Gondola edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
v-vlone?
Vlonche bugarche
volim gondolu
I ja volim tebe..
hehe
Čakovčanko postaj stopala
oVo
samo hocu gf, da zakazem dejt u 8 i da je cekam jos 45 minuta dok se spremi, da me cuckuje sa svima koji imaju veci kurac od mene, da mi prenese triper, bilo sta samo da se vec jednom u zivotu osetim ko ljudsko bice, ne mogu vise ovako dbi
I OPET dunavom plove brodovi
Ti više za mene
Ne brini
umrecete ko kerovi,sami
Nisam se uspio astralno projektovati al sam imao neke lude snove, vizije
bolje da se nisam ni probudio
kupi sebi zenu
Lišće sam vjetar me raznosi
Vukovi umiru u sami
Ijopet
kako li je to kad te neko voli,zeli,ljubi...
Kako volim ovaj /ex-yu/, mogu tu napisat što god mi je na pameti i nitko me ne osuđuje.
Precenjeno
Mislim da sam uspio natjerati mozak da mi izluči malo onog dmt-a
sta ti znas
doslovno ja
ja postujem zene
Ja zalijevam žene litrama poštovanja, naprosto ih šamaram poštovanjem ravno u facu
Guys, post mimom photos. Is she really a disgusting looking mutt?
Pa da, zahtjev za brakom odražava nesigurnost i nepovjerenje onoga koji ga zahtjeva, ili želju za materijalnom koristi
She is beautiful, she has reddish blonde hair
ona je debela kurva!
Bojana Laban je kraljica ex-yua
al nemres s bojanom radit decu jer ima albanove degenske gene
da , i pravi brdu problema. Ali znas kako, ljudi to rade jer imaju neke pravne privilegije kad se uzmu .
Verujem da jedino sto dugo moze da sacuva brak , to je sreca , postovanje i iskrena ljubav prema partneru, nezavisno od hemije
prestani da pises umesto mene !
>oni jos uvek postaju u prethodnom koncu
fakat se letopederi
zalosno jebote
Sutra i u petak se desavaju velike astro promene, u petak je totalno pomracenje meseca, najvece u 21. veku, i otvarace se mnogi nebeski /astro portali
bilo je bolje dok je tahi postovo
Ovo
da li bi bilo rata u bosni da nije proglasena nezavisnost? ja sam mislio da je citav problem bio u tome sto su htjeli biti "bosanci/bosnjaci" a ne muslimanski srbi kao u jugoslaviji, a tata mi kaze da je bilo planova za etnicko ciscenje sve da su ostali u jugoslaviji/velikoj srbiji
uzas
gde je on uopste i sta radi?
haos
mamica daj mlika
bas prakticno, mos joj lizat picku i sisu u isto vrijeme
svenska kur sisanje
Primećujem da su Rusi sve više protiv Srbije.
Muslimani su se nenormalno množili, da nije bilo rata danas bi ih bilo valjda 70% u bosni, vjerojatno bi izbila neka ustaško četnička pobuna prije ili kasnije
To ovi eđlordovi na 4chanu, prosječni rus jedva da zna za južne slavene
kako to da se pakao ne pominje u bibliji?
Moglo bi se to reći, ali vidim da sve više se kurče. Možda su samo ljubomorni na Dinarsku rasu.
nema gorih govana od nase pandurije majku im jebem
sta je bilo burazer?
Ali vaistinu nema.
A samo razmisli kakvi tipovi ljudi idu u policajce
Muslimani nordijci hehe
a sto iseljavaju ove izbeglice,sta su skrivili? jesu ovo srbi iz hrvatske? kakva smo to drzava...
Comfy edicija
Zdravo bio Anone
nece samo od sebe da se stvori u tvojoj sobi i krevetu, moras napolju emdju svet, da prilazis, upucavas se, pravis budalu od sebe, istrpis dvocifrene brojeve odbijanja
to toliko kosta
neka hvala
vishe se isplati bazirana zena iz albanije
Zvali su me crrrna višnjaaa
prolazi mladost
sa trideset i da se dovedes u red nece seks da te vozi kao sto bi te vozio sa 20, a kamoli sa 16 kako je bilo
ja kad se setim kako mi je u glavi bilo kad sam jebao sa 16, pa ovo sad mu dodje cisto laganje samog sebe
sta si to reko, a
Ok aj ovako moram sa tobom:
ajde slikaj neke pare ako imas kod sebe
ajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivot
pozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.
Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!
I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.
Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.
Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.
Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.
