edycja javova
/polska/
pierszy
Ja z kolegami
Wez wojtek bo jeszcze pomyslom ze tu weeby same siedza
ty pierdolony shillu
Dobra edycja.
t. programista javy
ale to nie ja
za małe cycki na mój gust
chciałabym ruchać kabana
unana
taka jestem pojebana
unana
fajne teksty te p*lskie piosęki majo)))
to będzie zła edycja
Najlepsze azjatki to te z krotkimi wlosami, wszystko inne moze byc byle jak. Kto sie zemna zgadza?
Nie ja
dlaczego azjatki są w każdym względzie lepsze od p*lek?
dobra edycja
O ty chamie
jak ja lubie jak oni sami siebie naznaczają bo nawet nasladowanie im nie wychodzi
ni ma bardziej lapczywej istoty na kase niz azjatka desu
w sumie to jednak bardzo dobra edycja
>polacy mówią że są z centralnej Europy zamiast wschodniej bo myslą że to uczyni ich mniej chujowymi
>marcel dalej żyje
debilu
>Anri skoczyła ze 100 do 120 cm
Sa otwarte jesli chodzi o materializm, rzadko przypominaja facetow, maja grubsze uda, ladniejsze fryzury i wlosy, nie nosza kolczykow w nosie, nie sa religijne ,ladnie spiewaja i mowia wyzszym glosem, nosza spodnice i zakolanowki, sa mniej agresywne, sa lzejsze i rzadko spotkasz grubom, lepiej gotuja
dlaczego nigdy nie robicie edycji Polek (specjalnie z wielkiej) tylko ciągle azjatki albo murzynki? Polki (specjalnie z wielkiej) sądużo piękniejsze, patrzcie relatywny.
pfffff
to zrób taką
jebane sjw
Nie wiem co one z tym kurwa mają. Widział kto żeby czarny narzekał że się polki na niego rzucają? Albo jakiś latynos?
>polki
Polki to jak swinie, rzuca sie na wszystko. Nie nazwal bym ich ludzmi.
Jak bambus narzeka ze mu polka na kutasa skacze to tak jak ja bym narzekal ze mnie komar w dupe ugryzl.
to czemu tobie nigdy nie dali
Ciekawe jak wyglada bez makijazu
Zaciska ta szczeke jakby jej cos do dupy wsadzali
ehh dalej mam lekcje chciałbym już do domciu
No bo do Azjatek same spierdony podbijają co dały się na haczyk złapać wirząc, że ze skośnookich dobre żonki można zrobić. Taka Azjatka jak marzy o białym facecie to nie widzi przed oczami Marcela. Ona chce kogos jak pic related; wysoki blondyn o jasnych oczach i kształtnej twarzy.
Dali mi, moze nie jakas 7 ale na troche mialem i dziekuje. Juz bym nieironicznie wolal murzynke. Obie prymitywne, tylko jedna mowi jak czlowiek a zachowuje sie jak malpa a druga jest malpom ale przynajmniej nie oszukuje.
postujcie najlepsze muzyki do czytania o teoriach spiskowych i konspiracji
youtube.com
nienawidze tego memu zawsze mi się niedobrze robi od niego
Haha tylko wyobraźcie sobie coś takiego w prawdziwym życiu
Oni są już w twojej głowie
>Taka Azjatka jak marzy o białym facecie to nie widzi przed oczami Marcela.
jestem Sarmatą
>no sex for 40 days and 40 nights
haha nie wiem jak tak można haha co ten hollywood i te ich fantastyczne historie
kocham anona który nie wie o moim istnieniu
To uczucie, gdy obecnie są najgorsze czasy dla anona.
>zapierdalasz w januszexie za gównopieniądze, ewentualnie w gimnazjum za nieco lepsze pieniądze, ale i tak nie przystające do zarobków zachodnich
>co najmniej 1/3 wynagrodzenia zabiera ci państwo i rozdaje śmieciom ludzkim w postaci 500 plus
>służba zdrowia tak bardzo rozjebana, a wiadomo, że user znaczy chorowity
>wszystkie programy mieszkaniowe przeznaczone dla ludzkiego śmiecia z bachorami
>w niedzielę nie pójdziesz nawet po kwaśne robaczki i vipa do biedronki, bo nieczynna
>wszędzie promowanie mienia rodziny, promowane również przez klechów
/nk/ rozjebie ten kraj
może go sie więc zapytaj czy ma fb czy inne normickie chujstwo i tam z nim porozmawiaj i zaproponuj spotkanie ty debilu kurwa z polski, słowiański
lepsze to niż sprowadzanie murzynów i ciapaków przez peło
myslałem że tylko ja żre słodycze mimo bycia po 20stce
szanuje
>to óczucie
jebac policje
*WHIRRRRRRRR
>NIEEEEE, POMÓŻ MI
siema
>o-owsikowi chodzi tylko o dobro dzieci! to dobry człowiek! przestań go szkalować diable wcielony
niech wypierdala ze swoim racemixingiem pizda niemyta
I tak sprowadzamy, i to legalnie tysiącami wręcz, głownie z Indii, Zakaukazia i Ruskich stanów. Nie są to mili ludzie uwierz mi. Spora część tych Ukraińców to zwyczajnie czurki, które podają się za hohołów.
