edycja Varga któremu dzisiaj urodził się nowy dzieciak
/polska/
Other urls found in this thread:
foreignlegion.info
youtube.com
twitter.com
chuj mnie on
bykowanie animek
>taki degenerat ruchał a ja nie
anime
Przestań sprzątać swój pokój
gówniana edycja żbsz
bazowany
przestałem bo posprzątałem
wolałbyś pewnie kolejną anibe co?
Roksa.pl
Mozesz podziekowac pozniej
nie ma nic złego w edycjach anime pod rząd
>ruchanie w sensie ruchanie
beka z typa
Ludzie od tysiaca lat ruchaja dziwki a teraz jakos nie wolno bo hurr durr.
bo lochy to jebane kurwy, które maja w pizdach mokro na myśl o łobuzach, bo ci kochają najbardziej. Myślisz, że czemu Adam wygnał Kaina po zabiciu Abla. Bo za karę, czy coś? Nie kurwa, wygnał go bo Ewie kisiel już ciekł po nogach na myśl o nadzianiu się na jego chuja, więc trzeba było ją od niego oddzielić.
te goscie ktorym sie podoba gowno typu burzum to najbardziej spasione pseudointelektuanle kupy łojowego gówna z kuc budy
udowodnijcie zle dla mnie
ludzie od dawna sie zabijajom a tera nie wolno hurrr
jeśli to twoje pierwsze to uważaj user, nie chcesz być najbardziej napierdolonym gościem na imprezie
A nawet nie wiem. Sam zacząłem może z tydzień czy dwa temu. Wiem że przegapiłem darmowy dość dobry pistolet ale nie rozpaczam. Załapałem się na kawałek 150% exp eventu, choć na tych niskich levelach i tak się szybko leci, a teraz jest bingo gdzie robiąc losowe misje dostajesz punkty do strzelania w tarczę. Za uzupełnione linijki dostajesz nagrody. Łatwy i do 2 Lipca bodajże trwa. Finalną nagrodą jest oczywiście suknia panny młodej dla Stena :^)
czemu nekopara ova droższa od gierek
problemem nie jest nieruchanie samo w sobie, problemem jest, że loszka nigdy nie dała, tak sama z siebie. To jest jak zdobywanie achievmentów, a prostytutki to granie na kodach.
bardzo mądrze napisane
Jest drugi sens?
te goscie ktorym sie podoba gowno typu anime to najbardziej spasione pseudointelektuanle kupy łojowego gówna z kuc budy
udowodnijcie zle dla mnie
>te goscie
ci goście grubasie
Opinie o naszych szansach na wydostanie się z grupy po strzale w pysk od BBC?
a może to ukr?
No ale te 2 stowy najpierw musisz jakos zarobic, albo ukrac, albo cokolwiek, pomysl ile godzin janusz na minmalnej musi przepracowac zeby sie dorobic 200zl, teraz pomysl ze tyle samo godzin spedzasz na aktywnym szukaniu loszek do ruchania. Kto szybciej zarucha ? To takie proste nie jest jak sie wydaje user.
STOP
przeciez nikt tego nieironicznie nie slucha
Sa luzdie ktore nie umie graz bez kodow. Lepej niz nie grac
I tread where I want
>pzpn
czemu te kurwy tańcują pod komuszą banderą
Loszka, choćby i brzydka chciałaby mnie, prostytutka szekli.
too no chyba że prawiczki ale znacie jakiegoś?
zjebiemy to
>christianity
>strong
it's a dying religion
Wszystkie kobiety chca szekli, myslisz ze zonaty typ nie wydaje co chwile pieniedzy na swoja zone ? Wiekszosc loszek to takie zonoprostytutki, tylko to lepiej brzmi jak klasyczna dziwka.
jeśli grać jak pizda, to lepiej wcale nie grać
only catholic branch is dying
>poland camp
reee przekłamywanie historii
jebane polaczki mecz o wszystko z jakims trzecim swiatem kurwa
>copy copy
wowika powinni wyskrobać
ale żonkę masz chociaż na wyłączność, choć i to nie zawsze...
wowik ty przegrałeś mecz o wszystko ze swoim ciężarem kurwa XD
NIE MIŁO
>on nie buduje wspólnej przyszłości z również pracującą i kochającą kobietą
Prosze cie user, nie badz taki naiwny. Na wylacznosc to moze bedziesz alimenty placil jak cie zdradzi.
protestantism is a meme
orthodoxy is irrelevant
>miej takie tłuste dłonie że robisz ctrl-c ctrl-v załączając obrazek
>kochającą kobietą
oksymoron
zależy z kim sie ożenisz
ale wy jesteście zgorzkniali
>nie uczyłeś się jak ojciec powtarzał żeby się uczyć
>chujowo zdana matura
>brak jakiegokolwiek zawodu
>dwie lewe ręce
>26 lat
>jedyne doświadczenie to gówno roboty z których się zwalniałem albo zwalniali po krótkim czasie
iść na jakieś studia czy co robić w mojej sytuacji?
nom
t. Incel
robic operacje powiekszenia kutasa i isc do brazzersa
cokolwiek co pomaga ci zasnąć user
to świat swoim skurwieniem nas takimi uczynił
Przeciez kazdy myslal ze on jest tym specjalnym platkiem sniegu i odnalazl swojego jednorozca wsrod miliona kurew. No ale oczywiscie ty bedziesz tym jednym ktoremu sie udalo...
wiem
ale jakie ty masz kurwa doświadczenie koleś. To co na czanach przeczytałeś może
trzy kropki sprawiania ze mysle... ale ty jestes mondry kurde...
