pushimo cigare ponovo edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
dnevnizurnal.com
html5.haxball.com
youtube.com
en.wikipedia.org
html5.haxball.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
I really like Pushmo
Ovo već valja.
Pushish ti moj kurac
sage and report for inviting crossthreaders!
nemoj plakati samo
This is the real thread, hope moderators will remove the autistic montenegro spammer already.
89233104
>11 postova
>7 su njegovi
ubi se degenko aj spamuj jos malo zabavljas nas
>ja posle 3 litre vina
>ja posle kila djockove sperme u mojoj picki
jel ova mala iz proleterske ulice hehe
Koliko s puta govorio da je ova karakondzula bolesna u mozak? Prvo supljoglavce ti neznas istoriju ako mozes tako nesto reci. Na Kosovu su tvoji izgubili ,posto si turke nazvao bracom drugacije i nemoze. Ja sam protiv nasilja, dobro znam sta rat donosi i terorizam,medjutim citajuci novosti o samoubistvima po Srbija nemogu da shvatim ljude. Za mene samoubica je kukavica jer se predao ,predao se od borbe za sve zasta je ziveo ranije. Ako vec neko resi da se ubije zbog bede u kojoj se nasao
Budite jednom u zivotu heroji, nemojte ubijati sebe ili svoje najmilije. Roknite govna koja su vas dovela u takvu situaciju. Mozda ovo zvuci grubo. Ali ako bih bio u takvoj situaciji sigurno bogu na ispoved nebih posao jedan. Samoubistvo je greh pred bogom , medjutim ako uz to ucinis dobro delo raj je osiguran
dnevnizurnal.com
pravi hax
pravi hax
Koliko s puta govorio da je ova karakondzula bolesna u mozak? Prvo supljoglavce ti neznas istoriju ako mozes tako nesto reci. Na Kosovu su tvoji izgubili ,posto si turke nazvao bracom drugacije i nemoze. Ja sam protiv nasilja, dobro znam sta rat donosi i terorizam,medjutim citajuci novosti o samoubistvima po Srbija nemogu da shvatim ljude. Za mene samoubica je kukavica jer se predao ,predao se od borbe za sve zasta je ziveo ranije. Ako vec neko resi da se ubije zbog bede u kojoj se nasao
Budite jednom u zivotu heroji, nemojte ubijati sebe ili svoje najmilije. Roknite govna koja su vas dovela u takvu situaciju. Mozda ovo zvuci grubo. Ali ako bih bio u takvoj situaciji sigurno bogu na ispoved nebih posao jedan. Samoubistvo je greh pred bogom , medjutim ako uz to ucinis dobro delo raj je osiguran
dnevnizurnal.com
This is the real thread, hope moderators will remove the autistic montenegro spammer already.
djoCKO > vuCKo
Dominique?
Jesi to ti?
Ako jesi, mislim da je vrijeme da pocnemo dbi!
html5.haxball.com
Password: Jow Forums
89233104
>11 postova
>7 su njegovi
ubi se degenko aj spamuj jos malo zabavljas nas
pa stavi ga u filter i to je to
Dominique?
Jesi to ti?
Ako jesi, mislim da je vrijeme da pocnemo dbi!
Postajte u /balk/.
POCINJEMO!
What do you guys think of the newest chapter?
Pretty solid honestly, but I wish we could see more of Kaneki
AZGANG is the alt right movement from Zajecar, Serbia from all I know. They've had stunts in their region against the pro EU government but since our media is blocked there are no articles about them, but I know their gang is growing bigger day by day.
AZGANG is a multimedia group mostly from Zajecar, Serbia, they're making videos, trap music and based memes.
Remember these names: Djocko, Fixon, Muja, Prota, Dzambo, Aristos, Euklid, Sasser
youtube.com
For all who don't know, Fixon is a member of the ex-yu's most famous duo, the Black Tomcats.
Other one is Djocko Harizmatovic, they are 18 and they live in this town.
en.wikipedia.org
Djocko is a guitarist, he is the original oldfag and the creator of first ex-yu thread. He discarded the pointless "dudl" meme so we could reply to all strangers who come to our thread.
Fixon is not as popular as Djocko is with women, but he is a nice guy who listens to good music and he always shares good music with us. He is the host of their popular vocaroo show, Crni Macori.
Also, he triggers some autists like Cevapboy, Shitboy and maybe Perfumeboy im not sure.
