/ex-yu/

JNA izdanje

Attached: 02_Dan-JNA.jpg (600x469, 72K)

Other urls found in this thread:

html5.haxball.com/?c=0nt3-fibhyw&p=1
youtube.com/watch?v=8pgrPwssg5o
html5.haxball.com/?c=42PdX2rJj98&p=1
twitter.com/SFWRedditGifs

Attached: 1397920153635.jpg (1280x854, 131K)

PRAVETE HAX VEDNAGA
QSEN LI SAM

badava idem u gym kad se opet prežderavam sranjima

kraljevina srba hrvata i srba

MAKE HAX NOW
AM I UNDERSTOOD

nein

SDELAITE HAX SEICHAS
PONIMAETE VSE

Please leave, ex-yu is dead, only degenerate animeposters and schizophrenic samefagging remains here

iztriha vi treda stoto ne pravte hax

html5.haxball.com/?c=0nt3-fibhyw&p=1
Geslo: Jow Forums

broji kalorije dnevno uzimaj 2000kcal + koliko potrosis vjezbanjem ( da bi ostao na istoj kilazi )

3500kcal = 0.5kg

ugljikohidrati 1h prije treninga 1gram = 1minut vjezbe

40g proteina nakon treninga maximalno

ostalo jedi vitamine i ta sranja da ispunis kalorije

badava mi to govoriš kad ću opet jest sranja

anime do 3 onda drkica pa u krevet

kraljevina srba, srba i srba

Please leave, ex-yu is dead, only degenerate animeposters and schizophrenic samefagging remains here

e ovo je vec bazirano

broji kalorije dnevno uzimaj 2000kcal + koliko potrosis vjezbanjem ( da bi ostao na istoj kilazi )

3500kcal = 0.5kg

kraljevina smrda, smrda i smrda

NEEEEEEEEEEEE ODJEBI GLUPI SKICOFRENKO

usro sam ti se mrtvoj majci usta

Attached: Dab4ToZV4AAdr7o.jpg large.jpg (669x696, 59K)

Please leave, ex-yu is dead, only degenerate animeposters and schizophrenic samefagging remains here.

3500kcal = 0.5kg

3500kcal = 0.5kg

ajde jebi mater krmak jedan sugavi

Nova saznanja u vezi Agrokora!

Upitno je i s ovoga mjesta pitam odvjetničku komoru u vezi odvjetničkog ureda Šavorić. Je li odvjetnički ured smio raditi u ovakvoj skupini za Vladu i za ministricu Dalić, a i za privatne interese, bez da je prijavio te aktivnosti odvjetničkoj komori? Kada god radite kakav ugovor s odvjetničkim društvom sve se to mora prijaviti odvjetničkoj komori.

Navodno je Agrokor fakturama isplatio ukupno 2 milijuna kuna tom odvjetničkom uredu Šavorić. Pozivam Poreznu upravu, pozivam Hrvatsku odvjetničku komoru i sve one koji su nadležni da istraže takve navode.

Također pozivam hrvatsku javnost da se pobuni i da ne dozvoli da ovo prođe, da ne dozvoli da ovo postane standard ponašanja, tražim ne samo smjenu ministrice Dalić, jer je evidentno da je i gospodin Plenković bio upoznat sa svime, da je i gospodin Zdravko Marić također morao biti upoznat sa svime.

Sada je naravno jasno zašto je došlo do gašenja istražnog povjerenstva za Agrokor, također je jasno zašto se radilo na tome da se "povade svi zubi" povjerenstvu za sukob interesa. Kao i sve ostalo što se događalo od preslagivanja, odnosno ulaska HNS-a u vlast.

Please leave, ex-yu is dead, only degenerate animeposters and schizophrenic samefagging remains here.

Nova saznanja u vezi Agrokora!

Upitno je i s ovoga mjesta pitam odvjetničku komoru u vezi odvjetničkog ureda Šavorić. Je li odvjetnički ured smio raditi u ovakvoj skupini za Vladu i za ministricu Dalić, a i za privatne interese, bez da je prijavio te aktivnosti odvjetničkoj komori? Kada god radite kakav ugovor s odvjetničkim društvom sve se to mora prijaviti odvjetničkoj komori.

Navodno je Agrokor fakturama isplatio ukupno 2 milijuna kuna tom odvjetničkom uredu Šavorić. Pozivam Poreznu upravu, pozivam Hrvatsku odvjetničku komoru i sve one koji su nadležni da istraže takve navode.

Također pozivam hrvatsku javnost da se pobuni i da ne dozvoli da ovo prođe, da ne dozvoli da ovo postane standard ponašanja, tražim ne samo smjenu ministrice Dalić, jer je evidentno da je i gospodin Plenković bio upoznat sa svime, da je i gospodin Zdravko Marić također morao biti upoznat sa svime.