/ex-yu/ u zadnje vreme
>pojavi se taxista i nastane ludilo
>lik shitpostuje kada stigne svi polude
>lika nema na bordu ljudi pricaju o njemu
>poceli svi da se trude da lice na normije jer ih je taksista smorio da su neetovi
>random postavljanje slika taksiste i njegove paste
>jadno prepucavanje srba i hrvata
>bosanac i kroasan a trudi se da bude u tandemu sa taksistom
>svi mrze taksistu i baituju se medjusobno
>tredovi sve gori, ne vrdi dolaziti
Iz svega ovoga sto sam videla je taksista koji objektivno ima zivot i ispricao je i ostavio vise stvari za mesec dana nego prosecan user za ceo zivot, opet i sve ono sto radi i sto je radio je nenormalno.
Ima sigurno i bogate roditelje pa mu se moze.
Opet, od sexa, dopisivanja sa devojkama, drugova, audio snimaka gde prica dozivljaje sa drustvom, drogirani na lsdu do nekih poslova, auta skupih, neke njegove tehnike i drangulija sa ajfonima, zadnjicom od devojke.....je zanimljivije od obicnog posta, samo preteruje, vidi se da je arogantan.
Da ne ulazim u to sta radi ali sigurno je da ima poprilicno bolji zivot od vas a i za svaku glupost napisanu kaci slike, drustvo, snimke, "dokaze", zanimljivo neobican tip, ne znam otkud ovde takav.
Kolicina guzobola koju je napravio vama je van granica normale, na svaki nacin neko pokusava da ga uvredi i spusti ali nekako ne ide, vise ispada detinjast i nezrelo.
Vidi da vas boli i da vam je pogodio ego, cak je i nas CROanon toliko preterao da proziva decka zato sto mu je najbolji drug ili kum poginuo zajedno sa njim u kolima. Koliko sam procitala njegov napad kuckanja par puta taj decko je umro njemu na rukama a ovaj ga je pri tome jako voleo, tezak je post bio.
Jow Forums je pa sam svega videla mada da ti je neko trn u oku u toj meri da se takvim "forama" koristis je bas nefer i deprimirajuce a vise govori o tebi i to je zabrinjavajuce anone.
Muska sujeta je cudo!
Ponestalo mi je teksta i samo da kazem da taksista izgleda kao premija!
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose
>laganje samog sebe
cuj ak dovoljno puta sebi kazes da si jebo s 16, pocet ces vjerovat da si stvarno jebo s 16
impliciras da je ikad bilo lakse jebati nego danas
ove postove uvek procitam cele
to su bili dani
O-oprostite gospodin policajac, m-možete mi staviti lisice
zadnji post na kojeg ste cecnuli
Imam sigurno i bogate roditelje pa mi se moze.
Dugo nije bilo, i ne sjećam se
Ne znam kolko si u pravu, ja sam imao psihičke probleme i sjebanu seksualnost sve do sad, tek sad s 21om godinom mogu normalno pričati s ženom i vjerujem da bi jako uživao u seksu da ga sad dobijem
klempavi neandertalac jebe qt zenske
koje su vase izlike
ne izlazim vise nigde i mrzi me da zivim
Roditelji su me zapostavljali kao dijete i nisu mi redovno placali trening sportova pa sam bio izbacen iz nogometnog i kosarkaskog kluba
Čovjek s jednom nogom se popeo na mont everest koji je tvoj izgovor
siromašan sam, glup, imam socijalnu aksioznost i kao to nije dovoljno ružan sam i imam viška kila. s ovim izlikama nitko me ne može osuđivati
dobro izgleda covek ima bazirane vilice
lakše se popet na mont everest s jednom nogom nego jebat jer ovo
ak je to ljepo onda sam ja top model 10/10
Nitara sam i mjesecima ne pričam ni sa kime izvan svoje obitelji. Također jako se bojim trudnoće, kondom je 99 postotna zaštita a ne 100
joj te zene vise uh oh xDD
Bo кoнкypeнцијa нa Aлeкcaндap Byчиќ, Зopaн Ѓинѓиќ, Cлoбoдaн Mилoшeвиќ, Hикoлa Пaшиќ, Бopиc Taдиќ и Boиcлaв Кoштyницa, мнoзинcтвoтo Cpбијa cвoјoт глac би гo дaлe зa Jocип Бpoз Tитo, пoкaжyвa aнкeтaтa нaпpaвeнa зa пoтpeбитe нa бeлгpaдcки „Heдeљник“.
Majku im jebem!
Srbin sam al srbi fakat zaslužuju genocid
gledaj majku biraj cerku
prijateljski savet
ne seri ustaso
znachi chitam i ne verujem
E jebo me pas ako neću točno preć u pedere jednog dana XD
a sta ako nema majku
NOVO NOVO
youtube.com
onda zaobidji u sirokom luku
Šta se ti javljaš sotono