They are so popular here and there is no middle, you love them or you hate them, there are only 3 guys who hate on them and everybody else adore them, especially Osijekgirl, who slept with them on the last Guitar festival in Zajecar
Kakve baze dbi
pokazite vase filtere, /ex-yu/
Ulete mi na jutjubu neki arhivski snimci sa pinka i ostalih televizija, reklamni blokovi sa kraja 90ih i pocetka 2000ih, auh al me pukao utisak koliko je vremena proslo samo
Cemu sve
Sinoc sam bio na nekom ispracaju, ljudi moji onakvu zurku nikada nisam video. Od mog kuma vencanog njegov mali ide u Zabelu, dobio 2 godine zatvora za nanosenje teskih telesnih povreda nekom indijancu. Decko ima 18godina i vec mora da prodje tu golgotu. Haos, mada je ispracaj bio lep, stvarno se kum potrudio, moze mali da bude srecan sto ih ima! Roditelji su roditelji, nema tu sta, sve za dete. Hteo sam reci da klinke tamo njegove drugarice od 18god izgledaju ludilo i lake su samo tako kada vide da imam najskuplje automobile i telefone, meni zaista pare nisu problem, razumes?
Ja sam jebao jednu malu i uzeo broj od druge male, samo ne znam gde mi je broj da li u iPhonu ili Note-u, mada mi je Note u BMW-u ostao, moram da vidim. Sta ima kod vas anoni, jel jebete sta?
dje si taksi
a nista evo radim po cijele dane, tu i tamo svratim ovdje
html5.haxball.com
Geslo: Jow Forums
Bazirano. Kako je Taxi?
Nisam prečitao ni rijeć.
>stvari koje se nikad nisu desile
>Sta ima kod vas anoni, jel jebete sta?
pa evo, jebo sam ti mrtvu majku i tako
Uzeo neke pare, postao jutros u klupku
Ne jebem nista vec pola godine
Nemam taj gen i poriv za delbojizam kao ti da stalno jurim neke pare, zavidim iskreno
Ooo croanone evo me bleja malo dosao kuci
Odlicno 5, ti?
Ne zajebavaj da se nije desilo?? Pa jel znas ti ko sam ja bre??
>on komentarise ozbiljno moj post
Vidim novajlije dosle a?
Mislim da nisi upucen vladimire, r/serbia rejduje ex-yu vec par mjeseci, ignorisi gownarka i frende
Samo su jutros 2 banovana zbog istopederisanja
sejdz i prijava
ovo, iako bi htio jednostavno mi se nedaju ganjati ni pare ni zene
da u zadnje vrijeme je bas mnogo novopedera
jebem ti mrtvu majku u sanduk na groblje
>delbojizam
Kupio si me sa ovim majke mi rodjene!!!
Bas dobar post, izmamio si mi velik osmeh anone! Voleo bih i ja da sam takav kakvim me vidis (turbo delboj) ali nisam
kupim ti mrtvu majku od grobara sa lopate pa je izjebem i svrsim joj po crvima u lobanji
Ignorisi r/smrdija
svi ne-maloljetnici su ovdje
Veceras na ex-yu stream za ZADRUGOVIZIJU, svi komentarisemo i kacicemo screenshotove.
Dje cu sa rukama sad kad je prevruce za trenerke?
Kupi tegove
Toooo malac, gotivan je ovaj Jow Forums tabla a? Mozes svasta da kazes, super je biti malo edgy a kasnije skapiras i da je to smesno, hehehehehe sta te boli kurac sto imas lose ocene nece keva da te kazni, bleji sa nama na 4chanu.
Tuga jebote, lik mi 3 puta odgovara i svaki put sve "zesce", pa sta je ovo ovde, derista slinava od 14god
kako A3GANG jebe mamaru glupom siptaru iz podgorice, svi smo u A3GANG koncu a samo on i njegovi sockpuppetsi tamo LOOOOL
'vako
možeš i u stražnje džepove ali to na vlastitu odgovornost
gotivno je jebati tvoju mrtvu mamu, da, a ti volis edgy, zar se nisi pohvalio da si bio kod takvih na zurci glavonja? ajde gubi se sa mog threada!
Taksisto preporuci auto za tri soma evra
html5.haxball.com
Pass: Jow Forums
aaaa nemogu
ovo sam inače ja
dajana volimo te
pustite me da umrem
Istetoviracu ovaj meme na grudima.
Napokon mi isteko ban, jebem modovima mrtvo pleme.
Vozdra raja, kako vam ide ova radna sedmica?
A da zaboravio sam svi ste ovdje ili u srednjoj ili na birou gamad neradnicka maloljetna
nemoj pl0x
Di je moja kmica Ozren?
