Izrael edicija
/ex-yu/
Najbolja pjesma
dobro jutro džezeri
Zašto roditelji uvek prave izbor da što manje znaju o životu njihove dece? Zašto je lakše braniti nešto bez razloga i ne objašnjavati detetu jer je premlado? Želim da znam. Nikada mi niko nije rekao ništa. Moja porodica nije moja porodica. Tu je mama koja se promenila drastično, koja nije više moja majka. Tu je moj očuh, koji kao i da ne postoji. Tu je moj brat, koji je jedina svetla tačka mog života, ali i on ima svoje bitke i ne razgovara često sa mnom. Pre toga je tu bio moj tata, sa kojim se ne viđam. Kakva je to porodica? Šta je to moja porodica? Gde su svi? Zašto sam ja ovde? Ponekada se pogledam u ogledalo i pomislim da sam najveća greška ikada. Ponekada želim samo da se ubijem. Ponekada samo želim da ne prolazim kroz sve ovo odvratno iskustvo. Kako sam omiljena drugarica, najlepša devojka, pametan đak, odlična glumica, a majci kur*a koja je spavala sa pola beograda? Zašto joj nisam dovoljna? Govori mi o nekom poštovanju koje bi ja trebalo da gajim prema njoj, a prva ne poštuje takva pravila ponašanja...
Kako su krenule devojke da se ponašaju uopšte u Srbiji, mislim da kroz 5god će se uvesti prezime "Starletović".
A vi momci tek kakvi ste, sami ste krivi sto su devojke takve. Sami trazite silikonjare uobrazene, nemozemo od njih mi fine i postene doci na red. Nas samo iskoristite, je*avate nas dok mozete a onda ozenite uobrazenu silikonjaru. I onda me pitaju sto sam isfrustrirana. Pa evo zasto!
Vau kako si pronicljiv i kul. Nemojte vase mane da opravdavate postojanjem sitnih sponzorusa, vec se bavite sobom. Inace to nije pojava "rezervisana" za srbiju ni Balkan, vec postoji svugde. Ljudi koji su zeljni paznje, novca preko noci postoje u svim delovima sveta i postojali su oduvek. Tih par procenata ne cini ceo narod niti ljudsku populaciju. Inace i muskarci se bave takvim stvarima, samo sto ih njih niko ne proziva zbog sovinistickih dvostrukih standarda.
E, nemoj mi pricati o tome da su samo devojke sponzoruse, jer ni vi muskarci niste nista bolji. Koliko puta sam cula da je decko sa devojkom zato sto ima dovru platu, neku nekretninu, roditelji su joj imucni ili je prosto sama svojim trudom stekla to sto ima, a decko joj je neambicioni lezilebovic. Pokrijte se usima, sponzorusa i sponzorcica je uvek bilo i bice, a ti se trudi pa stekni za sebe i pusti druge da zive svoje zivote kako im odgovara.
Ne znam dal ti je jasno da poster count stoji u donjem desnom uglu
Pre par dana sam se zaposlio kao konobar,ne zato sto moji nemaju vec zato sto zelim da doprinosim i da su moji ponosni. Inace sam student na Medicinskom,tako da sam nekako uspeo sve da uklopim. Prvi put radim kao konobar i ne znam kako cu se snaci,clan sam Mense a niko sem mojih ni to ne zna
Morao sam nekome da kažem, da napišem. Imam 27 godina, roditelji imaju firmu, svi zajedno tu radimo. Jedan deo školovanja bio u inostranstvu. Važio za ženskaroša, tatinog sina, dobra kola, provodi, društvo, imao sam lep život. Ali sada je haos. Jer u firmi radi ona. Tačno 10 starija, druge nacionalnosti, i samohrana majka. Na visokoj je poziciji kod nas, radili smo dosta projekata zajedno i onda se desilo. Svaki dan je gledam a ne mogu joj reći, moji nikada ne bi prihvatili, a ja zamišljam nju i sebe kao porodicu, voleo bih je najviše i nju i njeno dete, štitio i čuvao. A ne smem. Zato ovde priznajem. Da sam zaljubljen kao nikad u životu, da volim. Nadam se da ćeš se prepoznati. S.
Kurac.
