edycja przytulania postera pod tobą
/polska/
apologize for holocaust
pierwszy
PIERSZY
suck my dick
tylko jak izrael przeprosi za katyń
:*
apologize for smoleńsk
ehh posterze pode mną
kocham cb
PEDAŁY WYKURWIAĆ Z MOJEJ /POLSKI/ REEEEEEEEEEEE
Czy jakis user tutaj biega? Zaczynalem juz z 5 razy biegac na nowo i po miesiacu zazwyczaj rezygnowalem, bo jestem glupia kurwa, musze znowu zaczac, jakies rady?
kupa
gówno sraczka
pierdy
S R A Ń E
ja nie będę kurwa pod jakimś pedałem leżał
>bądź lekko śpiący
>połóż się na łózko
>zaśnij
>godzina z soboty wyjęta
bądź sobą przczulko
rada: zamknij mordę kurwo atencyjna
Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com
przytulam postera pode mną tak jak edycja nakazuje
>krew
co tu sie odjebało to ja nawet nie
zostaw go
chłopca na lewo zaczepiali to chłopiec na prawo się postawił w jego obronie i pobił byczków ale dostał przy okazji w nos i teraz dostaje buziaka w nagrodę od swojego chłopca
>dawanie you pedałom
mam nadzieję, że tego nie robicie
też chcesz buzi?
*tuli*
pedaly do gazu
rozpierdole pedałów
hehe masz to (you) ode mnie
w sensie ze pedalem jestes rozumiesz co nie
no chcę ale to muszę też sobie zasłużyć chyba..
dziekuje za rade
wlasnie przez takich pedalow jak ty jest tu jak jest
oooo mily jestes, jakbym byl pedalem to bym cie p-przytulil.
robię w tym momencie :^)
jestem pedałem i mam ochotę na kutasa wspominalem juz ze jestem pedałem i chapam dzidy i mam ochotę na kutasa? mialem jebanko u tatusia w ogole chapam dzidy w poznaniu i mieszkam w klatce u tatusia i chapam dzidy bo jestem pedałem i nie moge zamknac ryja na temat nabrzmiałych kutasów bo jestem pedałem to znaczy ze chapam dzidy i mam ochotę na kutasa którego siorbam albo moge nie połknąć i mam jebanko u tatusia bo jestem uległą pizdą i mieszkam w klatce u tatusia w poznaniu bo tu chapam dzidy i jestem pedałem co mieszka w klatce u tatusia tu i chapam dzidy i mam ochotę na kutasa bo wiecie jestem pedałem i chapam dzidy ale poza klatkę nie wychodzę potem ochotę na kutasa i spotkania z tatusiem ale sie nie opieram bo tatuś lubi bezproblemowo zapakować spermusię a melanż w klatce u tatusia wazniejszy hehe takie zycie pedała wiec tak jak mowilem chapam dzidy w poznaniu i mam ochotę na kutasa i mieszkam w klatce u tatusia bo jestem pedałem ktory chapa dzidy i mieszka w klatce u tatusia w poznaniu i mam jebanko u tatusia na ktory sie tylko rano podnieciłem a poza tym sie nie stawiam bo jestem pedałem ktory chapa dzidy i wazniejsze jest sie najebac w klatce u tatusia i być ruchanym jak prawdziwy pedał ktory mieszka w klatce u tatusia tak jak ja i chapam dzidy ale się nie stawia i połyka spermusie ma ochotę na kutasa bo są takie smaczne jestem pedałem i chapam dzidy w poznaniu mieszkam w klatce u tatusia i brałem w pupcię wiec nie moglem nie jęczeć bo jestem pedałem ktory chapa dzidy i mieszka w klatce u tatusia takie jest zycie pedała ktory chapa dzidy i mieszka w klatce u tatusia i ma ochotę na kutasa ale sie nie opiera bo spermusia jest mniam i się nie trzeba opierać i sprawiać tatusiowi trudności tak robią nieuległe pedałki i mieszkają w klatce u tatusia jak ja pedał ktory chapa dzidy i mieszka w klatce u tatusia i ma jebanko jak to pedałki bo chapam dzidy w poznaniu i jestem pedałem i nie stawiam się tatusiowi
>88244096
oczywiscie że nie
konsoli bym palcem nie tknął ale komputer to bym wyruchał
>Musisz obniżyć swoje standardy user. Za wiele od kobiet wymagasz. Znajdź sobie dziewczynę na poziomie.
