edycja anime
ogłoszenie społeczne: user od rysowania ma się zgłosić bo user od tabletu chce ci wysłać tableta
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
twitter.com
mars dopiero ponad horyzont się wznosi wiec raczej nie powinno go widać aż tak
user od tableta...tak..pamiętam to imie
dajcie mi alternatywke kurwa
chcę w nią wlać hektolitry konserwatywnej spermy
postujcie palindromy ja zaczynam:
marssram
Nie no, ta co ja widziałem sporo wyżej była.
Będzie go potem widać od południa lub zachodu? W moim pokoju mam okna na południe i zachód.
od którego roku życia oglądacie anime i jak to się zaczeło? kto was tym zaraził?
gdzie to zacmienie jebane nic nie widze
Anony, ma tu ktoś prawo jazdy z dużą wadą wzroku? Jeżeli tak to z jak dużą i czy ciężko było wam przez badanie lekarskie przejść?
przecież jest ciemno
na Jow Forums zobaczyłem coś o oreimo i jakoś się zaczęło
na południowym wschodzie
idąc ulicą scrolluję na telefonie stronę w górę i dół żeby wyglądało jakbym był zajęty, opinie?
nie wiem, 14? ale większość serii i tak upuszczam w połowie
nie wiem jak się zczęło
nikt
Pewnie gdzieś okresie poznania 4chana. 2011, może 2012.
Właśnie o to chodzi że nie widać, bo jest zaćmienie.
ja scrolluję szambo cały czas żeby wyglądało że jestem normalny i z kimś piszę
po prostu zdałem prawko zanim wzrok mi się pogorszył i nawet na okresowe badania nie muszę chodzić
leśna strona dźwięku na kampusie
teraz ja widziałeś? czy o później porze ja widujesz?
mars raczej widać od strony wschodu ale nie będzie się przez cala noc wysoko unosił wiec wątpię ze ta jasna gwiazdę co widać to to mars jest
myslałem ze to z pokolenia na pokolenie przechodzi np miales brata spierdona który znosił do domu chinskie bajki i zaczales oglądac
>kolega odzywa się na steamie
>picrel
ehh anony
chciałbym się zesrać i to tak żeby śmierdziało
>on ma kolegów na steamie
normiku....
zaproponuj erp
2010 chyba. Od Ghost in the Shell zacząłem bo strasznie krawędziowym młodzieńcem byłem. Teraz już się opanowałem i tylko urocze anime z uroczymi dziewczynkami robiące urocze rzeczy oglądam.
ja mam Brazylijczyka który kiedyś tu postował i pytał kto go na steam doda, graliśmy przez jakiś czas w war thunder ale ostatnio czasu nie ma i tylko bantujemy od czasu do czasu
kamil...
>Tug konto stim od 2007 roku i 0 znajomych od samego początku.
J-jebane normiki, heh.
Moi bracia są bardzie normikowu niż ja, więc nie ma bata, żeby anime oglądali.
Dalej ją widać, próbowałem zrobić zdjęcie, ale za ciemno.
>kiedyś
codziennie czat na steam, rozmowy zaczynane z czyjejś inicjatywy
>teraz
zero wiadomości od miesięcy
ehhh
Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com
kolega mi raz wparował do domu, włączył naruto i mnie zmusił do oglądania. jakoś może 2014 czy 2013 to było
Things to do in Bialystok:
Od 4-6 roku życia, chyba. Na polonii 1 leciał Yattaman i księga dżungli z Włoskim dubbingiem.
jak tam suchy chleb i zapierdalanie do 22
do a 360 and leave
>tug w 2009/2010 kiedy kupiłem left 4 dead 2 w ciągu 2-3 miesięcy liczba znajomych poszła od 0 do 90
dosłownie w każdy weekend kiedy odpalałem steam było co najmniej 30-40 osób grających w left 4 dead 2
>te czasy kiedy odpalałeś steam i od razu 10 zaproszeń od ludzi którzy siedzą w tym samym lobby i pytają czy ci slota zaająć
ehhh anoni
>doczekasz dnia, w którym user będzie tak zajebany żniwami(?) że zapomni zapostować to gówno
Czekam ze zniecierpliwieniem.
die from radiation
That's how you return to Bialystok, kretyn.