Devojka mi je ulazila na fejsbuk nisam ni znao da ima sifru.Uhvatio sam je kad sam dosao kuci,posto su vrata bila otvorena kako cita moje prepiske sa drugaricama. Poceo sam da se derem na nju, ona se jos nasla uvredjenom sto cu da izadjem sa dve drugarice i ona pocela da se dere ti mene ne volis ti me varas.Takvu sam joj samarcinu zalepio i onda sam je uhvatio i njenom glavom udario od zid,pocela je da krvari iz nosa i place.Bilo mi je mrvicu zao ali raskinuo sam nakon toga.
koje su beneficije clanstva menze ( ne studentske )
Kaficach
ovo
Napisam te puna usta ispovedko
Žene su doslovno najgora bića koja su ikad postojala na planeti Zemlji
koliko cesto ispovijedate svoje grijehe?
zamisli kakve su tek bile zenske neandertalke. sreca pa smo ih ubili
u kojoj si bandi frende MGTOW ili incels
Ma koga ja lažem, ja sam jedna obična inselčina!
>a fucking swede talks about muslims
>says this while drinking his turkish coffee
bolje da ti tuchin kahvu kuva
nego latin uchi
ah yes, the bosnian serb(turk) muslim comes to his brothers defence.
>says this while living in a predominantly muslim city
muslims are based.
i have many serbian muslim friends, or were they called bosnians i dont remember.
no we cant distinguish each other by looks only.
But, i for one can distinguish a swede as i call them (children of muslims that got cleansed from my town in the war) from others.
its the girls jeans, the fag haircut on the side, expensive tablets and headphones, all that western retarded shit.
The way they talk, or the lack of knowledge is a dead giveaway.
They come during summer, to the river beaches where their parents used to go as kids, i go there too.
All of them counted themselves as permanent residents during the population count, to appear that there are a lot of them, but their houses if any standing or rebuilt are gaping empty, just as the mosques the arabs and donators paid our politicians and police to protect from demolishing again.
There are internet claims that serbs are much more black brown and swarthy, but i dont see it, i live among serbs and they are too diverse in shades, meaning its even harder to distinguish from others.
There is the accent we might differentiate each other, but there are too many accents depending on the area, Herzog croats and Herzog serbs talk the same. Kraina serbs and muslims around Bihac also talk the same.
Sarajevo muslims and serbs around sarajevo, also talk the same, but the serbs have that mountain spice in their accent only a keen eye can hear.
Croats try too much to sound different from the other 2 but they are a severe minority here, and are massively moving out, but as muslims, they keep the property and name so it appears they are still here. Just like half of the former croat serbs that got cleansed in the last war, half of croatia is empty.
The internet bickering of children and the retarded does not represent the real picture of the balkans at all.
Differences are, serbs fought nato and everyone and everyone with nato fought against serbs, but those days are long gone and everyone is leaving because all 'countries' are shit and its impossible to get a job, there just arent any
you unironically typed all that, wont read it tho
im not even swedish lmao
My dad doesnt like to talk about war, he gets all sick and shivery when he does.
Most of the times its when both me and him are piss drunk and have some father son conversation time.
He told stories about the warmth of the blood that covers your hand once you slice the throat of an albozerg begging for mercy.
The smell of burning hair on an albozerg woman that was hiding in the wardrobe.
The sound of an old albozerg pile of shit elder that is burning along with his ribber catheter with all the shit, mucus and bile in it evaporating from the heat.
I have albozerg fingers in my wardrobe as trophies and there you are, on the other side of the world, scared to come home because i stayed.
I pray that we meet each other in a dangerous situation to see who is who and what are you like.
You sound like you are at odds with someone but the flag above you shows that you originate from cowards and what you shitpost shows that you are a coward yourself. Hiding behind the screen and all the 1's and 0's never to come home to face your punisher that will shove acid into your asshole and get in debt to pay doctors to keep you alive long enough.
All of you shitpost both online and irl because you KNOW that you exist because of time you borrowed from satan himself.
I keep a bloodied rag in a drawer, a peace of clothes from an albozerg baker i stomped almost to death back in 08.
His child got ran over the other day, she was trying to get papers back to try and get a single coin from insurance. But no. There is nothing for your kind here.
I will look for you. I will find you
gosopodin čovjek
now why would i read that, its probably about "waah they killed us bombed us! we are strong people fuck u europe"
literally get fucked, you are worse than a african, deserved everything that happened to you, serb or not.
