"[Croats] suck [Serbophobia] with their mothers' milk. This is something that is deeply imbued in their tradition, their mentality. Like their genocidal blood. The two things are not connected, of course. But that, too, is something very deep, like their hatred of Eastern Orthodoxy.
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
blic.rs
blic.rs
blic.rs
blic.rs
ispovesti.com
vocaroo.com
m.youtube.com
youtube.com
alo.rs
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
twitter.com
youtube.com
prvi za bazirane krivoslavne turke (smrde)
sta su mislili s ovo
nisam znao da logor na srpskom znaci skola
prije par godina sam rekao jednom prijatelju da ce svjetska i euro ali pogotova svjetska postati samo jos jedna orgija radi zena, dakle sport ce bit u drugom planu ljudi ce ici samo da bi jebali
bazirane zene, meni je postalo fascinantno kako netko (zene) meze biti toliko toksican da sve sto dotakne pretvori u smece, lolara
Hi
youtube.com
hrvati obavezno pogledati!
>- Uperio mi je pištolj u leđa i odveo me u svoju sobu. Tamo mi je pokazao veštački penis i zapovedio da ga zadovoljim. Bila sam u šoku, ali imao je pištolj pa sam uradila šta je tražio. To se ponavljalo barem jednom mesečno sledeće dve i po godine, i uvek u njegovoj sobi i uvek bi pretio pištoljem. Jednom je otišao korak dalje i prisilio me na još neke stvari. Više nisam mogla, povraćala sam, zgrabila sam pištolj i počela da pucam u prozor. On se histerično smejao govoreći da je to samo gasni pištolj - opisuje žena koja je mislila da će susedi možda reagovati barem na pucnjeve, ali nisu.
lolara