Trip advisor can help you with this 1.
newfag get out
Pierdol się
Jak on nie zapostuje to ja to zrobię
KURRRRRRWA
i chuj w dupe z mojego planu zarabiania na allegro na składaniu kompów. 1050zl wynosi _przychód_ a nie dochód więc jak sprzedam kompa za 1000zl a na części wydałem 800zl to nie liczy się, że zarobiłem 200zl tylko, że 1000zl
KURWA JEGO MAC JEBANE RZYDY REEEEEEEE
No i co z tym przychodem?
to se otworz spolke zoo i bzikaj jak cos to zamkniesz
dolicz ze z tych 200zl to pewnie jeszcze musisz dac gwarancje albo pomoc techniczna jak jakis ulomek jak wowik kupi kompa, nie polecam tego interesu
ok nie sorry
mars jest zaraz pod księżycem i rzeczywiście to jest jeden z jaśniejszych obiektów które widać teraz na niebie, wiec całkiem możliwe ze to mars po prostu, a to co ja widziałem wczoraj to wenus tez raczej nie jest tylko jowisz raczej, tak czy siak nie gwiazda.
kurwa już dużo zapomniałem z tego, kiedyś lepiej mi szlo
uff aż mi piszczy w uszach
youtube.com
drink
to, że jak przekroczy się 1050zl miesięcznie to przyjdą do ciebie smutni panowie w garniturach i ci każą płacić zusy srusy
Ja po prawej.
KURWAAAA POLAKU
kupujesz kompa za 800 zl sprzedajesz za 900 wpisujesz w pitu sritu zysk 100 zl i tak do 1050 zl no kurwa mac
Moj czarne sisiak jest bardzo glodny. On ma ochote na biale kobiety.
Idę spać, dobranoc.
Wykurwiaj stanli.
ale nudy
Bardzo lubilem Warszawe. mnostwo jedzenia tam dla mojego carnego sisiaka. :-D
nom
to będzie się pan czuł w domu panie murzynie
>stanli
>nie tajron
tak jakby kogoś w ogóle obchodziło czy jesteś zajęty czy nie
nowokurwiu...
mnie obchodzi :3c
o kurwa napływie ale kompro
go to białowieża forest and check out the european bison
also hope you white, białystok is a nazi city
hotpoty > hotpockety
przestań postować tą jebaną kurwe obrzydliwą, rzygać mi sie chce od tych końskich zębów i chłopskiej mordy
no to chuj faktycznie przychod czyli handlowanie odpada
debilu, netto części wrzucasz w koszty, a vat w naliczony
piękne żęby m
na serio chciałeś prowadzić taką działalność żeby nie było cię stać na 300 miesięcznie ZUSu?
ok, wymyślcie nazwę dla mojej spółki z o.o
Zgłaszaj chuja za awatarciotowanie
ale zatkaj już kurwa ryj
wyfiltrowałem se i może se do mordy nasrać teraz
dla zoo nie wiem, ale jeśli będziesz zakładał normalną działalność gospodarczą to nazwij ją 'Jego Świętobliwość'
listy przychodzące z urzędów będą wtedy adresowane 'Jego Świętobliwość user Anoński', i za każdym razem jak będziesz brał fakturę w sklepie to pani kasjerka uśmiechnie się pod nosem
nie wiem dajcie jakis pomysl na dzialalnosc dla kawalera? naprawy komputerkow moze ale to pewnie duzo mateuszy w technikum oferuje
spadaj user, konkurencje mi robisz
hodowla jedwabników
wyjedź za granice debilu
sprzedawanie januszom prywaciarzom stron w wordpressie
być robakiem bo polaka do innej roboty nie wezmą i żyć z sebami na 5m^2?
concierge technologiczny
że np jestem bogaty i chcę mieć w domu internet, ale nie chcę się z absolutnie niczym sam pierdolić bo mój czas jest cenny, więc user przychodzi, patrzy co i jak, wybiera jakie routery, kable, cokolwiek, przegląda oferty dostawców, wybiera optymalne, wszystko załatwia i kupuje, a ja tylko płacę za sprzęt i naturalnie stawkę godzinową za fatygę anona
>tfwnbf
idz do brytanii i sprzataj kible jak wiekszosc polakow.
Polskie kobiety ssa arabskie sisiaki. :-D.
>le user bankrutuje bo nie ma bogatych polaków
>polaka do innej roboty nie wezmą
bo tak ci na forum o gównie jakiś zgorzkniały polaczek powiedział?
wyjeżdżasz do cywilizowanego kraju gdzie każdy traktuje każdego z szacunkiem i jak człowieka, tam wszystkie firmy sobie cenią tzw. diversity i bycie polakiem to tylko zaleta
to nie jest prawdziwy stanli, prawdziwy stanli był sympatyczny
niby do jakiego kraju
i jeszcze mi tylko powiedz czy jesteś tylko teoretykiem?
ja dosłownie w tym momencie byłbym gotów zapłacić za taką usługę, ja wiem, stówę, sto dwadzieścia za godzinę?
Był sympatyczny bo chciał wyruchac anona (dosłownie)
w sumie to może nawet fajna gra na perkusji ale inni domownicy i sąsiedzi chyba by mnie zajebali jakbym tak walił w gary kilka godzin dziennie
jakiegokolwiek pierwszoświatowego, najwygodniej pewnie będzie ci do UK albo niemiec no ale możliwości masz multum
mam znajomości i orientuje sie mniej więcej jak to wygląda, jakiekolwiek nieprzyjemności z faktu bycia polakiem to mit
kto to stanli?