Edycja Alicji
/polska/
To co z tą Terrarią prawiczki
Wiecie co? Jak jestem strasznie podniecony ale to musze dlugo nie walic wtedy zaczynam myslec o mezczyznie. Normalnie jestem 100% hetero, ale jak przez dluzszy czas nie zwale wtedy u mnie sie cos zmienia. Zaczynam miec rozne fantazje o tym ze mnie jakis facet zmusza do seksu, ze mi sie kaze przebierac w dziewczece ciuszki a potem szantażuje mnie do stosunku z nim. Z poczatku mi sie to nie podoba ale po chwili nie moge sie mu juz oprzeć. Wpycham jego wielkiego pulsującego kutasa do mojego ciasnego gardla i prawie sie nim nie krztuszę. Po chwili on dochodzi, a kiedy mysle ze to juz koniec sila kladzie mnie na brzuszku i masuje moj odbyt. Troche sie opieram ale jest juz za pozno i czuje jak we mnie wchodzi. Czuje ból ale z jakiegos powodu staje mi jak nigdy mi nie stanal. Na poczatku robi to powoli ale potem przyspiesza a wtedy dochodzi we mnie. Potem sie tulimy i mu mowie ze go kocham.
pedale
Co jest zlego w seksie z mężczyzną? Co jest złego w byciu ruchanym? Chciałbym poczuć mężczyzne w sobie.
Chciałbym czuć jak sie we mnie porusza. Czy to cos zlego?
Chce sie poczuc gorszy od niego. Chce czuć ze przy nim nie jestem mężczyzną. To jest dla mnie prawdziwe szczescie.
White supremacist propaganda
pedale
Kiedy rząd wprowadzi w życie plan walki z prawictwem?
Można grać
napisz jak pobierzesz
Abdul come home
w sumie to sobie pogram w terrarię
ale na singlu
>granie w gierkę w więcej niż 1 osobe
pograj z nami
wstydzę się
prawiczki umierają bez dzieci i nie przekazują spierdolenia dalej
oke
zajmiesz sie serwerem czy postawić?
zdający do czego sie odwołaliście?
Kiedy państwowy projekt odbierania potencjalnych dzieci od spierdolin?
biblii mitologii i ewangeliona :^)
>odbierania potencjalnych dzieci
źle się do tego zabierasz
zrobić tak jak platon w "państwie" tylko że uaktualnić
spierdolonych wysterylizować a czady mają mieć po 30 dzieci z najzdrowszymi kobietami
do nie bycia jebanym podwiekiem wypierdalaj
>mitologii i ewangeliona
Poprawiłem za ciebie
nie ma czego
zrób ty błagam
Ok to zakładam tylko cos ogarnę
Wrzuce IP jak będzie stał
uważaj żeby ci fedory nie zwiało śmieciu pierdolony
>18 lat
>podwiek
no wiem, że niby nie ma czego, ale po prostu ludzi się boję
>nie podwiek
t. mam 18 lat i jestem taki dorosły jebać rodziców oni wcale mnie nie rozumieją -.-
chuj mnie to dziecko pierdolone wracaj na fejsbuczka czy innego instagrama
ale słodziak, ale nie będę zmuszał jak nie chcesz
IP będzie podane to zawsze później możesz wbić
ehh ale spierdon jestem nie byłem na żadnej impresce w tym tygodniu takie życie 18letniego przegrywa ech ://////
i dziewczyna mnie rzuciła no nie mam depresję
najlepszy timeline
mam 18 lat i korzystam z instagrama ama
xD
>burzenie pałacu kultury
na co?
żeby piekło lewaków
czego sie ten pis tak przypierdala do warszawy niech sobie w toruniu budują kurwa jezuski i pomniki smoleńskie
>hetmanki
Jemu się nie pojebało z szachami?
uwaga to nie chmury
to pałac kultuty~~
ja to bym zburzył pałac kultury razem z całą w*rszawką
ale piecze prawiczków
...
