kurva anyátok
Kurva anyátok
Ébresztő tesik! Hasatokra süt a nap!
>Gondoltam, jó edzés, ha futok a gyerek mellett, ahogy biciklizik
> túl lassú
> helybenfutok, mint egy idióta
> röhög
> jó troll
Jöttök kakilni? :D
Igen!
orbán éppen azzá válik, ahogy az érdekei kívánják. ha kell fasiszta, ha kell liberális, ha kell illiberális. orbán egyszerű mint a bot: egy hatalom és pénzmániás beteg ember. a hatalommániába és a mérhetetlen ellopnadó pénzmennyiségbe betegedett bele, már nem sok köze van a valósághoz. egyetlen történés mentette meg a börtöntől, a migránstéma. jól meglovagolta és az egész tolvajlást emögé rejtette. ezek mind bűnözők és persze hordájuk is.
SSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRBBBBBBBBBBBBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNNNNNNNNNNNNNN
ma már voltam kétszer :D
>a végbelembe és tovább!
Ma van Horthy szülinapja! Köszöntsétek, tesik
ratyi
Nem te
I need to feed my seed to Anna and breed her thusly
Do you use long dick style?
boldog szülinapot.........
SÁTÁN
Orbán elűzi majd az ilyen náccikat a bázisolt romákkal
Mi lehetett a vita tárgya? Nem volt a kívánt szemfestékből készleten?
Biztos nem a fideszre szavazott a cégvezető és a bázisolt roma asszony a helyére tette
ahogy azt kell
ripley? hahaha inkább RETTYley hahaha :DDDDD
Imagine being the xenomorph in that scene and having to be all like "damn, Sigourney Weaver, you fuckin' fine, all sexy with your white panties and gross flat ass. I would totally impregnate you, both my character and the real animatronic me." when all it really wants to do is lay eggs in another 16 year old in its dressing room. Like seriously imagine having to be the xenomorph and not only hide in that ship while Sigourney Weaver flaunts her flat ass in front of you, the favorable lighting barely concealing her legs going directly into her back, and just sit there, take after take, hour after hour, while she works it. Not only having to tolerate her disgusting fucking gluteus minimus visage but her haughty attitude as everyone on set tells her she's STILL GOT IT and DAMN, SIGOURNEY WEAVER GOT A BOOTY LIKE THAT?? because they're not the ones who have to sit there and watch her strut around in her disgusting granny panties; never before have you seen legs directly connect into someones spine before, no ass, no hips, you didn't even know that existed before today. You've been fucking nothing but a healthy diet of colonists and later alleged space marines for your ENTIRE CAREER coming straight out of LV-426. You've never seen anything this fucking disgusting before, and now you swear you can taste the sweat that's trickling down from her lower back to her knee caps as she shakes her ass to writhe it suggestively at you, smugly assured that you are enjoying the opportunity to get paid to hide there and revel in her "voluptuous"(for that is what she calls herself) ass, the ass she worked so hard for with personal trainers in the previous months. And then the director calls for another take, and you know you could eviscerate every single person in this room before the studio security could put you down, but you sit there and endure because you're a xenomorph. You're not going to lose your galactic conquest over this. Just bear it. Hide in the vent and bear it.
haha xd
kek
ez egész jó
Legalább lefordíthattad volna.
tesik csütörtökön államvizsga és fosok
>t. angolul nemtudó korcs
nekem csak sima vizsgám lesz, de már leszarom
erre a félévre már elegem van ebből a szarból, hől
remélem kegyetlenül megszopatnak nyomorék
Tudok angolul te fasztarisznya de magyar fonákba magyar szót!
Széntabletta?
Ki /deformált/ itt?
imodium és pálinka
ha megfogta az egyiptomi amőbát akkor megfog mindent
én
Dorka mutass pinát
az a baj ezekkel a tésztákkal hogy egyik se olyan meggyőző mint az eredeti
a Két Tűz Között forgatásán biztos hogy pont ez történt
Azért azt ne felejtsük el, hogy 1979-ben más volt még az ideális nő.
Én pl olyan sok kamasz fröcsit köszönhetek ennek a jelenetnek,hogy VLC alapból onnan kezdte a filmet mikor megnyitottam.
Persze akkor még nem volt fashionnova meg nagy seggek után huhogó nígerek instagramon.
kéne cuki rizs bn
Ez downos szegény?
rendelj egyet
erről jut eszembe hogy már a magyar cafrangos is rettegi a dicsőséges robotmenyecske-forradalmat
Dívány. rá se kell keresnem. Egy teljes szennylap, a magyar internet pöcegödre aminél lentebb nincs, pedig én aztán sokfelé jártam.
