apokalipticno izdanje
/ex-yu/
hvala bazirani zlowenko!
mi smo mi smo mi smo muslimani allahovi robovi
oj svijetla majska zoro
majko nasa crna goro
This is not a real thread, everyone reports it so janitor could delete it. This is the legitimate one:
usg
dear domari these two are paid siptar govnari who didnt make an eksju thread by majority decision, so theirs is illegitimate
PRAVI
Ovo je pravi konac!
opet ce postat /slo/
>announcing reports
ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine
Ovdje je oluja. Moram i da sključim net.
anime = zlo neljudsko
ovde pada neka kisica ceo dan, zalosno
ne mogu da spavam
koji kurac tu je sonce, nisem vedu da je slovenija tako velika pa da je drugacno vreme lol
gledaj
Pogodio si sa apokaliptičnom izdanjem.
sahara dolazi amo
koji smrdljivi geto jeeeate
pravi hitler(jevrej)
kakva muda moras imat da nosis ovakve mustace
Mилoгopци ћe збoг издaјe Cpбa и Cpбијe и кao пpoклeтcвo зaтo штo cлaвe злaтнy кoкoш дa бyдy дeo aлбaнијe ycкopo.
sad je ovo dred pogleda kroz prozor
evo mog
jelo ovaj geto zagreb ili split
vidi brate
88345422
Hиcaм ти јa бpaт. Oдјeби нaкaзo.
strasno
zg
moje saucesce
kako volim ovaj middle ingliš
youtube.com
jel to gori kontejner?
digo mi se
danas? nikakva. picka se za vrijeme juge skrivao ko mis u rupi
m-m-momki, zašto v-vi niste rodnovjeri? >.
why yugos got divided?
it was a good idea or is just an emotional thing
grab some literature on the topic and inform yourself my man
every small shitty tribe wants to be a special snowflake and feel unique, so they wanted to separate. they're literally all serbs at the end of the day, it's just autism
neocolonialist western powers wanted to dominate balkans so a strong country existing in that area was not in their interest
so they started to fund nationalist movements and encouraging separatism
some how it was an emotinal thing, but something trigger that
could be what croatian bro said
is there a posibilty to see you guys as a one yugo again?
>is there a posibilty to see you guys as a one yugo again?
not unless another major war happens or west totally loses their grip on the balkans so maybe in 50 years or so
what cro bro said is true. the westerners were mad cause yugoslavia was doing great and cause they weren't capitalists, and yet refused to give into the western demands.
they funded various operations and got corrupt politicians to the point where they had power who tore us apart
nidžooo j-jebi me!!!
definitely not, especially considering there are still certain tensions between ex-yu countries.
vratio sam se sa fudbala, sve me boli
ovo je dosta afizickih aktivnosi za narednih dva mjeseca
nisam igrao fudbal jos od srednje skole
mene prevare svake kodine po 4/5 puta
ako nista drugo makar se istrcimo, jos samo kad bi znao nesto sa loptom bilo bi interesantnije
zasto niko ne postuje?
mrtvi smo
Bump za jevrej samo zato sto hosta hax
to nisam ja napisao
ja bih to puno detaljnije objasnio
koje su dobre metode poboljsavanja stranog jezika?
vježbati ga svaki dan
gledaj filmove
okruži se njime
generalno mi treba poboljsavanje govora i komunikacije.
recimo da sve perfektno razumijem ali cesto ubagujem na odredjene rijeci/fraze, dal' da sto vise pricam sa sobom ili da citam knjige na glas?
Nema se inspiracije, a vec su se ljudi ispricali o animeu prosli tred il cak pre dva a nemam ovako nsita da dodam.
pričaj s nekim kome je to materinski jezik, gledaj filmove/serije, slušaj neke audio knjige itd.
pricaj sa momcima na ex-yu
isto kao ja
sklopku prebacimo u položaj A pa se napon na ulazu, koji sadrži sve harmonike, mjeri na analognom instrumentu
s potenciometrom p nastavimo maksimalni otklon kazaljke kao da je 100% izobličenja (D=100%)
sada sklopku prebacimo u položaj B pa će filtar propustiti sve više harmonika osim osnovnog i otklon će biti proporcionalan vrijednosti viših harmonika i predstavljat će postotak maksimalnog otklona.
