mrzimo anime edicija, pt.3
/ex-yu/
prvi za anime
wellness malina dbii
>mrzimo anime edicija
zbog čega ovo radite sebi i izazivate anime postere da vam spamuju pun konac anima
niko drugi vam nije kriv, već ste sami krivi
>t. pička
Ja vozim...
al mi smo anime
voziš ti kurac
pravi ljudski grah i pravi heroj
još samo malo zar ne?
ostavi anime majmune, beri banane
SKIDAJ TO SA SEBE
Jeste ikada zastali na trenutak i zapravo razmislili koliko srbe treba unistiti. Zamislite vi koliko su oni zla nanjeli svima nama kolektivno a nikada nisu platili nista za to. Stvorili totalitarni kounisticki sistem koji je ekonomski silovao i pokrao ionako jedva postojece balkansko gospodarstvo i onda i ono malo sto je izgradeno unistili u ratu. Zamislie vi to da su velike sile zato sto im nije u interesu da sada ovdje djele neku pravdu nego da samo stave poklopac na sve to i krenu da djele i ekonomski i politicki osvajaju ove prostore (eu, mmf i ostale nwo pizdarije) dopustile njima da se samo ivuk ui prodju nekaznjeni. Kolike samo stotine milardi srbi duguju svima nama. Srbi ce vristati na neki tudi ekstremizam, vehabizam ustastvo il ista vec dok po svakoj beogradskoj ulici na standovima kokarde, sajkace, cetnicki simboli itd. Srbin vrsiti u boli dok te udara. Srbi zasluzuju najgore i gore od toga specificno napravljeno samo za njih. Kolektivno carpet bombardovanje srbije bi bio dar za njih.
>starci ne žele da oženim crnkinju
da, evo sad se nešto svađaju iranci i izraelci
imaš majmunsku skicofreniju
ycpo caм ти ce ycтa
jebem ti majku mrtvu i toj slici i fajlnejmu
ostavi se srba majmune, beri banane
starci su ti u pravu
kad se koreanci mogu pomirit onda, ma koga ja zajebajem
nadam se da pakao postoji i da ja idem tamo cisto jer sam u srodstvu (rasnom) sa ovim stvarima
Ovo sam inače ja
>čuva gore slike na kompjuteru
budući seriski ubica dbi
>skladišti anime curice na računalu
degenčina doživotno dbi
kupi mi aj fon
Gdje god da se pojavim toliko brzo se pokazem kao bolji od drugih da me svi pocnu mrziti (pricam o profesionalnim okruzenjima)
Ocemo haxat il sta
cime se bavis
cime se bavis momce?
planiram napisati kratku distopijsku novelu max 100 stranica
kralju!
distopijski steampunk?
>upoređivati slike nacrtanih likova sa brutalnim ubistvom nevinih životinja
Psihopata
cime se bavis majmune?
imaš pravo, ti si još uvijek samo nevina životinja
kad su u deluzijama o tuđim ponašanjima
Ako kazem doxacu se, nema puno basanaca da se time bave
ja sam počeo neki high fantasy ono magija mačevi i sranja, htio bi da bude dugačak ali mi se čini da će biti među kraćim stvarima
kakva distopija će biti? dieselpunk je bolji nego steampunk
daj ne budi budala, i da te doxuje neko koga zanima neki random lik
reci slobodno
cecnuh
Nece imati nikakve steampunk odlike, radnja ce biti smjestena u 2150 god u Londonu (tribute Orwellu iako je bio prljava komunjara) i pratit ce mladica u svojim 20im (imati zenu kao protagonista lmao) koji ce zapravo biti prazan lik preko koji ce samo sluziti kao sredstvo preko kojeg ce opistivai stanje drustva (drustveno komentiranje) u tom dobu
Eh, ne bih da mi sestra zavrsi kao Bojana
Jesi i uopce svestan sta taj mim predstavlja? Ajde molim te vrati se na reddit konju.
zadnji englez u gradu punom muslića i arapa pokušava sačuvati svoje bubrege od trgovaca organima?
gde su čede?
jesi normalan, Bojana je postala super-star
ja sad kad bi je vidjeo na ulici odma bi kleknuo i zaprosio je
eva koja svrha?
jel poanta da samo opisujes taj svjet il ima neka dublja tema, neki power strugle neki quest il nes?
napravi ga više ko neku satiru nešto ko onaj film Brazil
>Jesi i uopce svestan sta taj mim predstavlja? Ajde molim te vrati se na reddit konju.
