/polska/

эдыцйa pycкa

Attached: 1426708962782.jpg (1209x799, 717K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=v-Olc9_Imhs
nn.by/
twitter.com/SFWRedditGifs

znowu zapomniałem ze istnieje coś takiego jak 'я'

Attached: 1529934173802.png (960x642, 774K)

losu losu

co wy pierdolicie tu doslownie na egzaminy kazdy przychodzi w dzinsach i tiszercie ewentualnie jakas casual koszula albo sweter
t. polibudziarz

DAJCIE CHŁOPCOKUREWKĘ DO RUCHANIA BO NIE WYTRZYMAM

Los

nie.
t. polibudziarz

ok

zawodówka, tam nieironicznie chodzą neandertale
pierdolenie typu 'haha debile z ogulnokształcomcego ja pszynajmniej zawud mam :)))))' i potem zrobi takie coś bachora w wieku 18-19, dyma na 500+ i kurwi do magazynu rozpierdalać palety z towarem, potem się tuła po urzędach od zasiłku do zasiłku i żyje z twoich podatków żeby potem na fejsie wstawić jakiego ajfona kupił brajankowi kiełbasie na drugie urodzinki

roluję swojego patola

>tug byłbyś przydatniejszy niż którykolwiek piłkarz polskiej reprezentacji
No cóż... liczę, że Japońce ich rozpierdolą, może się ludzie obudzą.

Kurwa mać, botnet wie

pierwszy semestr - garnitur, galowe buciki, wyprasowana biała koszula, krawacik, płaszczyk
czwarty semestr - w miare czyste koszulka, spodnie i jakies buty

doslownie skonczylem 10 semestr i ani razu nikt nie przyszedl w zadnym kurwa garniturze ani bialej koszuli na egzamin
t. najlepsza informatyczka w polsce

zakład że wylosuję 3?

ogólniak, tam nieironicznie chodzą neandertale
pierdolenie typu 'haha debile z zawodufki ja pszynajmniej mature mam :)))))' i potem zrobi takie coś bachora w wieku 18-19, dyma na 500+ i kurwi do magazynu rozpierdalać palety z towarem, potem się tuła po urzędach od zasiłku do zasiłku i żyje z twoich podatków żeby potem na fejsie wstawić jakiego ajfona kupił brajankowi kiełbasie na drugie urodzinki

zesrał się

Witaj bliźniak, idziemy na piwo?

na ustne koszula
na pisemne ubiór codzienny
na obronę garnitur

poza jakimiś memami profesorami tak to wygląda

o chuj dzięki panie dubs checkem

Attached: 1355739283325.jpg (1100x1380, 237K)

to, ale nieironicznie

ciekawe co robili twoi starzy

A jak wygląda technikum?

ral
sparwdzone'd

halo ale podobno w polsce nie ma socjalu i nie da sie zyc nic nie robiac?????????

A tak swoją drogą to weź neandertali nie obrażaj.

>czwarty semestr - w miare czyste koszulka, spodnie i jakies buty
w moim doświadczeniu, owszem, im dalej tym luźniej, ale wciąż przynajmniej połowa jak nie więcej miała na sobie zawsze jakiś garnitur, reszta przynajmniej koszule

Dobry żart mati xDDDD

no nie wiem co ci mam powiedzieć, jeżeli to prawda to wiocha trochę

słyszałem że kolegów sie rucha owo

Nie on, ale ojciec zapierdalał na kopalni kiedy skończył 18 lat. Komuna go tam posłała.

nie u mnie żbsz
nie to że by ktoś ci coś zrobił jakbyś przyszedł casualowo na egzamin, ale wyglądałbyś jak pajac

mam kogutożądzę

1. Darek, cały dnie gra w Colina McRae. Dalej myśli że w wieku 28 lat zostanie zawodowym kierowcą rajdowym

2. Paweł, spoko gościu, zna każdego dilera mewy na kwadrancie

3. Wowik, gra w wowa i tyje

4. Piotrek, nieplanowany gówniak z osiedlową karynom, stara się skończyć zawodówkę aby robić kokosy i kupić sobie baware

5. Dawid, 5 lat w zawieszeniu za zgwałcenie osiedlowej Karyny, prawdziwy ojciec jej dziecka

6. Mati, najfajniejszy ziomek na osiedlu, na każdy melanż ma wstęp za darmo, każdy chcę go znać

7. Starszy Matiego, nikt nie może zapamiętać jego imienia, chcę być jak jego brat ale mu się to nie udaje

8. Młodszy brat Matiego, aspiruje aby być jak swój środkowy brat

9. Zbyszek, 30 letnia bawra która ma więcej szpachli niż metalu, przewiózł każdą karyne z osiedla a i tak nie zaruchał

Duble. Łysy, kibol lokalnej gównodrużyny, w wieku 27 lat dalej chcę zostać zawodowym piłkarzem Fc Chujozy

