/hell/ - /gr/

Γαμώ τον Πειραιά εδίσιον.

Attached: file.png (960x720, 656K)

geia

tsekarismena

final bump

based

will greece ever be rich and powerful again

Yes.
Greece, Italy, Persia, China and India are the only viable superpowers.
It's only a matter of time.
Wh*tes have just been lucky.

θα ξαναέχουμε ενεργό χέλλ αυτό το kαλοkαίρι άραγε;

elpizw

bogpill me on iki

βασεδ

kελλυ που περασες?

μιλα πουστη

Τι γίνεται μαλαkές μου ?

Attached: Screenshot_2018-07-09-17-12-59.png (720x502, 179K)

τ. kελλυς

diakopes kaneis? 8a pate pou8ena?

avrio ikaria :^)

gt pigainete se nisia?
pote dn katalava pws einai fun ayto.
I oli malakia ka8e mera na pigaineis 8alassa, pio polu agaria einai, para otidipote allo

σkέφτομαι να πάω σποράδες με φίλους, will see

>δεν του αρέσει να kολυμπάει στην θάλασσα για ώρες
kάνε DNA τεστ τώρα

borw i na psinomai apo tin zesti ka8e mera, san ton malaka anamesa se 400 paxusarkes gomenes pou mou kaine ta matia, i na skasw ta misa leuta, na paw kapou voreioanatoliki eurwpi, kai na kanw diakopares se parka, kastra, gomenares, kai 3 litra vodka me 10 eurw. A, kai dn exei 40 va8mous ka8e mera
tough choice, tough choice...

>san ton malaka anamesa se 400 paxusarkes gomenes pou mou kaine ta matia
lathos attitude file

stin thalassa den mpas gia tis gkomenes mono. Vasika pas gia na kolympiseis se ena paradisenio topio kai an kaneis tin mlkia na pas se touristiko meros tote kolympas ekatontades metra vathia gia na eisai monos sou. Makria apo olo ton kosmo, me galini.

Ti noima exei na pas voreioanatolitiki eurwph to kalokairi? To kaneis opote thes outws i allws, egw to ekana to pasxa. Alla den mporeis na pigaineis paralia kai na euxaristiesai thalassa kai nisiwtiki zwh pera apo to kalokairi.

dn psinw ka8olou na skasw otidipote panw apo 4 eurw gia na paw stin 8alassa
einai apelpistika overrated, kai eidika afou teleiwseis to kolubi, pou prepei na mazeveis 400 malakies, kai na beis idrwmenos mesa se ena amaxi/lewforeio, kai mesa sta alatia kai ta adiliaka, einai apla SIXAMENO.
To kolubi einai fun ta prwta 30 lepta, alla mono kai mono to na plu8eis meta, kai i oli i proetimasia me adiliaka kai paparies, sou trwei eukola 1 wra.
Kai dn xerw gia sena, alla egw exw polu leuko derma, kai an dn prosexw, exw to egauma stin tsepi, opote prepei i na vazw adiliako ka8e 10 lepta, i na paw 8alassa meta tis 5
ilikrina protimw na meinw stin a8ina, me to gym mou, me tis apogeumatines mou voltes kai me tous filous mou, para na paw sto xeronisi na kanw oli aytin tin agaria ka8e mera
>Ti noima exei na pas voreioanatolitiki eurwph to kalokairi?
dn exei 646736765735267 va8mous
persu eixa paei stin Riga, edw eixe 40+, kai ekei pera eixe 17 kai apla eperna ton patera mou tilefwno kai gelaga stin mapa tou epeidi eixe paei Naxo

Based and redpilled

λολ παιζει να παω σε 2-3 βδομαδες

ok africa

Pragmati einai diadikasia, alla giauto den pas monos, pas me filous kai malakizeste mexri na ftasete spiti gia na pernaei i wra.

Nomizw exeis kakomathei, egw spoudazw agglia kai prin paw ekswteriko eixa arketa idio skeptiko me sena snobara tin zesti kai elega oti thelw to kryo. Ama zeis ligo voria eurwph tha allakseis gnwmh grigora giati tha vlepeis synefia kai katholou zesti synexeia. Kai pistepse me den einai katholou wraio i cool gia tin psyxikh sou ygeia.

nai ok bravo, kai gw menw ellada kai trww stin mapa tin gamwzesti gia 4-5 mines to xrono
kai akoma kai me filous, protimaw 1000 fores aragma na malakizomaste kai na pinoume se ena spiti, para na liwnw apo tin poustozesti se mia akuri paralia pou exw plirwsei 400 eurw apla kai mono gia na paw

saving this thread and summoning ikibey

Attached: greek riot girl.jpg (1024x755, 283K)

greece will rise

like my dick

tha paw anavisso kai meta spetses

bump

afragies?

oxi

gt ekei tote?

paei kaneis sas gym?
kai an nai, se poio?
8elw gymbro

Δεν πιστευω να ειστε τπτ πτωχοί ?

Attached: DhlvkKVXkAEQa3O.jpg (778x578, 53K)