HAHA ALE GUPJE LEWAKI XDDDD
>"Anonie ja ci tu właśnie tłumaczę, że jak dalej będziesz tak się obijał na lekcjach to nie zdasz, a ty nawet mnie nie chcesz wysłuchać do końca"
Co teraz?
(((orkiestra)))
haha no flawless plan
haha frajer
>muszę do łazienki prze-pani
Her thumb is super short. Kind of disgusting
elbows too pointy /10
wouldnt fuck
Mam 70 lat,mam dobry "sluch muzyczny",mam tania gitare na ktorej brzdakam,nie mam zadnego wyksztalcenia muzycznego.Ok miesiac temu nasrtoilem gitare tak jak mi pasowalo bez zadnych przyrzadow.Dzisiaj poznalem temat 432 Hz..Postanowilem przestroic gitare na ta czestotliwosc,poszukalem w internecie generatora dzwieku,ustawilem go na 432 Hz do dzwieku z glosnikow postanowilem nastroic gitare. Przycisnalem strune E1 na piatym progu i zawibrowalem nia.Nie moglem uwierzyc,serce zabilo mi mocno,gitara byla idealnie nastrojona na 432 Hz.Nie musisz mi wierzyc,to sie zdarzylo dzisiaj 17 kwietnia 2018r.,jestem w szoku.
But short thumb is 100x more wierder
ara ara~
Co do rt to Ryan jest najlepszy
chce
bf
f
doshte?
ta klatka co mi ją pani założyła utrudnia mi skupianie się
ja z lewej
>wielka afera że ktoś włożył na siebie jakiś kostium
nie rozumiesz bo jesteś lewakiem bez honoru i zasad moralnych
Dziś jest ten dzień
Dosłownie ja
Is there any difference between Poland and Russia
there is a lot of
Vulkan to najlepszy prymarcha, a salamandry to najlepszy legion
Poland = best bf
Russia = best gf
Like What
polish women are objectively more beautiful on the inside and on the outside compared to russian women
Tell me a difference between Norway and Iceland
>ciężki klimat jednak bez krawędziowania
>swiat jest dosyć mały jednak ma to sens bo cała gra dzieje sie w podziemiach jako że powierzchnia jest już nie zdatna do życia, ludzie i gobliny teoretycznie nie prowadza wojny jednak ciągle dochodzi do jakis niesnasek a ze ich siedziby są rzut kamieniem od siebie a zapasy sie kurczą to widmo następnej wojny ciągle nad nimi ciąży (od takie Metro 2033 przed Metrem 2033)
>oryginalny system magii wymagający precyzji i taktycznego myslenia
>walka wręcz zbliżona nieco do Dark Messiah zresztą od tych samych twórców
>gra każe za debilizm
>kultowy klasyk wsród zachodnich społecznosci lubiących RPGi
nagle wild polak appears
>5/10
>b-bo to nie Gothic!
niech ktos rozjebie ten kraj
Poland is weaker than Russia
Poland has developing economy
Poland doesn't use cyrrylic
like religion, mentality, architecture
Iceland doesn't have trees
A co to za Gierka
we aren't wild animals
Arx Fatalis
polish girl at work keeps making fun of my attempt at polish words
PAN Z ZACHODU PRZYSZEDŁ I ZADAŁ DEBILNE PYTANIE SZYBKO POKAŻMY MU ŻE JESTESMY INNI OD RUSKICH MIMO ŻE JUŻ MA I TAK Z GÓRY WYROBIONĄ OPINIE!
Norwegians speak Danish with a funny accent
>tug odwiedziłeś kraków
get the fuck out are you even european or white fucking snow mongols
PRZYCHODZE NA DESKE INTERNATIONAL ŻEBY SIEDZIEĆ W GENERALE Z POLAKAMI I NIE ODPOWIADAĆ NIEPOLAKOM XDDDD
GRAŻYNA PRZYSZEDŁ W ODZIWDZINY Z DALEKIEJ ISLANDI WŁADCA MÓRZ I GEJZERÓW CO TAK STOISZ BIEGNIJ PO PRINCE POLO A NIE NA BŁOGOSŁATWIEŃSTWA CZEKASZ
I
sram