Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: blogpost_616.jpg (441x384, 36K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=r4Cc5zmy0eY
twitter.com/AnonBabble

Postázzatok korcsok

Tegnap délután elaludtam és este tízkor keltem fel, éjfélkor lefeküdtem és három óta vergődtem az ágyban.
Ánonnak milyen éjszakája volt?

2 óra alvás után felébredtem és rám jött a fosás

Az is jól hangzik
Megint a majkánál ettél?

Lol

Attached: IMG_20180426_074156.jpg (1836x3264, 1.4M)

megbeszéltük az amerikaival hogy ma elmegyünk sörfőzdébe, erre szól hogy bekakukkolta a felesége
miért nem lehet bízni a normáltipikusakban?

mi történt tegnap délután?

Attached: d-FEhRPdBk0.jpg (640x640, 76K)

reggel jön az sms, hogy átutalták a számlámra a fizut, de kurva jó, éljen, lesz mit elvernem a hétvégén, erre látom, hogy még mindig nem sikerült az új, három héttel ezelőtt már vezetői szinten is elfogadtatott, megemelt béremet elküldeniük, és most várhatok még egy hónapot
fasszopó multibürökrata bagázs

kek, átlettél baszva kishaver

>még mindig elhiszi
Az egész gazdasági részleg rajtad röghög lol

valaki tegnap azt állította hogy a golden state killer /tv/ postás volt, de nehezen hiszem

Elromlott a mobilom, ki is néztem már egy újat, de lusta vagyok elmenni megvenni.
És még a szolgáltatóhoz is be kell menni, hogy a microsimet nanosimre lecserélje.
Miért vagyok ilyen lusta szar?

Mindig is mondtam, hogy a /tv/ bázisolt

ez a vén szar?

Itt is vannak vén trottyok, miért pont az egyik legaktívabb táblán ne lenne

ezért mondom, hogy nem hiszem

vegyél előrecsomagolt butafont egy szupermarketben, azokba belemegy a nagy sim is
vagy vegyél használt szart az aluljárós araboknál, csodálkoznék, ha nem vágnák méretre a sim-kártyádat helyben

HBO a hónap elején jelentette be hogy csinál egy sorozatot a gyilkosról, aztán ment a napi spam a shillektől vagy valami autistától, semmi köze a kettőnek egymáshoz.

lusta szar vagyok, de azért hülye fasz nem

szerintem kérdeztem már de azt honnan a geciből tudhatom meg hogy hogyan hagyhatom el a repteret átszálláskor?
most először szállok át schengeni országban, szóval az útlevem érvényes a városba, ahol átszállok
a reptéri customer support elhajtott azzal hogy kérdezzem a külügyminisztériumot

leszarom

kisétálsz a reptérről

mi van?
eu-s állampolgár vagy, miért ne sétálhatnál eu-s városban?
most jössz haza egyébként?

ja most
de mi lesz a csomagommal?
ha kilépek akkor nem fogják kiküldeni a baggage claim-re?

ja, hát ez passz
gondolom igen. nincs a reptéren valami tároló, ahova elzárhatod?
mennyi időd van sétálni?

>már megint lekapcsolódott a villany szarás közben
Kikre tervezték ezt az időzitést? Kislányokra?

csak a ratyik szarnak sokáig
mert élvezitek, hogy valami kicsúszik a seggetekből

amikor ránézel a szarodra, te is azt szoktad időnként gondolni, hogy
>szóval egy ekkora fasz belém férne?

Kenzira

Attached: 30004.jpg (748x1200, 81K)

szarj otthon fogyi

felrakom főni a bakonyit

youtube.com/watch?v=r4Cc5zmy0eY

gyűlölöm amerikát kínát és oroszországot

A nap kérdése:
IRL /ka/ -találkozó mikor?

Attached: 1508289297403.png (2532x3376, 1.85M)

Még mindig jobb, mint ha olyanennék mint te, és azt szeretném amikor belecsúszik valami a seggembe

De hát, ha hív a természet

nyolc órám van összesen szóval még a vonatozást meg a csekkolgatást leszámítva is bőven lenne időm bámészkodni

nekem most az arab kajától eléggé megváltozott a konzisztenciája
nem egyben jön ki hanem több kicsi sárgás darabban, és a szaga is más
vajon az arabok nem is szoktak hosszú kemény sárkánydildó méretűt kakálni?

milyen tescogazdaságos munkahelyed van neked, felkapcsolod azt világít, jobb helyeken szagelszívó is addig megy míg ég a villany

reggel bedobsz egy kávét azt kijön az

kek a munkahelyi kakafantom vagy?

Én is.
Leszünk barátok?

