kurva anyátok
Kurva anyátok
heló
vótmá
alig rak fel új tartalmat sajnos
amatőr szegény sajnos
csúnya szegény sajnos
korcs
goromba
igen, nem csak csúnya, hanem korcs is
azt nem tudom, hogy goromba-e
gorombaság
faszomba kell második fonalat csinálni
a narancsos user is bassza meg de másik fonalat indítani másfél órával később mentális retardáció
amikor csak 3 posta van benne akkor mindegy
nem lesz minden nap narancs, leszophat, akkor minden nap lesz alma is
Most akkor melyikbe kell postázni?
user jobban tenné ha ellenőrizné a dupláimat.
kurva anyádat hől
viktor te korrupt zsarnok!
amatőr. ellenőrizd az ismétlődő számaimat inkább
Hah.. Jó próbálkozás Tomika de inkább ezt figyeld
sorosbérenc detektálva
lakatos "verszácse" rikárdó detektálva
hitler vagyok
kuss eliza
>Nyilván, egyik rablókormány ellen a másik rablókormány rehabilitációján dolgozni, számomra elfogadhatatlan volt. Ismerem az összes érvet a "össze kell fogni" hisztériával kapcsolatban, de akkor sem tudtam/tudok/fogok tudni azonosulni az ökopolitikai nézetektől való eltolódással balliberális irányba,amit Detti és Ákos képviselt. Az nem az az LMP lenne, ami létrejött és 10 évig azon dolgozott, hogy megújítsa a magyar demokráciát. Gyurcsánnyal és MSZP-vel nem lesz megújítva semmi
>Mókás hely ez a politikai közélet, négy év aktív képviselőség után békével a szívemben térek haza, belátva: nem az énfajtámnak való ez. A túzokok nem hazudnak, a puszta nem képmutató, a rétek nem álszentek.
>...Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést – és sorolhatnám...
ti mikor irtottátok bocskaiban a liberálisokat és feministákat legutóbb? ja, hogy csak pincenácik vagytok nem pedig nagy péniszű zöldek?
jöttök dolgozni?:D
>Emlékszem, amikor iskolába jártam, volt egy diáknap, amikor az osztálytermeket különböző helyiségeknek rendezték be – egyiket teaháznak, másikat diszkónak, és volt egy házasságkötő terem is. Jelképes, hülye iskolai esküvők zajlottak benne, amelyeknek a végén a fiúk meg a lányok egy-egy kulcstartókarikát kaptak az ujjukra, én mégis hallatlanul vágytam erre: egymás után mentem oda különböző csajokhoz, hogy hozzám jönnek-e, de mindegyik elhajtott. Akkor úgy éreztem, hogy ez a csajozás olyan, mint egy Rubik-kocka, amit tekergethetek egy életen át, úgyse rakok ki – soha nem lesz csajom, és magányosan fogok meghalni.
/mifiunk/
>viktor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!44!
gólya :3
insecam.org
azóta csanád lett dehiszen, az áruló
jah, csak ennek a gecinek azóta 35ezer nője volt
rohadjon meg
dugtak?
engem is elhajtott minden lány gimiben mégsem gondoltam hogy magányosan fogok meghalni, az önsajnálat a nárcisszió egy tipikus esete
ez
nomri
na figyelj kisfiú mutatok egy kis fekete mágiát hogyan kell duplákat csiholni
hogy lehet elbaszni egy olyan egyszerű szót hogy "normi" te fogyatékos varangy
Figyelek.
annyira szarok vagytok az inten nem fekete mágia kell hanem mivel lassú tábla elég figyelni az első oldalt
ui. most nem figyeltem az első oldalt
korcs
nem akarom a dupláimat megfelezni a pinceszűzekkel (vagyis a /ka/-sokkal)
beszoptad szűz geci
:( soros
ratyik
pedig ha a páros duplát megfelezed még dupla marad
csekkolva
autista
Én azért irdatlanul megbasztam volna hől
dolgozz inas ne a szádat jártassad
kicsit besültek a patáim de a pedofil félisten majd kisegít
csekkolva
csekkolva
lol de mérges a szűzkorcs
>Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A »gyáva« nyúl, örök csodálattal: Zsolt
na ez történik mikor egy internetcsanád szájhős mint az átlag /ka/s találkozik a valóssággal
>Én azért irdatlanul megbasztam volna hől
t. zsolti
Ez akár egy itteni korcs is lehetne
>Ma csak azt hallod: „légy önmagad!” – csakhogy tapasztalatom szerint ez a legnagyobb hiba, amit tehetsz. Én megpróbáltam, és ha tartottam volna ehhez magam, még ma is szűz lennék. Idővel megtanultam csajozni, vagyis azt, hogy nem akarni kell a dolgot, hanem hagyni megtörténni.
Köcsög Puzsér azóta szét tágította minden rosti punciját az ormótlan húsbuzogányával rohadjon meg
én is
csekkolva. ateisták és eretnekek öngyilkossági megfigyelés alatt
>vagyis azt, hogy nem akarni kell a dolgot, hanem hagyni megtörténni.
