edycja meczyku
Edycja meczyku
Other urls found in this thread:
Postowac swoje wyniki.
Polska 3
Senegal 0
Defend Evropa!
AAAAAAAAAAAAAA MECZYK MEMCZUHZNIOE ASKLJAFO;KJAO'SF
JA PIERDOLE ANONI JAK SIĘ NIE MASTURBOWAĆ NAPLETKIEM? NIE CHCE MIEĆ FLAKA NA STAROŚĆ
spierdalaj teczkarzu
idź obetnij napleta
Ja z moja zonka.
kurwa jaki down nie wpisal polska w tytule
gnije z debila
nowy
>oni mają tak małego że masturbują się napletkiem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a kurwa przypomniałeś mi wowik, ale chuj i tak nie przechodze do twojego
A wy co robaki, pewnie dalej zapierdalacie do roboty.
A ja, to kultularnie, w domu siedzę, zarabiam, jestem swoim własnym szefem. Jak ktoś zainteresowany mogę podesłać linka, który zmieni wasze życie.
bardzo ładna
>1680x1050
że ci nie wstyd postować jestem zdumiony
DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ DEJ
>Zaraz mecz, więc wszyscy się tu teraz spierdolą i będzie śmierdzieć
no i dobrze, w drugiej nitce bedzie mozna normalnie postowac
>on nie ma przynajmniej 4k
biedaku
jest sticky na sp?
Polska wygra
Poland 1
Senegal 2
wypierdalaj
chuj mnie mecz meczyk meczunio /blog
Wszyscy tu
ups
Ja tam czekam na mecz z Japonią
jak tej cyckrowie było bo zapomniałem
karaken. org
zaraz usuwam
DZIĘKI ALE USWUAJ SZYBCIUTKO
Mai
cos chujowo idzie
Polska wygra
zwycięstwo moralne się nie liczy
zdeh
1 dla murzynow
Tak jak i my
ehhh antoni
>samobój
O kurwa XD
cześć akarin
>Polska wygra
POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁOCZERWONI
bo zdehnie
niech ginie
nie dajcie mu zdehnąć
pierdole kurwa nawet już mi nie pozwala zgłaszać tych smieci
TO KURWO JEBANA PRZYJDZ I TU POSPRZATAJ SZATNIARZU PIERDOLONY
>zgłaszanie
A niech se mają, raz na dwa lata.
zostań woźnem jak chcesz się w to bawić pedałku
Join us in a worldcup-less summer, Catholic brothers
jest kurwa
Witaj Polsko! (*‘ω‘ *)
Konnicziła, masz nie tą nitkę.
wracamy i postujemy
czy poslka popełniła samobujstwo?
umarlem i nie szje
sure bro
bazowy szatniarz
co sie stalo
poprzednia nitka zasrana cała gównem to wyjebał
Zachciało wam się piłeczki kurwa
a co tam bylo. Tylko na koncu ten debil od trafianie z numer postu
nie ten, ten
no i co. Mecz sie skonczyl a wy chuje nie postujecie
Bo sie chrupków ze złości nażarłem i mnie brzuch boli
pomasowac brzusio?
nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao, naprawdę nic sie nie stao nic się nie stao, Polacy nic się nie stao, nic się nie stao
Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski Polska mistrzem Polski