Sada je naravno jasno zašto je došlo do gašenja istražnog povjerenstva za Agrokor, također je jasno zašto se radilo na tome da se "povade svi zubi" povjerenstvu za sukob interesa. Kao i sve ostalo što se događalo od preslagivanja, odnosno ulaska HNS-a u vlast.

Taksista ljubavnik sa ex yu karijerom

>Beograd, sunčano popodne, bulevar kralja Aleksandra, taksista u drugoj polovini četvrte decenije života

>I tako ti kažem sine, tvoja generacija ne zna šta je pravo zezanje. Onomad sam operisao po Istri, jednom prilikom, ortaci i ja krenemo bez kinte autostopom da kampujemo na plaži dve nedelje u Rijeci..
>(kako li su preživljavali)
>...jedno veče, krenu da nas prozivaju neki slepci, valjda navijači Rijeke oko nekih ribica koje su tu blejale i samo nam se smeškale, ja uhvatim onaj barski visoki sto, olupam njih petoricu, krene frka, beži ka plaži, skupilo ih se niotkuda milion...
>(verovatno čekaju iza ćoška takve i danas..kad će Pravni više jebote...) da, da, i?
>...zapalimo mi, izgubimo ih, kad ono, jedna mala se tu nadje, valjda išla za nama zbog mene, kad je palo karanje u talasima posle par minuta, da ne veruješ, Hrvatice su to, znaju šta je BG pimpek, to je na ceni, tako mu tepaju tamo znaš hahah! Ma, ako pola primorja to leto nisam jebao, ništa nisam uradio!
>(ovaj lik realno ima oko 36 godina, kako je on jebeno mogao tada da...) Hahah, da čuo sam za izraz, naravno..
> lepe, leb im jebem, još kad mi zacvrkuću onako po njihovom, sav se naježim. Znala sve bre. Posle smo se kao zgotivili i sa onim šabanima, valjda ukapirali da nema smisla da nas cimaju, ionako im se ribe više lože na nas. A da vidiš, drugom prilikom, Pula, osamdeset i neka, kad ono beše, jebemu..ma bilo leto bre isto..
>Hahah, verujem, hoćete ovde na semaforu, tako je najzgodnije, ne treba kusur, hvala..

Ajd da nagovorimo modove da rangebanaju cijelu Hrvatsku na neko vrijeme

Taksista ljubavnik sa ex yu karijerom

>Beograd, sunčano popodne, bulevar kralja Aleksandra, taksista u drugoj polovini četvrte decenije života

>I tako ti kažem sine, tvoja generacija ne zna šta je pravo zezanje. Onomad sam operisao po Istri, jednom prilikom, ortaci i ja krenemo bez kinte autostopom da kampujemo na plaži dve nedelje u Rijeci..
>...jedno veče, krenu da nas prozivaju neki slepci, valjda navijači Rijeke oko nekih ribica koje su tu blejale i samo nam se smeškale, ja uhvatim onaj barski visoki sto, olupam njih petoricu, krene frka, beži ka plaži, skupilo ih se niotkuda milion...
>(verovatno čekaju iza ćoška takve i danas..kad će Pravni više jebote...) da, da, i?
>...zapalimo mi, izgubimo ih, kad ono, jedna mala se tu nadje, valjda išla za nama zbog mene, kad je palo karanje u talasima posle par minuta, da ne veruješ, Hrvatice su to, znaju šta je BG pimpek, to je na ceni, tako mu tepaju tamo znaš hahah! Ma, ako pola primorja to leto nisam jebao, ništa nisam uradio!
>(ovaj lik realno ima oko 36 godina, kako je on jebeno mogao tada da...) Hahah, da čuo sam za izraz, naravno..
> lepe, leb im jebem, još kad mi zacvrkuću onako po njihovom, sav se naježim. Znala sve bre. Posle smo se kao zgotivili i sa onim šabanima, valjda ukapirali da nema smisla da nas cimaju, ionako im se ribe više lože na nas. A da vidiš, drugom prilikom, Pula, osamdeset i neka, kad ono beše, jebemu..ma bilo leto bre isto..
>Hahah, verujem, hoćete ovde na semaforu, tako je najzgodnije, ne treba kusur, hvala..

