jedini državotvorni narod na ovim prostorim izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
index.hr
index.hr
youtube.com
youtube.com
superzena.b92.net
youtube.com
en.wikipedia.org
twitter.com
potvrdila europska unija
obicno periferno srpsko pleme
tvrtko
kulin ban i vlatko vukovic
srbi sluzbeno odbili ovaj konac
okaci riba na instagramu sliku dupeta u tanga bikiniju, decko je slikao... prvi komentar njena keva "sreco moja zgodna"
dides u kurac i sve bre
ubi se degencino preklinjem te
strasno
ja podrzavam tvoje cifre ali se slazem s anonom. tako ce se tvoja cerka i zena kurvati kad te ostave i uzmu ti alimentaciju
>200mg. Nesto izmedju terapeutske doze i steroida
zasto to radis?
ah, srpski kralj Tomimir, ispuni me ponos kad gledam ovu sliku
m-moja gf nece biti takva...
Sastav za domacu zadacu: Sastavite idealnog muskarca koristeci osobine svih svojih dosadasnjih oceva
ima ljudi koji imaju više od jednog oca?
Izgleda da je ipak istina da se hrvatski autobus zapalio u srbiji. ja inace nevjerujem srpskim medijima ali eto sad je index prenio
ima, pa ja sam polutan, dva oca su me pravila
hej ovo je mirko on ce ti biti novi tata. hajde se ti igraj mi idemo nesto u sobu
Daj link.
pa to je nečuveno!
instagram.com
sve je proreceno u bibliji
ovo nije prvi put da se desava
a kad se to ranije desilo
kurvanje po instagramu se po prvi put spominje jos u doba kralja heroda
10/10
pu jbt zasto su jaja ovako pogana hrana a toliko zdrava?
doslovno smrde na rak kako god ih spremio
t. jede ziva jaja
kokosija jaja su za ubogu sirotinju pa zato smrde na rakcinu, ja jedem iskljucivo cureca i prepelicja jaja jer nisam bednik nego imam puno para
ponovo se cuje mars na drinu...
baza
ponovo se udaje neka devica hahahahah
nisam ni krusnu mrvu okusio od jucer navecer
ko ovde /OMAD/?
zamisli neironicno ozenis ne-devicu
sta se desava u mozgu tih tuznih ljudi
jeli treniras uz to?
ne, samo vozim bajs i setam se po kraju, treba da smrsam oko 20kg
Samo intermittent fasting, klasican
a ja treba da se ugojim toliko
any tips?
sta to tacno znaci?
di si ih kupio jebem te usrana
jel ima neko masno, kalorično jelo koje voliš, koje možeš jesti i kad si sit
cepaj kikiriki svaki dan
Motivacioni ritual koji svakog jutra upražnjavam je 20 minuta vežbanja, razgibavanja i sklekova koje sam radio još u mladosti kao trener karatea. Od tog rituala ni danas ne odustajem a posle toga sledi plivanje svakog dana, po mogućnosti pre podne. To su aktivnosti koje omogućavaju da se čovek oseća odlično i psihički i fizički, i pomažu da dobro počnemo dan. Inače, kad sam bio u Japanu sastavio sam molitvu koju svako jutro recitujem : "Ovo je moj dan, planirane obaveze je potrebno i poželjno da ispunim u potpunosti i ne treba da dozvolim da bilo šta poremeti ovaj moj dan i ono što sam planirao. Bog mi je dao ovaj dan koji sam isplanirao i koji treba da realizujem, nema razloga da sumnjam u svoj uspeh, niti da smatram da može nešto da me omete u onome što sam namerio". Od nas zavisi koliko ćemo znati da spojimo um, dušu, srce i da ostvarimo sve što smo isplanirali a da to bude i za opštu dobrobit. Sve što vam treba za postizanje uspeha posedujete!
ljudi koji se nemogu udebljati i imaju brz metabolizam su jednaki jadnici kao i debeli krmci jer neznaju brojati kalorije
Vremenski ogranicena ishrana. 16 sati bez hrane i onda ostalih 8 sati jedes normalno. Moze i 20/4, 22/2 , 18/6, kako ti odgovara
ne znam, 90% jaja i paradajza koje sam do sad probao u životu su doslovno bili truli i pljesnjivi, te 2 namirnice ne podnosim
hrskava pohovana piletina ali ne umem to kod kuce da spremim pa moram da kupujem a ne kupuje mi se jer se ne isplati
skupo za svaki dan , tipa 200g je ja mislim 200 dinara :/
>brojati kalorije
ajde pali, sta sam ja neka zena da brojim kalorije
zene broje kalorije hahahaha dobar vic. kobile neznaju brojati nista osim lajkove i kurce
Noz zica srebrenica
po prodavncama zdrave hrane je kikiriki vrlo jeftin
>mrsavi fit i zdravi ljudi u kondiciji su isto sto i debela nepokretna govna sto zauzimaju dva mesta u busu i resurse
izbrojao sam ti dvocifren IQ
>hrskava pohovana piletina
e jbg, piletina je meso koje najmanje deblja
Četiri prednosti izlaženja s više muškaraca odjednom!!
index.hr
youtube.com
youtube.com
nadam se da svi ovdje radite ove vježbe, 2.20, 4.20
boze me sacuvaj i sakloni sta ovi ljudi pisu...
jel realno ovo?
