edycja chomika
/polska/
Going to Zabka
anyone want anything?
bump
bump
bepis
All zabkas close past 23 lmfao
Ale zdeh
piszcie coś kurwa, w poprzednim burza była a tu
opinie o evangelionie?
Lubie konie
Bo nikt nie lubi chomika
pierwsza wersja, ta rysowana ma 10/10 wiżuale
spoko baja
ja kocham chomika
Shinji to frajer jakich mało. Nawet ja jestem mniej beta od niego. Rzuciłem tą serię bo jego wieczne niezdecydowanie było dla mnie zbyt wkurwiajace.
t. OP
Wkurwia mnie jak normiki mówią że
>nastoletnia miłosć to nic takiego, ten związek nie jest na niczym oparty i zaraz się rozpada
no przecież o to w tym wszystkim chodzi że nie ma żadnych zobowiązań i to pierwszy związek który może służyć jako próba na przyszłość
to bardziej odpowiedź do ludzi którzy go nadmiernie idealizują
btw sam brzmisz jak normik stawiając ten wniosek na końcu
co ty gadasz, jak to
chciałbym chłopaka
no dla mnie tylko normiki koncentrują się na takich rzeczach jak brak zobowiązań, ja będąc w nastoletnim związku mimo wszystkiego przestrzegałem wymagań partnerki
ludzie którzy własnie mieli taką młodą miłosc bez żadnych problemów zawsze mówią że to nic takiego
mi chodzi o brak zobowiązań w sensie że nie musisz zapierdalać na swoje i jej utrzymanie
brk zobowiązań czyli brak dzieci, wspólnych kredytów itp
a ty jak pojąłeś "brak zobowiązań"? bo chyna zupełnie inaczej
Też mnie to wkurwia bo jeśli miłość istnieje to raczej tylko za młodu kiedy zarówno ty jak i ona nie macie jeszcze żadnych zobowiązań poza sobą nawzajem. Z wiekiem pojawia się coraz więcej problemów w życiu i miłość przestaję być taka czysta i niewinna. Praca, studia, kredyt na mieszkanie, podatki, mandaty, dzieci, itp. Taki dynamiczny Oskarek wracał po 14 z liceum do domu, ciskał plecak w kąt i ruchał swoją loszke do wieczora. Potem szli sobie na romantyczny spacerek. Żadnych zmartwień że pieniedzy do pierwszego nie starczy, bo za wszystko rodzice płacą. Nie dadzo kurwa bo już dawno za późno dla mnie.
którego?
*Pstryk*
*pstryk*
wypiłem dwa piwa, czuje się zajebiście
czy istnieje jakis vichan albo karachan czy wszystko padlo?
wykop
albo r/polska
>wykop
>reddit
spierdonie...
Podałem ci rzeczy takiego samego typu jak vi i kara, dzieciaczku
Kara nadal jeździ jeśli dalej interesują cię memy z papajem i Testo. Wątpię aby karachuj miał więcej niż 100 aktywnych użytkowników. /polska/ ma pewnie podobną bazę.
spierdonie...
ja jebie zuchy szefostwo zleciło mi podwózkę ważnej szychy na konferencję biznesową firmy, ale nie mam samochodu ani nawet prawa jazdy
ech
a jaki jest link? Moj sasiad zdechl i chyba byl winny anonom pieniadze
wowzer ty byś się nawet do auta nie zmieścił
Taki jak zawsze. DNSy pewnie włączone są.
idę spać anony na razie
Pa
give me cock
Słońce właśnie wschodzi a wy spać idziecie?
to, Szindżi to total krindż.
kto inny chad anime łaczer?
ale chujowo jest anoni
otworzyli nowy klub a ja nie mam z kim pójść
eh nie dadzo takiej Lain eh
tak dawno nie miałem odcisków na stopach
gówno zaraz przejdzie w kamikaze
dzisiaj u zielonych od 12
halo halo, pobudka kurwa
bazowy chomik poster
Co ten webm ma niby znaczyć? Pojebało bas całkiem kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreła?
Dzień dobry!
elo robaczki
kurwa lato ty kurwo jebana wypierdalaj szmato pierdolone
dajcie mi szare niebo, chłód i deszcze
bazowy wiosna poster
Piszcie cos bo nudy.
co?
>tug miałem sen że na henie pisali że moja kruszyna jest KURWOM
Co mój mózg miał przez to na myśli?
Duzy mozg proboje przezwyciezyc maly mozg.
ehhhh u mnie są 2 małe mózgi
kurwa zjadlbym zelki haribo
mam 10kg
chuj ci w ryj nygusie
bazowy zjadłem poster
wowik grubasie
znowu kurwa jebane swieta japierdole i ten jebany komputer tam tylko czas traci
bazowy wowik grubasie poster
graj w inne gry
wiesz w co ja bym mial ochote zagrac? w związek z 5/10 loszkom dla ktorej chlopak ma byc mi[spoiler][/spoiler]kiem do przytulania
...
nie ma nic gorszego niż branie z nadwagą
możesz być małym pieprzonym karzełkiem, kawałkiem głupiej małej hańby dla ludzkości, w której zawiodła cię twoja pula genów przodków, ale to jest w porządku, bo fajnie się na ciebie patrzy, ale mężczyzna ... powie Ci, kiedy zobaczysz nadwagę, którą po prostu czujesz źle dla niego, ponieważ ma problem
w odróżnieniu od tego, kiedy widzisz kogoś poniżej 5'11, po prostu chcesz się śmiać na głos, chyba że jest to dziewczyna, którą chcesz pieprzyć na surowo
>hańby dla ludzkości, w której zawiodła cię twoja pula genów przodków
ide grac w metina
Bycie grubasem ma jedną wielką zaletę; zawsze możesz mieć nadzieję że jak juz zrzucisz wagę to twoje życie zmieni się na lepsze. Jak już jesteś Jow Forums a dalej wyglądasz jak ludzkie gówno bo masz krzywą mordę a ta kurwa niebieska poskąpiła ci wzrostu to wtedy łatwo jest stracić wolę do dalszej walki. Czasami jak przeglądam Jow Forums to czuję że jest to bardziej wysportowane Jow Forums. Bez nadziei na przyszłość trudno jest znaleźć motywację aby z łóżka rano wstać.
zamknij morde
Jakie to uczucie kogoś przytulić?
niezrecznie w chuj
Chodz tu anonku, pokaze ci.
Czemu?
>Todd ma 47 lat
wczoraj trzymalem kontakt wzrokowy z loszkom przez 2 sekundy na ulicy
ma jeszcze przynajmniej 40 lat na robienie nowych edycji skyrima
A nadal trzyma się dobrze jak na swój wiek. Ja po 40 będę już pewnie łysy jak kolano.
potnij moje zycie na kawalki
to jest moja ostatnia deska ratunku
nowy
Zrób przeszczep jak Elon
po prostu
Kurwa w lato to chcialbym byc codziennie w pracy, ale fajnie klima napierdala.
>tug masz wentylator ale jak wieje w twarz to oczy wysychają i szczypią
>Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba.