/polska/

Edycja niszczenia ikon

Attached: --hakurei-reimu-and-yakumo-yukari-touhou-drawn-by-ke-ta--9c6ce52a9f72200971872d6fc2beb41b.jpg (1153x1600, 1.23M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhU
myfloridalaw.com/child-support-law/paying-child-support-not-the-father/
youtube.com/watch?v=dslafN9afMg
twitter.com/SFWRedditImages

youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhU

>
Rozumiem user, z tym że ja się bardziej czułem głodny odpierdalając mem "heh 5 małych posiłków dziennie". Po jakims czasie organizm się przyzwyczaja do takiego trybu życia i już takiego głodu nie odczuwasz.

Czytam o tych alimentach na florydzie (link na dole), gdzie jest te memiczne prawo że można zasądzić alimenty dla ojca który nie jest biologicznym ojcem i jest to udowodnione testami DNA że nim nie jest, i to wcale nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje.
Owszem, może się tak zdarzyć że ktoś kto nie jest biologicznym ojcem będzie zmuszony do płacenia alimentów, ale nie na tej zasadzie że ktoś się dowiaduje że nie jest biologicznym ojcem i sąd tak sobie po prostu zasądza mu alimenty mimo jego sprzeciwu. Bo w takich wypadkach sąd uznaje brak zobowiązań wobec dziecka i matki.
Tam chodzi o sytuacje kiedy "ojciec" który nie jest biologicznym ojcem WIEDZIAŁ o tym że nie jest biologicznym ojcem i mimo wszystko zgodził się wychowywać te dziecko, i po pewnym czasie się rozmyślił i chciał zrzec ojcostwa. I ja szczerz mówiąc rozumiem zasadność alimentów w takim przypadku.
Znaczy się, tam może dojść do bardziej skomplikowanej sytuacji - że mąż kobiety który WIE że to nie jego dziecko zawrze związek z kobietą i zdecyduje się wychowywać wspólnie z nią dziecko, po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, sąd wyznaczy alimenty, matka wystąpi do sądu o ograniczenie kontaktów z dzieckiem dla ex męża, i mąż zostanie z alimentami bez prawa do widzenia nie swojego dziecka. Chujowo, ale mimo wszystko świadomie zdecydował się na ojcostwo. I to w sumie bardziej świadomie niż niejeden ojciec, bo do wsadzenia chuja w cipe dużej świadomości mieć nie trzeba. Co też się da jakoś zrozumieć, a nie jak w tym memie "hurr durr każą płacić za cudze zcuckowane dziecko"

myfloridalaw.com/child-support-law/paying-child-support-not-the-father/

youtube.com/watch?v=dslafN9afMg

Jakim w ogóle chujem miałbyś płacić alimenty na nieswoje dziecko? Na jakiej podstawie?

podatek od ruchania

no przecież jest napisane
bo uznałeś ojcostwo nad dzieckiem które nie jest twoje

tzn w tym ze sie jeden dziennie posiłek może coś być, bo jak nie jadłem śniadania to czasami nie chciało mi się jeść nawet do wieczora. tylko że ja potem jak zjem to potem podjadam do północy i nie wiem czym to zastąpić

myslałes o karierze rapera? Smiechłem

Tak czy owak, seks zawsze ma swoją cenę.

przykro mi to mówić, ale rada jest(chyba) tylko jedna- silną wolą

No ale nie jest twoje.

Chodzi o to że zdecydowałeś się na dziecko. A czy wsadziłeś chuja w pizde, adoptowałeś dziecko, zrobiłeś z in vitro czy napisałeś AI o nazwie "David" nie ma znaczenia.

>A czy wsadziłeś chuja w pizde (...) nie ma znaczenia
Tak mówi prawo i tak trzeba żyć.

zesrałem się i to by było na tyle

No właśnie trochę chyba ma, bo chuj z tego że się zdecydowałeś? Czemu to ma być dożywotni obowiązek? Rozumiem jak to jest dziecko które sam sobie spłodziłeś, wtedy jesteś za nie odpowiedzialny w sensie większym niż prawny, ale jak to jest dziecko kobiety, z którą się żenisz to po rozwodzie na dobrą sprawę przestaje być twoim dzieckiem, bo co cię niby z nim łączy?

Ej, ale wy z tym spierdoństwem tak żartujecie, prawda? To nie jest tak, że wy NAPRAWDĘ nigdy nie ruchaliscie, p-prawda?