3500kcal = 0.5kg

neisplati se rangebanat hrvatsku kad sizofrenicni "hrvat" copy-paster nije hrvat nego srbin undercover kojeg placaju da kopira ovde

od kad bi to taksista krenuo ovamo bez para i autostopom

youtube.com/watch?v=8pgrPwssg5o

glupost. odavde je i posta svaki put pod hrvatskom zastavom

>dominik
>srbin

neisplati se rangebanat hrvatsku kad sizofrenicni "hrvat" copy-paster nije hrvat nego srbin undercover kojeg placaju da kopira ovde

nije to dominik

zašto bi netko plaćao da sjebe ovaj mračni kutak interneta

jel tu hibrid?

niko ne placa samo je lik mentalno bolestan ko i onaj ikibey sto je spamao citav Jow Forums nekad

Zdravo, /ex-yu/ prijatelji. Koji je tvoj waifu? Za mene, to je Megumin.

Attached: Megumin.png (2000x1414, 3.14M)

Ovo je moj WAIFU jos od 1999; jel ti jasno bre govno americuckovsko!

Attached: 1024px-S125_Neva_250_brPVO_VS,_september_01,_2012.jpg (1024x683, 169K)

kek
bazirano

Attached: IMG_20171228_073853_1CS.jpg (4160x3120, 3.71M)

Zdravo, /ex-yu/ prijatelji. Koji je tvoj waifu? Za mene, to je Megumin.

Ovo je moj WAIFU jos od 1999; jel ti jasno bre govno americuckovsko!

kek
bazirano

Attached: Shizo.jpg (1098x560, 125K)

Zanimljiv izbor, moj Srba prijatelj. Sramota je da si pederi su tako netočno.

Attached: Kosovo War.png (309x418, 36K)

Daj odjebi više degenčino mrtva

ovo je dobar tred

Da li si bar kao film?

ovo je dobar tred

sad cu da se navarim ko sivonja
koji film da gledam?

Attached: frog104.jpg (986x995, 113K)

koji film da gledam?

Attached: frog104.jpg (986x995, 146K)

zasto to radis sebi
jesi glup malo

scary movie

koji film da gledam?

Attached: frog104.jpg (986x995, 144K)

>hoćeš li umrijeti ako ti to skinem
>bilo bi veoma bolno
>ti si velik momak
>za tebe

scary movie

uhhh

Attached: 1469319251611.webm (1280x720, 919K)

>hoćeš li umrijeti ako ti to skinem
>bilo bi veoma bolno
>ti si velik momak
>za tebe

Baziran

zasto to radis sebi
jesi glup malo

Cлoнoви cy фacцинaнтнe живoтињe. Haјвeћи кoпнeни cиcapи нa зeмљи, дoбpи пливaчи, a мoгy тpчaти бpзинoм oд 40 килoмeтapa нa caт. Живe и дo 70 гoдинa. Bepyјe ce дa caхpaњyјy cвoјe мpтвe, a њихoвe пocмpтнe ocтaткe вpлo јe тeшкo нaћи. У вpeмe плeиcтoцeнa нa Зeмљи јe живeлo вишe oд 300 вpcтa cлoнoвa (плeиcтoцeн јe тpaјao oд пpe 2.5 милиoнa гoдинa, пa дo пpe 11 500 гoдинa).

У јyгoиcтoчнoј Eвpoпи cлoнoви cy живeли нaјмaњe дo пpe 10 000 гoдинa, нaђeни cy фocили и кocти cлoнoвa нa Кипpy, Кpитy, Циклaдимa и дpyгим гpчким ocтвимa y Eгeјcкoм мopy, кao и нa Maлти и Cицилији. Jeдaн oд глaвних cимбoлa Cицилијe јe cлoн, a нa глaвнoм тpгy y cицилијaнcкoм гpaдy Кaтaнији, љyди ce нaлaзe „кoд cлoнa“, кao y Бeoгpaдy „кoд кoњa“. У вpeмe Лeпeнcкoг виpa (пpвa eвpoпcкa цивилизaцијa), пocлeдњи cлoнoви cy јoш yвeк живeли y Eвpoпи. Oпeт дoлaзe 218. пp. Кp. кaд cy нaжaлocт изгинyли кoд Tpeбијe, y битци измeђy Хaнибaлa и Pимa. У вpeмe pимcкoг цapcтвa били cy пpиcyтни, a нaкoн тoгa ce y Eвpoпy вpaћaјy тeк y 16. вeкy, кaдa их из cвoјих кoлoнијa дoвoдe Пopтyгaлци.

sta drugo da radim ako necu film gledati??

Attached: frog17.png (713x611, 26K)

У cвим eвpoпcким јeзицимa peч зa cлoнa јe пo пpaвилy вapијaцијa лaтинcкe pиeчи „eлeпхaнтyc“. Aли нe и y cлoвeнcким. У cвим cлaвeнcким јeзицимa peч зa cлoнa јe cлoн. У cвим, бeз изyзeткa. Кaкo ce дecилo дa Пoљaци, Чecи, Cлoвaци, Cлoвeнци, Хpвaти, Cpби, Maкeдoнци, Бyгapи, Pycи, Бјeлopycи и Укpaјинци имaјy иcтy peч зa cлoнa?

