Alfa Balkan muškarci izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
rooshvforum.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
bosanci su u sjenu
pravi hax
Yikes, he is more hairy than a chimpanzee
Prvi za slovenchugu novopederchinu koja pravi koncheve konstantno na 290 jer ga boli guza od mene
I call him Zlatan Ibrahimovic because he fucks your women
/^Montenegro$/;stub:no
u filter
i pic related
cec
postaj onu sliku gde svedjanke drze neke plakate s njegovo ime
ja mu uvijek dam sansu pa zakomentiram liniju dok ne POCINJEMO
>Srpski femanon na /balk/
Prvi za jebanje tvoje mame zajedno sa mamama grcke ajvarske ciganchine i mutavoe novopederske slovenchuge
How hard is it to fuck "my" women? If I went to Balkan they would obviously start a que to suck my dick and get my Nordic sperm. Is that the case for you here?
Smirio se je nešto ovaj Alban. Nemam ništa protiv njemu kad je takav.
postaj njenu sliku
ma jedva cekaju za ovakve pedercine
Kaze da je austroungarski/vojvodinski fenotip, 170cm i ima crvenu kosu
Smirim ti mamu kurcem u usta glibo usljivi iz balka, pokazacu ti cim dodjem doma kako ja photoshop koristim, nego ne gledam kuce 2 dana, stalno ti jebem mamaru
>65kg
>alfaid of sun
>vampire
>Pali na LARP
kakve jebulje
ovo si ti. picko jedna
>zavist
idealna za mene od 176cm dbi
W-who is this cutie? Asking for a friend
Koje su sanse da TG re ne zavrsi kao sranje koje je do sada?
>osam power upova
>ovo nije ni moja konacna forma
Dosta
Me, want to see my cock?
nasha tranla li e?
Those women look like they're from Balkan except 3 of them, can't you spot your own kind?
Who allowed this to happen?
ne nego neka srpkinja s /balk/a
>formira quinque iz svoje kagune
Heh, nista licno klinac
Sad se sjetim, da sam znao jednu ženu koja je gledala ove crtače.
Nije mi i dalje jasno kako mogu ovo, da rade muškarci?
tq si e nasha tranla samo larpva kato srpkinja
Jer ti jebemo majku
Ovo je dok je TG jos bio dobar, sad je postao klasicni DBZ sa super formama
Jadni Bogdane...
Crtači mu spalili mozag.
>inb4 spalio sam ti mamaru
pogledaj u arhivi prvi put tu sliku je postavio neko sa srpskom zastavicom
>austroungarski/vojvodinski fenotip
lolara
Nisam ti je spalio, prvo sam je izjebao pa onda poslai na lomacu
Mi nikako da shvatimo i pomirimo se s tim da postoje Hrvati pravoslavne vjeroispovjesti,koje je Srpska pravoslavna crkva prisvojila i prekstila u etnički korpus Srba,za njih su i Kinezi pravoslavci Srbi!!
*najjaci deb u regionu*
Ovo jeste tacno
ubi se usrashko
dosta muskaraca koji gleda anime zavrsi kao trandza
t. quelimir
>moja servska guzica je u plamenu
bazziran
t. smrdin
napisham te pun usrashko dupe
ubi se zelimire
>servi
servus, braćo
USZ
>avstrija je prakticno nova srbija
>koristi se servus umesto zdravo
Kako da zaradim neke pare kao nit, onlajn, a da nije kurvanje?
Ako več budemo realni.
and butt :3
bolje nadji neki normalan posao nego da blejis ispred kompa
predivna stopala mm
ubi se larperko
Ne mogu trenutno, zato i pitam
Zašto je toliko Srba u Austriji? Zar ne bi trebalo biti više Hrvata? I onda se nas usude Srbi nazivati konjušarima... ccc...
nauci da radis web dizajn
Najrealnije
SKROZ ISKRENO mislim da ste teske luzercine. Ja dodjem i normalno pricam, zavidni ste na mnogo toga, iako ja nisam lik na koga neko treba biti ljubomoran, cesto ima vas koji jesu.
>dosli do nivoa wizzarda
>nemaju ortaka ni jednog
>nisu se ni poljubili
>degenericno ponasanje (citam vase ispovesti) gde ne znate kolegi cao da kazete
>normalno bili ste ceo zivot odbaceni od kolektiva a kamoli uspesni
>objektivno nesrecni ljudi, verovatno sa mnogo fizickih mana jer se vidi da ste plasljivi
>Jow Forums je inace leglo takvih
>to sve mora da boli
>u sustini sem statusa luzera i wizzarda vi ste nitare jebene (kazem solidan deo)
>Nekada hocu da slikam (baitujem) pa citam vase price o "muvanju" ili izlazku ili tako nesto
>bude mi zao zaista ali osecam cringe i to i jeste!!