Ez mit jelent?
azt, hogy ő kétméteres csanád jó genetikával szóval ha fejen áll akkor is jut neki pina
úgy kell tenni mint minden normivá felbukott béka: sokat iszol, aztán az első rostossal aki kihív csocsózni és látszik rajta, hogy nem lenne ellenére ha aznap este szexelnétek hazamész
semmit
ne ilyen dolog nem létezik
>Közhely, hogy a nők elférfiasodnak – erre válaszul az ember azt várná, hogy a férfiak meg elnőiesednek, csakhogy nem ez történik: a férfiak a gyermekkorba regresszálnak, ugyanis megrémülnek a domináns nőktől, úgyhogy ha már domináns nőt kell választaniuk, inkább az anyjukat választják, akinek a zsarnokságát és a főztjét már megszokták. A férfiak számára rendkívül ijesztő, hogy minden nő a kapcsolatmenedzselésen dolgozik, hegesztgetik, javítgatják, csiszolgatják a párkapcsolatukat, miközben a férfi csak egy kis nyugalomra vágyna – hagyják őt békén!
azt hogy puzsér egy szellemi retardált aki nyominak hitte magát hisz ha nem nyitja ki a száját akkor ömlik a puncilé, ami a békáknak egyenlő az örök szüzességgel, nektek aktívan kell hajkurászni a rostikat mint minden rendes férfinak
dehogynem
hogyhogy?
dehiszen Anyu nem is zsarnok
nincs olyan hogy felfelé bukó béka
csak rinyáló bukott normi
ez nem normivá vált béka, hanem a 17 évesen r9kn szenvedő normipalánta aki azt hiszi, hogy a világ legnagyobb autistája és szuperbékája, aztán egy évvel később becsajozik, hisz valójában csak egy kicsit félénkebb normálisbuzi. ennyi. ez nem tanít nekünk semmit, puzsér is csak kisfiúként gondolta, hogy sosem lesz csaja, nem 20vhány évesen. akkor már nagyban úszott a rostok között
korcsler vagyok
maradj tévedésben, szűzgyerek
dögölj meg ostoba geci lásd
>Kelemen Anna
szomjas vagyok de ennyire azért nem
miért nem iszol akkor?
csak az eliza ugye? :D
ez nem az elizakorcs
a békaság mióta egy állandó és meg nem változtatható létállapot? mi akadályozza meg, hogy ne lehess az idő nagy részében béka, aztán havonta egyszer szombat este a két autista haverod társaságában, néhány üveg sör elfogyasztása után egy legalább félig funkcionáló normi? egy dögunalmas, személyiség-nélküli, mindenféle ambíciókat nélkülöző szar vagyok, akinek a javára mindössze annyi mondható, hogy három éve jár edzeni, aminek (na meg az alkoholnak) köszönhetően nagyritkán összejön egy numera, de az is csak azért, mert egy egyéjszakás kaland esetében minimális kommunikációs készségekre van szükség, és tényleg elég hagyni a dolgokat, hogy megtörténjenek
nem akarják a helyeskék :(
nem tom honnan veszed ezt, elizabarát gyűlöli az animét
De akkor miért kosarazták ki a gimnazista rostik?
a genetika és a kinézet
nem tudom, nem is érdekel
jah még annyit hozzátennék hogy a kurva anyádat köcsög
ez. már a 8 évvel ezelőtti videóban is rosszul nézett ki, arról nem is beszélve, hogy szénégető
>postázok már egy kis animét nehogy feltünő legyen
az előbbi miatt felesleges sírni, mindenki olyan lapokkal játszik, amit osztottak neki, az utóbbin viszont nagyon sokat tudnál segíteni - de persze jobb és kényelmesebb a környezetedben keresni a hibát, és a társadalom igazságtalanságát okolni a szánalmas kis életedért, mint magadba nézni és feltenni a kérdést, "mit tehetek azért, hogy jobb, vonzóbb emberré váljak?"
Most mi a baj tesi? Csak légy önmagad!
>mi akadályozza meg, hogy ne lehess az idő nagy részében béka, aztán havonta egyszer szombat este a két autista haverod társaságában, néhány üveg sör elfogyasztása után egy legalább félig funkcionáló normi?
ha vannak barátaid akikkel elmész iszogatni meg bulikába akkor hogy lennél már béka
>nagyritkán összejön egy numera
rendszeresen vannak egy éjszakás kalandjaid akkor hogy a faszba lennél már béka
a mai világban (sajnos) elfogadható ha valaki normi, csak ne szerepjátékozzatok
kek, normáltipikus
t. vinnyogó bukott normi
most jön csanád és elmondja hogy a békák maguknak köszönhetik a békaságukat aztán kezdődik a brekegés
kezdődik a műsör
én is béka vagyok
>reddit sorköz
ömm
A nők a Sátán Rubik-kockája.
>a hazudós normit megpiszkálod és előbuggyannak belőle a butaságot, eredetiség hiányát és a valódi békákkal szembeni teljes értetlenséget leleplező normibölcsességek
minden alkalommal
anyádba tettem reddit sorközt genetikai selejt
>ha vannak barátaid akikkel elmész iszogatni
máskor nem is beszélünk egymással, csak amikor inni megyünk - nem nevezném őket a barátaimnak
>rendszeresen vannak egy éjszakás kalandjaid akkor hogy a faszba lennél már béka
de pont azt magyarázom, hogy nem kell norminak lenni ahhoz (se kurvához menni), hogy elveszítsd a szüzességet - az alkohol és a pillanat heve csodákra képes
itt már megint nincs valami rendben, itt csak 1 darab rendes béka van rajtam kívül a többi már megint szerepjátékozik
dögöljetek meg
kurva anyád
ja ha normi vagy, ha valamelyik béka itt elmenne berúgni max a tárcáját veszítené el nem a szüzességét
kiket neveznél a barátaidnak?
pedopápa konfirmálva