kurva anyátok
Kurva anyátok
>a trédszűz mémet is én kezdtem (félig legalábbis)
mikor mutatott egy csepp hálát ez a szar generál?
köszönöm te korcs
szar op és amúgy is felesleges ilyenkor új fonalat kezdeni
igazából senkit nem érdekel
Valaki elküldhetné a Bayer Zsoltinak a Dórika twitterét. Biztos félre tenné muníciónak és az alkalmas pillanatban szétsavazná.
na itt azért már eléggé megviselten néz ki szegény helyeském:( öregszik és nem is ápolja magát rendesen
undorító
Ez az agyad a posztmodernizmuson
HÉBEREZVE
én is nézegetem hogy mit kéne postázni a twitteréről de majdnem unalmas, válogatás nélkül ugyanazokat a szarokat böfögi fel, amit az összes buzizsidó
sajnos igen, azt sem tudtam kideríteni, hogy kire szavazott, de azt írta, hogy szavazott. én momentumra tippelnék
gondolom
kipostázta azt a kamugrafikont is ami szerint kevesebben szavaztak fideszre mint nemfideszre
>genderizmus, posztmodern és kádárizmus... na mi a közös bennük? igen, a zsidók!
jó mém
van benne potenciál
ez teby de egy kibazott szazaldkkal bameg ennek az orszagnak reszeltek barki barmit mond vagy implikal. a fidesz kampany 3 eves picit retardalt gyerekek kommunikacios es ervelesi szintjen zajlott es BEJOTT!
dóri twittere úgy néz ki mint egy rohadt ötlettelen amerikorcs szélsőbalos internetes lap hivatalos twittere... ennyire nincs személyisége a helyeskémnek?:(
egyetlen nőnek sincs
ez most metélt?
van fitymám
eszed viszont nincs
anyad picsaja metelt
te meg kiafaszom vagy?
>szilárd, szólj ha már nem érted amit a plakátra akarunk írni, és akkor megállunk
>STOP
>ezt értem viktor
>STOP SOROS
>háát...
>STOP SOROS ÉS STOP MIGRÁNSO-
>belezavarodtam viktor, bocsi:(
>semmi baj szilárd, semmi baj
kek
rezsi sziszo nem a fidesz esze hanem a lelke.
sotet mint a holdtalan ejszaka korrup gatlastalan irigy rosszindulatu parancsra harap es tobbet tud oroszul mint angolul.
>haha nézzétek de részeg vagyok posták
akkor mára ennyi volt
>ha nincsenek ősi ellenségeim a v*dékiek akkor a pestiek (akiknek a felsőbbrendűségében mindig hittem) megszavaztak volna valami katyvasz balos koalíciós kormányt