>>oni nieironicznie wierzą w memy z r9k
W sumie bardzo interesująca interpretacja. Ewa to jebana dziwka była. Bóg dobrze wiedział że ta kurwa skaże rodzaj ludzki na wygnanie a sam nie reagował.
a dałbyś radę jakieś szybkie 3-letnie licencjackie? jakiego typu gównoroboty to były i co w zasadzie chciałbyś robić, masz jakiś talent do czegokolwiek?
zrób jakieś kursy i idź do roboty
Widze to po znajomych, po slubie wiekszosc z nich to cien tego kim byli przed zwiazkiem, nie znam ani jednego zonatego goscia ktory polecalby mi sie ozenic, to tylko presja spoleczenstwa rzeczywistosc to calkowicie inna bajka.
no to widać chujowo wybrali ci znajomi
anoni burza bojem siem ;-;
Wolę uliczne propsy i uśmiechnięte twarze ludzi kiedy rękę wyciągają do podania niż brawa karaczanów
No to wracamy do punktu wyjscia gdzie twierdzisz ze jestes specjalny i prawo czy statystyki cie nie dotycza, jedyne co moge to zyczyc powodzenia.
grecki, kiedyś cię nie lubiłem, ale z perspektywy lat muszę powiedzieć że jesteś całkiem w porządku
>siem
ostatnio tak sobie kminiłem, że jak jest zdanie np "spóźniłem się" to niekiedy słyszę i sam też używam "siem spóźnił". Czy to ta słynna ewolucja języka?
daj mi jakieś prawdziwe statystyki a nie słowa anona
le ulica haha a wspominałem już że jestem patusem i lubie patologie ulica kocham ulice jestem patusem i studiuje patologie w grecji
6p62 to ugulem kutasy ssie to taki gorszy rf z buffem 30% do firepower dla smg to jak juz masz brac cos takiego to se postaw 416 wee
>siem spóźnił
myślę że akurat to skrót od "się żem spóźnił"
>prawo
jakie prawo
>statystyki
no jakie są te statystyki zdrad i rozwodów w Polsce
>powodzenia
dzięki, na razie idzie świetnie
ale bym ciem
Lata samotności, niespełnionych marzeń i ciągłych porażek życiowych to właśnie robią z człowieka. Trudno jest szukać szczęścia kiedy tkwisz w głównie po uszy.
Powiedz mi proszę jaka twoja opinia na temat pedofili, zwłaszcza tych piszących tu
Oooj, burza idzie.
Kupiłem sobie originalnego Deus Exa i Directors Cut.
I tak nie będzie mi się grało...
tak swoją drogą:
>wyciągnij wtyczkę od zasilania telewizora przez przypadek bo szukałeś od anteny
>tata w ryk, że ręcę wciskam gdzie nie trzeba
Całe życie z wariatami...
Wygogluj sobie, nie chce mi sie dalej ciagnac tematu.
>grecki pisze jakościowy post
youtube.com
wolalbym zeby grecki nie pisal wcale
człowiek jest taki jak go świat traktował
Przynajmniej europedala dzisiaj nie ma.
żem się spóźnił - 99% w takiej kolejności, w drugą stronę jest zawsze siem spóźnił
euro > grecki
Rakiem są i zgnilizną. Większość chyba co najwyżej udaje pedofili bo tacy są krawędziowi, ale co do niektórych to jakbym mógł to zapodałbym na psiarnię w obawie że kiedyś zrobią komuś krzywdę.
pewnie jest tylko ma wolne i bez flagi cweluch w dupe zajebany jego mać jest
>I tak nie będzie mi się grało...
czemu nie?
Pamiętam, że za młodu dosyć często tak mówiłem, do teraz się zdarza.
to by było w miaręrozsądne rozwiązanie żbsz ale jestem zbyt spierdolony żeby sięna coś takiego posunąć
jedyne do czego w życiu miałem talent to nauka języków ale to pewnie dlatego że dużo siedziałem na zagranicznych stronkach
też dobre rozwiązanie ale jakie kursy dla kogośz dwiema lewymi rękami nie ogarniającego niczego mechanicznego typu naprawianie czy składanie?
niezłe zdolności erystyczne. Ale nie martw się, statystyka jest taka że i ty kogoś sobie znajdziesz. Powodzenia.
No to jak języki to może jakiś tzw technical writer albo co. Umiesz składnie pisać?
>t. ten twink pedałek co mu bojpusi nadstawił
Za dużo czasu tu z wami spędzam ale to moja jedyna forma interakcji międzyludzkich