Za ile kupić nowy komputer tak żeby starczył na następne 5-10 lat?
bazowany ironiczny weeb
nk mi pic rel wytlumaczy bo ja nie w huhu
za 5 lat
>hehe synek jak ja byłem w twoim wieku to ZAPIERDALAŁEM 16 godzin dziennie kwi kwi
youtube.com
o kurwa ale nuta anoni d-.-b
give Sandra Kubicka gf now
ńo
sorry
sorry
i już wszyscy są
4000 zł to tak co najmniej sobie naszykuj.
ta karteczka to taka jakby pigułka gwałtu
suck my dick now
>synek jak bylem w twoim wieku to poszedlem do zawodowki jak twoj dziadek, zeby pozniej tak samo jak on nawet nie pracowac w zawodzie.
nutencja
youtube.com
*tira su la minigonna*
chcę się tulić >//
>synek jak ja bylem w twoim wieku to mialem wyksztalcenie podstawowe i zapierdalalem na budowie dlatego ty sie ucz i badz lekarzem w 2 lata i zarabiaj 20k miesiecznie i oddawaj mi polowe z tego
>3D
Mam nadzieję, że tego nie robicie.
>tug nawet takie cie nie chcą
*BRAAAAAP*
ojciec zaprosił mnie na piwo
bk z niego
bazowany spageti poster
owo
>naszykuj
były pyry dzisiaj na obiad?
>synek jak byłem w twoim wieku to stwiedziłem że niczego nie osiągnę i swoje niespełnione ambicje przerzucę na potomstwo nie dając jednocześnie żadnego pozytywnego wzorca
zostaw go
2D nie zaruchasz niestety
poka beniz
bella ciao
tiramisu
kurwa gorole to tylko sie śmiejo z nas a gdyby nie my to zimą zamarzliby na śmierć kurwa znaleźli się nowobogaccy tylko im zachód w głowie biznesmeni praca od dziewiątej do piątej i garniturek albo smart każual do tego limuzyna służbowa w leasingu kurwa nie przeżyliby ani jednego dnia na kopalni
heh a ta zawodowka to dla gornikow byla, hehe
No nie mów, że w reszcie Polski tak się nie mówi?
polska B tu i tak sie mówi
nie badzcie niemili dla kamilka
*abbraccia*
po paru miesiącach słuchania mogę oficjalnie stwierdzić że brockhampton jest całkiem spoko
nie znam tpa
pandoro
co za pedał
to jest pare typów
Giovanno Paolo II
udowodnijcie mi że ukraińcy to nie nasi słowiańscy bracia
wypierdalaj z tym chińskim gównem
który klan skellige jest najlepszy i dlaczego jest to tuirseach
u nich mówią chyba uszykuj. Wiesz, że u nich się nie pyta "Za czym czekasz", tylko "Na co czekasz".
chcą zająć kraków ale należy im się ;) za te krzywdy wołyńskie
io a sinistra
tu a destra
ale nudy
12 stycznia – wysadzenie pomnika w Hucie Pieniackiej
25 stycznia – dewastacja cmentarza w Bykowni
8 lutego – dewastacja konsulatu RP we Lwowie
15 lutego – prowokacja przed ambasadą RP w Kijowie
12 marca – zdewastowanie pomnika pomordowanych profesorów we Lwowie
12 marca – profanacja pomnika w Podkamieniu
15 marca – ponowne zniszczenie odnowionego pomnika w Hucie Pieniackiej
28 marca – zamach terrorystyczny na konsulat RP w Łucku z użyciem granatnika p-panc
31 maja – podpalenie polskiej szkoły w Mościskach
6 września – próba zamachu na Dom Polski w Stanisławowie z użyciem granatu odłamkowego
9 grudnia – ostrzelanie polskiego autobusu z granatnika p-panc
inteligentni ludzie sie nie nudzą
ŻOŁNIERZE WYKLECI
POZYTYWNIE PIERDOLNIĘCI
:3
daj źródła
a mi się nie nudzi
co my im zrobiliśmy że mają do nas taki problem
pytam nieironicznie nie znam sie na historii za dobrze
ale bym sobie kutasa jakiegoś polizał lol
>tug nigdy się nie nudzisz bo jesteś na tyle tępy że randomowe filmy na youtube ci wystarczają
ups
czy lol to nowe owo?
Ach, oto ci waleczni, żołnierze wyklęci,
Mordercy bezsprzeczni, przez Boga przeklęci.
roflmao
jak wam sie nudzi to idźcie polurkować sobie /cm/
pola~~
samemu to smutno
ok