Triple. Łysy, brat Łysego, kupisz u niego przemycane ukraińskie papierosy za pół ceny, całe osiedle u niego kupuje szlugi

O kurwa, prawie zapomniałem tu napisac pierwszy wiadomo za kogo.
To ten no: pierwszy wiadomo za kogo

Attached: pretty-horses-beautiful-horses.jpg (561x700, 83K)

jak ja nienawidzę koniarza

trzydziesty piąty jebany debilu od tych śmierdzących paskud

DAWAJ NA RING

>promotor dzwonił, że poprawił pracę
>powiedział, że mu się bardzo spodobała
tak kurwaaaaaaaaaaaaaa

Attached: 1509722930117.png (411x611, 309K)

gabrysiu...

zapiekło

gratulacje
złożyłeś już papiery do maka?

JAK JA GO NIENAWIDZE
TUM TU RU RUMMMMM

staż robię do września

>tylko Związek Sowiecki został niedotknięty przez Wielki Kryzys
hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Attached: __chomusuke_and_megumin_kono_subarashii_sekai_ni_shukufuku_wo_drawn_by_katoroku__0bf6069808c767e3677 (2850x3850, 2.48M)

dziękuję za wszystko

ja kończyłem inf na uw i też tak było, w gajerze to na obronę co najwyżej

zastanawiam się kogo

youtube.com/watch?v=v-Olc9_Imhs
>wymienia szą już w pierwszej minucie
no dzięki w chuj za ten napływ, który tu teraz napłynie z tego twojego redditka, jebany szwedzie potopiarzu pierdolony

>banany nie mają szacunku do niczego
najmniejsze zdziwienie świata

nie było załamania gospodarki bo nie było gospodarki

ale ma rację, ty myślisz na czym ta nasza wyższość białego człowieka polega, właśnie na tym że matki homo-sapiens rżnęły się na potęgę z neandertalskimi czadami z większą pojemnością czaszki idepe, i oto my

no czesc wstalem

Attached: 1528305829134.jpg (560x315, 28K)

>moj super sekretny klub

Kurde obrazeczek mi nie wszedł
TUM TU RUU RUUMM
A poza tym co ja ci zrobiłem anonek

Nie musiał. Tam zawsze był kryzys przy którym Wielka Depresją to nic. Etiopia też nie była przez żaden kryzys dotknięta ale dalej była tam bieda jak sam chuj w okresie międzywojennym. W sumie dalej tak tam jest.

>rżnęły się na potęgę
tylko że nie
prawie wszędzie gdzie wspominany jest ten wątek, zaznaczane jest że mieszanie się tych dwóch gatunków występowało w bardzo ograniczonym stopniu

nie no kurwa jasne, będę wdziewał gajer żeby uszanować jakiegoś spierdolonego dziadka borowego co po studiach został na uczelni i pacz pan, 40 lat jak z bicza trzasnął, zwłaszcza że sam dziadek przyjdzie w dżinsach i marynarce z takimi łatami na łokciach żeby się od siedzenia za biurkiem nie wycierały

wracaj spać bo śmierdzi

Attached: 1465124019484.jpg (921x1000, 103K)

Ta, tylko coś wątpię żeby o to mu chodziło

ale w genotypie jakoś pozostało

najlepszy anonek owo

gdyby nasza "cywilizacja" istniała w prehistorii to by było że homo sapiens i neandertalczycy muszą być ruwni, stop razismowi, ruwność jest super i wgl

>będę wdziewał gajer żeby uszanować jakiegoś spierdolonego dziadka borowego
o tym właśnie mówiłem, bananku

>25 czerwca
>musisz chodzic w bluzie bo jest tak zimno
L A T O

Dzień dobry jak zawsze szanowne państwo z którym siedzimy tutaj.

Dzisiaj jak zawsze chciałbym mówisz trochę po polsku dlatego mam temat gazet.