Taxi nemam od koga da zavrsim ket zivim tu na rakce aj pomozi
Neki dan sam imao hrvatsku zastavicu.
e3gengujem tako sto tresem svojom kovrdzavom dugom kosicom levo desno brzim ritmom
Jutros sam slušo ovu pjesmu, zakaj ideš po mojim favoritima na jutubu?
postat ću u ovaj tred dbi
ma nema veze, veceras zadrugovizija, bice dobra zurka u exyu lokalu
Golf 4, 1.9TDI Kao moj sto sam vozio i prodao ga pre nekog vremena, mozes uzeti sa MAX opremom i najjacim motorom, evo ti slika
Ne komentarisi samo znak na sredini felne to je lik pre mene stavio i ostalo tako...haos
150ks, sva tri crvena TDI, dig klima, pioneer ozvucenje, 4el podizaca, kadice, naslon za ruku napred/nazad itd...16tice felne, miselin gume
Moug iskreno, vracam se za 15min pa ti pisem, ali stvarno mogu
koji seljačizam, ovo voze najveći bosančerosi
>Moug iskreno, vracam se za 15min pa ti pisem, ali stvarno mogu
Nadam se da ovo nije ironicno
Cecnuo sam, ali je Taxi u pravu. Jos ako ga skockas (i to za male pare) izgleda ful
>postam na opcim threadovima
>niko me ne jebe
>postam na ex-yu threadovima
>opet me niko ne jebe
Ja ne mogu pobijediti
sta je mislio??
tokyo gulash is gay fuck off
Pa ako postaš neke gluposti.
Kako ne postati "neke gluposti"?
Moj domoboard je r9hiljada, ako ti ista govori.
zalosno
sve me boli
Zalosna ti majka bila
jos 2 sata do zadrugovizije hajp hajp hajp
Samo ovo.
youtube.com
Ovo je dobra priča. Nemoj da se sekiraš uopšte.
ovo me vratilo iz mrtvih
Lolara
Sanjica mmmm
komsinica koju znam otkad mi je bila do koljena i koja me uvijek veselo pozdravlja je bas lijepo.. narasla
postaj je
Otkako se smuvala sa ginekologom Vanjom Miloševićem, Snežana Đurišić izgleda nikada bolje! Folk zvezda je skinula dobrih 15 kilograma, a novu figuru pokazala je danas pred snimanje Zvezda Granda.
...
Samo u novom broju najtiržanijeg i najčitanijeg tabloida na Balkanu otkrivamo najčuvaniju tajnu Zadruge – ŠTA SU SE DOGOVORILI KIJA I SLOBA POSLE SAHRANE!
Ovo je najčuvanija tajna Zadruge!
ISTINA!
NAKON SAHRANE KIJA I SLOBA ZAVRŠILI U HOTELU!
Svi detalji razgovora i plana kako da se otarase Lune
Šta su se jedno drugom zakleli
PLUS! ANABELA
JASNA MI JE TA BOLESNA IGRA!
KIJA MORA DA OPRAVDA DEBELE PARE KOJE JE UZELA!
Ako je Lunina sreća sa Slobom, ja ću svoje dete uvek podržati!
Sve Prijovićkine traume pred svadbu:
ŽAO MI JE ŠTO KAO MLADA NEĆU IZAĆI IZ KUĆE U KOJOJ SAM ROĐENA!
Od medenog meseca nema ništa! Moram da radim!
Posle svadbe vraćamo se ponovo u moj stan
haos oko transplantacije jetre
Džej plače i moli
DRAGANA, MILE, SPASITE MI SINANA!
GASTOZ raskrinkao ZORICU
NIKADA TI NEĆU OPROSTITI PORUKE KOJE SI SLALA MOJOJ POKOJNOJ MAJCI!
HOROR!
DUŠICA HITNO OPERISALA LICE!
OTKRIVAMO JOŠ I OVO!
Severina juri Cecine saradnike!
Zašto su se posvađali Milan Kalinić i Andrija Milošević!
Anabela otvorila dušu i ispričala prvi put sve!
Majka Miljane Kulić o ćerkinom analnom sexu!
Ognjen Amidžić proziva Harisa Berkovića!
Pevačica nije htela da plati ćerki silikone!
FOTO: ŠTA JE URADIO POPOVIĆ POSLE SUZANINOG POLJUPCA!
Ko preti Viktoru Saviću?
Još puno ekskluzivnih informacija i šokantnih paparazzo fotgrafija iz noćnog života, skandala, svađa… Sve ono što su poznati hteli da sakriju prošle nedelje od vas pročitajte samo u vašem omiljenom, najtiražnijem i najčitanijem tabloidu SCANDAL!
...
sad KONACNO imam sta da citam
>stara baba
>izgleda nikada bolje
nije ovo 83'
youtube.com
>Majka Miljane Kulić o ćerkinom analnom sexu!
ovo mora da se procita dbi
>Jelenski ro- za bolji natalitet Srbije
imam isti problem