nikad nisam vidio vaginu edicija
/ex-yu/
youtube.com
ni ja
zapravo sam kv
>anone ti si previse dobar za mene
uh ova tea je prava bombica
instagram.com
podsjetnik
zamisli ozenis ne-devicu
rodi ti decu
zajedno kupujete u marketu a ona u drugom redu vidi lika koji ju je jebo zivotinjski u srednjoj skoli/faksu i svrsavo u sve rupe dok ga je ona molila da joj svrsi duboko u picku jer je na tabletama
Užas jebote, ali iskreno!
jebote od ovog loseg vremena leta necu ni videti,
trebalo je ovog leta da nadjem gf vec jednom...
26kv
youtube.com
kako je sladak
od sutra opet krecu tmurni dani i kisa...
prava bosancuga
ja i dalje kao da ne mogu da verujem da hrvatska nije pobedila
to je trebalo da bude simbol
to je iznad nasih bednih razmirica
trebalo je konacno da neka napacena drzava u ime ostalih napacenih drzava pobedi sataniste koji zapocinju ratove svuda i sire degenerizam
nije trebalo ovako da se zavrsi
ovo ima pravu bosansku facu
kako se desila ovakva drasticna promena klime na ovim prostorima
nije fer
jebiga crnje bili brzi, imali su 90 min manje igre a i sudac je bio govno kad se gricman bacio, ipak 2. u svijetu je nevidjeni uspjeh
ruke i vrat su mi ko cigan a noge ko sir :(
rodjen je u bosni ima srpsko porijeklo kao i ostatak reprezentacije a i hrvatske u sustini
ma boli te kurac, sta se cimas bezveze oko toga
jebote leb ladno sam zaboravio kako se prica sa devojkama
znam da treba da budem sasavi glupander ali ja sam zaboravio kako
ne umem vise da se spustim na taj dvocifreni IQ i da pricam gluposti i im budem dvorska luda iako oboje kontamo o cemu se radi i sta je cilj igre
Ha ha ha a luzera majko moja, mene su rodice silovale vec sa 11 ljeta
sva sreca imam oca pametnog koji je pet jebenih milja podbocio moj stari tiket da hrvati uzimaju prvenstvo
samo deset hiljada bi od svega toga plusa i ja ni marke ni feninga necu vidjeti od tog
hrvacku djecu treba nabijati na kolac
ma kreni ih tuci nek idu u tri picke materine
>bosna
Uh momci radim na novom projektu stvarno sam srecan!
kakvom?
nabijaju ti baccirani albanci drzavu na kolac od 2008. pa i prije
boli nas kurac
moram prestati se sejmfegovati da prikrijem da sam peder
kupam se jednom sedmicno
koristim fotosop da krivotvorim dokaz da ne sejmfegujem
svi mi se rugaju
ovo, posle trogodisnje veze tesko se vracam u igru imam prazan hod u tim ludorijama
al kao i sve ostalo doci ce vezbom
Jel to nesto najgore sto je drzava prezivjela i izasla ko pobjednik i tlacitelj svih podanika stranog okupatora?
Ovo nije nista
jebes siptare, lako je s njima kad okupator padne, ko i svaki put
jes a s kim da vezbam, da se blamiram , jedino da odem u neki novi grad gde me niko ne zna
Kosovo nikad nece biti drzava dok ga Bosna ne prizna, nas glas je odlucujuci
>bosna
oprosti ali kosovo je medjunarodno priznata drzava od 2008., ima svoju vladu, policiju i sigurnosne snage, postoji granica izmedju srbije i kosova, na toj granici pokazuju se pasosi da se odstampaju sto znaci osigurana je drzave od servskih terorista, vovjodinu ceka isti put
do kad?
>mah-al-mudin je konacno presao i zvanicno u islam
slava ooolohu
zvanicno od 2008., postepeno se onda nezavisnost mlade republike jos vise utvrdjivala, uskoro ce postati jos i clanica nato pakta protiv polupismenih terorista u susjednoj serviji
zanima me koliko ce i da li ce majmunko platiti operaciju usiju kada se vrati iz amerike
Ovo je fotka koja je zaustavila sve ratove.
Ko ne gleda rijalitije je jebeni troglodit.
ovo je fotos koji je zaustavio sve nade nebeskog naroda
iskezeni siptari koji igraju za neku levu zemlju? nije srbija mala da stane zbog toga...
>nis-nisu nas jebali siptari
Pa mater ti jebem krindžersku u pičku, ovaj reddit stvarno treba spalit krv ti jebem svetu
idi pravi burek siptare
>4-2
r/croatia i r/serbia isti kurac
sve sami inceli i fedora tiperi
OTKACHEN
>4-2
ovaj crvat kad bi mu se brojalo bukvalno vec vise od 24h krvari ovde sa rasirenom cmarinom lolara
bazzirane srpske cetnicke cifre
ne seri da je ceo dan ovde lolara
secam se da je jutros nesto kmechao, ali ovo je zaista umobolno
uma delicia, sopa de servios
Since ex-yu (Croatia) is a popular destination for young tourists, would you be willing to rank the relative hotness of your visitors please?
