/ex-yu/

tachkasti edicija

Attached: 1528547851507.jpg (576x768, 72K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=nafz99N53Tg
youtube.com/watch?v=M3Elvd-UVQI
instagram.com/ritakanaeva/
instagram.com/highbloods/?hl=hr
youtube.com/watch?v=Z0cHTSIJCBM
rtvslo.si/svet/evropa/spanija-bo-sprejela-ladjo-s-prebezniki-ki-je-sprla-italijo-in-malto/457626
blic.rs/vesti/hronika/uzas-na-adi-ciganliji-gazda-kafica-zaposljavao-maloletnice-pa-ih-silovao-i-snimao-a-onda-ucenjivao/t5p73fp
blic.rs/zabava/svoj-zivot-pretocila-u-stihove-anastasija-raznatovic-snimila-prvu-pesmu/drrb95b
blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ako-vidite-radnika-vicite-u-hrvatskoj-potraga-za-konobarima-i-kuvarima-i-plate-ce-vas-iznenaditi/h0tjerp
blic.rs/zabava/vrele-slike-u-bikiniju-rodena-sestra-nine-badric-izgleda-kao-avion-seksi-fotke-sa/xz44vvb
blic.rs/zabava/izletele-bradavice-obukla-beli-kupaci-a-kad-je-izasla-iz-vode-sve-se-providelo/85jggzy
blic.rs/slobodno-vreme/vesti/roman-kao-prorocanstvo-jos-pre-100-godina-jedan-rus-je-predvideo-mracnu-sadasnjost/t16b2de
blic.rs/vesti/drustvo/foto-muk-zamrlog-srpskog-sela-ove-bolne-fotografije-najbolje-pokazuju-crnu-buducnost-srbije/wthpywb
blic.rs/vesti/svet/koliko-kosta-buducnost-kolinda-predstavila-mere-da-zaustavi-izumiranja-hrvatske/nltsplw
twitter.com/SFWRedditVideos

tri moreta

stari

prosjecni /fa/ggot

što bješe izbrisan prošli konac

youtube.com/watch?v=nafz99N53Tg

zbog spama izokidanog nejebača

domar glup ko kurac po običaju

krvari mi bulja

onda obrišeš njegove postove i banaš ga, ne brišeš cijeli konac.

Kazi te mi ljudi kako mozemo da sprecimo rasizam nad Bosancima mislim samo pogledajte ovaj spot,mislim 2018 godina je u picku materinu.
youtube.com/watch?v=M3Elvd-UVQI

instagram.com/ritakanaeva/
još da je crna

Attached: index.jpg (300x168, 6K)

Attached: 2HDv28u.jpg (3438x5152, 921K)

jebote kakvo vime ima
zamisli kako bi ti zivot bio lep svaki dan uz ovakvu

još jedne slušalice krepale, jebemti kineze

da li je ona kastizo???

virgin slušalice vs chad zvučnik

odi u elipso i uzmi panasonicove za 149 kn, meni već traju skoro godinu dana i gotovo su mint.

>imati slušalice
pitajte me kako znam da ste beta djevci, samo zvučnik bajo moj

mislim ove za mobitel. Preskupa su ta sranja kod nas, a ionako ću ih strgat. Ove kineske em su jeftine em dobro zvuče al kaj kad svako malo jack ili kabel ode
za po doma imam superlux i jebene su, ali odvratno je slab dio kabla di ulaze u same slušalice, valjda neće puknut dokraja

da li je nevina

Rejtajte mi curu
instagram.com/highbloods/?hl=hr

za mobitel ti i govorim, teško se strgaju, dobre su kvalitete i trajat će ti duže vrijeme u usporedbi s earbud sranjem.

prosvijetljeni dečko koji razumije da je mješanje rasa i ignoriranje pojma nacionalnosti budućnosti

neću cijeli headset na glavi nosit, debilno mi zgleda

tko /HYPE/ ovdje ??
ide jedan somić na hrvate isplata 1600

Attached: Untitled.jpg (363x135, 11K)

Nikad nezaboravite slucaj Martinovica 1985. i Milicica 1982.

>Ali Srbi su svojevoljno prodali svoje kuce
>To su uradili kako bi otisli u Smrdograd lol

Ste skužili da je Babić mongoloid?

Attached: 3e75dzhe56.png (754x793, 1.16M)

Klasicna pedercina izrodjena.

>biti trippeder
>nikada ne postati svoju sliku
ne razumijem dbi

Life is beautiful ! Sun,sea,beach Carpe diem !!!

life is one and enjoy it every day

#crazy
#life
#nightlife
#party
#coctail
#young
#free
living life wild,young and free
never stop believing
be your own guru

lički međed obični

Bila sam u ozbiljnoj vezi...pred udaju...volela sam ga, ali on je mene više voleo..veza bez trzavica..ravna linija, naši se dogovaraju oko svadbe..i onda par meseci pred svadbu upoznajem NJEGA...čoveka koga sam zavolela bukvalno odmah. Odlepila, niko više u momentu tom nije postojao za mene. Ulazim u vezu sa njim. Nesvesna ni jedne jedine posledice. U tom momentu sam bila u svađi sa svojim dečkom. I nismo se čuli taj period dok sam bila sa drugim. A naši uveliko spremaju svadbu. Nemaju pojma šta se tačno dešava...a ja....zaljubljena do neba. Srećna. Kad ga vidim staje svet...mogu svi da me osude. Ali ne mogu da objasnim nikome sve to. Niti sam želela. 3-do 4x na dan smo se viđali. Bežala od svega, samo da ga vidim. On mi je bio sve. I onda moj tata sazna za sve to. Doživi predinfarktno stanje..i ja se udam za svog "bivšeg" dečka. Da ne bih pravila haos više. Tog dana sam ubila 3 čoveka. Sebe, i njih dvojicu. Od tog dana, stao mi je svet..budite iskreni ljudi. Ne ćutite! Ne bežite od realnosti!