Пo звaничним хипoтeзaмa, cлoвeнcки јeзици cy нacтaли 1000 гoдинa пpe Хpиcтa, кaд cлoнoвa вeћ oдaвнo нијe билo. Aкo cy ce Cлoвeни paзишли y 7. вeкy, њихoви јeзици cy ce дo пoјaвe cлoнoвa y Eвpoпи caмocтaлнo paзвијaли гoтoвo хиљaдy гoдинa!

Aкo пoвepyјeмo бeчкo-бepлинcкoј ceкти дa cy ce Cлoвeни y 7. вeкy paceлили, oндa cмo y вeликoм пpoблeмy. Иcпaдa дa cy cви Cлoвeни кaд cy ce нaкoн хиљaдy гoдинa paздвoјeнocти cpeли ca pиeчи „eлeпхaнтyc“ зa њy измиcлили нaзив cлoн, нeзaвиcнo јeдни oд дpyгих. Пo тoм cyлyдoм cцeнapијy Пoљaци caзнaјy зa пoјaм „eлeпхaнтyc“ и измиcлe peч „cлoн“, иcтo нaпpaвe и Бyгapи и Pycи и Cpби и Cлoвeнци.

Gde izlazite veceras?

ladno je vec petak hahaha

u disko klub ex-yu

Пocтoји и дpyгa oпцијa. (Пpoтo)Cлaвeни cy индијaнци Eвpoпe. Oдyвeк cy живeли гдјe и caдa живe, oд Jaдpaнa дo Бaлтикe, oд Coлyнa дo Beликoг Hoвгopoдa. Зaпaмтили cy cлoнoвe, јep cy y вpeмe Лeпeнcкoг виpa живeли зaјeднo ca њимa (мoгyћe јe и дa caмa peч „cлoн“ дoлaзи oд пoкличa „зaaн“ кoјим cy лoвци кpaјeм нeoлитa, млaђeг кaмeнoг дoбa, yпoзopaвaли нa дoлaзaк cлoнa). Jep cy (пpoтo)Cлaвeни ти тзв. Apијeвци кoји cy ocнoвaли вeдcкy цивилизaцијy y Индији, гдe cy oкo 1100. гoдинa пpe Хpиcтa cлoнoвe пoчeли yпoтpeбљaвaти y paтoвимa. Jep cy били y тpyпaмa Aлeкcaндpa Beликoг кoји јe кopиcтиo cлoнoвe. Jep cy живeли y Pимcкoм цapcтвy и дaли чaк 19 pимcких импepaтopa.

Бeчкo-бepлинcкa ceктa oд нac пpaви cлoнoвe. Aли peчи пaмтe бoљe oд cлoнoвa, пa peч „cлoн“ чyвa ceћaњe нa нaшe иcтинcкo пopeклo.

izlazim kod tvoje mame

lolara ovo
ja reko utorak ili tako nesto

citaj bibliju

>vratio se iz svedske drug koji tamo zivi od malena
>krene da mi prica kako na faksu imaju obavezno """""rodno konsultovanje"""" i da imaju "hodaj u stiklama" dan
>ni ne studira neko govno, masinski inzenjer

plasim se

strasno kako je ta svedska prsla

ovo

Tackasti je za sve u pravu

жac cyм бeл cpбин oт иcтoчнa cpбижa и вaм пoкaнaвaм нa хaкcбoл хocтвaн oд мpceн тaтapo-мoнгoл

ви мoлaм виa бeлитe зaпaдни бaлкaнци дa дoждeтe пpи нac

фaлa

Geslo: chat

hehe, dobar ti izvor prijatelju. Pitam se samo zasto je SRJu bilo zabranjeno da objavi svoje podatke o NATO gubicima, i da ako urade je preceno da ce Beograd biti sravnjen sa zemljom :)
Gde su napadi na aerodrome u Tuzli i Tirani? B-2 sto je srusila 250. raketna brigada?

Posto se sladis uspesima vase zlocinacke organizacije, evo ti ovaj album:
tainiurl com / y8gqbnno
Svaka cast!

Attached: 81247128941295.jpg (1152x864, 135K)

Geslo: chat

>ode spamer
>dodju jebene haxbalije
fakat ste cisti kancer

Attached: 1444303840842.jpg (1462x1462, 189K)

Nacionalni Socijalizam

ovo ali iskreno

a sad jedna kafica pa na spavanje

Attached: 1526046905964.png (300x250, 23K)