>Dodjem ja koji realno i jebe i izlazi i druzi se, zaradjujem (ne mnogo) i imam ok zivot
>I pored poroka ja opstajem jako dugo
>Ostavio ovde neke stvari za koje nemate para recimo a zeleli bi ste, cak sam vise puta cuo da je STANDARD naruciti hranu kuci sto ja radim
>Prospem 50evra na drogu
>Izmenjam sve skuplje mobilne, postujem sve bolje auto koje sam vozikao (nisu ni moji vecina ili prodati)
>Okacim audio snimke sexa, slike dopisivanja sa 20razlicitih riba gde pricamo o sexu
>slike sa ortacima sa dosta mesta
>cak i telefon slikam da pokazem da imam poziva na sve strane gde izaci
>Gole ribe slikao jedno 10tak njih, cak su vas i pljuvale na vocaroo i smejale vam se (mozda se seca neko treda)
>Sada sam ostavio mob od 900evra npr i nekog je to dovoljno trigerovalo sto sam cist, srecan, zaradjujem i imam neki dinar.
>Postoji vas vise ali ste jadni i providni, euforicno se nasladjujete kao klinke i to se vidi sta vas je okinulo.
>Jedni drugima reply i samefag.
>Jedan crnogorac uvek smara sigurno
>Tom cg napravim pastu ali poluistinitu i svi skoce kao opareni da me pljuju.
>gledam i ne verujem, mene je blam.
>Cak mi i kaze u trecem licu postujem a nisam ni jednom samefagovao, covek me nazva sizofrenim?!
Austrija je severna Srbija usrasko, svi Austrijanci su samo plavi Dinarci tj cistokrvni Srbi
that is true because their father is croat
"srbi" su oni ali malo sutra, sve su to becki kraljevi bakra
Zataškani skandal trese Nemačku - azil za 1.000 evra
Godinama su došljaci u Bremenu lako mogli do azila, ako su znali izvesnog advokata koji je znao izvesnu osobu u vrhu Ureda koji odlučuje o azilu.
Najmanje 1.176 osoba je dobilo azilantski status u Bremenu premda za to nisu ispunjavali nikakve uslove. Ili nisu imali dokumente, ili su lagali o svom poreklu, često im nisu uzimani ni otisci prstiju.
U centru skandala stoji Ulrike B., sada već bivša šefica podružnice Saveznog ureda za migracije i izbeglice u gradu-pokrajini Bremen.
Državno tužilaštvo istražuje delovanje ove žene i njenu misterioznu vezu sa advokatom Irfanom C., koji je u većini slučajeva zastupao azilante. Insajderi tvrde da su njih dvoje bili u prisnim odnosima, često izlazili u restorane ili zajedno džogirali. Žovijalni odnos su primetili i zaposleni u Uredu u Bremenu koji tvrde da je Irfan C. često svraćao donoseći kolače za sve i lično preuzimao pozitivne odluke o zahtevima za azil njegovih klijenata.
Ovaj crtez isti moj pradeda lolara
Ok aj ovako moram sa tobom:
ajde slikaj neke pare ako imas kod sebe
ajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivot
pozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.
Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!
I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.
Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.
Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.
Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.
nije ovo forum da se trebas predstaviti u prvom postu u zivotu
ubi se novopedercino
ok idem
Stiže nam bizaran trend sa Instagrama: Sve više žena se slika u ovoj pozi
Otkrivamo vam najnoviji trend sa društvenih mreža koji su pokrenule sve dame koje obožavaju da vežbaju.
Ne prođe mnogo da se na Instagramu ne pojavi novi trend među mladima. Ovog puta on se odnosi na vitko i zategnuto telo, a u prvi plan se ističe zadnjica i rupa između nogu.
Reč je o trouglastoj rupi između gornjeg dela butina, a za ovaj izgled je potrebno provesti dosta vremena u teretani i raditi što više vežbi za noge.
n-nemoj
salio sam se
Da da da evo je slika Stanije sto je juce izbacila na fejsu, odlepio sam koliko sam se nalozio.
Nekada su se kacile slike do jaja picaka po fejsu a danas sve neki filozofi i mentoli, ssamo neke motivacione izjave i izlizane fraze, odmah me bude blam kada vidim koliko su u stvari ljudi jadni i zeljni da budu nesto sto nisu a nesposobni da promene to. Znaci debele ribe koje non stop ostavljaju neka sranja tipa "NO PAIN NO GAIN" i kurton kriminalci sa interneta koji stavljaju na cover "BACI ME MEDJU VUKOVE VRATICU SE KAO VODJA COPORA" a lik je fazon ovca koga da "bacis" u centar grada nece znati da se vrati kuci koliko je glup i retardiran.