Attached: 1518304475994.jpg (320x422, 22K)

Dawid to imię żydowskie.

JESTEM ZAKOCHANY W TWOIM KSZTAŁCIE
PCHAMY I CIĄGNIEMY JAK TO ROBI MAGNES
MIMO ŻE MOJE SERCE TEŻ UPADA
JESTEM ZAKOCHANY W TWOIM CIELE
OSTATNEJ NOCY BYŁAŚ W MOIM POKOJU
I TERAZ MOJA POŚCIEL PACHNIE JAK TY
CODZIENNIE ODKRYWANIE CZEGOŚ NOWEGO
JESTEM ZAKOCHANY W TWOIM CIELE

UŁA HA ROWERY DWA
UŁA HA GÓRALE ROZJEBANE

>ból dupy o 500-1000 zł / msc

ale chujowo sie czuję

Attached: 1504978505288.jpg (800x800, 132K)

>6-12k rocznie
fajny komputerek by był

Daj mi 1000 cebul miesięcznie to mogę neetować do końca życia, jeszcze na figurki zostanie.

dajcie mi

to niech mi daja te 500 - 1000 zl miesiecznie jak lubia rozdawac pieniadze

>figurki
o kurde a co już masz kupione? tylko nie jakieś funko gówno

Kurrrwa ile by to paczek laysów było

PRAWICZKÓW

Attached: 1521847955662.webm (720x404, 2.94M)

Nie no, trochę mi głupio takie rzeczy kupować za kasę rodziców, ale jak stanie się nieuniknione i pójdę do pracy to pewnie se coś kupię.

Attached: 1503142071506.png (501x427, 76K)

a ładnie wyglądacie w rajstopkach?

Całkiem chujowo żbsz, włochate, umięśnione nogi.

ja oglądam ludzi na youtubie rozpakowujących takie figurki po $1000 jak lizanie papierka przez szybę...

bazowany

nie mogę być twoim tatusiem :(

Umięsnione mówisz? Ile przysiad?

lubisz klimaty typu bara?

To samo masz z adopcją, czyli też "nieswoim" dzieckiem. Jak jako małżeństwo zdecydujecie się na adopcję, weźmiecie rozwód i jedno z rodziców zostanie z dzieckiem, to drugie musi mu płacić alimenty ze względu na przeniesienie na niego swoich praw rodzicielskich. I tak masz też w polsce.
No chyba że oboje zrzekną się prawa do dziecka, ale to inna sytuacja.
>bo chuj z tego że się zdecydowałeś
No przecież to jest kluczowa kwestia. Jak decydujesz się na dziecko to decydujesz się na wzięcie na siebie odpowiedzialności która polega przecież na tym że nie możesz się z tego tak po prostu wycofać. One way ticket.
Nie wiem czemu cię to dziwi. Masz przecież wiele podobnych sytuacji prawnych. Jak pójdziesz do wojska to też nie możesz się tak po prostu urwać bo to jest dezercja. Podjąłeś taką decyzję i już.
>Czemu to ma być dożywotni obowiązek?
Jaki dożywotni? Wg. prawa florydy z tego co widzę do osiągnięcia pełnoletniości. W polsce podobnie, no chyba że dzieciak poszedł na studia wtedy dopóki nie ukończy budy lub skończy 25 czy 26 lat.
>Rozumiem jak to jest dziecko które sam sobie spłodziłeś
No właśnie kwestia tego gdzie mieszałeś fiutem nie ma znaczenia, bo tu nie chodzi o mieszanie fiutem, tylko o konsekwencje pewnych decyzji. A mieszanie fiutem w cipie to też taka decyzja i dlatego zobowiązuje.
>wtedy jesteś za nie odpowiedzialny w sensie większym niż prawny
Skoro podjąłeś decyzje o ojcostwie, to względem prawa (i moralności chyba też, nie?) jesteś za nie tak samo odpowiedzialny nie ważne skąd się wzięło.
>bo co cię niby z nim łączy
a to jest już skomplikowana sprawa, bo jak to określić co cie z kimś łączy?
ale w sumie sugerujesz że coś więcej łączy "ojca" biologicznego który nie ma żadnego kontaktu z jego biologicznym dzieckiem i ma na nie kompletnie wywalone od relacji niebiologicznej?