bazirani domari
a ti jevreju prekini biti tako bolesan u glavi
u redu je šaliti se ali nasilje nad životinjama je fakat neoprostivo
plakem
zasto nisam lubenica
razmislja sam jedno vrjeme da bude vanzemaljac pa onda android il cyborg pa onda da kao bude neki time traveler il mozda da se dao u cryostasis pa odmrzno il da su ga vratili kroz dnka u buducnosti ali onda sam skontao da uopce nema potrebe da mu dajem pozadinu i da samo krenem in media res
ovaj covjek ne zna kontekst najosnovni 2008 tier mimova
mislio sam da on bude kao sam po sebi satira na cjelo drustvo ali je prekomplicirano nisam ja neki pisac ovo vise nek radi sebe pisem, tesko je praviti character development i sve to, ali bit ce satiricnih likova naravno
absolutno stanje klupka
Dobra priča Jow Forumsgirlgamers
hehe ma bre
heh ma top kek bre
dajte neke hnnng klinke sa instagrama
ostavi instagram majmune, beri banane
evo ti nesto hnng
*unzips*
Jeli iamte sestru il ste u vezi il ste generalno u stanju da provodite vrjeme sa prosjecnom normi zenom? Evo ja imam cimericu vec neka 3 mejseca i tek sad vidim koliko je tuzno bit jebena zena. Bezsmisleni zivot ne mogu zamislit. Doslovno sjedi satima na mobu i gleda klipove parove il zadruge, provodi sate da se nasminka uslika pa da stavi na neku drustvenu mrezu, sminka se satima i sredjuje da izade vani iako je u vezi (valjda nije u potpunosti svjesna da je to nacin da se privuce partner, a ako vec ima jednog onda nez sta to implicira), dopisuje se sa ostalim prijateljicama o doslovno nicemu, mislim da je ovo supermoc zene su u stanju da satima pricaju i da vi stojite tu i nakraju da vas neko pita dobro o cemu su one sad pricale nebi znali, doslovno pricaju o drugim zenama i sta su one rekle nekim drugim i sa su one prije rekle njima i tako u neke bezmislene krugove. Jebeno tuzno. Daj kim pali je vise dosta mi. ARMAGEDON MOLIM TE. Neironicno mislim pitati fratra na sljedecoj ispovjedi jel lose ako se pocmem molit za armagedon
>Doslovno sjedi satima na mobu i gleda klipove parove il zadruge
Zvuci kao /ex-yu/ dbi
sta vam je trebalo da ovakve ljepotice protjerujete iz srpske krajine?
joj te zene hehe xD jesam u pravu lel xDD
Protjerali smo ih jer su se pobunili protiv svoje domovine Hrvatske a zapravo ih i nismo protjerali nego su sami otišli
89204591
>pizdurina onda pocme kmecat
>svoje domovine
>hrvatske
/realbriamyles/
oni su se bili za domovinu Hrvatsku u zajednici sa bratskim slovenskim drzavama Srbijom i Bosnom, a ne da se odvajamo
oni su ti koji su bili na pravoj strani i bili zastitnici vjecnog prijateljstva ne samo srba i hrvata nego svih juznoslovenskih naroda
nemas ti pojma sta je tuzno
ako nisi znao Hrvatska se proteže sve do Drine Vojvodine i Boke Kotorske =U=
>baci balvan
>protjera 100000 hrvata
>le bratstvo i jedinstvo bre
obesi se sojimire
sve je ovo nasa zemlja, srpska i jugoslovenska, tu nema i ne smije biti granica
*izgubi rat*
Žene. Ne možeš ih ubit.
ova serija je bila odlicna i jedan od rjetkih primjera dobre hrvatske komedije
ŽENE SU ZAKON
tek nakon godina mnogo sam shvatio da su zene zakon
U OSAM RIMA VIDEĆEŠ JEBEN PRIZOR
GAZIM KICKDOWN NE GLEDAM U RETROVIZOR
Drago mi je da to još netko prepoznaje
jebo sam ti mrtvu majku ustasko
youtube.com
ovo me ubije svaki put
jel znas igdje gdje se mogu gledati epizode?
Inace me je iznenadilo sto ova serija nije postala vise popularna jer mislim da imaju dosta dobar humor ali opet ne toliko kompliciran za shvatit ali valjda prosjecni norman jedino moze proceusirati epske zaplete u lud zbunjen normalan kad on je u jednoj sobi hahahahah ex a on u drugoj pa on izadje na hodnik ahahah pa on dodje i vidi da nije tu pa on ode u drugu sobu pa vidi da on nije tamo aahahah xd epski zapleti ahaha lol ili bazirani humor koji izgleda kao google translate stranih viceva na zauvjek susjedi
Hrvati ne znaju napravit komediju ako cemo realno
u koje oko gledate ljude ?
>practicing eye contact
>practicing
ja sam znao da ste vi u zapadnoj evropi autisticni al da ste ovoliko autisticni to nisam znao
znam ja jednu dobru
prije par godina su bile sve na jutjubu a sad ne znam
Lijevo
Nije nista cudno, vidis da cura flirta s tobom
nisi valjda stavio LZN i z*uvijek s*sjedi u istu rečenicu
You must be a piece of work
stavio sam svoj kurac i tvoju mater u isti krevet sinoc