/savižudybė/ - norą žudytis keliantis leidimas

Attached: a8e.jpg (1156x699, 367K)

Other urls found in this thread:

www1421.playercdn.net/87/1/OPX03AvijcbKbfOO8UiMKQ/1525124335/170513/699FFK62O583JICIBD1CG.mp4
twitter.com/NSFWRedditGif

Matot, koks aš gudrus? Net jei gija bus nepavykus ir tuščia, tai bent jau pavadinimas bus tikslus.

B

E

L

A

R

GUDIJA, durneu

G

U

opa

tai kagi su Žalgirio pergale, vyrai

nu pizdec

Ką tu?

Ir tave. Jei mama nebūtų plepėjus apie tai, būčiau visai nežinojęs.

ai nieko, biški pauzę buvau padaręs nuo Jow Forums, negalvojau, kad savižudybė bus, jeigu atvirai

aš tai pvz nežiūriu kašio reguliariai, bet kadangi čia taip būna kartą per 20 metų, tai kažkaip visai įdomu

Aš irgi negalvojau. Žvilgterėjau į /balt/, nuliūdau ir galvoju "memento mori, reik pakurt giją".

O kuo čia toks svarbus buvo? Kad prieš graikus ar kad dėl finalo?

dėl finalo, kiek girdėjau nuo 1999 nebuvo patękę

hm, tikrai. Atsimenu lyg geriau varydavom...

vaikystės rožiniai akiniai, desu

plius visada rinktinė geriau žaisdavo, plius visi sako, kad krepšinio kraštas, nesvarbu nors tais metais ir čiulpė. Apie alaus kraštą net nepradėsiu

Nu ar krepšinį visada gerai žaidžiam, tai abejotina, bet, kad serga žmonės, tai tikrai.

o šiaip reik pakurt ir ryt iš ryto siūlą, gal vėl įsivažiuos kas po truputį (mažai tikėtina)

va va, šito tai nepaneigsi, nuvaryt į rungtynes, ypatingai Žalgirio arenoj, tai tikrai labai smagu

Buvau mokyklinukas ten. Visai nieko, bet kažkokio super užsidegimo sirgališko nejaučiau (to jausmo kaip koncuose). Gal varžybos nebuvo kažkokios itin svarbios, o gal dėl to kad su klase sėdėjom galinėse vietose, kur nuo aukščio galva sukasi.
Bet va šokėjos tai įspūdį paliko...

O pakurt tai reiks. Labai jaukios gijos, kad ir 5 žmonės rašinėja ir bamperių ribos nepasiekia.

>šokėjos
va va

tai ką dabar?

idfk
Galvojau gija mirs be jokių žinučių, tai jau pranoko mano lūkesčius.
Žiūrau japoniška filmą, kažkoks "magnetic rose" nereali animacija.

hmm, aš Japoniškų daug nesu matęs, o apie ką tas Magnetic Rose?

Pakolkas bičai kažkokiam erdvėlaivį renka kosmose šiukšles ir nuolaužas, staiga gauna SOS signalą ir dabar nežinau kas bus, nes vietoj to, kad žiūrėčiau, pradėjau rašinėt 4čiane.
Atrodo gana tikroviškas, primena kokį "Darkstar" arba grittier "Sunshine".

>bičai kažkokiam erdvėlaivį renka kosmose šiukšles
skamba kaip Planetes

Lyg ir šitą mačiau paminėtą toj pat /a/ gijoj.

Pabandysiu ar eina tiesiai failą linkint streaminimo.
www1421.playercdn.net/87/1/OPX03AvijcbKbfOO8UiMKQ/1525124335/170513/699FFK62O583JICIBD1CG.mp4

erorus meta, tikiousi čia ne į CP linkas

Matyt neis.
Ne CP, tada gi ir mane gaudytų. Be to aš ne lkoks fidofilas.
Mano gyvenime CP yra tik vienas

Attached: Club_Penguin[1].jpg (1280x1024, 783K)

kažkaip užpiso, gal reikia eit miegot? Sunkūs pasirinkimai...

Varyk miegot. Aš ir tuoj pasivysiu.