Wiem że prawie nikt tutaj (itt) ich nie czyta. Ale też wiem że w Polsce i ich zbyt wiele.
W sumie nie wiem tylko "Gazeta Wyborcza". Co ma na razie odpowiedzieć na to? Oczywiście chciałbym wiedzieć więcej...

Trzymają w ręce pierwszy białorusku gazietu od 1906 roku. Taga się to nazywa "Nasza Niwa". Kiedyś był produkowany białoruskim i polskimi literkami – teraz tylko białoruski.

To jest ostatni papierowy numer – w przyszłości ona będzie tylko w Internecie.

Jesli zainteresowany zobacz więcej na:

nn.by/

Attached: IMG_20180625_165648.jpg (3120x4160, 3.3M)

co tak zapierdala

3 to wowik

ale brzydkie paznokcie

Chcialbym ale do pracy trzeba isc.
Dzieki uwu.

Attached: 1529663846417.jpg (1280x720, 85K)

Niwa w sensie lada niva?

dosłownie homo sapiens zaruchali neandertalczyków na śmierć i nie udowodnisz mnie źle

jemu nie mówcie

Ja jak założę informatyczną koszulę w kratę to już jest największy wyraz szacunku do prowadzącego, ale ostatnio kilka osób nomalnie w garniakach przyszło na egzamin.

będzie miał jakieś osiągnięcia naukowe, będę szanował. OCH RACJA, jakby miał jakieś osiągnięcia naukowe to by już go tu dawno nie było. Nawet nie marceluję, uważam że polskie uczelnie są świetne w kształceniu studentów, niestety działalność naukowa idzie im kiepsko z jakiegoś powodu.

podoba mnie sie takie lato bo sobie leze komfi pod kolderka

siedzę w parku na ławeczce bo nie mam co ze sobą zrobić przez następną godzinę
jakieś porady?

Attached: 1510551669914.jpg (400x400, 24K)

>świetne w kształceniu studentów
o ile ci studenci korzystają z amerykańskich materiałów edukacyjnych a nie gównoksiążek naukowych po polsku

rzeczywiście, taki punkt widzenia nie powinien dziwić u gówniarza któremu się powtarza od dziecka że jest entitled do wszystkiego

wal konia

na kogo czekasz uwu

również beka z ciebie typie jeśli uważasz że do studiowania trzeba być bananem, tu nie ameryka

badania lekarskie mam na 17

Attached: 1525512696128.jpg (400x400, 23K)

kurwa u mnie na egzamin profesor 50 lat przyszedl w koszulce metaliki to na chuj ja mam zakladac jakis garnitur

mogę z tobą?

żeby być szczerym mnie trudno tłumaczyć to słowa... "obsiane pole" lub "pługa" coś podobne do tego
nie jestem kobiety a nie trapą dlatego żeby mieć ładne paznokcie. Czy używasz pilnika do paznokci?

Attached: IMG_20180625_165809.jpg (3120x4160, 3.92M)

>studiuj w jednym z dwóch największych miast w polszy
>myśl że nie jesteś bananem

Zrobi zdjęcie, bo chcę zobaczyć Polska.

ja pierdole już poniedziałek późna godzina a ja w piątek mam praktyke z egzaminu aaa

Attached: nSgwbwC.gif (640x360, 1.22M)

>chrum co ja pedał jestem żeby o siebie dbać KWIII
masz polskie korzenie?

jestem studentem i studiuje mowilem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy ale sie nie ucze bo jestem studentem ktory sie nie uczy i ma egzaminy na ktore sie nie uczy?

co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie

>W sumie nie wiem tylko "Gazeta Wyborcza"

Attached: redakcja_gw.jpg (793x600, 70K)

aparat w moim tablecie nie jest za dobry, ale masz

Attached: WIN_20180625_16_23_47_Pro.jpg (2592x1728, 1.54M)

>czym są stypendia socjalne
>czym są słoiki z żarłem
>na którym roku można iść do roboty

no jak to mati, panaprofesora to przecież trzeba jak lekarza szanować, albo księdza, on to do czegoś doszedł w życiu, więc lepiej pochyl głowę i zakładaj kurwa ten krawat

Poляю, пaцaны.

Attached: Жрёт.jpg (659x659, 45K)

>dżinsy
prawiczku...

>> KWIII
Chciałbym spytać co się oznaczają?

>masz polskie korzenie?
Rozumiem że Pan mówi ironicznie... Ależ chcą otrzymać karta Polaka bo mam korzenie...

>Chciałbym spytać co się oznaczają?
oink