Egyetem, a szegelszívó meg pont akkor működik jól, ha a lámpakapcs után is megy egy ideig

>egyetemista csicska még nem tudta kialakitani a napi kakaritmusát úgy hogy ne bent kelljen

bárcsak
én többször direkt azért vártam a reggeli kávé után 30-40 percet, hogy még otthon kakálhassak
minden alkalommal az lett a vége hogy az inger akkor jött meg amikor már nem voltam otthon

Ez az user vagyok, most nagyon szét van esve a bioritmusom

>k*vé
Kösz de én nem szeretem a niggergecit

>user akkor küldöm az emailt az anyaggal most
>15perc múlva még mindig semmi

nem értem én ezt

>pici szűz kakukknak mindenről ami fekete a négerek pöcse jut eszébe

ratyi

lol

Attached: pepe.jpg (409x409, 48K)

fogadok éjszaka is a négerekre gondol, mert akkor is sötét van

teszt

korcs

kurva anyád

lemértem, és 12% a testzsírszázalékom - még 2%-ot le kell vennem belőle és készen állok a nyárra
ánon hogy áll a strandtest projekttel?

nekem 7 D:

30% testzsír és 130 kiló
készen állok a pincére

irány vissza a kamrába!

szegény rabszolga ánonok lol. de nekem is nehéz azért. nem tudom, hogy fürödjek vagy inkább visszafeküdjek még aludni egy kicsit vagy inkább nézzek egy filmet

Attached: 01201012.jpg (450x300, 46K)

én tömegelek :D
amúgy is nagyon ritkán megyek strandra

hogyhogy?

Nem tudom, hogy mennyi a testzsírszázalékom, de egy jó maroknyit össze tudok venni a hasamon
Ilyen rossz még n volt :DDD

közös /ka/ gyűjtés éhező ánontársunk megsegítésére?

ne kérdezz vissza, bipsi

az a baj sajnos hogy a testsúlyhoz képest túl "izmos" vagyok, ami sajnos nem látszik, viszont a szervezetnek extra energiára van szüksége hogy ezt az izommennyiséget fenntartsa, és hogy ebből kitörjek ahhoz néhány száz kalóriával többet kéne ennem amit nem megy

Attached: lol12313.jpg (1736x2548, 481K)

>az a baj sajnos hogy a testsúlyhoz képest túl "izmos" vagyok, ami sajnos nem látszik, viszont a szervezetnek extra energiára van szüksége hogy ezt az izommennyiséget fenntartsa, és hogy ebből kitörjek ahhoz néhány száz kalóriával többet kéne ennem amit nem megy

Attached: 0120120123.jpg (738x415, 97K)

ennél azért jobban nézek ki

tekintve hogy 12 éves korom óta bármennyit eszek, csak növök de nem hízok, nincs ilyen projektem
amúgy is, kinek csinálnék ilyen projektet? bn így se, úgy se lesz sehogy

Én ennél is vékonyabb vagyok lol

Molnár Kiki?

fetti, was geht?

lenyírom a füvet

hány fok van otthon hogy ilyennek pont délben kell nekiállni?

39

Én most fogom magam rávetni a Cloverfieldre, vagy harmadik alkalommal. Utána meg a Cloverfield lane-re.

Attached: MV5BZDNhNDJlNDktZDI4OC00OTE3LWI2M2UtOThkNTFkNjBjYzRmXkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_UY1200_CR86,0,6 (630x1200, 145K)

Hadházyt az egyik visszalépő képviselő etikai bizottsági meghallgatásán tanúként hallgatták meg, és éppen erről beszél valaki Sallainak, amikor azt mondja:
"Robi, ő egy tanú, azt mond amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a föld (...) te egy beadványozó vagy"
Amire Sallai először csak azt mondja, hogy persze, mondjon amit csak akar, de valószínűleg valami mosolyféleséget láthatott meg Hadházy arcán, mert úgy folytatja:
"Bazdmeg, ne mosolyogjál, mert pofán baszlak!"
Majd dulakodás hallatszik, és közben többen mondogatják, hogy Robi, Robi. Majd Sallai még hozzáteszi:
"hülye seggfej! Mosolyogsz itt össze-vissza, bazdmeg, a képedet is beverem, ha meglátlak!"
bázisolt

Attached: 0120121.jpg (600x372, 32K)

nem mentem szavazni pedig szavazhattam volna a fideszre ezzel ravaszolva minden normit ÁÁÁÁÁÁÁ

Attached: 013012312.png (601x601, 401K)

csak saját magadat ravaszolod vele, mi a jég hátán is megélünk de te majd fizethetsz egyedülálló adót

hitler vagyok

sztálin vagyok

kurva anyád

>Vona Gábor szétveri a Jobbikot: káoszt hagy maga után, hogy visszatérhessen
>Vona Gábor korábbi tanácsadója beszélt a Vona-Volner paktumról, Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton szerepéről, valamint a bukott pártelnöknek a baloldallal közös, 2022-es miniszterelnök-jelölti ambícióiról
undorító ez a zázrivecz

Jöttök játszani? :D

Attached: received_1550466021675829.jpg (1920x1080, 84K)

nem tudom mi ez sajnos

jöttök h*rdás férgeket ölni bfa-ban?

Attached: 01202012.jpg (1280x720, 171K)

bázisolt

Attached: 1523708577665.gif (350x160, 979K)

ez Battlefront?

embergyerek

Battlefront II

de hiszen az nem olyan jó

anyád kurva

Te én?

kik bázisoltabbak: kekisztáni feketék vagy fideszes romák?

Attached: 012012012.jpg (841x1078, 297K)

Pár meccs erejéig leköt dehiszen

de hát még meg sem jelent

Attached: Névtelen.png (1358x698, 568K)

korcs

a mauser

bázisolt

>2018-ban WoWozik

És hogy tervezed megvédeni magad amikor egy nagy nigger állat leteper és megpróbál faszra húzni?

>pénzzel tömi az elektronikus antikrisztust
>pénzzel tömi a kakukkmániás svédet
te korcs