Onda zanimljivosti sa fejsa, tipa znate li da je prosecna duzina grudne kosti ista kao pola duzine kabla za mobilni telefon.
Na kraju je najjace sto mene neko prozove mediokritetom jer realno gledam Staniju, i totalno mi je zanimljivije da gledam nju nego sve ono nabrojano.
Pazi kada cak ljudi ne izlaze iz kuce po nedelju dana namerno da ih ne vide i okace na fejsu avioncic i kao "traveling to NestoNadrkano", pa jebote zivot koliki debil moras biti.
3 Drugarice koje su dobre picke su stjuardese u Fly Emirates i ne silaze sa interneta sa njihovim slikama. Njima realno i zavidim, voleo bih da vidim sve to, nista lakse nego roditi se kao dobra riba, dovoljno pametna da iskoristi to.
E da slika Stanije, sabija na ovoj slici.
>a lik je fazon ovca koga da "bacis" u centar grada nece znati da se vrati kuci koliko je glup i retardiran
Sabijach
Lmao ta average guza teretane vidjela nije
Ljudi sa ovom krvnom grupom su neprikosnoveni u krevetu
Poznata je činjenica da osobe sa nultom krvnom grupom mogu da daju krv svim ostalim krvnim grupama, ali one se razlikuju i po još nekim stvarima. Tako je zanimljivo da znate da oni spadaju u najbolje ljubavnike među svim ostalim krvnim grupama. Spremni su i da zanemare svoja zadovoljstva samo da bi ugodili partneru.
Interesantno je da se užasavaju monotonije, pa u krevetu traže osobu koja je nepredvidiva jednako kao i oni. Vole da probaju novo, ali ništa previše ekstremno.
Rado će isprobati nove poze i poneku igračku, ali ništa previše ekstremno.
Inače, ljudi s nultom krvnom grupom su po prirodi optimistični, odgovorni i savesni.
Ali, i oni imaju svoje najslabije tačke, a to su stres i dosada. To ih ubija u pojam i ponekad podstiče da češće menjaju partnere, pa su samim tim velike šanse da ćete biti ostavljeni. Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živima - što su više aktivni, to su puniji pozitivne energije.
Ovo sam inače, ja. Nemojte tako, molim vas.
ja sam zapravo žensko
dobre cifre
postaj stopala
postaj slike vrta
ponekad pomislim da asm nulta krvna grupa
jer me ubija dosada
svinje!
nemoj ih slušati pa šta ako si žensko mi imamo poštovanja prema ženama a kad kažem mi mislim na nas djecu koju su vaspitali a ne ove seljobere koji samo misle o vama kao komoditetu i nečemu što se treba iskorsiti za ugođaj
postaj guz, makar jedan
dobre cifre
imam novi fetish... nofap je ugrozen
"Nadrealno saslušanje": 30-godišnji sin mora da se iseli iz kuće
Mark i Kristina Rotondo bezuspešno su pokušavali da nateraju svog 30-godišnjeg sina da se iseli iz njihove kuće, sve dok slučaj nije dospeo do Vrhovnog suda SAD.
Sudija Donald Grinvud stao je na stranu roditelja, i prošlog utorka saopštio Majklu Rotondou da mora da napusti dom svojih roditelja.
riča je postala viralna nakon što ju je objavio portal Syracuse.com. U članku je priložena serija pisama koje su Rotondovi poslali svom sinu od 14. februara ove godine, dajući mu 14 dana da se iseli iz kuće.
Oni su u pismima naveli da će mu pružiti 1.100 dolara novčane pomoći da pronađe smeštaj, dali mu brojne roditeljske savete ("Postoje poslovi čak i za one sa nikakvim radnim iskustvom, poput tebe. Nađi jedan.") i predložili mu da proda svoje stvari kako bi sakupio više novca za početak samostalnog života.
S obzirom na to da ih je Majkl ignorisao, supružnici su odlučili da se požale sudu.
Na saslušanju, koje je portal nazvao "nadrealnim", Majkl se 30 minuta raspravljao da sudijom, insistirajući na tome da prema zakonu njegovi roditelji moraju da mu daju upozorenje najmanje šest meseci pre nego što mu narede da se iseli.
Sudija je rekao da to nije istina, i rekao radnicima socijalne službe za zaštitu odraslih lica da istraže slučaj.
Majkl, koji se vratio kući pre osam godina, nakon što je izgubio posao, rekao je novinarima da planira da podnese žalbu.
On je dodao da ne razgovara sa svojim roditeljima, ali da još nije spreman da se iseli i da je "suviše zauzet da bi našao posao".
Njegovi roditelji navode da on ni na koji način ne doprinosi kućnom budžetu, niti da obavlja kućne poslove.
Majkl je takođe napustio fakultet "jer je bio suviše težak".
ja zapravo jesam nulta krvna grupa
meni je to fetish već neko vrijeme