ako selektivno pojačalo nastavimo tako da propušta samo signal koji predstavlja razliku frekvencije, a ostale frekvencije prigušuje, onda možemo pretražiti i izmijeniti amplitude svih harmoničnih članova spektra određenog mjerenog signala
pri novoj namještenoj frekvenciji oscilatora, u propusnom području filtra nastaje drugi harmonični član mjerenog signala, koji se zatim ispravlja i mjeri na analognom instrumentu
Konac oživio. Lijepo za vidit.
kako napreduje francuska
rad pretvornika temelji se na nabijanju kondenzatora c na tjemenu ili vršnu vrijednost ispravljenog napona
kondenzator se puni u kratkim vremenskim intervalima t0, a prazni se u vremenu t - t0 kroz otpore
kako želimo da je pražnjenje kondenzatora tijekom izbijanja što manje, vremenska konstanta pražnjenja kondenzatora mora biti veća ili jednaka 10T
de cete za novu?
ko je napravio ex-yu essentials playlistu ima pice na mene
nova godina je bila pre neki dan
*tips fedora*
ostavi se harmonika i uvati se gitare
Jebe me mehanika igre. Britaniji napovem vojno preko "Justify war - Acquire state" metode potem pa ne morem dodajati war goalov.
Mislim, da zato ker imam core na nekaj njihovih provinc in bom to lahko počel šele potem, ko le-te osvojim.
Pa tudi Rusi so me prehiteli v industriji in v vojski (po točkah), sicer pa imam še vedno več brigad in boljšo tehnologijo.
A sploh kaj razumeš?
Daj, da vidim, molim.
>chad harmonika
vs
>soyboy gitara
ne hvala
ovo ali iskreno
...
može redpil o haradinaju, ko je on uopšte
izmjenični voltmetar (pojačalo-pretvornik):
v-metar je vrlo osjetljiv zbog pojačala na ulazu, pojačalo je diferencijalno s jakom npv radi stabilnosti i ulazni otpor iznosi 10 megaohma i pretvornik ia odziv na srednju ili efektivnu vrijednost ispravljenog napona
izmjenični voltmetar (pretvornik-pojačalo)
bitna razlika je ovdje u samom mjerenju jer možemo mjeriti napon visokih frekvencija
pretvornik na ulazu ima odziv na tjemenu ili vršnu vrijednost ispravljenog napona, što omugćava izmjenični napon do frekvencije 500 MHz
ulazni otpor iznosi 30 megaohma i oba instrumenta su jednostavne konstrukcije, niske cijene i male točnosti mjerenja od 2-5%
Kako su te rusi uspili presrat?
Ovo me brine
WOOP WOOP
youtube.com
zalosno
>GAIJIN
Jel nema HFM i decision za genocid?
youtube.com
jedina dobra stvar na listi
ima hvala bogu to cekamo
jebena zidovska BBC propaganda i dotle je doslo
youtube.com
Ovo me dira (kopiram objavu iz /gsg/):
Is there a way to improve Victoria 2 performance?
There is this command that doesn't seem to work:
showrails(rails)
- Toggles the railroads visibility mode.
If I could turn off forts, naval bases and railroads being shown it would be a huge boost.
>sluša smrdljive cajke
ajmo /ex-yu/ da čujemo vaša playoffs predviđanja, tko će završiti u finalu i zašto će to biti rocketsi i jazz?
već se karala dronfulja s crncima u keniji. koledžicom po svijetu
>Gajba puna piva
Jel ovaj komadić bio popularan kod vas?
naravno
kakav ti je pc
Osjećam neopisivu mržnju i gnijev kada sretnem ljude na internetu koji tvrde da je zemlja ravna. Još me vata blam kad vidim koliko je samo njih hrišćana koji to rade.
Imam laptop. I ne znam specifikacij dbi.
pa jeste ravna,bog postoji
lose, nez sta da ti kazem osim da pogasis sranja u pozadini dok igras ili stavis na high priority na task menageru
kakav jazz lol
istok je sranje, nemam pojma ko bi mogao da osvoji, navijam za bilo koga osim clevelanda i golden shita