дoбpo yтpo
youtube.com
бpoјтpo
tfw izgubis 12 kila nenormalnim teningom i cuttom u 3 meseca
tfw dodjes na balkan kod keve
tfw skonas da se sve vraca nastavis li da jedes domacu pitu
kazes kevi ja vise ovo ne bicu debela
ona se naljuti
z i v o t j e o k r u t a n
koliko imas kila?
i onda mi netko kaze da su srbi pismeni
oko 73-74 , ali sa visinom 175
bulky sam previse,jednostavno umirem a tesko ide
tacnije , super mi idu gains ali smrsati - jedva
62
192
molim te reci mi kako se oseca biti thinspo
ps. 60 mogu da podignem od bencha ako se zagrejem dobro
žensko sam
Vatikanska-Belosvetska zavera sproću vascelog Srbskog življa
telohranitelji i treba da budu grmalji
pa nije vazno , kazem , to je osecaj koji nikada necu iskusiti
a doslovno mi je masta da budem tanka jedan dan u zivotu
droljo!
My styles of dressing up every other one else think differently because my styles are better than yours ... To be painted I will do better than you!!!
curke... znate pravila
>ako se zagrijem dobro
jazavac detected
momki ja...
Mrzim unutrasnjost i srpske obicaje
>t. Vracarac
volem srpske običaje
malo da zasviramo
youtube.com
ovo
RSORPI
kolo da povede
a sad jedno kolce
Di ste kuse? Kaj se radi?
evo igram poker
evo startujem partiju CIVa koju cu da batalim nakon 15 minuta
Bo Бeлгpaд нaјмaлкy 96.647 дaми нeмaaт пapтнep
mater joj jebem
a eto pričam s curom
Gledam fudbal sa devojkom.
postaj njenu sliku
postaj ti svoju, o ček
vidi
nema potrebe, tvoju mamu vec svi znaju
>tvoja mama fore
prcc
>on misli da je to fora
anone, ja...
Kosovo je serbia from israel!!!
bazirani jevrejko
?
he said based jewboi
dudl dudl
Tako tako samo vi srcite strancima
da se najezis!!!
I came across in this thread , i saw the flag so i assumed that the thread is supposed to be about my country.
Both of us suffer from false stigmas and propoganda of the liar media .
So what am i doing?
As a good civilans i greet you back as a good gesture .
What am i getting back ? - instead of be thanked back i got some rubbish .
Dont have any words
Nacionalni Socijalizam
...
Koji kurac hahahhahahaha wrisxhtim doslovno
to je preko 96000 picaka koje zjape prazne
ali dao bi se kladiti da je broj muskaraca bez partnerica jos i veci, narocito u mladjoj zivotnoj dobi
0% nevinih
why are you whoring your females to tourists, namely burgers?
Israel is maybe our only friend country, Kosovo is our Masada, our historycal fight and the place that all our people lost their lifes in the name of justice versus much much stronger force (Otoman empire). So playing our song Kosovo, Kosovo in Jerusalem has a lot of simbolism, btw Serbs sufferd under Nazi regime same as Jews and we are always surrounded by enemies just like you.
Dont know why you consider anything here adressed to you as rubbish?
Sorry mate i not speak autistic
Blajvach
Hey mate ,first yoy totally correct about what you said ,
And secondly i reffered 'rubbish' the first comment for the guy who first comment to me mate...
Btw from a few serbs guys i knew , we have a lot in common beside politics
citam,radim na sebi
krinć
Ahhh and one more thing guys ....
R.I.P Sinan Sakic!!
how bad are orthodox neets in Israel?
You twice insult me ..... now its my turn
Go fuck yourself
The truth hurts I guess.
Hodamo tako parkom moj prijatelj Bazirana Nitara i ja. Imali smo veoma zanimljivu raspravu (ako ste nitara razumećete o čemu pričam, mi nitovi volimo da čitamo puno jer prosto imamo vremena za to znate).
Kaže on meni: "Mi bazirane nitare smo zaista primer Ničeovog Nadčoveka, zar ne?"
Klimnuo sam glavom u znak odobravanja: "Naravno! Mi težimo ka savršenošću i stvaranju naših sopstvenih moralnih načela."
Nastavio je dalje: "Šta je platorogonja onda? Platorogonja je ništa više nego običan dron. Njegova svrha je održava nas bazirane nitare. Mi nipošto ne smemo da ih žalimo. Zamisli, naša tela se sastoje od miliona ćelija, koje izumiru i nakon njih se stvaraju nove koje ih smenjuju. Platorogonja je ništa drugo nego jedna mala ćelijica koja služi višem biću, a to je NITARA!".
"Stvarno tera na razmišljanje..." , dodah ja i nastavismo našu šetnju.