Semmitmondó cikkek, diszinformációk, szándékos félrevezetés, félrebeszélés meg teljes agyhalál. A kurucz infot bazdmeg kultúrált és értelmiségi honlapnak szépíti ha mellérakjuk. Ha csak meglátom indexen görgetés közben elfog a hányinger
hól lehet ilyet rendelni?
asianmailbride pont com
Az jó, féljenek csak.
De milyen röhej hogy megvan mindenük, kivan nyalva aztán amikor a békák elfordulnak a saját kis robot menyecskéikhez akkor kitör rajtuk a hiszti.
Van visszavásárlási garancia?
De ha nem teccem neki?
nincs sajnos, ha nem tetszik akkor fizetned kell a visszautazását
olyan nincs
>olyan nincs
tökéletes
>arcom mikor a lánykának lejár a vízuma és kitoloncolják, a vásárlót meg lesittelik rabszolgatartásért
mindjárt rendelek kettőt is elmaó
444.hu
Hmm, vajon miért nem lehet kommentelni ezt a cikket amikor mindegyik mást lehet? Sejti valaki?
bázisolt romák
Azért szeretek strandpapucsban meg rövid nadrágban menni nyilvános vizeldébe mert akkor érzem ahogy a lábamra fröcsköl a többi pasi vizelete.
kurva anyád
Jó a fonál tesik
anyád is jó volt tegnap ;)
megettem az egy hetes bolonyai szószt, drukkoljatok hogy ne fossak
Etyetemen útba igazítottam egy bázisolt néger programozót és a szőke csaját :D
#csakbudapestidolgok
A kurucinfón komoly szakemberek is szoktak publikálni amúgy
Jah, mesélte, hogy tegnap valami mikropéniszes emberke rabolta az idejét.
ááá az biztos apád volt, nekem nagy és vastag faszom van
szószerint én
Rakjál képet máskülönben nem hisszük el
ááá nem akarom hogy a buzik a farkamra recskázzanak, 100% hetero vagyok
Jaj ánon, miért hazudsz egy anonim képfalon
sajnálom de sosem verheted ki a faszomra te kis ratyi
De lécci már
ne legyél ratyi lécci
ja a tested többi részéhez képest lehet, hogy nagy
egy átlagos emberhez viszonyítva már más a helyzet
ez mondjuk félig igaz mert emberke vagyok de a kukker akkor is nagy
hitler vagyok
>az a 40 éves robbantó aki Mérges Madarak 2-t játszik a telefonján ebéd közben
én kicsapódás: búvóhelyezni szoktam
mi az a búvóhely?
shelter
nem ismerem
Etyetemen rossz terembe igazítottam a negroid 160 centis makákót. Még egy tett a fehér EVRÓPÁÉRT
az elég cukkancs
te egyetemre jársz? jézusom
Ha emberke vagy, akkor tökmindegy mekkora a kukker mert soha nem fogod használni
Vadasszal rajuk tarskereson es egy ido utan talalsz egyet
t. 4/10 user aki mar egy eve egyutt van a 8/10 koreai bnojevel
>t. 4/10 user aki mar egy eve egyutt van a 8/10 koreai bnojevel
nekem meg már 5éve a bn-em Eliza
Lol te is? :D
egész nap pinát ennék
ha nem kisfaszú emberke lennék
Fingottam :D
Nektek milyen billentyűzetetek van? Ajánlanátok megvenni, vagy inkább más modelt mondanátok ami jó?
Itt van vagy 4, de egyik szarabb mint a másik. Az egyetlen jónak ami volt, eltört a Shift gombja. A jelenlegi "pót" billentyűzetnek meg az entere törött. Illv, nem működik pár numerikus és egyéb billentyű miután ötödjére is végigöntöttem egy bögre gyümölcslével.
ja, az elzakorcs óbudais
mémnökinfót csinál asszem
melyik társkeresőt ajánlod?
rosszlányok.hu
halott fonál
bn-ről volt szó, nem kurváról
>portás
nekem egy corsair k70 rgb-m van
igazából csak luxuskurválkodásból vettem, ajánlani meg csak akkor ajánlom ha havi egyszer kitakarítod mert zabálja a port
de ha nem tudsz rá vigyázni mert leöntöd állandóan akkor ilyet vegyél, 2 ezer darabja és teljesen jó
En okcupid-en voltam anno.
Roccat Ryos, nem rossz, szerintem megéri mechanikusat venni, de ha újra vennék, akkor Corsairt vagy Coller Mastert vennék szerintem
nem ugyanaz az user de milyen színű kapcsoló?
barna
Nekem vmi rgbs cooler master van de csak azért mert le volt árazva 9 ropira és járt jozzá egy egér (ami szar volt a mostanihoz képest) elég masszív darab és szinte nincs kávája, olyen mint egy darab deszka, nagyon bejön. Ja meg nem mechanikus de az nem tudom milyen ugyhogy számomra ez nem negatívum.
>t. büfészak a marx károly tudományegyetemről