/polska/

to że masz pierwszy rok nie postować, to to jest na serio.

skończ z tymi przerwami kurwa. Się nimi awatarciotujesz czy co?

link do posta obrażającego modów cweli
brzmi epicko dla wygranej jak ci czteryczan anonymus

no to też nie jest biedny, po prostu wydaje wszystko na swoje hobby, niby czym przepicie kasy różni się od wpakowania jej w jakieś wycieczki na Dominikanę czy drogie samochody? a mimo to człowieka, który lata na Dominikanę uznaje się w tym kraju za zamożnego

ale to jest komunalne czy spółdzielcze lokatorskie? bo jak to pierwsze, to nie wiem, czy będziesz mógł to wykupić

pochodzę z małego podlaskiego miasta, choć teraz akurat mieszkam w Warszawie, ale tam u mnie też biedy nie widać, jak mówi - każdy ma dom, każdy ma pracę, jakiś samochód, każdy może zapewnić rodzinie normalny byt, jakieś wakacje za granicą raz w roku itd., nie jest to poziom zachodu, ale spokojne, normalne życie

no ok, w Anglii zarobisz więcej i kupisz se ajfona zamiast samsunga, czy to naprawdę aż tak zwiększy twój poziom życia w porównaniu do życia w PL?

jestem tu od pięciu lat

jest różnica wycieczki za tysiaka czy dwa, a przepijaniem ostatnich 200 zł a potem jedzenie trawy przez 2 tygodnie

Attached: _a.jpg (700x1057, 277K)

tak samo kisnę jak mają ból dupy o to jak się mówi animes zamiast anime
niesamowite jak wielu ludzi dostaje kurwicy z powodu dosłownie jednej literki
/a/ to magiczne miejsce

>na fejsie

a potem
>czemu tutaj jest tak jak jest przecież to nie jest dla mnie dobre jako dla użytkownika
>bo na fejsie to np. można dawać łapkę jak się coś lubi
>i np. jak ktoś ci pomoże, albo ty komus to możesz mu dać łapkę, albo on tobie
>i wtedy jest bardzo przyjazna grupa społeczna i się tworzy spójna komuna
>i tak tutaj też powinno być, bo ja przyszedłem tutaj własnie i dlaczego tu jest inaczej niż gdzie indziej?
>jak tam gdzie indziej jest lepiej przecież?

to tam gdzie indziej wypierdalaj XD

Chyba spóldzielcze skoro zglaszalem im w spółdzielni

no to najwidoczniej w twoim przypadku wciąż za krótko