ehh jakbym ładny był to bym się kurwił na kamerkach

bialystok cipa

Attached: 3403111886672101376.jpg (1080x1080, 115K)

nie dość że muszę dzielić nitkę z pedałami

to jeszcze brzydkimi

z-zostaw mnie

pedał

>Rozumiem jak to jest dziecko które sam sobie spłodziłeś, wtedy jesteś za nie odpowiedzialny w sensie większym niż prawny
Czekaj, gdyby było jak mówisz, to miałbyś wtedy usankcjonowaną prawnie wyższość biologicznej relacji rodzicielskiej nad adopcyjną

POLSKI MLEKARI

Attached: 8929848233769828352.jpg (1080x1080, 77K)

nie postuj polek

mozesz byc moim jesli duzo zarabiasz

POLSKIE MLEKUSIE

Attached: 1506253618220.jpg (3264x2448, 2.24M)

n-nieironicznie h-hot

cos w ty mjest

daj jakąs Macedonkę

ja już wiem co i owo :3

dwie kulki i armatka
jakby nie było to bym nie zapisywał

zašto niste napolje s neka lepa polska cipa

nie egzistuju takie

Attached: 124004695202070528.jpg (1080x767, 75K)

bo ty jestes fajna fajna fajna

KIEDYS TO BYŁO I JEST NADAL

CO BYŁO NIE UMARŁO ŻBSZ

Attached: ZWYCIESTWO.jpg (640x480, 58K)

>googluje "attractive macedonian girl"
>Kurwa, miałes rację

hejka

nawet sminem miał gf, a wy co prawiczki

Attached: 1525449611621.jpg (2048x1536, 340K)

uWu

Attached: 49197672.jpg (1080x1350, 164K)

>being monkeydonian

co to za pasek?

nadal gram z kolegami jak sie czasami spotykamy

wypierdalaj stad

ten stanik tho
>implikowanie że byście nie brali

Nawet?NAWET? JAK SMIESZ SMIECIU.
Swoją drogą jabkym miął Bogdanoffów na wyciągnięcie ręki i wszystkie kryptowaluty swiata to na pewno mial bym gf

nieironicznie z tych dwóch brałbym tą w polka dot staniku

pogralbym sobie w cos ale tez obejrzal bajke hmmmm

aborcja jest potrzebna kurwom po to żeby usuwać dziecko samca beta
kurwa nigdy nie usunie dziecka alphy bo te ma geny alfa
taki mały redpillek

pomysł:

aborcja powinna być legalna jak ktos już ma dwa gówniaki

W sumie jak bardzo kurew nienawidzę to bety nie powinny sie rozmnażać

raczej jest potrzebna kurwom zeby mogly byc dalej kurwami
wedlug mnie kurwy trzeba wrzucic do tego samego wora co incelow, bo nawet jesli beda mialy kiedys dzieci, to zrobia z nich incelow albo beta cucki

>kurwy to kurwy tamto

a gdzie są ojcowie przy wychowywaniu, że się tak głupio zapytam

W słonecznej Hiszpanii albo we Włoszech bo kurwom pusciła się na erazmusie

bija kurwy za kurwienie sie
>implikowanie ze taki ojciec zrobi alpha syna
no chyba na odwrot

ryj lewaku kobiety to kurwy i tylko sie ruchają z murzynami a potem usuwają ciąże

zabolało rycerzyka albo co gorsza kurwe xD

Attached: 1447253752120.png (625x626, 86K)

...

pirace fallout las vegas ama

MATKI POLKI ABORCJE MURZYNI ERAZMUS ŻYDZI CIAPAKI PEDAŁY LEWAKI XDDDD

Dlaczego NCR kurwą jest

czwórka lepsza

>tfw no fallout bf

to
tylko independent

House>Legion>chlew obsrany gównem>Independent=NCR

Attached: 1446495455550.jpg (890x656, 96K)

>.thumbnails (65B)
usuwac czy nie?

pupa

Attached: 1524487686509.jpg (1025x1025, 240K)

czy cezar miał w ogóle jakiegoś następcę?

dlaczego oni maja takie ladne wloski owo

>k-smrut

prrrrrryk

Tyrana, ale to w okresie czasów Hektora.

Teoretycznie Lanius był najbardziej wpływowy po nim ale on by rozjebał Legion w tydzień

>plecy wklęsłe, a nie wypukłe
uff wie co dobre

opinie o sad boyach?

bo oni o siebie dbają, nie to co polacy

halo czy tu 2013?

chciałbym żeby znowu był 2013 żbsz