kurva anyátok
Kurva anyátok
>hagyd abba a mézevést
SOROSTERV!!
youtu.be
"na, akkor végül sikerült megfektetni?"
válaszolva az előző fonálbeli kérdésedre, nem még, de már annak veszem,hogy csalom
hagymafiú
>Szijjártó Péter felhívta a figyelmet arra: a magyar kormány álláspontja ezzel szemben az, hogy a migráció rossz, veszélyes és megállítandó folyamat, a migrációt nem menedzselni és szervezni, hanem megállítani kell.
>Nem fogadjuk el, hogy a migráció hozzájárulna a fogadó országok fejlődéséhez, ugyanis az elmúlt két és fél, három esztendő európai folyamatai azt mutatták: a fogadó országokban a migránsok biztonsági kockázatot jelentenek, ezért a magyar kormány nem járul hozzá a politikai nyilatkozat elfogadásához, mondta a külügyminiszter, hozzáfűzve, hogy Magyarország külön nyilatkozatot fog tenni, így az Európai Unió sem képviselhet közös álláspontot.
>Szijjártó Péter szerint a brüsszeli és a marrakeshi eset is mutatja, hogy a frontok száma nem csökken a migrációs vita vonatkozásában, hanem egyre inkább nő. El akarják érni, hogy „beálljunk az európai mainstreambe, ami nem fog megtörténni, független attól hány frontot nyitnak meg ebben a kérdésben” – közölte összegzésként.
unirónikusan bázisolt
miért?
mert szó szerint megerőszakolod Természet Anya beporzóit ha mézet veszel a boltba
de holnap bejátszom azt,hogy előveszem a pélót hirtelen, vagy megfogom a kezét és a gatyámba teszem azt.
Nekünk békáknak tulajdonképpen támogatnunk kéne a Soros tervet, nem? Hátha itt is megoldják a bázisolt muszlimok a péntek esti bulika szétlövését vagy az éces négerek terrorizálnák a csanádra vadászó rostosokat..
hogy lehet ilyen szar fonalat csinálni, dögölj meg
én azt támogatom aki végre legálissá teszi nekem az eutanáziát
az hogy másnak rosszat csinálnak az rajtam nem segít
sok az undarázs
>lolol németh sziszit megcsinálom opnak xddddddd lolol
örülök, hogy újra életet lehelt trash-mixekbe ez a választás, hől
unironikuson élvezem az ilyen szar számokat
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
dehogynem, a sok csanád kis hejjespasi ki lenne irtva a gecibe, aztán visszaterelnénk a ketrecbe a vad muszlimokat
mér nem ömm akkor már
attól, hogy másnak rossz attól neked nem lesz jobb
az én fajtámnak meg már amúgy is csak az altató injekció segíthetne
>lolol német sziszike xd mekdánelsz ugye skacok lol
tudom, hogy nem gondolod komolyan, de ez hatalmas autizmus
az ipari hústermeléssel szemben, az """ipari""" méztermelésnek elég minimális lábnyoma van, még azt is meg merném kockáztatni, hogy negatív
a méhek meg (ilyen népűrűség mellet) megfagynának télen, ha nem lenne mesterséges kaptáruk
olyan könnyen beszéltek, hogy ömmöld meg magad amúgy
korcs
where is apple???
ezt varg mondja a legújabb videójában, sútron
hát te jössz azzal hogy meg akarsz halni
oké petike
szeretni szeretnék, de mindenki úgy van programozva hogy a végsőkig ragaszkodjon az életéhez sajnos
we have some underage retards here who keeps making threads with shit OP
In US.
de akkor eutanáziát se mernél kérni magadnak
abból nem táncolnék ki szerintem
mert? miben más?
kellemesebbnek hangzik, hogy valaki beadja a szurit aztán meg elkaparnak a gecibe
mint hogy? én ha már tényleg ki akarnék nyiffani, elhatároznám, hogy megölök valami fasz diktátort, az egy kellemes menet lenne legalább
becseréltem ma már vagy hatodjára garanciálisan a fülesem a médiamarktban, lehúztam már egy jó 30kval őket legalább, megmutatom a zsidóknak ki az igazi zsidó
Sz-szilárd?
happy?
nekem a bestbyteba kéne elmennem, csak lusta vagyok mert géppel működik még rendesen és csak mobillal kontaktos
ott sok minden félremehet, a végén még a böriben kötnék ki
korán kelek, reggel ez lesz az op
ha így állsz az életedhez, nem csodálom, hogy depis vagy
szerencsére nem
meg van rá minden okom hől
hitler vagyok
elhiszem, én is nagyon sokat depiztem de aztán abbahagytam hől
nem is depizek inkább csak utálom magam, sima depi jobb lenne
holnap lecserélem a pólómat :D
mi baj van veled
bandi vagyok
minden igazából
olyan nincs
hh?
hát mondom
nem értem
nem lehet minden baj veled
miért?
mert nagyon kicsi rá az esély statisztikailag
minden lehetséges
jó jó de akkor se
dehogynem
szerintem én vagyok a fonál egyik legnyomorultabb alakja
lehet, de itt csupa jó arc van, úgyhogy ez még önmagában nem jelent sokat
ez nem igaz sajnos
ki nem jó arc
userím az oldal
honnan kéne tudnom, hogy kihez mi tartozik?
hát látod, mondom, h mindenki full jó arc
engem az vesz meg aki elintézi hogy személyivel AR-15-öst lehessen venni a CBA-ban
vagy akkor már lehet itthon gyártott Bren 2 is
de ha ezt meghirdetné én akár lendvai ildikóra is szavaznék
nem azok
really pushing it atilla
katerina hartlova
na tíz óra szörcsölés után meglett
Mindig is a /mifiunk/ volt ;_;
Avicii (polgári nevén: Tim Bergling) svéd dj a múlt pénteken 28 éves korában meghalt.
A családja most kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt írják róla:
„Sokat küzdött a gondolataival az Értelemről, Életről és Boldogságról. Nem bírta tovább. Békére akart lelni.”
>normi
>/mifiunk/
Anyád
Nem volt normi. Ember volt aki belekeveredett a normi világba de sose azonosult vele.
De normi volt, gebedj meg
te is normi vagy úgyhogy kussolj
halott
ez milyen gyumolcs? betyarkorte?
cbaban egy paprikat nem mer venni az ember nemhogy fegyvert otvar szar az egesz.