I'm more than happy to give you my opinion on the girls I met while over there;-
1) Bosniaks
2) Serbs
~~~POWER GAP~~~
3) Montenegrins
4) Macedonians
~~~POWER GAP~~~
5) Kosovars
~~~GOING DOWN THE WELL~~~
6) Croats
~~~LET GO OF THE ROPE~~~
7) Slovenes
I don't mind if you rank English girls at the bottom.
moj zivotni san:
ja i Majmunko smo zajedno u ne-gej vezi, samo respektabilno kao dva prijatelja i zivimo u velikoj skupoj vili u USA te gledamo anime po cijeli dan i noc, svaki dan se kupamo u bazenu popodne a predvecer citamo najnvoije mange
>Moras volit redit
OH NE NE NE NE NEEEE
Nikad nisam vaginio vidu
croat girls are pretty, why have you ranked them so low, or it's the reverse of what i'm looking at?
samni kadni ginuva vidil dbi
also slovenian ones can be even prettier desu
ubi se degenko, slovenke i hrvatice, a posebno hrvatice, su ruzne ko kurac
1) japanese
2) italian
~~~POWER GAP~~~
3) german
4) slovene
~~~POWER GAP~~~
5) czech, pole, russian
~~~GOING DOWN THE WELL~~~
6) bosnian
~~~LET GO OF THE ROPE~~~
7) servian (they come only to make some money with prostitution)
english visit here???
boze prelepa je
We must have been meeting different Croats...
You've almost certainly met more of each group than I have but I can only go by what I've seen.
It's nice that you respect Croat girls though.
Is it true that younger Serbs generally have respect for their ex-yu brethren and it's essentially just boomers and politicians who stoke nationalist resentment?
Because as far as I've seen, you're more or less indistinguishable in your habits, mannerisms and values (although the Bosniaks probably drink a bit less and they hate the weird bearded cunts in the countryside more than you do).
doslovno cu se usuditi reci da je i duze od toga, doslovno ne staje sa chmarobolom lol mislim da je uspeo i herpcesta da nadmasi
Iza svakog uspjesnog covjeka stoji sta? Jos uspjesniji jevrej. Ne zaboravite ko je pravi neprijatelj!! S tim rijecima zelim vam laku noc i sladak pocinak. Sutra cemo se sresti ponovo. Neki ce napredovati, neki ce ostati stacionarni a neki ce svakim novim izlaskom sunca postajati sve gluplji kao npr Bogdan Alban. Nista nema pocetak ni kraj ali nista nije tako neograniceno nepotrebno kao Albanov guzoproljev od postojanja.
Sportski pozdrav i laku noc
>aparatdzije jedva disu poslije genosida u zagrebu danas
no i just saw them on pics so you're definitely more credible than me. I'm interested, where have you been touring when you were visiting the balkans and how long you were staying in the each of the places?
>english visit here???
It's ridiculously cheap and the girls are beautiful. We're also getting in on Bulgaria.
It's kind of a "well kept secret" but word is spreading and in a few years, you'll be inundated with Anglos (unless we utterly fuck up Brexit)
go to serbia they have great food just dont go to belgrade, avoid the people that look turkish (84% of them)
ovo je umjetnost
>Žen*idi
I did Zagreb, Split, Mostar, Sarajevo, Novi Sad, Belgrade staying between a few days and a few weeks at each place.
Zagreb has the best architecture (largely because it was the pet project of the AH empire), Mostar made me sad, Sarajevo is probably the most beautiful/haunting city I have ever visited in my life (it fucks me off that their political system is based solely on "don't blame us, it was the serbs/croats/bosniaks" bullshit), Novi Sad is hip but it knows it and Belgrade is as dreary as fuck (in fairness, I visited in the winter) but the people are really friendly unless they go a bit Cetnik on you.
These are my experiences though and a dozen Englishmen will have a dozen different experiences.
Krompirusa is the stodgy food od gods.
okay thanks for the answer
and yeah belgrade can be really boring at winter, it shall be visited during this period for the full fledged experience
1-3 Spavam
4-7 Drkam pa Spavam
8-9 - Jedem pa drkam pa spavam
0 Pusim bilje
dragomije sto ih visenije
0-9 Sve od navedenog
>zlovenac je zapravo bio prljavi šiptaroid sve ovo vreme
Definitivno ovo.
>ook nemas starletu u pokusaju gf
Zamisli budes beta nesiguran devac koji razmislja o tome da li je u njegovoj devojci pre bilo kurceva? Zalosno!
stvarno me nateralo na razmisljanje...
Stop consuming an*Me.
Cesto te se sjetim, nadajuci da si sretna sa nekim drugim. Osijek
>stavim fotku sebe sa svojim kerom
>odmah stizu poruke od picaka
cudno ali zaista radi
Jebale bi se sa tvojim kerom, to je u pitanju. Sve zene su se ili jebale sa kerom ili mu dale da im lize picku i cmar.
hot, ali odvratno!
youtube.com
boginja majli
šta
pusti me
jeziv si
Zavrsio sam La casa de papel upravo i bila je vise nego dobra voznja. Nije 10/10, negde izmedju 8 i 9, ali svejedno kvalitetna serija. Mana je jedino sto je ponegde predvidljva.
Dozvoli mi da odbranim nasu ljubav. Ti si mi svetica.
Dobro jutro dečki! Kaj se dela?
>svi koji mi prouzrokuju guzobol su siptari
guzobolni servi vide siptare sve i svuda zbog kompleksa koja primaju od njih vec pola stoljeca, zalosno
egzistencijalna pitanja me terenutno toliko jebu da ne mogu ni razmisljati o devojkama
U redu je šiptarko, ne moraš više da larpaš.
t. siptaroljub petroviqi potomak skenderbega
ja levo