>user se treba udebljati 20kg?
nabavicu nesto hvala ti sad sam video da je kikiriki kalorican
jel me zezas...
mada ja i ne mislim da se ugojim ko krmak , da bude sve salo, ja hocu misici da budu masa, ionako sam fizicki aktivan i vezbam kod kuce sklekove i zgibove
Opasno se razmisljam da prekinem nofap uz Xev Bellringer
Šta žene traže kod muškaraca?
superzena.b92.net
ovaj index bas jebe kevu zar ne tipa bas je u fazonu ko onaj lik na 1:38
zenocid kad?
Pa ja onda citav zivot radim intermittent fasting a da ne znam
nemoj da si glup
Pretpostavljam da nisi neki krmak masni
samo tara tainton bajo moj
e za to ti je dobra piletina, samo moraš prvo vježbati dok ne dobiješ blagu bol u mišićima i onda odmah poslije treninga se najesti piletine
pasces u depru cim budes svrsio
Kaj ste ravnokar izustili, nebodigatreba? Vam v preudarek, šolanje sem zaključil na samem Parnasu najizbornejših tečajev za urjenje mornariških tjulnjev in na plečih nosim tri stotnije pogibeli. Izveden sem v bojevanju na skrivoma in celokupno veljam za najboljšega daljnostrelca slovenskih obrambnih sil. Zame predstavljate nič več in nič manj kot predmet lova na daljavo. Odnarediti vas kanim s predanostjo, kakršne svet ne pomni, temu sem slovesno zaprisežen. Kaj si res iskreno domišljate, da si lahko na moj račun vse dovolite? Račune delate brez krčmarja! Govorivši to občujem s črno roko, razpredeno širom vesoljnega slovenstva in vaše medmrežno mesto se beleži v njihovo podatkovje v taistem hipu, tako da se, uboga para, le pripravite na hudo uro! Na ujmo, koder bodo plat zvona bili, a za vaše žitje zamanj. Urnemu ginevanju ste zapisani. Z vseobčno silo krenem nad vas, desetkrat sedem ducatov razstankov vaši biti stroječ in to zgolj z rokami! Ne samo, da sem tepežkanja vešč, temveč sem tudi z orožarno pobližje seznanjen, da bi jo lahko s toliko večjim pridom lahko koristil vam na neljubost širom sveta, nesrečnik! Ko bi vam bilo vsaj dano predvideti obseg mojega povračila, vašemu "bistroumnega" pridušanju navsled, tedaj bi nemara bili jezik za zobmi obdržali. Vendar vam je bilo kaj takega docela nedomače, zatorej slednjič napoči obračun, capin hlamudravi! Uničevalno ihto nad vas prikličem, da vas z odplako vred proč odnese. Dnevi so vam šteti.
ja ne masturbiram pa sam u depri
zasto odmah posle? pa zar jebeni organizam nece to uneti u misice kako okrenes?
kolko me nervira sve
zato se ja ne drkam sa svim tim sranjima
Znam, ali poludecu, cim vidim zensko kamen sam
to je zato sto si duhovno razoren
koliko si dugo na nofapu?
lmao 2 nedelje
hej kako da dobijem ex-yu gf? mogu srediti slovenske papire
:^(
jebem ti majku toliko si me izivcirao
pogledaj ovo
youtube.com
to demon i zeli od tebe, da ga izbacas na tamo neku dronfulju i posle da se osecas kao govno
duhovno te razvaljuje, nemoj mu to dozvoliti
>pa zar jebeni organizam nece to uneti u misice kako okrenes?
ne, postoji nekakav "metabolički prozor", mislim da se tako zove, znao sam jednog tipa koji je jeo pečeno pile u svlačionoci od teretane odmah nakon treninga, prije nego što bi se presvukao
isto, ali uspevam da se kontrolisem.
NEMOJTE DRKATI JEBEM VAM MAJKU TRENUTNO NISTE U ISTOJ DEPRESIJI KAO STO CETE BITI KAD IZDRKATE. AKO ODLUCITE IZDRKATI SAVJETUJEM VAM DA NAKON DRKANJA ( VJEROVATNO CETE DRKATI 2 ILI 3 PUTA DANAS ) ZAPISETE VASE MISLI U JEDAN DOKUMENT. PRATITE VASE MISLI SLJEDECIH PAR DANA.
Ovo. Zajebite sa tim fitnes mimovima koje ste culi od retardiranih seljana. Samo jedite dobru hranu i trenirajte Push pull legs/ Upper lower i boli vas kita za sve ostalo
en.wikipedia.org
>Currently there is not sufficient scientific evidence to support the metabolic window theory.
Ubedili ste me da ne prosipam testosteron kroz kurcev otvor, hvala braco
>ZAPISETE VASE MISLI U JEDAN DOKUMENT. PRATITE VASE MISLI SLJEDECIH PAR DANA
pre no fapa:
drka mi se
za vreme no fapa:
drka mi se
posle no fapa:
drka mi se
moja internet radnja je dostigla $100 dnevno
živeli momki
pre no fapa:
pun mi je kurac drkanja
za vreme no fapa:
kek lol
kriza i posle fapa:
pun mi je kurac drkanja
koja je sfera delatnosti tvoje radnje?
jbg, tip je bio nabildan, više vjerujem njemu nego tebi
mogu ti ja biti (musko)
>znao sam jednog tipa koji je jeo pečeno pile u svlačionoci od teretane odmah nakon treninga, prije nego što bi se presvukao
kakav jazavac hehara
nova moda momki
>nego tebi
posto sam ja napisao na vikipediji
>tip je bio nabildan
mozda zato sto bilduje i jede ko svinja? kakve veze imam taj meme prozor sa bilo cim
sad kontam da svi vi iz teretane imate dvocifren IQ
moda do moga
jebao bih ovu levo
klosarka klasicna
vidi joj patike majke ti