Jest zła wiadomosc z Terrarią - jestem kucem ujemnym a w dodatku leniwą kurwą więc nie chce mi się otwierać portów żeby dało się połączyć po ip a konta steam nie podam bo smrut
idę grać w slay the spire bo jest nowa postać The Defect
>Jow Forums
>pa mati murzyn XDDD
wracaj na wykop
youtube.com
inceli powinno się tatuować lub czipować, żeby nie stanowili zagrożenia dla środowiska
>tug incel przechodzi przez bramkę na lotnisku:
>*pik pik pik* spierdon wykryty - przepraszamy ale nie może "pan" polecieć
>tug spierdon składa CV i idzie na rozmowę o pracę:
>zapraszamy na komisję lekarską - przykro mi ale wygląda na to że nigdy "pan" nie ruchał więc dziękujemy
i tak samo jak się próbuje gdziekolwiek wyjść jak się nie ruchało
Masz problemy z główką dziecko?
Dlaczego chrobry skrzydlaty husarz powinien mieć skrzydła?
To symbolizuje co on jest wolny jak wiatr?
Czy to zrobiona dla aerodynamicznych?
ale po co
smrod spierdolenia czuc na kilobajt
>toxic masculinity
o chuj kisnę
Ja bym czipa zakładała na komisji lekarskiej po 17 roku życia. Łudzenie się, że jakaś dziewczyna was zechce później np. w wieku 18 lub 19 lat, a wcześniej nie mieliście nikogo jest po prostu śmieszne.
No i obowiązkowe bykowe nałożyć dożywotnio.
żeby konie przeciwnika srały w gacie
>tug nie przeszedłeś inspekcji penisa przed pójściem do kina i cię nie wpuścili
>tracenie prawictwa po 17 roku życia
dobry meme
aby pozbyć się czipa musiałaby jakaś kobieta złożyć zeznanie że zaruchałeś
>dawanie jeszcze większej władzy kobietom
>kobieta
a jak ktoś jest pedałem
krajowy rejestr nieruchających kiedy
>sugerando że prawiczek zarucha po 17. roku życia
Już wczoraj widziałem, zobaczyłem.
jak będzie lepiej: wiedziałem lub zobaczyłem?
nielegalne. zaburzyłoby monopol na związki
widziałem (i saw) ≠ wiedziałem (i knew)
lepiej "już wczoraj widziałem"
w tym przypadku mozesz uzyc obejrzałem
>usuwanie czipa
jak do 17. nie straciłeś prawictwa to już nie stracisz - nie ma takich cudów w przyrodzie
>reddit wszystko znowu spierdala
hmm skłania do myślenia
przestańcie tak mówić, ja wciąż wierzę
powinni zamknac ten caly reddit bo to samo siedlisko terrorystow-incelow
O NIE NIE NIE NIE NIE NIE
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
>wierzę
niektórzy np. wierzą że jest Bóg i się nie umiera po śmierci tylko idziesz do nieba
j-jeszcze zobaczycie, 23 lata to nie taki stary
>w 1772 roku interwencja dyplomacji watykańskiej przyczyniła się do udziału Austrii w pierwszym rozbiorze Rzeczypospolitej. Cesarzowa austriacka Maria Teresa, gorliwa katoliczka, była mu pierwotnie przeciwna. Zwolennik rozbioru Polski i szef dyplomacji wiedeńskiej książę von Kaunitz przekonał cesarzową korzystając z życzliwości papieża. Poprzez spowiednika cesarzowej, jezuitę, papież przekazał jej myśl, że obowiązkiem Austrii jest udział w rozbiorach – po to, aby przeciwstawić się rosnącej potędze Rosji i wybawić kilka milionów dusz katolików od prawosławia, które dla Rzymu było wówczas schizmą.
