azon hat település egyike, amelyek 1999 nyarán kezdeményezték a Veszprém megyétől való elszakadást a lakosság előzetes véleménynyilvánítása alapján.

>Balatonvilágos fiatal község, 1961-ben alakult Balatonfőkajár területéből.[3] Mintegy fél évszázadon át Veszprém megyéhez tartozott; 2013. január 1-jétől Somogy megyéhez tartozik.[4]

v*szprém öngyilkosságfigyelőn

technikailag mondjuk ezek inkább "csak" gettók, nem no-go zónák, mert ha kell akkor bemegy a yard csicskítani, csak ezt kellőképpen ritkán teszi

Nem nyugszik a fizetett Soros-aktivista, a Színművészeti Főiskoláról elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról ismert többszörös garázda felvette a kapcsolatot a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal. Szombaton reggel érkeznek Budapestre

voltál már a hős uccában?

m.origo.hu/itthon/20180412-szelsobaloldali-eroszakhullamra-szamithatunk-budapesten.html

hátha kilövik a szemüket

Duolingo: Basics 2

> time of day
It is early: Korán van
The doctor is walking now: Az orvos sétál most
Then and there: Akkor és ott
I am already here: Én már itt vagyok

> adjectives
I am good today: Ma jó vagyok
This is a good toy: Ez jó játék
You're small again: Újra kicsi vagy
Black is like this: Ilyen a fekete

> "hanem"
The apple is not black, but red: Az alma nem fekete, hanem piros
This is not a black apple, but red: Ez nem fekete alma, hanem piros
No, this is not a big apple, but small: Nem, ez nem nagy alma, hanem kicsi
You are not tall, but short: Ön nem magas, hanem alacsony

> "meg"
The boy is tall, and the girl is short: A fiú magas, a lány meg alacsony
You are tall, and I am short: Te magas vagy, én meg alacsony

> "pedig"
The Hungarian teacher is inside, but the English student is outside: A magyar tanár bent van, az angol diák pedig kint

Attached: hungarian_birthright.jpg (283x123, 9K)

szombaton megyek lipsit verni és libsi-bolsi helyeskéket a karómba húzni

If you are born in the U.S. or Canada, and have Hungarian ancestry, and are age 18-28, the US government will pay for you to go to Hungary and receive Hungarian culture, education and social immersion

reconnecthungary.org/

> “It's nearly impossible for me to summarize Reconnect Hungary 2017 in just a few words. Being able to spend two and a half weeks exploring my great-grandfather's homeland and city with my brother in tow was an honor and a privilege.

> Through a combination of lectures and sightseeing, we were able to explore Hungary's vibrant and diverse culture and politics in a way that would have been inaccessible to us had we visited on our own. Reconnect Hungary was an endlessly valuable experience for me, and my only regret is that we weren't able to have more time there.”

Attached: ally.jpg (100x100, 33K)

m.origo.hu/itthon/20180412-a-soros-jelentes-egy-ujabb-politikai-nyomasgyakorlas.html

Ki leszel ütve sajnos

>Hungary's vibrant and diverse culture
>diverse

dikmá tesom he

a padkára fogsz harapni sajnos

youtube.com/watch?v=jJvBGHGW1Rk

faszomat már, feminista nigger nők, vegyétek át a hatalmat a nyugaton és hadd törjön ki végre a fajháború

> "It was absolutely unreal visiting my family in Szentpéterfa and seeing the source of my heritage and being welcomed with open arms.

> The trip gave me an incredible new perspective of cultural identity and how enriching it can be in one’s life. It has also provided me with a more accurate, new world view of Hungary as opposed to the old world view shared by my relatives. The best part of the journey is the connections you make with other young people who are of Hungarian descent. It is awesome to be able to relate to people who grew up in North American but who identify, at least in some capacity, as Hungarians. I will forever be grateful for the experiences I’ve had here, and feel renewed by a new sense of belonging to both the small and specific community of ReConnect Hungary and the greater/broader community of Hungarians living around the world. This has truly been the trip of a lifetime. "

Michelle Geosits

Attached: alumni_2015__0023_Geosits_Michelle.jpg (100x100, 29K)

Gúnyolódtál a bázisolt romákon?

>Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana

mondom én, a VONAt most toborozza a kivégző osztagokat

fideszes kancigányok vs pesti fehér fiúcskák

A fotelnácik gyenge elnőisedett szarok sajnos

jó nézni ahogy kicsinálja a ballikot lmao

> "My family has always been proud of our Hungarian origin, but now – thanks to the ReConnect Hungary program – my Hungarian identity was strengthened.

> I even consider continuing my studies at a Hungarian university after graduating from college. I am very grateful to all the organizers and supporters for allowing me to participate in this unforgettable program."

Peter Takács

Attached: alumni2013__0002_ptakacs.jpg (100x100, 21K)

most komolyan ki erőszakolna megy egy ilyen ronda majmot?

444.hu/2018/04/13/iskolai-lovoldozessel-fenyegette-meg-az-osztalytarsait-egy-16-eves-budapesti-gimnazista

Bázisolt

>It is awesome to be able to relate to people who grew up in North American but who identify, at least in some capacity, as Hungarians.

Attached: 012012012.jpg (420x420, 39K)

de most őszintén mi a faszom ebben a társadalomban a diverz egy
>56%
számára a cigókon kívül

MUH heritage

végre nyugati ország lettünk mi is

Soros György katonája vagyok.

Egyszerűen hihetetlen mi lett az origoból.

Stop making fun. There is muh heritage in Europe too, in Serbia

> “Through this experience I have strengthened my Hungarian roots and learned about Hungary’s cultural and economic strengths and weaknesses.

> Some of the strongest Hungarian cultural identity was found on our trip to a Hungarian town in the neighboring country of Serbia. The adherence to the Hungarian culture and language shown by the Hungarians of Serbia incited my love and compassion for Hungary and its people even outside its border. It has inspired me to be more involved in the Hungarian community in my hometown and to make the culture a permanent and positive addition to my life.”

Alexander Jetta Koves

Attached: alumni_2014__0006_koves.jpg (100x100, 22K)

végre nálunk is retteghetnek a normik

>Sose gondoltam volna hogy egy kancigány oldalán halok meg
>És ha azt mondanám hogy egy bázisolt roma oldalán?

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F9430.jpg (680x544, 30K)

> “It's nearly impossible for me to summarize Reconnect Hungary 2017 in just a few words. Being able to spend two and a half weeks exploring my great-grandfather's homeland and city with my brother was an honor and a privilege.

> Through a combination of lectures and sightseeing, we were able to explore Hungary's vibrant and diverse culture and politics in a way that would have been inaccessible to us had we visited on our own. Reconnect Hungary was an endlessly valuable experience for me, and my only regret is that we weren't able to have more time there.”

Allison Dempsey

Attached: ally.jpg (97x100, 24K)

Azért hallottam már olyan falukról ahova sötétedés után már nem megyentő

kurva anyád

kek

Attached: 012012.jpg (1000x562, 135K)

Én is.

So-ros gyuri katonája vagyok
Legszebb katonája
Masírozok gy. marci szavára
Nem gondolok a fehér hazámra

és mit csinál antifa mikor meglátja a bázisolt romákat a fideszesek közt a tüntetőknél meg a jobbikosokat?

Hogyhogy?

Soros Györgynek 2000 zsoldosa van Magyarországon. Ezek az emberek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánk számára, így megfigyelés alatt tartásuk mindannyiunk közös érdeke.

anyám nem hajlandó ma főzni
mi a fenét egyek?

rovart

Szart

t. a kipatintott BAL

Attached: 1518548577727.jpg (614x768, 118K)

szép próbálkozás gyuri

tesik már tömegelek egy ideje, kép relációzva
van esély bn-re?

Attached: IMG_4541.jpg (761x680, 70K)

>elmegyek bevásárolni kaját 4 főre
>olyan 30k körülire jön ki
>belegondolok hogy jelenleg vannak sokan olyanok ebben az országban akik kb ennyiből esznek egy egész hónapban és megváltásként veszik ha ennek a harmadát megkapják félévente Bözsi utalványban
Jó érzés patríciusnak lenni tesák.

Attached: image:70426.png (745x880, 51K)

Le van értékelve a konzerves bab- meg lencsefőzelék a sparban ha nem tudsz főzni

Cigánypecsenyét

na ezért szavaztam a fideszre

szerintem téged lehúztak lmao