Decimala, hoces da prelistavamo zbirku iz matematike u paru?

iskreno ako smo ih mi dobili mozete i vi

youtube.com/watch?v=Z0cHTSIJCBM
ove dvije nitare su esencijalni dio ex yu plejliste

To je jebena Nigerija, njih i hendikepi dobe.

Attached: utzf86865.png (1367x601, 968K)

Imam susjedu koja obožava hodati gola po svome stanu. Samo izađem na balkon i uživam. Primjetila me nekoliko puta, samo se nasmijemo i mahnemo si a nikada u životu nismo ni razgovarali. Život je lijep...

izgleda da nisu krepale slušalice nego je yt video bio corruptan pri kraju pjesme
kinezi ostaju bazirani

Attached: thonking.png (165x115, 17K)

Sta su mislili s ovim?

Attached: 20180611_145157.jpg (2048x1152, 962K)

2 kune bild
duplo ve šild

a jesi blesav

bicete OCRNJENI

Attached: 1526223421641.jpg (680x510, 70K)

Omiljena biljka degencine.png

Što ne probaš nešto dok se ti osmehnuješ tu i govoriš kako je život lep , ona se verovatno tuca sa nekim.. Dok ga ti bacaš.. Probaj nešto pa ako i ništa ne bude boli te uvo probao si .

Ja volim setati gola, pa se nisakim ne tucam, mozda ni ona.

I ja obozavam da se setam gola po stanu

dosla sam u mini suknji na sahrani svoje svekrve, bio jul mesec.

prelijepa sam cura zaista (necu da budem skromna) i nema dana da mi neko ne ponudi srce svoje

Attached: 29B903E.png (540x535, 481K)

Dobro jutro dobri ljudi i smrdi
Podsjetnik

Attached: 11427803.jpg (2000x1125, 906K)

Kako neko moze miti toliko guzat a toliko uzat u struku?

photoshop

sad još samo Bayonettu 3 izbace nakon toga

Momci kad delimo Bosnu?

s . m . i . d . o
m m
i . . . . i
d . . . . . d
o . . . . . . . o

gde je smido

Kad podele Bosnu Srbi i Hrvati

>bayonetta za siromasne

Gde je Smidov decko ne vidim ga, a da filtriran je..

vidi

Dešava se!
rtvslo.si/svet/evropa/spanija-bo-sprejela-ladjo-s-prebezniki-ki-je-sprla-italijo-in-malto/457626

dobar jezik za podljude

sprejam ti mamu spermom

>bayonetta za siromasne
užasn bait

jedini dobar dmc je onaj od ninja theory

ovaj ti je još gori

prvo se nagoji ko krmaca pa ode kod plasticara da joj ispumpa salo sa stomacine i struka a na bulji i batacima ostavi

Mortal kombat > dmc

najgori do sad

>ameri imaju aparate za vodu u kućama

zaista tako mislim, a moje misljenje vredi mnogo jer sam u gamingu od 1994

blic.rs/vesti/hronika/uzas-na-adi-ciganliji-gazda-kafica-zaposljavao-maloletnice-pa-ih-silovao-i-snimao-a-onda-ucenjivao/t5p73fp

a ja sam brad pitt

ma ti si kurac na bicikli

Snohach

zajebo me cigan na rumunjske fore

blic.rs/zabava/svoj-zivot-pretocila-u-stihove-anastasija-raznatovic-snimila-prvu-pesmu/drrb95b

blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ako-vidite-radnika-vicite-u-hrvatskoj-potraga-za-konobarima-i-kuvarima-i-plate-ce-vas-iznenaditi/h0tjerp

>pedofilija
>devojke dovoljno velike da rade u kaficu

Hmmm zaista te tera na razmisljanje

blic.rs/zabava/vrele-slike-u-bikiniju-rodena-sestra-nine-badric-izgleda-kao-avion-seksi-fotke-sa/xz44vvb

blic.rs/zabava/izletele-bradavice-obukla-beli-kupaci-a-kad-je-izasla-iz-vode-sve-se-providelo/85jggzy

ni za kurac nisu slike, slomi vrat degencino

vidi

blic.rs/slobodno-vreme/vesti/roman-kao-prorocanstvo-jos-pre-100-godina-jedan-rus-je-predvideo-mracnu-sadasnjost/t16b2de

slomi vrat

>plate ce vas iznenaditi
vju momak

blic.rs/vesti/drustvo/foto-muk-zamrlog-srpskog-sela-ove-bolne-fotografije-najbolje-pokazuju-crnu-buducnost-srbije/wthpywb

Provereni

slomi ti mama moju karu

stvarno zalosno
sta ce biti sa tim selima kada svi poriknjavaju tamo

Attached: 4234.jpg (735x493, 238K)

blic.rs/vesti/svet/koliko-kosta-buducnost-kolinda-predstavila-mere-da-zaustavi-izumiranja-hrvatske/nltsplw

>omiljeni lik
Dante/Vergil
>omiljeni devil arm
Yamato
>omiljeni boss
Motivisani Vergil
>omiljeni OST
Shall never surrender

Doci ce siptari u njih i prosirice se albanija po tim sivim mestima na onoj mapi iz galerije

odlučila je biti naša rasplodna krava?

>From that day onward,I heard a voice echo in my head ; power,give me more power. If I become a demon,so be it,I’ll do anything to protect her.
Ne mogu iscekat da se tatica Vergil vrati I uzme ono sto mu pripada