>Kościół zwalczał Konstytucję 3 Maja 1792 roku, którą uważał za szerzącą ideały francuskich jakobinów, oraz popierał konfederację targowicką – do której należał prymas oraz wielu biskupów
>9 czerwca 1832 roku papież Grzegorz XVI w encyklice „Cum primum” potępił powstanie listopadowe (1830-1831) jako bunt skierowany przeciwko legalnej władzy cara. Pisał: „Wiemy, że posłuszeństwo, które ze strony ludzi należy się ustanowionym od Pana Boga władzom, jest prawem bezwzględnym, któremu nikt, chyba, gdyby się zdarzyło, iż one coś boskiemu i Kościoła prawu przeciwnego rozkazują, sprzeciwiać się nie może”;
>papież Pius IX potępił powstanie styczniowe (1863-1864), wypowiedział się, że car miał prawo stłumić „niesprawiedliwy rokosz” i bardziej zainteresowany był potępianiem „knowań rewolucyjnych”, które mogły być groźne dla wiary. Nic więc dziwnego, że patriotyczna radykalna inteligencja polska uważała często Watykan za ośrodek polskiej niepodległości wrogi albo obojętny. Widać to dobrze w słynnej scenie audiencji papieskiej w „Kordianie” Juliusza Słowackiego, dramacie napisanym w 1833 roku, a więc tuż po upadku powstania listopadowego oraz papieskiej encyklice, która je potępiła i przypomniała Polakom o obowiązku posłuszeństwa wobec cara.
>23 lata
>nie stary
>hurr durr kościół zawsze walczył o wolność i niepodległość poslki
jesteście wszyscy cucki
ja znalazłem gf w wieku 23 lat
kurwom nie gf
A to ta scena audiencji papieskiej w Kordianie:
>Papież wita Kordiana opowiadając o „łaskach niebieskich”, których Polska doznaje – podczas gdy naprawdę kraj cierpi pod carskim butem. Kordian prosi:
>"W darze niosę ci, Ojcze, relikwiją świętą,"
>"Garść ziemi, kędy dziesięć tysięcy wyrżnięto"
>"Dziatek, starców i niewiast… Ani te ofiary"
>"Opatrzono przed śmiercią chlebem eucharisti;"
>"Złóż ją tam, kędy chowasz drogie carów dary,"
>"W zamian daj mi łzę, jedną łzę…"
>Papież ignoruje przytyk o „drogich carów darach”, opowiadając w rewanżu o rzymskich atrakcjach. Prośby nie spełnia. Na zakończenie radzi Kordianowi:
>"No mój synu, idź z Bogiem, a niechaj wasz naród,"
>"Wygubi w sobie ogniów jakobińskich zaród,"
>"Niech się weźmie psałterza i radeł i sochy…"
>Oto więc przesłanie papieskie: módlcie się i słuchajcie carskiej władzy, nie ulegając wywrotowym, jakobińskim ideom, groźnym dla religii i Kościoła.
Patrzę ja tak na te wasze polskie gęby,
co potrafią tylko łapać ślinę w zęby
Ech anonki
>papież popierał protestanckie niemcy i prawosławną rosję
rzeczy w które wierzy lewactwo
>ojciec starszy od matki o 5 lat
>ja 22 lata
>znaczy moja przyszła żona może być jeszcze w licbazie
Nie ma pośpiechu.
ANTYPAPIERZ LEWAK WSPIERA UCHODŹCUW I ISLAM JAN PAWEŁ DRUGI WRUĆ
ale nudy
tug policyjna kontrola uliczna z łapanki:
>bardzo proszę pokazać swoją kartę współżycia i zaświadczenie od stałej partnerki
ale mi glowa boli od wody gazowanej
a nie mam innej ech
nom
nie popierał, tylko stał po tej samej stronie, a to różnica, i to właśnie dlatego bo był przeciw "lewactwu"
to nie od wody...
Ale po co?
Wystarczy na penisa spojrzeć
czasami sobie myślę że dobrze że nikogo nie mam jak sobie moje fetysze przypomnę
a od czego niby
nie wiem może hrt
ale ja nawet soju nie pije
piję wodę butelkowaną
ale bym se zjat te takie bobry ale w sosie nie pamietam jak to sie nazywalo
dosłownie ten film
klasyka kina prawiczków